Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
και κατι ακομα... με τι ρυθμους θα ειναι η βολτα? 400 χλμ
400 με επιστροφη 213 για την ακριβια ειναι το πηγαινε.........
και κατι ακομα... με τι ρυθμους θα ειναι η βολτα? 400 χλμ
400 με επιστροφη 213 για την ακριβια ειναι το πηγαινε.........
mike μην αγχώνεσαι ... η βόλτα είναι για όλους. Θα βγεί γκρουπάκι με μικρά μηχανάκια και/ή αναβάτες αρχάριους. Στο κομάτι της εθνικής μόνο θα χρειαστεί να κάνεις λίγο υπομονήΑρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
και κατι ακομα... με τι ρυθμους θα ειναι η βολτα? 400 χλμ με 3 στασεις (μια ανα 100 χλμ 2 15λεπτες και μια μισαωρη εγω τα εβγαλα σε 6 ωρες! το μηχανακι ειναι YBR250 και δεν το παω πανω απο 130! α! και εχω και θεμα με τις στροφες! καθως και αυτο δεν στριβει και εγω ειμαι αρχαριος!) γα ριξτε ενημερωση για να το σκεφτω αν ερθω γιατι βολτα με acwaterdc, granazi, NIKOS1000R, ERRIKA, diddl, και να λειπω εγω...... μου ειναι καπως!! δεν μου καθεται καλα ρε παιδι μου!!
και σε άλλη ετήσια με μεγαλύτερη διαδρομή έχουν έρθει 250άρια
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
εγω ρε ειμαι μηχανοβιος και θα ερθω με το μπουρδ.. εεεεε την μηχαναρα μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
οκ μας επεισες. θα παρακαλεσουμε καποιο απο τα τρια ι.χ να σε παρει μαζι.![]()
εγω δεν χρειαζεται να κανω υπομονη.... η σκουπα που θα με μαζευει χρειαζεται.. εγω στην εθνικη μια χαρα χαλαρος θα ειμαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
mike μην αγχώνεσαι ... η βόλτα είναι για όλους. Θα βγεί γκρουπάκι με μικρά μηχανάκια και/ή αναβάτες αρχάριους. Στο κομάτι της εθνικής μόνο θα χρειαστεί να κάνεις λίγο υπομονή
και σε άλλη ετήσια με μεγαλύτερη διαδρομή έχουν έρθει 250άρια
![]()
ο dimchios θα έρθει με παπί και θα είναι σκούπα, τον "έχεις" χαλαράΑρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
εγω δεν χρειαζεται να κανω υπομονη.... η σκουπα που θα με μαζευει χρειαζεται.. εγω στην εθνικη μια χαρα χαλαρος θα ειμαι!![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ο dimchios θα έρθει με παπί και θα είναι σκούπα, τον "έχεις" χαλαρά![]()
ο dimchios με παπί ?????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δικαβαλος και με παπι??? σιγουρα δεν ειναι 3ημερη η βολτα?Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ο dimchios θα έρθει με παπί και θα είναι σκούπα, τον "έχεις" χαλαρά![]()
δικαβαλος και με παπι??? σιγουρα δεν ειναι 3ημερη η βολτα?
μονο για εσενα προτεινω να γινει γκρουπ ανιχνευσης. θα ξεκινησεις μια μερα πριν. θα κοιμηθεις στο βουνο και θα μαζευεις χορτα. θα βρεις σημειο για σταση θα το καθαρισεις απο πετρες και δεν θα αφηνεις τις κατσικες να τα κανουν εκει για να αραξουμε τα μηχανακια μας. ααα και πουσαι! μην φας καμια κατσικα ειναι μετρημενες και ντουφεκανε εκει![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
και φυσικα στην επιστροφη θα ειμαι στο γκρουπ σαρωσης μιας και θα φτασω μια μερα αργοτερα.. να μαζεψω και οτι ξεχασατε εσεις.. να κανω και αντιγοπινγκ στα σημεια που σταματησαμε για τσιγαρο.. εεεεε????Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
μονο για εσενα προτεινω να γινει γκρουπ ανιχνευσης. θα ξεκινησεις μια μερα πριν. θα κοιμηθεις στο βουνο και θα μαζευεις χορτα. θα βρεις σημειο για σταση θα το καθαρισεις απο πετρες και δεν θα αφηνεις τις κατσικες να τα κανουν εκει για να αραξουμε τα μηχανακια μας. ααα και πουσαι! μην φας καμια κατσικα ειναι μετρημενες και ντουφεκανε εκει![]()
ρε σας εχω ολους λεμε.... τα καυσαερεια μου θα μυριζετε.. λιντερ θα ειμαι!(λεμε τωρα...)
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
[B]QUOTE] αληθεια εσυ πως και δηλωσες συμμετοχη με καβασακι?? βε στρομ δεν ειχες?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
[B]και φυσικα στην επιστροφη θα ειμαι στο γκρουπ σαρωσης μιας και θα φτασω μια μερα αργοτερα.. να μαζεψω και οτι ξεχασατε εσεις.. να κανω και αντιγοπινγκ στα σημεια που σταματησαμε για τσιγαρο.. εεεεε????
αρχιζεις και τα πιανεις......καλο αυτο![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
QUOTE] αληθεια εσυ πως και δηλωσες συμμετοχη με καβασακι?? βε στρομ δεν ειχες?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ααα δεν ξερω εγω kawasaki πληρωσα
![]()
mike ασε ρε . Θα σου στείλω το saxo. Κυριλε θα εισαι, φραπα..μουσικούλα, κανα κεφτεδάκι στο δρόμο...(καλο αυτο σημειωσε το)...:rotflmao: :rotflmao:
ασε ρε με το χαρχαλο... αν ειναι να παω με αμαξι δεν παιρνω τη χιουντακλα μου?? αλλα εγω ειμαι μηχανοβιος και θα παω με μηχανη!!Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
mike ασε ρε . Θα σου στείλω το saxo. Κυριλε θα εισαι, φραπα..μουσικούλα, κανα κεφτεδάκι στο δρόμο...(καλο αυτο σημειωσε το)...:rotflmao: :rotflmao:
[ αλλα εγω ειμαι μηχανοβιος και θα παω με μηχανη!! [/B]
δεν ερχεσαι με πατινι καλυτερα
![]()