και τωρα το μεγαλο διλημα.αν δεν καταφερω να βρω κεφαλη της αρεσκειας μου (astrea η c70 6v) θα βαλω μια ρουλεμανατη οπως αυτη της φωτο.γνωστης απο δω μεσα των παπακιων και πασων μικρων μοτεριων (βλεπε Φραγκισκος) μου ειπε οτι οι ρουλεμανατες συνηθως εχουν μικροτερες βαλβιδες και ποτε δεν δουλεψαν σωστα.στη χειροτερη θα την βαλω πανω και αν κλασει τη λυνω επιτοπου και βαζω μια μεταχειρο μαμα.![]()
keep watching guys![]()
και τωρα το μεγαλο διλημα.αν δεν καταφερω να βρω κεφαλη της αρεσκειας μου (astrea η c70 6v) θα βαλω μια ρουλεμανατη οπως αυτη της φωτο.γνωστης απο δω μεσα των παπακιων και πασων μικρων μοτεριων (βλεπε Φραγκισκος) μου ειπε οτι οι ρουλεμανατες συνηθως εχουν μικροτερες βαλβιδες και ποτε δεν δουλεψαν σωστα.στη χειροτερη θα την βαλω πανω και αν κλασει τη λυνω επιτοπου και βαζω μια μεταχειρο μαμα.
keep watching guys
![]()
πιο πολυ μαρεσουν τα μηχανικα μερη.![]()
βεβαια και τα στοκαρισματα βαψιματα δεν με χαλανε!!!
προχωωωρα σπυρο.
αυριο γυρναω αθηνα τα λεμε τοτενες!!!
Γιαννης
ενα απο τα καλυτερα μικρα μηχανακια που ειχα ποτε. ολοιδιο αλλα με μιζα. μου το εκλεψαν το '95 και ειχα φαει τετοια ητα που μεχρι τωρα τα κοιταω στο δρομο μηπως αναγνωρισω ενα σημαδι απο δαγκωμα σκυλου στο εμπρος φτερο και ενα χτυπημα στην εξατμιση.....:rotflmao:
ωραιος ο σπυρος![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Τεντωτήρας καδένας εκκεντροφόρου με τα παρελκόμενά του δεν είναι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
το γραναζακι της τρομπας λαδιου...
Συχαρητήρια και από εμένα και καλή συνέχεια, τα παπάκια είναι παντοτινοί έρωτες, να τα οδηγείς, να τα συντηρείς, να τα ανακατασκευάζεις.![]()
![]()
οχι αυτο ειναι το γραναζι της τρομπας.ο τεντωτηρας ειναι στην επομενη φωτο δεξια..ευχαριστωΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Τεντωτήρας καδένας εκκεντροφόρου με τα παρελκόμενά του δεν είναι ;
Συχαρητήρια και από εμένα και καλή συνέχεια, τα παπάκια είναι παντοτινοί έρωτες, να τα οδηγείς, να τα συντηρείς, να τα ανακατασκευάζεις.![]()
![]()
![]()
αααααααααααααα...............................εσυ τοχεις αναγει το θεμα σε αλλο επιπεδο..........επιστημη.............!!!!!εγω παντως δεν τολμω να επεμβω σε μηχανικα μερη.........μονο στην εμφανιση!!!!!!σκεψου το ενδεχομενο ναμασταν στο ιδιο μερος και να δουλευαμε πανω σε κατι μαζι,τι θα προεκυπτε............μεγαλουργημα!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ναι εχεις απολυτο δικιο και εσυ και το αλλο παιδι που μου επισημανε το λαθος με τις ντιζες.θα διορθωσω τα post.ευχαριστω![]()
ευγε παντως και μπραβο για την καταπληκτικη δουλεια ειδικα σενα τοσο μικρο μηχανανακι!!!!!!!!!!!
:a19:
![]()
ride fast stay young!!!
Σπύρο, πραγματικά απολαυστική αυτή η ανακατασκευή!
Με το καλό!![]()
Για δώσε λεπτομέρειες για τον σκουριοφάγο, τί υγρό είναι, από που το προμηθευόμαστε, σε τί υλικά κάνει?
"Qu ils mangent de la brioche"
Ευχαριστώ! καλή συνέχεια, αγωνιώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ο σκουριοφαγος (εδω στην ανακατασκευη του BMW).κανει για ολα τα μεταλλα και δεν χαλαει τα λαστιχακια...σε χρωματοπωλεια...
"Qu ils mangent de la brioche"