Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 173 από 173

Θέμα: Ελλάδα - Σερβία, Ρινγκ το παρκέ του ΟΑΚΑ

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Υπονοούμενο κανένα. Ολα τα εννοούσα. Το θέμα είναι ότι εσείς τα πήρατε προσωπικά και ατομικά αλλά και λόγω ομάδας ενώ εγώ στα λόγια μου έβαζα όλους τους χούλιγκανς όλως των ομάδων χωρίς εξαίρεση. Παρερμηνεύατε τα λόγια μου κατεπανάληψη και με βγάζατε να στρέφομαι πάντα εναντίον σας ενώ συνεχώς εξηγούσα οτι αναφερόμουν σε όλους τους χούλιγκανς. Αυτό αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν φταίω εγώ. Δεν έχω τίποτα παραπάνω με τους χούλιγκαν του παοκ απότι άλλων ομάδων. Ολοι ίδιοι είναι για μένα.

Οι σελίδες που μαλακιζόμασταν ήταν καθαρά για πλάκα γιατί δεν μπορούσατε να μιλήσετε σοβαρά.
    Δλδ τι εννοουσες ΑΚΡΙΒΩΣ οταν εγραφες οτι ξερουμε απο ναρκωτικα?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Δλδ τι εννοουσες ΑΚΡΙΒΩΣ οταν εγραφες οτι ξερουμε απο ναρκωτικα?
    Ακριβώς θα σου πω.

Αν εννοείς για εσάς τους δυο που μιλούσαμε θα ήταν τελείως ηλίθιο να το εννοήσω γιατί ούτε σας ξέρω ούτε τίποτα.

Αλλά και συ φαντάζομαι ξέρεις το τι κυκλοφορεί στις πιάτσες των χούλιγκανς και πως πάνε φτιαγμένοι και πορωμένοι στο γήπεδο. Και με αυτό εννοώ όλων των ομάδων.

θεωρείς τυχαία τα συνθήματα όλων των ομάδων που μίλάνε τόσο απροκάλυπτα για ναρκωτικά εθισμό και λοιπά?

edit: τα συνθήματα ήταν του παοκ γιατί εκεί είχε πάει η κουβέντα. μπορώ να βρω όμοια και άλλω ομάδων φυσικά
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

:a41:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Κουλαδια ρπστμ.

Παλαιό μέλος
    Αλλά και συ φαντάζομαι ξέρεις το τι κυκλοφορεί στις πιάτσες των χούλιγκανς και πως πάνε φτιαγμένοι και πορωμένοι στο γήπεδο. Και με αυτό εννοώ όλων των ομάδων. θεωρείς τυχαία τα συνθήματα όλων των ομάδων που μίλάνε τόσο απροκάλυπτα για ναρκωτικά εθισμό και λοιπά?
    Ρε μηπως εισαι κρυφοαριανος??? Σκουλικαντερα???
    Επειδη δηλαδη υπαρχουν κατι παλικαρια που δεν εχουν και μεγαλη οικονομικη δυνατοτητα και ζητανε κατοσταρικο απο το ημιχρονο στην 4 (κι ας εχουμε ευρω...) σημαινει οτι υπαρχουν ναρκωτικα στα γηπεδα????
    Και για χουλιγκανισμο να πας να πεις εκει στο χαριλαου οχι σε μας, εμεις τα σπαμε ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??????????????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    εμεις τα σπαμε ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??????????????????
    Να τα σπάτε..Θα πάτε μπροστά..

-Για τα ναρκωτικά αν θες με πιστεύεις. Δικαιωμά σου να με αμφισβητείς.Οταν τα δεις θα με θυμηθείς. Εξάλλου γιατί να με πιστέψεις. Οταν τα λένε πρωην οργανωμένοι οπαδοί όμως κάτι παραπάνω από μένα ξέρουν.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    παοκτση...

τωρα το προσεξα αυτο....ποιον ειπες βουλγαρο ρε???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σου ειπα οτι δεν διαβαζεις και μου το απεδειξες....

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΟΚ...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Το ταξίδι του μέλιτος...
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0