Σελίδα 12 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 305

Θέμα: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Αλλαχτηκαν οι κινητήρες , μες την εγγυηση.
    δηλαδη προλαβαν να κανουν 60.000 μεσα σε 2 χρονια???

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Φίλε μου...

Σε παρακαλώ σταμάτα αυτά τα κόπι πέιστ...

Σε αποδυναμώνει σαν χαρακτήρα και στο τέλος θα θεωρηθείς και γραφικός...

Πρέπει να καταλάβεις πότε την έχεις πατήσει και να συγχρονίζεσαι ανάλογα με τις συνθήκες...
    Καλώς ή κακώς την έχεις πατήσει άσχημα. Εδώ μέσα δεν θα βρεθεί η λύση, ούτε υπάρχει περίπτωση να κάνουμε έρανο για να σε βοηθήσουμε...

Γιατί ξοδεύεις χρόνο και συναισθήματα εδώ μέσα δεν καταλαβαίνω... Αν σκοπό είχες να το δημοσιοποιήσεις και να ασκήσεις πίεση στην αντιπροσωπεία, καλώς. Το έχεις καταφέρει, μην ανησυχείς.
    Κατάλαβε ότι είναι απόλυτα στο χέρι τους αν θα σε βοηθήσουν ή αν θα σε αρμέξουν. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Διάλεγε καλύτερα το συνεργείο σου άλλη φορά, ανέπτυξε προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που δίνεις χρήματα, διάβαζε περισσότερο τι γίνεται στον κόσμο και ζήσε με αυτό.

Και πριν προλάβεις να παρεξηγηθείς, αρπαχτείς, τρελαθείς, στεναχωρηθείς και ότι άλλο, έχε στο νου σου ότι αυτά στα γράφει κάποιος που έχει φύγει μακρυά από το σπίτι του τα τελευταία 4 χρόνια, μάζεψε χρήματα, πήρε του κουτιού επετειακό 1200 αντβ και έμεινε στην εθνική με 1200 χιλιόμετρα στο κοντέρ... Στους δύο βαθμούς και υπό βροχή για 2 ώρες... Πηγαίνοντας ταξίδι στο εξωτερικό...
    Όχι μόνο αυτό, αλλά μέσα σε μία βδομάδα χρήσης, αντικατέστησα παντελόνι 500ων ευρών... Και μπότες με 10 μέρες χρήση πάλι έγιναν αντικατάσταση...

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αγορές του και τις επιλογές του. Αν οι κινητήρες των 800 έχουν πρόβλημα ή όχι, αν η Μέρκελ πρέπει να κάνει ψήφισμα στο Κρεμλίνο για ανάκληση, δεν θα το αποφασίσει κανένας από εδώ φίλε μου.

Γιατί αν του άλλου ο γείτονας έχει μπεμβέ και τον ενοχλεί το σκηνικό, εδώ θα γράψει ότι μαλακία του κατέβει... Εσύ μια φορά θα τα σκάσεις χοντρά. Εσύ και πάλι θα την έχεις πατήσει.
    Οπότε πάρε πιο σοβαρά την υπόθεση, ανέτρεξε σε σχετική βιβλιογραφία (στις μέρες μας αντίστοιχα θρεντς από το εξωτερικό και το εσωτερικό) και κάνε ότι μπορείς.

Με κανένα ίχνος ειρωνείας ή πρόθεσης προσβολής προς το άτομό σου αλλά και με πλήρη συμπάθεια προς την ατυχία σου στα γράφω όλα τα παραπάνω... Οι περισσότεροι με ξέρουν από εδώ μέσα τι και ποιος είμαι. Δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω αλλά να σε βοηθήσω και να σε προστατέψω.

Και όσο αναφορά αυτά που ειπώθηκαν ότι είναι σίδερα και μην σκας, η μοίρα και η τύχη μπορεί να φέρει πολλά άλλα χειρότερα. Εκεί πάνε τέτοιου είδους σχόλια. Μην τα παρεξηγείς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή.

Άντε και λίγες από έναν ακόμα καμμένο ελικοφόρο...

Με κανένα ίχνος ειρωνείας ή πρόθεσης προσβολής προς το άτομό σου αλλά και με πλήρη συμπάθεια σου λέω ότι δεν το κάνω για να ασκήσω πίεση(με έχουν πάρει ήδη απο χθές δύο τηλέφωνα)αλλά ούτε για οικονομικούς λόγους(μου ζήτησαν 500 προκαταβολή και τους έδωσα 1000).ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ "HΘΙΚΑ" ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ.
    Το βλέπω πολύ πιό αγνά(συναισθηματικά) κατά την άποψη μου, από την ατυχή ψυχανάλυση που μου κάνεις.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gidimitropoulos
    Με κανένα ίχνος ειρωνείας ή πρόθεσης προσβολής προς το άτομό σου αλλά και με πλήρη συμπάθεια σου λέω ότι δεν το κάνω για να ασκήσω πίεση(με έχουν πάρει ήδη απο χθές δύο τηλέφωνα)αλλά ούτε για οικονομικούς λόγους(μου ζήτησαν 500 προκαταβολή και τους έδωσα 1000).ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ "HΘΙΚΑ" ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ.
    Το βλέπω πολύ πιό αγνά(συναισθηματικά) κατά την άποψη μου, από την ατυχή ψυχανάλυση που μου κάνεις.
    Tα θέλει κι εσένα ο οργανισμός σου..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δηλαδη προλαβαν να κανουν 60.000 μεσα σε 2 χρονια???
    Εξι Χιλιαδες (6000)
    οχι Εξηντα χιλιαδες (60.000)

Λοιπον φιλε gidimitropoule.
    Mόρτης ο Πόρτις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Tα θέλει κι εσένα ο οργανισμός σου..
    +1

Τους δίνεις άλλα 1.000 ευρώ -προκαταβολή και βλέπουμε- για να σου φτιάξουν ένα μηχανάκι που χάλασε λίγο αφότου έληξε η εγγύηση, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αστοχία, και πλέον τοποθετείται νέο βελτιωμένο υλικό, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό στα 60.000 να έχεις πάλι τα ίδια.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Εξι Χιλιαδες (6000)
    οχι Εξηντα χιλιαδες (60.000)

ωπα...

και ελεγα οταν παρω δευτερο μηχανακι να ειναι bmw...

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas

Ψυχανάλυση δεν σου έκανα.
    Σου είπα μην ξοδεύεις τον χρόνο σου εδώ γιατί εδώ δεν θα βρεις την λύση στο αντικειμενικά μεγάλο και όχι δίκαιο πρόβλημά σου.

Ηθικά αν το βλέπεις, περίμενε να τελειώσει η όλη ιστορία, να ξαναοδηγήσεις την μηχανή σου και μετά, γράψου σε ένα φόρουμ και εξιστόρησε τα γεγονότα.
    Το πρώτο σου ποστ ήταν αυτό τουτουνού του θρεντ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Ψυχανάλυση δεν σου έκανα.
    Σου είπα μην ξοδεύεις τον χρόνο σου εδώ γιατί εδώ δεν θα βρεις την λύση στο αντικειμενικά μεγάλο και όχι δίκαιο πρόβλημά σου.

Ηθικά αν το βλέπεις, περίμενε να τελειώσει η όλη ιστορία, να ξαναοδηγήσεις την μηχανή σου και μετά, γράψου σε ένα φόρουμ και εξιστόρησε τα γεγονότα.
    Το πρώτο σου ποστ ήταν αυτό τουτουνού του θρεντ...

Ακουσε λοιπόν και ειλικρινά πάντα καλοπροαίρετα.
    Λύση είναι να έχεις παρέα
    Λύση είναι να έχεις συμπαράσταση
    Λύση είναι που έμαθα την δική σου ιστορία και ειλικρινά λυπήθηκα
    Λύση είναι που σας γνώρισα και με γνωρίσατε

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Ακουσε λοιπόν και ειλικρινά πάντα καλοπροαίρετα.
    Λύση είναι να έχεις παρέα
    Λύση είναι να έχεις συμπαράσταση
    Λύση είναι που έμαθα την δική σου ιστορία και ειλικρινά λυπήθηκα
    Λύση είναι που σας γνώρισα και με γνωρίσατε

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    Αντιλαμβάνομαι το πρόβλημά σου (το ηθικό και τεχνικό γιατί οικονομικό δεν βλέπω) αλλά προσπάθησε να σέβεσαι την γνώμη/άποψη του συνομιλητή σου εφόσον δημοσιοποίησες το θέμα σου σε φόρουμ.

Και μη φωνάζεις..

Αντιλαμβάνομαι το πρόβλημά σου (το ηθικό και τεχνικό γιατί οικονομικό δεν βλέπω) αλλά προσπάθησε να σέβεσαι την γνώμη/άποψη του συνομιλητή σου εφόσον δημοσιοποίησες το θέμα σου σε φόρουμ.

Και μη φωνάζεις..
    Σέβομαι κάθε γνώμη/άποψη και φυσικά και το σχόλιο σου.Ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη αν έχει διαφανεί κάτι άλλο.

Ωραία..

Τώρα θα μου επιτρέψεις να σε ρωτήσω κάτι..

Εσύ καβαλάς τη μηχανή αυτή περίπου 30Κ χλμ....

Την πας για σέρβις.. και σου λένε για καδένα.. δεν πειράζει αυτό.. μετά σου λένε κόλλησαν τα 2 πιστόνια.. εσύ πως διάολο καβάλαγες μηχανή με κολλημένο μοτέρ;

Ωραίο το ερώτημα ,

και το συνεχίζω :

δεν κατάλαβες κάτι πάνω στη λειτουργία της μοτο , πέραν του θόρυβου ??

Δηλαδή σε δύναμη , επιτάχυνση ...κάτι ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    ....
    Δηλαδή σε δύναμη , επιτάχυνση ...κάτι ??
    Ένα κολλημένο μοτέρ, δεν έχει ούτε δύναμη, ούτε επιτάχυνση..

Ένα κολλημένο μοτέρ, δεν έχει ούτε δύναμη, ούτε επιτάχυνση..
    Ναι ρε ,

κάτσε να ακούσουμε το παλικάρι τι έχει να πει .

Σελίδα 12 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόλλημα κινητήρα S1000RR
    από aanas στο forum BMW
    Απαντήσεις: 378
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 16:57
  2. Κόλλημα στα κυβικά!!
    από WhoamI στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 12:04
  3. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic