Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
λαθοι => λάθη
ειρωνευτηκα => ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... εννοείς ειρωνικά![]()
![]()
πιστεβω => πιστεύω
εντελος => εντελώς
καποιων => κάποιον
οπιος => αυτό είναι το ΟΠΙΟ που γράφεις, δλδ το ναρκωτικό. μάλλον εννοούσες οποίος
τετια => τέτοια
βεβεα => βεβαια
καπιο => καποιο
Φίλε, εκτός ότι οι απαντήσεις σου σε πολύ κόσμο που ασχολήθηκε με σενα ήταν απαράδεκτες, δεν στέκουν από μόνες τους.
Λες ότι ξέρεις ορθογραφία και κάνεις 9 λάθη (όλα δημοτικού, αλήθεια το έχεις τελειώσει; ) δεν βάζεις κανένα τόνο και δεν έχεις καμία σύνταξη, απλά αποτυπώνεις αυτά που σκέφτεσαι. Επιμένεις ότι ξέρεις να γράφεις;
griklis δεν γράφονται έτσι, πίστεψέ με έγραφα latex με greenglish πριν από 10 χρόνια, όπως επίσης μπορώ να γράφω ελληνικά με τη διπλάσια(τουλάχιστον) ταχύτητα από ότι εσύ στα "griklis". Επιμένεις ότι γράφεις έτσι από επιλογή και όχι γιατί είσαι (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης) αγράμματος;
Ειρωνεύεσαι "ατομάκια" που είδες στο προφίλ τους ότι έχουν παπιά και 125. Κάνε όμως και μια αναζήτηση τα post τους να δεις σε ποιους έχεις το θράσος να ανοίγεις το στόμα σου. Αυτομάτως κρίνεις ότι δεν έπρεπε να έχουν γνώμη γιατί συμπεραίνεις ότι δεν ξέρουν ΚΑΙ επιμένεις να λες ότι το ζζρ το θες γιατί σου αρέσει και όχι γιατί θα σε κάνει να νιώθεις ΓΑΜΑΤΟΣ;
Το τι θεωρείς εσύ ότι έμαθες από το παπί ή το πως θεωρείς οτι θα οδηγείς το ζζρ ουδόλως ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε εδώ μέσα. Ή για να το πω σε γλώσσα που καταλαβαίνεις ΣΤΑ @@δια μας.
Σου εξηγήσαμε ότι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ έχεις ΚΑΜΙΑ εμπειρία από αυτές που χρειάζονται για να οδηγήσεις κάτι τέτοιο και ότι είναι 100% σίγουρο ότι όταν έχεις τέτοιο γκάζι, περισσότερες από μία φορές, θα το ΠΑΡΑκάνεις. Είναι στατιστικά επιβεβαιωμένο από ΟΛΟΥΣ μας χωρίς να έχουμε κάνει το άλμα που θες να κάνεις εσύ. Και ΝΑΙ μιλάω εκ μέρους όλων εδώ μέσα χωρίς να ξέρω ΚΑΝΕΝΑ προσωπικά. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν. Αν κάποιοι φίλοι/γνωστοί σου έκαναν παρόμοια άλματα και τη βγάλαν μέχρι τώρα (1) δε σημαίνει ότι και εσύ θα είσαι τόσο τυχερός (2) δε σημαίνει ότι δεν έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να μισερωθούν ή να σκοτωθούν, είστε όλοι 18-22 χρονών από ότι καταλαβαίνω.
Γιατί ασχολούμαι ακόμα με σένα; Για δύο λόγους. Γιατί παρόλο που είσαι ξεροκέφαλος, αγενέστατος και θρασύς, έκανες την ερώτηση εδώ μέσα και ακόμα (κάνεις ότι) διαβάζεις τις απαντήσεις. Δε θέλω να έχω τύψεις ότι δεν προσπάθησα να βοηθήσω. Και γιατί δυστυχώς άτομα με τη δικιά σου ξεροκέφαλη και γεμάτη από άγνοια, παραπληροφόρηση και ηληθιότητα νοοτροπία καταλήγουν να χαρακτηρίζουν τους δικυκλιστές.
Οπως είπα και παλιότερα, ο τρόπος οδήγησης που προτείνεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. Η μηχανή ίσως να μην έχει την ακραία γεωμετρία ενός 1000, ΑΛΛΑ ΔΕΝ είναι έυκολη. Επίσης όταν εγώ, ο Μπάμπης ο Σφαίρας, ο Λάκης ο Γλήγορος, ο Μπούστας και το moto λέμε το cbr ευκολοοδήγητο, εννοούμε σε σχέση με τα άλλα 1000, γενικά όμως τα ss ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΔΗΓΗΤΑ ούτε μπορείς να συγκρίνεις r6,zx10 ή busa.
Στην τελική αυτό που σου προτείνουν όλοι είναι να ανακαλύψεις από μόνος σου αν τα λέμε σωστά ή όχι και αν τελικά αυτά που ακούς τους φίλους σου και τους γνωστούς σου να λένε είναι αλήθεια ή μπούρδες.
Και ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να οδηγήσεις μόνος σου όσα περισσότερα από αυτά μπορείς.
Και ο πιο προφανής τρόπος είναι να το κάνεις από μικρά σε μεγάλα, όχι να πάρεις τώρα zzr και του χρόνου r1 και του παραχρόνου zx6 και μετά AIX.
Κατάλαβες τίποτα;
Οχι ε;
Διάβασε ξανά ότι έγραψα με προσοχή και χωρίς να βιάζεσαι και όταν ξαναφτάσεις εδώ...
Διάβασέ το και μια τρίτη φορά και ίσως να καταλάβεις τι σου λέω.
Και πληροφοριακά, "δεν έχει σημασία πως πάει αλλά πως το πας". Σε ορεινή διαδρομή με έκοβε cbr1000rr και εγώ ήμουν με bros 650 και δεν έτρεχα κι όλας (ο άλλος ήταν κουλάτζα...)
Μετά από όλα αυτά, εγώ ΠΛΕΟΝ δεν έχω κανένα ενδοιασμό να σου πω αντε γεια.
+650![]()
![]()
![]()