Κ γιατι εχει διαφορα ?
(οχι ρε τι να δικαιολογησω, αν ηταν θα το διεγραφα, δεν θεωρω τον εαυτο μου παιδεραστη, σε ηλικιες 0-13 ειναι αρρωστο πιστευω...)
Κ γιατι εχει διαφορα ?
(οχι ρε τι να δικαιολογησω, αν ηταν θα το διεγραφα, δεν θεωρω τον εαυτο μου παιδεραστη, σε ηλικιες 0-13 ειναι αρρωστο πιστευω...)
ρώτα κανέναν απ τους προηγούμενους αν θα ήθελαν η κόρη τους στα 15 να διαλέγει με ποιον θα το κάνει
ή
αν θα ήθελαν κάθε μέρα να την πηδάνε καμιά ντουζίνα, με όλα τους τα βίτσια στο κόκκινο.
Κατά τ' άλλα καμία διαφορά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
ρώτα κανέναν απ τους προηγούμενους αν θα ήθελαν η κόρη τους στα 15 να διαλέγει με ποιον θα το κάνει
ή
αν θα ήθελαν κάθε μέρα να την πηδάνε καμιά ντουζίνα, με όλα τους τα βίτσια στο κόκκινο.
Κατά τ' άλλα καμία διαφορά.
Γιαυτο δεν θελω να κανω κορη γμτ, αγορι... ΑΝΤΡΑΣ αλλιως θα τρελαθω με αυτες τις μλκιες.![]()
και αν στα 14 του,ο γιος σου.ερθει και σου πει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Γιαυτο δεν θελω να κανω κορη γμτ, αγορι... ΑΝΤΡΑΣ αλλιως θα τρελαθω με αυτες τις μλκιες.![]()
μπαμπα.σημερα καταλαβα τι ειναι το σεξ και ο ερωτας....
εσυ και γω και ο καθενας μας θα χαρει...
αλλα.......
κατσε αγορι μου...κατσε να μου πεις.......
και απαντησει.....δε μπορω μπαμπα.....με τσουζει ο κλανεας μου..........
αικλαςταρχιδια δηλαδη........
(με πολυ μεγαλη δοση χιουμωρ τα οσα γραφω γιατι ποτε δεν ξερεις..........)
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
και αν στα 14 του,ο γιος σου.ερθει και σου πει....
μπαμπα.σημερα καταλαβα τι ειναι το σεξ και ο ερωτας....
εσυ και γω και ο καθενας μας θα χαρει...
αλλα.......
κατσε αγορι μου...κατσε να μου πεις.......
και απαντησει.....δε μπορω μπαμπα.....με τσουζει ο κλανεας μου..........
αικλαςταρχιδια δηλαδη........
(με πολυ μεγαλη δοση χιουμωρ τα οσα γραφω γιατι ποτε δεν ξερεις..........)
κλανεας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Άρχισαν τα όργανα...Θα φτύσει το γάλα της μάνας του...Και ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ...![]()
Ξέσπασαν στο δολοφόνο της 11χρονης οι συγκρατούμενοί του.
Τέσσερις συγκρατούμενοι του Αλβανού φονιά και βιαστή της 11χρονης από την Βουλγαρία, πρωταγωνίστησαν στο άγριο ξύλο που έπεσε στο προαύλιο των φυλακών της Τρίπολης.
Στην αρχή τον υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες και ύβρεις. Μόλις ο Αλβανός βιαστής και δολοφόνος της 11χρονης στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας οδηγήθηκε στο κελί του στις φυλακές Τρίπολης, συγκρατούμενοι περίμεναν να βγει στο προαύλιο. Μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν, επιβάλλοντάς του την δική τους τιμωρία για όσα ομολόγησε ότι έκανε στο αθώο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία.
Δυο Έλληνες και δύο Αλβανοί επιτέθηκαν στον 41χρονο φονιά και για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός.
Οι 4 κρατούμενοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και μετά από λίγο επέστρεψαν στα κελιά τους.
...Κανείς δεν γουστάρει τους παιδεραστές.... Ούτε και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι.
Πιστέψτε με, θα καλοπεράσει....
"Qu ils mangent de la brioche"
Ειπαμε ειναι αγραφος νομος.Η "ηθικη" της φυλακης δεν συγχωρει την παιδεραστια.Οτι θα καλοπερασει ειναι σιγουρο.Φτανει να "καλοπερναει" για πολυ καιρο ακομα.Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ξέσπασαν στο δολοφόνο της 11χρονης οι συγκρατούμενοί του.
Τέσσερις συγκρατούμενοι του Αλβανού φονιά και βιαστή της 11χρονης από την Βουλγαρία, πρωταγωνίστησαν στο άγριο ξύλο που έπεσε στο προαύλιο των φυλακών της Τρίπολης.
Στην αρχή τον υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες και ύβρεις. Μόλις ο Αλβανός βιαστής και δολοφόνος της 11χρονης στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας οδηγήθηκε στο κελί του στις φυλακές Τρίπολης, συγκρατούμενοι περίμεναν να βγει στο προαύλιο. Μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν, επιβάλλοντάς του την δική τους τιμωρία για όσα ομολόγησε ότι έκανε στο αθώο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία.
Δυο Έλληνες και δύο Αλβανοί επιτέθηκαν στον 41χρονο φονιά και για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός.
Οι 4 κρατούμενοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και μετά από λίγο επέστρεψαν στα κελιά τους.
...Κανείς δεν γουστάρει τους παιδεραστές.... Ούτε και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι.
Πιστέψτε με, θα καλοπεράσει....![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ειπαμε ειναι αγραφος νομος.Η "ηθικη" της φυλακης δεν συγχωρει την παιδεραστια.Οτι θα καλοπερασει ειναι σιγουρο.Φτανει να "καλοπερναει" για πολυ καιρο ακομα.![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"