Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 218

Θέμα: Προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    [BΠερα απο τη πλακα ομως, δεν περιμενα αυτα που εγραψα να τα δεχτεις και δεν τα εγραψα για σενα αλλα για καποιο αμεροληπτο αναγνωστη. [/B]
    Αμερόληπτο ανθέλληνα αναγνώστη μάλλον ήθελες να πεις.
    Αλλού θα πρέπει να ψάξεις να τον βρεις, φίλε.
    Για μένα πράγματα όπως η πατρίδα μου, οι αγώνες για ελευθερία, η γλώσσα μου, οι πρόγονοί μου είναι πράγματα ιερά.
    Και αγριεύομαι όταν άσχετοι κάθονται και ακούνε και δίδουν και βάρος σε κομματικά εγκάθετα πατσαβούρια όπως η δραγώνα ή η κάθε δραγώνα.
    Αλλά δημοκρατία έχουμε, δικαίωμα αναφαίρετο στη διαφορετικότητα έχουν όλοι.
    Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν την ικανότητα να σκέπτονται...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Για μένα πράγματα όπως η πατρίδα μου, οι αγώνες για ελευθερία, η γλώσσα μου, οι πρόγονοί μου είναι πράγματα ιερά.
    Και αγριεύομαι όταν άσχετοι κάθονται και ακούνε και δίδουν και βάρος σε κομματικά εγκάθετα πατσαβούρια όπως η δραγώνα ή η κάθε δραγώνα.

Οποιος δε θεοποιει την ελληνικη γλωσσα ειναι ανθελληνας...

Τα "ιερα" πραγματα που δε χωρανε αμφισβητηση και τα δογματα που εχεις μεσα στο κεφαλι σου,
    πανε πακετο με "αυτους που δεν εχουν την ικανοτητα να σκεπτονται".

Οπως και να χει, περαστικά σου!
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Οποιος δε θεοποιει την ελληνικη γλωσσα ειναι ανθελληνας...

Τα "ιερα" πραγματα που δε χωρανε αμφισβητηση και τα δογματα που εχεις μεσα στο κεφαλι σου,
    πανε πακετο με "αυτους που δεν εχουν την ικανοτητα να σκεπτονται".

Οπως και να χει, περαστικά σου!

Δεν τη θεοποίησε κανείς, απλά υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει τη γλώσσα του. Που του αρέσει η γλώσσα του.

Δεν υπάρχει λόγος να πάει σε προσωπικό επίπεδο η κουβέντα.

Για την ιστορία μας (που είναι και το θέμα) έχεις άποψη? Να πάει κι αυτή να κάνει παρέα με τη γλώσσα?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Κοίτα να δεις φίλε Εχετλαίε, που οι μόνοι αμερόληπτοι πλέον που μείνανε στον τόπο μας είναι οι τηλε-κατευθυνόμενοι (κυριολεκτικά) διεθνιστο-πολυπολιτισμικοί!
    Τελικά έχουμε καταντήσει ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ οι υπόλοιποι, κάνοντας το λάθος να σεβόμαστε τις πατροπαράδοτες αξίες και το αίμα που έχυσαν οι πρόγονοι γι'αυτές... ντροπή μας, λοιπόν!!
    Το κορυφαίο είναι ότι οι προαναφερθέντες υπερασπίζονται σθεναρά τα δικαιώματα ΚΑΘΕ μειονότητας, ΕΚΤΟΣ από τη δική μας!!
    :rotflmao:
    ...το νου σου!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Συγνωμη αλλα δε μπορω να σε ακολουθησω σε αυτη σου την αμφισβητηση αυτης της παγκοσμιας κλικας(δε ξερω αν σου εδωσα αυτη την εντυπωση, αλλα ποτε δε μιλησα για αποκλειστικά ελληνες γλωσσολογους) αποτελουμενης απο κρατικοδιαιτους αγραμματους κτλ που για εναν περιεργο λογο(που βεβαιως δε θα κανεις ποτε το κοπο να σκεφτεις και να μας πεις ποιος ειναι αυτος ο περιεργος λογος) θελουν φιλετα κυμα και αλλες λιχουδιες!
    Βλεπεις, εμενα οι γνωσεις που έχω μεχρι τωρα πανω στο θεμα δε μου προσφερουν το υποβαθρο και τη σιγουριά για να το κανω.
    Αφου ομως εσυ θεωρεις πως το έχεις, καν' το. Ηδη με τα φοβερα σου αυτα επιχειρηματα, η εξουσια της κλικας εχει πληγει ανεπανορθωτα...

Περα απο τη πλακα ομως, δεν περιμενα αυτα που εγραψα να τα δεχτεις και δεν τα εγραψα για σενα αλλα για καποιο αμεροληπτο αναγνωστη. Αλλωστε ειναι πολύ δυσκολο να αποδομησω χρονια επι χρονων πατριωτικο-εθνικιστικης προπαγανδας με δεκα δεκαπεντε ποστς.
    Πρόσεξε να δείς πόσο τραγελαφικά είναι αυτά που γράφεις.

Εγώ πόσταρα το παρακάτω , χωρίς να κάνω quote , σε δικά σου λεγόμενα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Μικρή, μεγάλη , για γλώσσα μιλάμε ή για π@ύτσα?

Τι σημασία έχει αν ειναι μικρή ή μεγάλη, αν τη μιλανε 20 εκ ή 200 εκ? Υπάρχει κάποιος λόγος να την αλλάξουμε? Αν υπάρχει πείτε μου κι εμένα να τον μάθω.
    Εσύ, ανοίγοντας διάλογο με μένα κάνοντας quote γράφεις.

Η γλωσσα μας και η καθε γλωσσα αλλαζει, ειτε το θελουμε ως ατομα είτε οχι, είτε το επιδιωκουμε είτε οχι.
    Αλλα περα απο αυτο, ποιος μιλησε για "αλλαγη" της γλωσσας;
    Μου κάνεις δηλαδή μια ευθεία ερώτηση.

σου απαντώ λοιπόν

Η Διαμαντοπούλου δεν είπε να γίνει η Αγγλική επίσημη γλώσσα της Ελλάδας? Προφανώς και οι γλώσσες αλλάζουν και εξελίσσονται με τα χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να υιοθετήσουμε μια νέα γλώσσα επειδή η δική μας ομιλείται μόνο απο 10 εκ. ανθρώπους.

Οι περιπτώσεις στην ιστορία, στις οποίες ένας λαός άλλαξε τη μητρική του γλώσσα, είναι αυτές στις οποίες υπήρξε υποδούλωση αυτού του λαού. Στη δική μας περίπτωση τώρα, υπάρχει προφανώς πνευματική και οικονομική υποδούλωση. Όσο λοιπόν συμφωνείς με την Διαμαντοπούλου, δέχεσαι και εσύ την υποδούλωση και την επίκροτείς.
    Στην πρώτη παράγραφο απαντώ αυτό που με ρώτησες και στη δεύτερη προχωρώ σε μια προσωπική κρίση.
    Έγραψες ένα ολόκληρο κατεβατό για να μας πεις τι εννοούσε η Δραγώνα λέγοντας ότι η Ελληνική είναι μικρή. Και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι εννοούσε ότι ομιλείται από λίγους ανθρώπους.
    Αυτό δεν είπα κι εγώ?

Δυο ερωτήσεις.

Πού διαόλο διαστρέβλωσα τα λεγόμενά σου?
    Από πότε η προσωπική μου κρίση θα πρέπει να απαντάει σε κάτι που έγραψες εσύ? Δεν ήξερα να σου ζητήσω και την άδεια για να γράψω ή να σκεφτώ το οτιδήποτε.

Και κάτι ακόμα.

Ρίξε ένα γκουγκλαρισμα και μάθε ποιές είναι οι χώρες οι οποίες υιοθέτησαν την Αγγλική ως επίσημη γλώσσα, ενώ είχαν δική τους μητρική. Δες ποιές άλλες την υιοθέτησαν ως δεύτερη επίσημη.
    Και πες μου μετά αν είναι υποδουλομένες ή όχι.
    Αν αυτό το μέλλον σου αρέσει για την Ελλάδα, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Καλό θα ήταν να μην απομονώνουμε εκφράσεις. Δείτε το γενικό πλαίσιο της συζήτησης και δείτε που διαφωνείτε.

http://www.diamantopoulou.gr/beta/in...1:press-office

Η ποιότητα, λοιπόν, είναι βασικό στοιχείο που διαφοροποιεί από το φύλο, τη φυλή, την ηλικία, τον τόπο διαμονής. Η ποιότητα σήμερα, πριν από λίγα χρόνια είχα πει, θα το θυμάστε πολλοί, ότι πιστεύω ότι η δεύτερη επίσημη γλώσσα στο ελληνικό κράτος θα έπρεπε να είναι η αγγλική εξηγώντας, ότι πρέπει να είναι στην εκπαίδευση η γλώσσα αυτή με τρόπο, ώστε να υπάρχει επάρκεια βγαίνοντας από το σχολείο. Επάρκεια όχι να μπορείς να πεις δυο κουβέντες, επάρκεια να μπορείς να δουλέψεις, να γράψεις, να συμμετέχεις.
    Τότε πήρα 2.500 υβριστικές περίπου επιγραφές και άρθρα. Ποια είναι η πραγματικότητα σήμερα την οποία αρνούμαστε να δούμε; Ότι βεβαίως υπάρχουν παιδιά που τελειώνοντας το σχολείο ξέρουν άριστα την αγγλική γλώσσα, η οποία είναι σήμερα η βάση του εμπορίου, η βάση της έρευνας, η βάση της πολιτικής, η βάση της ψυχαγωγίας. Ποιοι είναι αυτοί σήμερα;
    Τα παιδιά που τελειώνουν τα κολέγια, τα παιδιά που τελειώνουν τα ιδιωτικά σχολεία, που κάνουν τα μισά μαθήματά τους στα αγγλικά. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν πρόβλημα με τα ελληνικά τους, μια χαρά είναι τα ελληνικά τους, αλλά έχουν διαφορετικά προσόντα στα 18 τους χρόνια.

Επίσημη δεύτερη γλώσσα τα αγγλικά, αφορούσε καθαρά την εκπαίδευση και την υποχρεωτική εκμάθηση και πιστοποίησης της μέχρι το τέλος της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.. Και κυρίως δωρεάν για όλους.

Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τους ΗΥ, lower και ECDL για όλους τους μαθητές, πιστοποιημένα μέχρι το τέλος Λυκείου. Όπως κάνουν ΟΛΑ τα ιδιωτικά. Στα οποία τους μαθαίνουν και 3 γλώσσα, επίσης με πιστοποίηση (επιλογής) μέχρι να αποφοιτήσουν

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Σωστά όλα αυτά.

Η δική μου ένσταση είναι η εξής: Υποχρεωτική εκμάθηση και ποιστοποίηση της Αγγλικής από τη μία πλευρά, και η Ιστορία μας προαιρετικά? Ως χόμπυ? Όποιος θέλει? Αν θέλει?

Έχω την εντύπωση πως οι υποστηρικτές της Διαμαντοπούλου και της Δραγώνα, την 28η στην επέτειο, θα είστε από τους πρώτους που θα γελούν με τις απαντήσεις μαθητών για το τι γιορτάζουμε σήμερα. Ελπίζω μόνο, να είναι τα δικά σας παιδιά στα γκάλοπ.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Δεν υποστηρίζω αννούλα, περιμένω και απαιτώ σημαντικότερες τομές στην Β'Βαθμια, μείωση-κατάργηση παραπαιδείας, ουσιαστική παροχή ΠΑΙΔΕΙΑΣ στο Λύκειο, απεμπλοκή απο τις εισαγωγικές, ελεύθερη πρόσβαση ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στην Γβάμθια, ξεκαθάρισμα και αυστηρή είσοδος-συνέχεια στα ΑΕΙ/ΤΕΙ, πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας σε ΟΛΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και όχι με διήμερα σεμινάρια σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς... κλπ κλπ κλπ Τίποτα απο αυτά δεν είδα και τα έχουμε σχολιάσει εκτενώς σε άλλα θέματα.

Για τα Αγγλικά το είδες, έχει ουσία στο υποχρεωτική εκπαίδευση. Για την Ιστορία, δεν είναι απόφαση υπουργείου, πρόταση είναι. Το νομοσχέδιο δεν έχει βγει καν για διαβούλευση..

Άσε λοιπόν τα παιδιά μου και τα παιδιά σου.Ας εστιάσουμε σε ουσιαστικά προβλήματα και όχι σε φοβίες...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Για τα Αγγλικά το είδες, έχει ουσία στο υποχρεωτική εκπαίδευση. Για την Ιστορία, δεν είναι απόφαση υπουργείου, πρόταση είναι. Το νομοσχέδιο δεν έχει βγει καν για διαβούλευση..

Πρόταση με πολλούς υποστηρικτές όμως. Δεν είναι μακριά από την απόφαση. Άσε δε, που ούτε που θα μας ρωτήσουν.

Άντε γεια... Blog

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Δεν είναι μακριά από την απόφαση. Άσε δε, που ούτε που θα μας ρωτήσουν.
    Αχ τι ωραίο πράγμα η δημοκρατία.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

-------------------- Το avatar του/της jfx
    @super_toto:

Το πρωτο quote γιατι το εκανες quote, αφου δεν απανταει σε σενα;

Η γλωσσα μας και η καθε γλωσσα αλλαζει, ειτε το θελουμε ως ατομα είτε οχι, είτε το επιδιωκουμε είτε οχι.
    Αλλα περα απο αυτο, ποιος μιλησε για "αλλαγη" της γλωσσας;

Εγραψα αυτο, απαντωντας σε σενα και εννοωντας: ποιος -απο αυτους που γραφουμε εδω περα- μιλησε για "αλλαγη" γλωσσας καθως δεν ειχε αναφερθει κατι τετοιο και ηταν λιγο πολύ "ασχετο" με αυτο που συζητιεται παραπανω.

και μου απαντας:

Η Διαμαντοπούλου δεν είπε να γίνει η Αγγλική επίσημη γλώσσα της Ελλάδας? Προφανώς και οι γλώσσες αλλάζουν και εξελίσσονται με τα χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να υιοθετήσουμε μια νέα γλώσσα επειδή η δική μας ομιλείται μόνο απο 10 εκ. ανθρώπους.

Οι περιπτώσεις στην ιστορία, στις οποίες ένας λαός άλλαξε τη μητρική του γλώσσα, είναι αυτές στις οποίες υπήρξε υποδούλωση αυτού του λαού. Στη δική μας περίπτωση τώρα, υπάρχει προφανώς πνευματική και οικονομική υποδούλωση. Όσο λοιπόν συμφωνείς με την Διαμαντοπούλου, δέχεσαι και εσύ την υποδούλωση και την επίκροτείς.

Επειδη ειχα στο νου μου αυτο το "απο αυτους που γραφουμε εδω περα" κι επειδη η διαμαντοπουλου δε μιλησε για αλλαγη της γλωσσας, δεν καταλαβα πως τα περι διαμαντοπουλου απαντουν στο "ποιος μιλησε για αλλαγη της γλωσσας;"

Μετά ομως γραφεις: "Όσο λοιπόν συμφωνείς με την Διαμαντοπούλου, δέχεσαι και εσύ την υποδούλωση και την επίκροτείς." δινοντας την εντυπωση πως εγω δηλωσα καπου οτι συμφωνω με τη διαμαντοπουλου στα περι αλλαγης γλωσσας που λες.
    Αυτό ποτέ δεν έγινε ομως απο τη μερια μου.
    Εχει διαφορά να λεω πως την ελληνικη γλωσσα τη χρησιμοποιουν λίγα παγκοσμιως ατομα,
    με το να λεω πως συμφωνω με την οποια διαμαντοπουλου, και θελω να γινει η αγγλικη επισημη ή να αλλαχθει η επισημη γλωσσα με καποια αλλη.

και τελος λες:

Ρίξε ένα γκουγκλαρισμα και μάθε ποιές είναι οι χώρες οι οποίες υιοθέτησαν την Αγγλική ως επίσημη γλώσσα, ενώ είχαν δική τους μητρική. Δες ποιές άλλες την υιοθέτησαν ως δεύτερη επίσημη.
    Και πες μου μετά αν είναι υποδουλομένες ή όχι.
    Αν αυτό το μέλλον σου αρέσει για την Ελλάδα, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
    Δινοντας και παλι την εντυπωση πως εγω επιμενω σε υιοθετηση της αγγλικη ως δευτερης ή ως επισημης ενω δεν έχω καν εκφρασει αποψη επί αυτου του θεματος.
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Ενω εγώ δεν εξεφρασα αποψη ουτε για το αρχικο θεμα του θρεντ αυτο καθ'αυτο, ουτε οπως ειπα και λιγο πιο πανω για το τι μου αρεσει για το μελλον της ελλαδας και της γλωσσας. [/B]

Σ΄ακούμε λοιπόν.

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Καλό θα ήταν να μην απομονώνουμε εκφράσεις. Δείτε το γενικό πλαίσιο της συζήτησης και δείτε που διαφωνείτε.

http://www.diamantopoulou.gr/beta/in...1:press-office

Επίσημη δεύτερη γλώσσα τα αγγλικά, αφορούσε καθαρά την εκπαίδευση και την υποχρεωτική εκμάθηση και πιστοποίησης της μέχρι το τέλος της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.. Και κυρίως δωρεάν για όλους.

Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τους ΗΥ, lower και ECDL για όλους τους μαθητές, πιστοποιημένα μέχρι το τέλος Λυκείου. Όπως κάνουν ΟΛΑ τα ιδιωτικά. Στα οποία τους μαθαίνουν και 3 γλώσσα, επίσης με πιστοποίηση (επιλογής) μέχρι να αποφοιτήσουν
    Αυτό που έβαλες είναι η δήλωση της Διαμαντοπούλου, η οποία ανασκευάζει παλαιότερες δηλώσεις της μετά το κράξιμο που έφαγε.

Δες πχ τι έλεγε όσο ήταν ακόμα επίτροπος.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...8/11/2001_9432

@super_toto:

Το πρωτο quote γιατι το εκανες quote, αφου δεν απανταει σε σενα;

Εγραψα αυτο, απαντωντας σε σενα και εννοωντας: ποιος -απο αυτους που γραφουμε εδω περα- μιλησε για "αλλαγη" γλωσσας καθως δεν ειχε αναφερθει κατι τετοιο και ηταν λιγο πολύ "ασχετο" με αυτο που συζητιεται παραπανω.

και μου απαντας:

Επειδη ειχα στο νου μου αυτο το "απο αυτους που γραφουμε εδω περα" κι επειδη η διαμαντοπουλου δε μιλησε για αλλαγη της γλωσσας, δεν καταλαβα πως τα περι διαμαντοπουλου απαντουν στο "ποιος μιλησε για αλλαγη της γλωσσας;"

Μετά ομως γραφεις: "Όσο λοιπόν συμφωνείς με την Διαμαντοπούλου, δέχεσαι και εσύ την υποδούλωση και την επίκροτείς." δινοντας την εντυπωση πως εγω δηλωσα καπου οτι συμφωνω με τη διαμαντοπουλου στα περι αλλαγης γλωσσας που λες.
    Αυτό ποτέ δεν έγινε ομως απο τη μερια μου.
    Εχει διαφορά να λεω πως την ελληνικη γλωσσα τη χρησιμοποιουν λίγα παγκοσμιως ατομα,
    με το να λεω πως συμφωνω με την οποια διαμαντοπουλου, και θελω να γινει η αγγλικη επισημη ή να αλλαχθει η επισημη γλωσσα με καποια αλλη.

και τελος λες:

Δινοντας και παλι την εντυπωση πως εγω επιμενω σε υιοθετηση της αγγλικη ως δευτερης ή ως επισημης ενω δεν έχω καν εκφρασει αποψη επί αυτου του θεματος.
    Οκ ας πούμε ότι μπλεχτήκαμε στα quote.

Πες μου λοιπόν, συμφωνείς με την Διαμαντοπούλου όσον αφορά τη άποψή της για δεύτερη επίσημη γλώσσα την Αγγλικη?

Για Δραγώνα δεν ρωτάω αφού δήλωσες ήδη ότι συμφωνείς μαζί της.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Μια χαρά ,αφήνουμε τους άλλους να αποφασίζουν γιατί εμείς θεωρούμε πολύ βρόμικη την πολιτική για να ασχοληθούμε. Ή ασχολούμαστε μόνο αν έχουμε προσωπικό συμφέρων και μετά κλαιγόμαστε που τα παιδιά μαθαίνουν για συνωστισμούς στις παραλίες

...να αντικαταστήσουν το μάθημα της Ιστορία με τους βίους αγίων καλύτερα :rotflmao:

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF