συνεχιζουμε και με τα υπολοιπα κομματια τριψιμο και ασταρωμα καθως και καποια σιδερακια καθαρισμα και βαψιμο σφυρηλατο γκρι κλεβω την ιδεα απο τον σπυρο!
σιγα σιγα να μαζεψουμε και πλεξουδα!
ξεκιναμε και τα γυαλισματα νικελ!
Aφού κάνεις που κάνεις ολή αυτή την δουλειά και ξοδεύεις χρήματα και κόπο γιατί δεν την κάνεις σωστά να την χαρείς καιρό;
Το σαπάκι που κάλυψες με στόκο στα πρώτα χιλιόμετρα που θα κάνεις θα ραγίσει απο τους κραδασμούς ή θα σπάσει απο τα νερά. Ο στόκος είναι για να καλύπτουμε μικροατέλειες όχι για να χτίζουμε τον σκελετό. Kαλό θα ήταν να πάς να σου το κολλησει ένας μάστορας έστω με οξυγόνο γιατί είναι κρίμα να πάει τζάμπα τόση προσπάθεια.
Το αστάρι που περνάς αμα είδα καλά είναι για κάγκελα δεν είναι για μηχανάκι.
Σε καταλαβαίνω οτι έχεις κα@λα να το τελειώσεις αλλα κάποια πράγματα θέλουν υπομονή για να γίνουν σωστά. Anyway προχώρα το όπως εσυ μπορείς και έχεις την οικονομική δυνατότητα αλλα βαδίζεις σε λάθος κατεύθυνση.
Φιλικά και χωρίς ίχνος παρεξήγησης![]()
σευχαριστω για της συμβουλες σου αλλα οπως εχω γραψει και παραπανω δεν εχω ηλεκτροκολλληση αλλιως θα το εφτιαχνα!Αρχικά δημιουργήθηκε από 100cc
Aφού κάνεις που κάνεις ολή αυτή την δουλειά και ξοδεύεις χρήματα και κόπο γιατί δεν την κάνεις σωστά να την χαρείς καιρό;
Το σαπάκι που κάλυψες με στόκο στα πρώτα χιλιόμετρα που θα κάνεις θα ραγίσει απο τους κραδασμούς ή θα σπάσει απο τα νερά. Ο στόκος είναι για να καλύπτουμε μικροατέλειες όχι για να χτίζουμε τον σκελετό. Kαλό θα ήταν να πάς να σου το κολλησει ένας μάστορας έστω με οξυγόνο γιατί είναι κρίμα να πάει τζάμπα τόση προσπάθεια.
Σε καταλαβαίνω οτι έχεις κα@λα να το τελειώσεις αλλα κάποια πράγματα θέλουν υπομονή για να γίνουν σωστά. Anyway προχώρα το όπως εσυ μπορείς και έχεις την οικονομική δυνατότητα αλλα βαδίζεις σε λάθος κατεύθυνση.
ρωγμες δεν προκειτε να κανει απο τους κραδασμους!
οπως και το ασταρι αυτο κανει και για αυτοκινητα μοτο!
η κατευθυνση δεν νομιζω να ειναι λαθοσ απλα πορευωμε με τα εργαλεια που εχω!
παντως σευχαριστω και δεν παρεξηγω για κατι που συζηταμε!
επισης αυτο το μηχανακι εχει μεγαλη ιστορια για εμενα αλλα δεν εχω σκοπο να του ριξω και πολλα χρηματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από 100cc
καποια αλλα που εχω φτιαξει τριψιματα βαψιματα τα παω σε φανοποιειο αλλα εκει πληρωνουν οι ιδιοκτητες! και εγω φτιαχνω τα υπολοιπα λυσιμο δεσιμο μηχανικα μερη γυαλισματα -νικελ!
αυτο το μηχανακι το δουλευω σε ελευθερο χρονο και δεν θα ειναι και για καθημερινη χρηση!
σευχαριστω πολυ φιλε μου και ειμαι εδω να συζηταμε συνεχεια και παντα χωρις παρεξηγηση!
Το αστάρι το περνάς με πινέλο; Το χρώμα θα το περάσεις και αυτό με πινέλο; Άμα το κάνεις δε θα βγει καλό . Το αστάρι θέλει τρίψιμο πριν το βάψεις παντός . Αυτά καλή συνέχεια.
Ωραιος φιλαρακο συνεχισε ο στοκος πιστευω θα σου κρατησει αρκει να μην ξυνεις
φτερα στα καντηλια![]()
Το ασταρι δεν το βλεπω και τοσο σοι αμα ειναι φτηνο θα σε δυσκολεψει στο τριψιμο μετα,μπορει να κανω και λαθος τι μαρκα ειναι?
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
αυτο το εχω περασει με πινελο ναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από kaiba
Το αστάρι το περνάς με πινέλο; Το χρώμα θα το περάσεις και αυτό με πινέλο; Άμα το κάνεις δε θα βγει καλό . Το αστάρι θέλει τρίψιμο πριν το βάψεις παντός . Αυτά καλή συνέχεια.
το χρωμα δεν το περναω με πινελο!
σευχαριστω φιλε μου!
καλησπερα παναγιωτη!Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Ωραιος φιλαρακο συνεχισε ο στοκος πιστευω θα σου κρατησει αρκει να μην ξυνεις
φτερα στα καντηλια![]()
Το ασταρι δεν το βλεπω και τοσο σοι αμα ειναι φτηνο θα σε δυσκολεψει στο τριψιμο μετα,μπορει να κανω και λαθος τι μαρκα ειναι?
οντως το ασταρι δεν ειναι και τοσο καλο και ειναι φτηνο!
θα το τριψω ευκολα αλλωστε δεν εχουμε και της τρελες επιφανειες!