πολυ καλο! φτιαξε κι ενα 0-200. ειδα και το αλλο σου βιντεο. Φαινεται οτι εχει πολλη ΡΟΠΗ το μηχανακι και δε θελει πολλες στροφες για να αποδωσει.
ΥΓ ειδα και κατι τρενακια merklin σε αλλα σου βιντεο και μ θυμησες τα παιδικα μ χρονια
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Πολυ ωραια και πορωτικα τα βινετο παιδια...
Παντα ομως να γυριζονται με ασφαλεια ...
![]()
παίδες ρίξτε μια ματιά εδω :βαλίτσες Kappa
βαλίτσες πλαινές kappa Κ40 με βάσεις κομπλέ 200 ευρώ!
στο ebay αγγλιας εχει παρα πολλα ανταλλακτικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
καλησπερα.
σε μια μικρη συγκρουση ο κολλητος μου εσπασε το πισω δεξι μαρσπιε μαζι με το στηριγμα της εξατμισης σε bandit k7. Εχει ιδεα κανεις αν θα το βρουμε σε αντιπροσωπεια, η εκτος αντιπροσωπειας? τιμη περιπου?
αν καταλαβα καλα ειανι ιδιο για κ5 εως και κ9
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
τελικα μια χαρα ταξιδακι κανει και το 650
http://www.youtube.com/watch?v=tGOvknzcJMw
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
εγω το τραβηξα
απλα πρωτη φορα την πηρα για ταξιδι
Ποσο εκαψε σε βενζινη;
δεν εχω γεμισει ακομα για να μετρησω. με το που γυρισα την παρκαρα. Υπολογιζω περι τα 7-8λ/100 απο το πως επεφταν οι μπαρες, το βενζιναδικο θα δειξει συντομα
ποσα χλμ εκανες συνολικα?????
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
150 απεχει το χωριο μου απο αθηνα (κοντα στη χαιρωνια αν ξερεις). αλλα τοσα στο γυρνα. Βαλε και κατι διαδρομες εκει εκανα καπου 400-450 συνολο. γιατι ρωτας?
η μηχανη δουλευε σχεδον ολη την ωρα 6000-9000 σαλ αλλα οχι τερματα. Ακομα και στα 170-180 δεν ενιωσα να ζοριζετε ουτε πατουσα πολυ το γκαζι. Μονο στην επιταχυνση για τελικες το πηγαινα τερμα
παρατηρησα στο βιντεο κατι περιεργο αλλα ευχαριστο!
Εκανες 50 χλμ με μεσο ορο 200 (ας κρατησουμε αυτο..) και βγηκε με την δευτερη παυλα στο περιπου.
Αν το εξετασουμε προχειρα
1)με τα 4 λιτρα (που εχει αν δεν κανω λαθος αυτη) τοτε επι 2 σημαινει 8 λ/100.
2)δεν μου εχει βγαλει η δευτερη πανω απο 60+ χλμ(τουριστικος ρυθμος) με τα 50- ειναι 1 λιτρο επι 2 στα 100 προσθετωντας στα 5-6 εκτος πολης βγαινει 7-8 λ/100 οπως ειπες!
Συμπερασμα δεν εχει θεαματικη αυξηση και μου ελυσες την απορια γιατι αναφερθηκε αλλου για 10-12 +λ/100 αν το πας γρηγορα και δεν ειχα εικονα![]()
Το λοιπον, 8,9 λιτρα γεμισα σημερα και το οδομετρο ειχε 131χλμ. Γεμιζω καθε φορα μεχρι την ταπα ωστε να μην εχω αποκλιση.
Δηλαδη περιπου 7λ/100 με μεση ταχυτητα 160-170 χλμ ανα ωρα. Πολυ καλα νομιζω.
Τελικα το μηχανακι αρεσκεται να δουλευει ψηλα 6000-9000 διοτι εκει βγαζει το μεγαλυτερο μερος της ροπης του. Γι αυτο μαλλον και δεν εκαψε πολυ, τι να πω. Εκπλησσομαι ευχαριστα. Επισης να ανφερω οτι φοραω yoshimura ξεταπωτη, και το αντιστοιχο προγραμμα.
ΥΓ Ναι , εχω αυτοκινητιστικο παρελθον. Γουσταρω καθε ειδους μηχανοκινητο τροχοφορο που φερνει συγκινησηΑπλα στη μηχανη η αδρεναλινη ερχεται πιο ευκολα (οπως και η τουμπα). Προχθες ξαναμπηκα σε ενα bmw M3 . Δε μπορω να αφησω και τα αμαξια, ειανι αγαπη..