φυσικα και τα κανουν ,μια και (σχεδον) ολος ο κοσμος παντα τασσεται υπερ του νικητη...μην πιασουμε τωρα νοηματα δημοτικου...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μάστα....οι αγωνοδίκες έχουν πέσει στα 4 για τον ρόσσι και κάνουν τα στραβά μάτια στα κλωτσομπουνίδια που ρίχνει. Στο κόλπο υπέρ του ρόσσι φυσικά είναι και η Honda, η οποία εκτός από το ότι έχει αγοράσει την Dorna κόβοντας και ράβοντας τους κανονισμούς όπως γουστάρει, έβαλε και πλάτη για να φάει σουτ ο Biaggi απ΄τα μηχανάκια της εις τον αιώνα των αιώνων.
Μόλις κάποιος αμφισβήτησε τον οδηγό που την έραψε με 21-22 (?) νίκες σε 2 χρόνια τον εξαφάνισε απ΄τις πιστες, γιατί ο Ρόσσι κάνει καλές πίπες και αυτό είναι που μετράει στους αγώνες
Το αν υπάρχει ή όχι κάποιος να του τρίξει στα μούτρα (ποιό?) δεν νομίζω οτι φταίει ο Ρόσσι. Η όχι?![]()
Για τις mild και gay πίστες που τρέχουν όλοι οι οδηγοί, μπορείς να στείλεις ένα γράμμα στον G.Agostini και να του πεις ότι είναι μια ελλεινή λούγκρα που εξαφάνισε την βουνίσια βαρβατίλα απ΄τους αγώνες και κυριάρχησαν οι βάτες και το ρουζ.
Γιατί στον Agostini? Γιατί ο Ago αφού κέρδισε μόνο 10 (όχι έτρεξε, κέρδισε) φορές το Isle of Man (που όχι μόνο συμπεριλαμβανόταν, αλλα ήταν και ο πιο σημαντικός αγώνας του πρωταθλήματος), αποφάσισε το 1972 να γράψει στα @@ την FIM και να μπουκοτάρει το Man λέγοντας ότι είναι πολύ επικίνδυνο για τους οδηγούς. Η FIM αναγκάστηκε να αποσύρει τον αγώνα λίγα χρόνια αργότερα, καθώς την άποψη του Ago συμμερίστηκαν και άλλες λούγκρες.
Πάνω σε τέτοιες πλάτες κάνει τον μάγκα η φλωρέτα.
+990
Ελίας άφησε εποχή με την νικη του επι της φλορέτας. Ακολούθησε διάλειμμα λόγω θέρους.
Στόνερ, ρεσπέκτ. Επίσης η δήλωση "we will see" συντάραξε το μοτοσυκλετικό γίγνεσθαι απ΄την σφοδρότητα της αντεπίθεσης. (αν και εύχομαι να πάει τάπα το 2011 πάντως, γιατί είναι οδηγάρα και ψυχάρα)
Πεντρόσα...:rotflmao: Ναι έκανε ρε συ ότι έχει κάνει και ο ρόσσι καμμιά 10αριά φορές τα τελευταία 10 χρόνια. Και στις μονομαχίες πρώτος έτσι? Το σενάριο του Gladiator στη ζωή του βασίστηκε.
Για το τι χρόνους έκανε ο ένας και ο άλλος με τα μηχανάκια δνε το ξέρω. Ξέρεις αν πήγαινε γρηγορότερα ο ρόσσιΣ με το screamer? Εγώ δεν....![]()
Ααα καλά...Ρε συ ο JB έφτιαχνε και το μηχανάκι του Doohan. Για τον Doohan γαργάρα, ή τότε ήταν βοηθός στην ομάδα και δεν πιάνεται?
Και από πότε ρε φίλε οι μηχανικοί κερδίζουν αγώνες? Από πότε έπεσε ο JB στη μαρμίτα με τον μαγικό ζωμό και έφτιαχνε το ονειρεμένοοοο μηχανάκι που πέταγε η φλορέτα?![]()
Κάτι τέτοιους δογματισμούς είχε και η Honda. Ότι αυτή φτιάχνει τα μηχανάκια που κερδίζουν και όχι οι οδηγοί. Και βγήκε η φλορέτα μοιράζοντας χωνιά για τους κώλους του HRC να βάλουν τα 211 σε τεύχη.
Δεν το έβαλε κάτω όμως....έφερε στο HRC τον αυτοκράτορα με αρχιμηχανικό τον Kanemoto (μη μου πεις, πρέπει να τον έχεις ακουστά) για να ράψει τη φλωρέτα. Γαμώ πήγαν ρε φίλε δεν λέω. Μεχρι και ο Μelandri με το ημιεργοστασιακο του Γκρεσσίνι του ξύρισε το κωλομπαρέ μουστάκι.
Βαρέθηκα. Σεντόνι βγήκε και πάω για ύπνο.![]()
![]()
οι υπολοιπες πιπες περι dorna ειναι ασχετες με το συζητηθεν,αλλα επειδη σε συμπαθω να τις σχολιασω...μιλαμε για την ιδια dorna που μειωσε χωρητικοτητες απο 24 λιτρα στα 21,επειδη συνεφερε το οικονομικο ελατηριοφορο,ενατι του δεσμοδρομικου βενζινοβορου και εκανε η χοντα 3 χρονια να ξεπερασει το handicap...![]()
![]()
τον μπιατζι τον εδιωξαν επειδη κακοχαρακτηρισε τα μηχανακια της...το ιδιο ακριβως θα εκαναν και στον οποιονδηποτε εκανε τετοιου ειδους δηλωσεις...
να του στειλω γραμμα φυσικα...λεγοντας του οτι κι εγω οταν τρεξω και κερδισω 10 φορες κατι και αναδειχθω σε ενα απο τα μεγαλυτερα τιμονια ever,μπορω να εχω αποψη και να πω οτι ειναι επικινδυνο...μετα χριστον προφητες...ελεος ρε μλκ...σαφεστατα και ειναι επικινδυνο...αυτο δεν μειωνει ομως σε τιποτα τα @@ οσων το εχουν κανει...αλλωστε για ψυχολογια μιλησαμε κι οχι οδηγικες ικανοτητες...στο θεμα μας αν θες...
το οτι ο ελιας δεν συνεχισε επισης ασχετο με το οτι η πουστρα γκρινιαξε και δηλωσε τις πιπες περι επικινδυνοτητας...το οτι ο ροσσι το εκανε 10 φορες,μου λεει ακριβως το ιδιο που μου λεει οτι και ο ντουχαν το εκανε αλλες τοσες και ο πεντροσα δυο τρεις και καμποσοι αλλοι αλλες 5...οτι τι? ο ροσσι ειναι γαμω τα τιμονια...? σαφεστατα και ειναι,αλλα ξανα ασχετο με το συζητηθεν...
σαφεστατα και επαιζε ρολο η εμπλοκη του jb στις νικες του ντουχαν...ποιος το αμφισβητησε? γιατι να αμφισβητηθει λοιπον το ιδιο και με τον ροσσι?
το οτι η χοντα φτιαχνει τα καλυτερα ειναι γεγονος εδω και χρονια,τουλαχιστον σε επιπεδο gp που τρεχει εργοστασιακα...το οτι μεχρι στιγμης δεν ειχε οδηγο που εκτος απο ταχυτητα να εχει και ψυχολογια δεν φταιει αυτη...
μπιατζι...μιλαμε για τον ιδιο μπιατζι που την πρωτη του χρονια στα 500 παραλιγο να παρει πρωταθλημα απο τον ντουχαν στα ισια...μετα ισχυριζεσαι οτι ξεχασε να οδηγαει? η μηπως ,για μια ακομη φορα μπηκε η ψυχολογια στην μεση?
σαφεστατα και η ψυχολογια ειναι κομματι της ολοκληρωσης ενος οδηγου...οχι ομως με τον τροπο που πολλακις την εχει επιβαλλει ο ροσσι...κακως κανει? προφανως οχι μια και τον εξυπηρετει...
το μονο που περιμενω εγω ειναι το 2011 με ανταξιο της μοτοσυκλεττας (χοντα) οδηγο και απο πλευρας ψυχολογιας (στονερ)...του χρονου λοιπον θα μιλησουμε στο δια ταυτα...
υ.γ. παρακαλουνται τα παλαμακοπαιδα χωρις αποψη να μην μου ζαλιζουν τα @@...χαριτωμενο ειναι ,αλλα το προτιμω απο γκομενες...
bring the heat bitches...![]()