![]()
Γαμώ το μηχανάκι μου.
Με το καλό και στην επόμενη στην οποία ελπίζω να είμαι κι εγώ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Γαμώ το μηχανάκι μου.
Με το καλό και στην επόμενη στην οποία ελπίζω να είμαι κι εγώ.
![]()
![]()
![]()
Μπράβο σε όλους σας, είδα τις φωτογραφίες..... απίστευτες διαδρομές.
Ζηλεύωωωωω
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
![]()
μπραβο παιδες!
![]()
![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Πολύ ωραία βόλτα παιδιά. Τόσο ωραία μέρη 15 λεπτά απ΄τα σπίτια μας...
Μπράβο Κώστα για την ιδέα της βόλτας!!! Η διαδρομή ήταν σούπερ!
Μπράβο σε όλη την παρέα!!!
Άντε και στην επόμενη!![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
Γεια σας ρε παιδιά, ωραία παρέα φτιάξατε και ωραία βόλτα κάνατε!
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Να 'σαι καλά ρε Κώστα, σ' ευχαριστούμε πολύ!
Άντε και στην επόμενη θα μαζευτούν κι άλλα Adventure...![]()
Εκεί που νομίζαμε πως είμασταν λίγοι, κάναμε μια πανελλήνια !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kounnas
Να 'σαι καλά ρε Κώστα, σ' ευχαριστούμε πολύ!
Άντε και στην επόμενη θα μαζευτούν κι άλλα Adventure...![]()
:rotflmao: Να μαστε όλοι καλά και να κάνουμε πολλές βόλτες
![]()
thank you παίδες για τη Γ-Α-Μ-Α-Τ-Η βόλτα
το να μαζευτούνε 20 μπετονιέρες να γυρίσουν την αττική από όχι και τόσο προσβάσιμα μέρη είναι όσο ναναι σπάνιο σκηνικό..
θενκ γιου για την παρέα, τρελός χαβαλές.. άντε και στα επόμενα![]()
![]()
Τάσος με το μπλε 990 και τα κίτρινα UFO (aka Tweety πάνω σε adve τώρα που το σκέφτομαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Fuck the universe.
συγχαρητηρια για την ομορφη εκδρομη και το πνευμα συναδελφικοτητσς!![]()
μακαρι να καθιερωθει να γινεται καθε χρονο με leader τον Κωστα και σκουπα τον Μπου!!![]()
ps.Γιαννη,ανοιχτοι οι αγκωνες,γκαζι και ορθιος στα δυσκολα..
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Παιδιά χάρηκα πολύ που περάσατε καλά στην βόλτα. Με την πρώτη βροχούλα - να μυρίσει βρεγμένο χώμα - λέω να επαναλάβουμε κομμάτια της και να δούμε και κάποια άλλα που δεν προλάβαμε χτες.
Ηταν εντυπωσιακό να βλέπεις τόσα μηχανάκια στο χώμα και μάλιστα τόσο διαφορετικά. Από ΧΤ125 εως 990 και από Vstrom εως EXC520 και αναβάτες έμπειρους εως αρχάριους.
Κάτω από τετοιες συνθήκες οι καθυστερήσεις στις διασταυρώσεις είναι δεδομένες και σας ευχαριστώ ολους και κυρίως τους πιο έμπειρους στο χώμα για την υπομονή που δείξατε και βοηθήσατε να δείξω και γω!!!. Πάντως αργήσαμε λίγο αλλά το Λαύριο το είδαμε![]()
Είναι μεγάλη η χαρά μου που κάποιοι πάτησαν χώμα για πρώτη φορά σε αυτή τη βόλτα και τους άρεσε σαν εμπειρία. Επίσης ειναι ωραίο να γνωρίσεις τον άνθρωπο πίσω από το nickname.
Μπράβο στον Γιώργο με το dominator που βοήθησε τον Ακη με το σκασμένο λάστιχο.
Ευχαριστώ και γω με την σειρά μου τους φωτογράφους και ελπίζω να ξαναβολτάρουμε στα χώματα σύντομα.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
[B]Λοιπον, αφου ξεπερασα το σοκ με τα κλειδια, (ειναι πλεον γνωστο και στους συνφορουμιτες οτι μαλλον εχω αλτσχαϊμερ):rotflmao: τα ειχα ξεχασει στο βαλιτσακι της μηχανης το πρωι οταν το εβγαλα...![]()
![]()
![]()
![]()
Να ευχαριστησω με τη σειρα μου τον διοργανωτη που ειναι ενα κινητο gpsκαι ολα τα υπολοιπα παιδια για την καλη παρεα και την ωραια βολτα.
Ευτυχως ο γιος μου σε ενα τηλεφωνο που πηρα κατα τον γυρισμο να τον ρωτησω μηπως ηθελε να του παω πιροσκι που του αρεσει μου θυμισε οτι ειχε γενεθλια η peskandriτσαινα και ετσι σταματησα και της πηρα λουλουδια.
Φανταστητε να λειπω στα γενεθλια της και να γυρισω με αδεια χερια παντοφλα και μουρμουρα που θα επεφτε...
Καλα αγορι μου εσυ και τους φιλους εχεις ξεχασει ααα να χαθεις παλιοπαιδο τωρα να δεις προστηματα που θα φας πηγες και δεν με πηρες???![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
ρε παιδια ασχετο αλλα ποιος ειναι αυτος με το ραλλυ φαιρινκ,μπορει να μου πει απο που το αγορασε και εντυπωσεις.την επομενη σχεδιαζω να ερθω και εγω,παντα τετοια!
το πηρα απο εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από alex k8
ρε παιδια ασχετο αλλα ποιος ειναι αυτος με το ραλλυ φαιρινκ,μπορει να μου πει απο που το αγορασε και εντυπωσεις.την επομενη σχεδιαζω να ερθω και εγω,παντα τετοια!
http://www.raiddesigns.com/
Λειτουργικοτατο και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Δινει στο 950SER αναλογη προστασια απο τον αερα με τα adv. Ο,τι αλλο χρειαζεσαι και μπορω να φανω χρησιμος, μου λες.
Αγις
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.