Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 221

Θέμα: Track Days στα Μέγαρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Αν εχεις και καταλληλο μηχανακι ναι...

Τα cbf μας ειναι μολις 20.5 αλογα. Πχ στην εθνικη αν θες να πας κανονικα, το τερματιζει στα 130. Αρα τι να κανεις στην πιστα;

Ασε που κανενας απο μας δεν εχει εξοπλισμο πληρη για πιστα...
    Δεν ειπα οτι εχετε R1 αλλα επειδη η πιστα ειναι μικρη και σφιχτη μπαινεις ανετα με μικρο μηχανακι

Και εγω με 250 μπηκα

Και δεν ημουν το πιο αδυναμο μηχανακι μεσα υπηρχε και πιο αδυναμο και μαλιστα πηγαινε και πολυ καλα

Ενα 125 μαζι με μηχανακια 3 και 4 (και 5 και 6 ) φορες τον κυβισμο του... !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	04.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	27,5 KB 
ID:	22291
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Μήπως τελικά θα πάει κανείς από Νέα Χαλκηδόνα-Εθνική-Αττική Οδό κατά τις 10:30???
    1

ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΤΟ SBS CLUB

Ενα περασμα απο το ΤΖ125

http://rapidshare.de/files/3109657/tz125_2.zip.htm

Δεν εχει σχεση βεβαια με το cbf

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να μπεις....

Δεν ειναι αγωνας (αλλο αν μερικοι το βλεπουν ετσι) ειναι ενας ωραιος τροπος να μαθεις λιγο περισσοτερο την μηχανη σου σε ενα σχετικα ασφαλες περιβαλλον με καλυτερη ασφαλτο απο εναν δημοσιο δρομο.....

Όνομα:	img_0340.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	70,3 KB 
ID:	22295

βολτάδικο μέλος
    epeidi me mixanokinito a8litismo exo empeiria mono stous 4 troxous, peite mou epigrammatika ti eksoplismos xreiazete?

kranos, full stoli, mpotes, gantia? yparxei periptosi na exei nikiarika i pista?
    ...

Κρανος,μποτες,στολη ολοσωμη η διαιρουμενη (δερμα) και γαντια....

Χμμμ αυτα

Νοικιαζουν και εκει απο οτι εχω ακουσει αλλα οταν ειχα παει εγω ηταν κλειστα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Valentino_Ptossi
    SBS fate ta italidakia gia prwino kai meta gyriste ligo grhgora gia na xwnepsete(einai kai ligo baria blepeis)!:rotflmao: :rotflmao:

distixos egw tha taksidebw thn kyriakh to prwi!
    two beer or not two beer?

Λοιπόν , αγαπητοί κύριοι με τα CBF250 και όλοι όσοι έχετε μηχανάκια που τα θεωρείτε ''μικρά''.

Την θεωρία ''Έχω μικρό μηχανάκι και τι δουλειά έχει στην πίστα τόσο μικρό που είναι'' απλά διαγράψτε την , δεν ισχύει.

Και εγώ με ''μικρό'' μηχανάκι θα έρθω (VFR400) και μια χαρά θα μπει στην πίστα.

Και τα ''μικρά'' μηχανάκια έχουν λόγο ύπαρξης σε ένα trackday γιατί:

1-Δεν είναι αγώνας να πρέπει σώνει και καλά να βγείτε πρώτοι. Είναι track day και σκοπός του είναι να ρίξετε γυροβολιές στην πίστα, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να δείτε τι κάνει το μηχανάκι σας κ.ο.κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 270...

2-Το ότι θα γυρνάτε στην πίστα σημαίνει ότι δεν θα γυρνάτε στους δρόμους. Γιατί CBF-ξεCBF όλα τα μηχανάκια τα τρέχουμε είτε έχουν 2 είτε 200 άλογα, και είναι κρίμα αυτό να γίνεται στην δημοσιά. Δδλ όσοι έχουν ''μικρά'' δεν τα έχουν τρέξει ΠΟΤΕ στον δρόμο, γιατί είναι ''μικρά''; Σίγουρα ΟΧΙ. Ε, ελάτε να τα τρέξετε στην πίστα, τότε.

3-Λίγοι είναι αυτοί που την βλέπουν ''αγώνας'' και πάλι προσέχουν όταν θα δουν πιο αργό μηχανάκι μπροστά τους. Κανείς δεν είναι τρελός να τρέχει τόσο πολύ με το χίλια , που να περάσει από πάνω έναν πιο αργό και να τα διαλύσει όλα...

4-Ειδικά δε η πίστα των μεγάρων, έχει στροφές των 60, 70 , 90 και μόνο η έξοδος από την σαρδανάπαλη στροφή μπροστά στα πιτς είναι λίγο πιο γρήγορη στα 120. Εντάξει στην ευθεία στο πίσω μέρος τα μεγάλα θα χτυπάνε (αν το θέλουν) 240 στο τέλος, αλλά σε όλο το υπόλοιπο, εκεί γύρω στα 70-120 θα πηγαίνετε. Ε, μην μου πείτε ότι δεν πάει το CBF 70-120.... Δεν πάτε και στην parabolica να στρίψετε με 200 , για την πίστα των μεγάρων λέμε.

5-Τα πιο γρήγορα μηχανάκια είναι τα 125 και τα 250 σε αυτήν την πίστα, σας λέει τίποτα αυτό;

Αυτά, ελάτε να δείτε, και μην φοβάστε περισσότερο από όσο πρέπει. Πάω στοίχημα ότι όποιος με CBF250 ή άλλο ''μικρό'' δεν μπει, την κυριακή το βράδυ, θα το έχει σκυλομετανοιώσει.

Τουλάχιστον ελάτε να δείτε με τα μάτια σας, ότι δεν είναι και τίποτα το τρομερό...

Ιδωμεν, ελπίζω στην πίστα όλους και όποιος θέλει ας μου μιλήσει, θα είναι αυτός με το VFR 400 χωρίς φώτα...

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    1-Δεν είναι αγώνας να πρέπει σώνει και καλά να βγείτε πρώτοι. Είναι track day και σκοπός του είναι να ρίξετε γυροβολιές στην πίστα, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να δείτε τι κάνει το μηχανάκι σας κ.ο.κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 270...
    Συμφωνο απολυτα!

Λίγοι είναι αυτοί που την βλέπουν ''αγώνας'' και πάλι προσέχουν όταν θα δουν πιο αργό μηχανάκι μπροστά τους. Κανείς δεν είναι τρελός να τρέχει τόσο πολύ με το χίλια , που να περάσει από πάνω έναν πιο αργό και να τα διαλύσει όλα...
    Δεν εχω παει ποτε σε καμια πιστα και δεν εχω εμπειρια ουτε σαν απλος θεατης. Την Κυριακη αυτη θα ειναι η πρωτη μου φορα που θα παρακολουθησω τι παιζει. Ακουσα σε καποιο ποστ παραπανω, οτι μπρει να αφησουν να μπουν 5-6 μηχανακια μαζι.

Και ρωταει, πες οτι μπαινει ενας σαν εμενα που ειναι ασχετος, δεν παιζει να παρψ στον λαιμο μου και τους αλλους; Η δεν μπορει και ενα μεγαλυτερο μηχανκλι να φαει κατα λαθος ενα που θα πηγαινει πολυ αργοτερα; Αφου ειναι track day,´μπορει να μπει ο καθενας που θα πληρωσει, και... Αυτα βεβαια τα λεω τωρα υποθετικα, ακομα δεν εχω αποψη σοβαρη για ολο το θεμα....

-Τα πιο γρήγορα μηχανάκια είναι τα 125 και τα 250 σε αυτήν την πίστα, σας λέει τίποτα αυτό
    αυτο δεν μπορω να το καταλαβω! Ειναι δυνατον πχ, ενασυγκεκριμενος οδηγος, να κανει λιγοτερο χρονο με ενα πχ cbf250, απο ενα Ζ750;:hypnotize Δεν σε καταλαβαινω...

Τεσπα, Κυριακη κοντη γιορτη...

Πιστευω θα ναι ωραια, και θα περασουμε ολοι καλα, ητε απο τις κερκιδες ειτε μεσα στην πιστα...

Ναι θεωρητικά σε κάποιες περιτπώσεις (δεν λέω για τα μέγαρα τώρα) ένα 125 μπορεί να είναι πιο γρήγορο από ένα 1000

Γιατί το 1000 εκτός από πιο δυνατό είναι και πιο βαρύ όμως. Σε διαδρομή με κλειστές στροφές, το βάρος κάνει την διαφορά στο κέντρο της στροφής. Οπότε αν δεν έχει πουθενά ευθείες (πάντα θεωρητικό το παράδειγμα) το 125 των 100 κιλών έχει το πάνω χέρι αντί του 1000 των 200 κιλών.

Και η πίστα των μεγάρων είναι σε μεγάλο βαθμό τέτοια πίστα. με αργές στροφές, που το 1000 δεν έχει τι να κάνει την δυναμή του, όταν το 125 με την μισή φυγόκεντρο περνάει αέρα.

Αυτό εννοώ.

Τις υπόλοιπες απορίες σου , θα τις απαντήσεις μόνος σου την κυριακή, παρατηρώντας. Αλλά εκτός από αυτό, υποτίθεται ότι πληρώνεις μια γενικότερη οργάνωση και όχι μόνο το νοίκι της πίστας. Η οποία γενικότερη οργάνωση , ελέγχει όλη την ημέρα θέματα ασφάλειας στην πίστα, αν δει κάποιον επικίνδυνο τον βγάζει έξω, αν κάποιος δεν σέβεται 10 απλούς κανόνες που σου εξηγούν πριν μπεις βγαίνεις κ.ο.κ.

Τώρα βέβαια σε trackday του συγκεκριμένου οργανωτή δεν έχω ματαξαναπάει οπότε δεν παίρνω και όρκο ότι όλα γίνονται όπως πρέπει...

Και εντάξει το παράδειγμα ήταν λίγο ατυχές, όταν λέω 125 και 250 εννοώ ας πούμε NSR250 όχι CBF250. Αλλά και πάλι ισχύει ότι δεν πάς για να βγείς πρώτος.

Πας για να πειραματιστείς με το πόσο νωρίς προετοιμάζεις το σώμα σου πριν φτάσεις στην στροφή, πόσο νωρίς φρενάρεις, πότε κατεβάζεις ταχύτητες, που ακριβώς κάνεις την τιμονιά για να ξαπλώσει το μηχανάκι, πότε ανοίγεις το γκάζι και με ποιό τρόπο και πως ισιώνεις στην έξοδο ανοίγοντας όλο και πιο πολύ.

Αυτά πας να δεις στην πίστα, όχι να βγεις πρώτος, Είσαι αρχάριος; κανένα πρόβλημα, δοκίμασε τα παραπάνω σαν πείραμα, με 20 km/h, σημασία έχει να μάθεις τον τρόπο, όχι να βγεις πρωταθλητής, όχι για να κάνεις φιγούρα στους φίλους σου που σε κοιτούν, όχι για να ρίξεις γκόμενα ή να λες μετά ''έξυσα γόνατο με 300''...

Αυτά θα έρθουν σιγά σιγά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    ...υπερσωστος ο ΠΜΧ (μου αρεσε ειδικα το κομματι που αναφερεσαι στο NSR )...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
    ...υπερσωστος ο ΠΜΧ (μου αρεσε ειδικα το κομματι που αναφερεσαι στο NSR )...
    οχι δε θα σου αρεσε!παλιοαλητες με τα NSRαρια,παλι μας ξυπνησατε(η φωνη της γιαιγιας)!
    εγω με τον ΟΟΟΡS! θα συναντηθουμε το πρωι κατα τις 9 για Μεγαρα και καφεδακι στην πιστα φυσικα.οποιος θελει να ερθει μαζι μας ας στειλει μηνυμα για το μερος συναντησης κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    ..γμτ δεν μπορω να ερθω...

..Καλη διασκεδαση μαγκες και βγαλτε και καμια φωτο να χαρουμε και εμεις που δεν θα μαστε εκει...

Βέβαια βασική προυπόθεση είναι το μηχανάκι να δουλεύει...

Γαμώτ, γαμώτ ΤΩΡΑ βρήκε να λαδώσει μπουζί, και δεν συνέρχεται και με τίποτα το γαμ*^*^&()!#$ και δεν έχω και ανταλλακτικό.

Σάββατο απόγευμα που πήγα να κάνω ένα τελευταίο check βρήκε να το παρουσιάσει....

ΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ...........

ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 3-ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΧΕ ΧΕ ΧΕ !!!!

Λοιπόν.. τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

Ραντεβού αύριο στην πίστα και όπου δείτε πολλούς μαζί να μιλάνε να φωνάζουν και να τρώνε θα είναι από το forum οπότε μην ντραπείτε και ελάτε στην παρέα να γνωριστούμε.

και για να μην ξεχνιώμαστε...

ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑΚΙΑ!!!!!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!

Όνομα:	100_3528.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	84,0 KB 
ID:	22449

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 17:22
  2. Track Day ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 13/7
    από kawasaki ZX-12 στο forum Off topic