Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 260

Θέμα: θελω zzr 1400 τι να κανω;

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    λαθοι => λάθη
    ειρωνευτηκα => ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... εννοείς ειρωνικά
    πιστεβω => πιστεύω
    εντελος => εντελώς
    καποιων => κάποιον
    οπιος => αυτό είναι το ΟΠΙΟ που γράφεις, δλδ το ναρκωτικό. μάλλον εννοούσες οποίος
    τετια => τέτοια
    βεβεα => βεβαια
    καπιο => καποιο

Φίλε, εκτός ότι οι απαντήσεις σου σε πολύ κόσμο που ασχολήθηκε με σενα ήταν απαράδεκτες, δεν στέκουν από μόνες τους.

Λες ότι ξέρεις ορθογραφία και κάνεις 9 λάθη (όλα δημοτικού, αλήθεια το έχεις τελειώσει; ) δεν βάζεις κανένα τόνο και δεν έχεις καμία σύνταξη, απλά αποτυπώνεις αυτά που σκέφτεσαι. Επιμένεις ότι ξέρεις να γράφεις;

griklis δεν γράφονται έτσι, πίστεψέ με έγραφα latex με greenglish πριν από 10 χρόνια, όπως επίσης μπορώ να γράφω ελληνικά με τη διπλάσια(τουλάχιστον) ταχύτητα από ότι εσύ στα "griklis". Επιμένεις ότι γράφεις έτσι από επιλογή και όχι γιατί είσαι (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης) αγράμματος;

Ειρωνεύεσαι "ατομάκια" που είδες στο προφίλ τους ότι έχουν παπιά και 125. Κάνε όμως και μια αναζήτηση τα post τους να δεις σε ποιους έχεις το θράσος να ανοίγεις το στόμα σου. Αυτομάτως κρίνεις ότι δεν έπρεπε να έχουν γνώμη γιατί συμπεραίνεις ότι δεν ξέρουν ΚΑΙ επιμένεις να λες ότι το ζζρ το θες γιατί σου αρέσει και όχι γιατί θα σε κάνει να νιώθεις ΓΑΜΑΤΟΣ;

Το τι θεωρείς εσύ ότι έμαθες από το παπί ή το πως θεωρείς οτι θα οδηγείς το ζζρ ουδόλως ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε εδώ μέσα. Ή για να το πω σε γλώσσα που καταλαβαίνεις ΣΤΑ @@δια μας.

Σου εξηγήσαμε ότι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ έχεις ΚΑΜΙΑ εμπειρία από αυτές που χρειάζονται για να οδηγήσεις κάτι τέτοιο και ότι είναι 100% σίγουρο ότι όταν έχεις τέτοιο γκάζι, περισσότερες από μία φορές, θα το ΠΑΡΑκάνεις. Είναι στατιστικά επιβεβαιωμένο από ΟΛΟΥΣ μας χωρίς να έχουμε κάνει το άλμα που θες να κάνεις εσύ. Και ΝΑΙ μιλάω εκ μέρους όλων εδώ μέσα χωρίς να ξέρω ΚΑΝΕΝΑ προσωπικά. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν. Αν κάποιοι φίλοι/γνωστοί σου έκαναν παρόμοια άλματα και τη βγάλαν μέχρι τώρα (1) δε σημαίνει ότι και εσύ θα είσαι τόσο τυχερός (2) δε σημαίνει ότι δεν έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να μισερωθούν ή να σκοτωθούν, είστε όλοι 18-22 χρονών από ότι καταλαβαίνω.

Γιατί ασχολούμαι ακόμα με σένα; Για δύο λόγους. Γιατί παρόλο που είσαι ξεροκέφαλος, αγενέστατος και θρασύς, έκανες την ερώτηση εδώ μέσα και ακόμα (κάνεις ότι) διαβάζεις τις απαντήσεις. Δε θέλω να έχω τύψεις ότι δεν προσπάθησα να βοηθήσω. Και γιατί δυστυχώς άτομα με τη δικιά σου ξεροκέφαλη και γεμάτη από άγνοια, παραπληροφόρηση και ηληθιότητα νοοτροπία καταλήγουν να χαρακτηρίζουν τους δικυκλιστές.

Οπως είπα και παλιότερα, ο τρόπος οδήγησης που προτείνεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. Η μηχανή ίσως να μην έχει την ακραία γεωμετρία ενός 1000, ΑΛΛΑ ΔΕΝ είναι έυκολη. Επίσης όταν εγώ, ο Μπάμπης ο Σφαίρας, ο Λάκης ο Γλήγορος, ο Μπούστας και το moto λέμε το cbr ευκολοοδήγητο, εννοούμε σε σχέση με τα άλλα 1000, γενικά όμως τα ss ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΔΗΓΗΤΑ ούτε μπορείς να συγκρίνεις r6,zx10 ή busa.

Στην τελική αυτό που σου προτείνουν όλοι είναι να ανακαλύψεις από μόνος σου αν τα λέμε σωστά ή όχι και αν τελικά αυτά που ακούς τους φίλους σου και τους γνωστούς σου να λένε είναι αλήθεια ή μπούρδες.

Και ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να οδηγήσεις μόνος σου όσα περισσότερα από αυτά μπορείς.

Και ο πιο προφανής τρόπος είναι να το κάνεις από μικρά σε μεγάλα, όχι να πάρεις τώρα zzr και του χρόνου r1 και του παραχρόνου zx6 και μετά AIX.

Κατάλαβες τίποτα;

Οχι ε;

Διάβασε ξανά ότι έγραψα με προσοχή και χωρίς να βιάζεσαι και όταν ξαναφτάσεις εδώ...

Διάβασέ το και μια τρίτη φορά και ίσως να καταλάβεις τι σου λέω.

Και πληροφοριακά, "δεν έχει σημασία πως πάει αλλά πως το πας". Σε ορεινή διαδρομή με έκοβε cbr1000rr και εγώ ήμουν με bros 650 και δεν έτρεχα κι όλας (ο άλλος ήταν κουλάτζα...)

Μετά από όλα αυτά, εγώ ΠΛΕΟΝ δεν έχω κανένα ενδοιασμό να σου πω αντε γεια.

+650

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    hey .... ooooh..... here we gooo..

1400 ε.... ? βγαζει και η Yamaha ενα 1700 ... βασικα και το ROCKET της Triumph αν το καβαλησεις θα το ερωτευτεις... το λεω γιατι μπορει να εισαι απο τους ανθρωπους που δεν τους αρεσουν τα "ημιμετρα"....
    :a19: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ελιωσα!!!!!!!!!!!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
    που βριζεις και μου το πεζεις μαγγας πισω απο ενα pc. γιατι εσυ τι κανει δλδ?? δεν εχεις αφησει και κανεναν που να μην τον καντηλιασεις...

.δεν ξερω τη ηλικια εχεις αλλα φενεται ποσο ανωρημος εισαι ετση οπως μιλας. ενω εσυ με τις μαλακιες που λες και σκεφτεσαι να κανεις, και με τη συμπεριφορα που εχεις εισαι τερας ωριμοτητας!....

Ρε σεις ακόμα εδώ εκτονώνεστε ??

Έχει γαμώ τις μέρες ...βολτίτσα όλοι λέμε να γουστάρουμε.

ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...........

Καί γιά νά μήν πλήττει ό λαός,
    έρχεται κανάς κολλητός μέ παρατσούκλι άγνωστο
    καί τό θέμα γνωστό πάντα...
    ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΚΙ........
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΤΗ ΡΟΥΚΕΤΤΑ...??
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ 40
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ
    ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΧΩ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕ
    ΝΑ ΜΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ,
    ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ
    ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΑΚΙΑ....!!

Ξέρετε όταν κάποιος πάει στά γκούντις γιά νά φάει
    μόλις παραγγείλει
    τό γκαρσόν ρωτάει......
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Ξέρετε όταν κάποιος πάει στά γκούντις γιά νά φάει
    μόλις παραγγείλει
    τό γκαρσόν ρωτάει......
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...??
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
    εχεις οδηγησει zzr 1400;ενα παιδι που την εχει μου ειχε πει οτι δεν εινε σαν τις ss και ειναι φιλικη προς των αναβατη αρκει να την σεβεσαι,επησης μου ειπε οτι το βαρος της δεν φαινεται οταν την κηνεις,και οταν ειχα ανεβει και εγω σε μια σε μια αντιπροσωπια στην κρητη δεν μου φανηκε βαρια.εσυ τη μηχανη μου πρωτηνεις να παρω για να αποκτησω την εμπειρια που λες για να παρω μετα την zzr 1400;
    Κοινα να δεις φιλε μου,πολλοι σου εχουν πει τις αποψεις τους εδω μεσα,αλλοι με καλο τροπο αλλοι με...καλυτερο ..
    Εγω ενα πραγμα θα σου πω.
    Στο ορκιζομαι οτι μεσα στην πρωτη βδομαδα οδηγησης θα εχεις βαλει σε κινδυνο την ζωη σου τουλαχιστον 3-4 φορες.
    Αυτο ομως που με φοβιζει εμενα ειναι οτι δεν θα πολυχαμπαριασεις και αργα η γρηγορα το μηχανακι θα σε δαγκωσει τοσο αποτομα και τοσο ασχημα που δεν θα προλαβεις ουτε ανασα να παρεις.
    Δεν εχεις ιδεα τι ενεργειες πρεπει να κανει καποιος καποιος για να αποφυγει ενα εμποδιο και να ειναι σε ετοιμοτητα καβαλωντας μηχανη, ποσο μαλλον ενα μηχανακι που ξεφτιλιζει καθε εννοια λογικης.
    Αν παντως το παρεις καλυτερα να πας να κανεις κανα CSS το γρηγοροτερο δυνατο αλλα μαλλον μιλαω για ουτοπικα πραγματα.
    Δυστυχως δεν φταις εσυ μονο φταιει και ο περιγυρος σου που αντιμετωπιζει αυτα τα πραγματα με νοοτροπια καφενειου....
    Να εισαι καλα ευχομαι,και για να εισαι καλα παρε για αρχη κατι μικροτερο,ενημερωσου,κανε καποιο μαθημα ασφαλους οδηγησης,και βασικα κατσε εδω μεσα και διαβασε καποιο πραγματα (κυριως παλια θεματα) στην κατηγορια τρακντεις,στραβα και αναποδα και οδηγηση τιπς εν τρικς,ετσι για να παρεις μια μυρωδια του τι σε περιμενει μολις ανεβεις κατηγορια μοτοσυκλετας.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    μη με τσατίζεις και δέν το παίζω μάγκας πίσω απο κανένα pc ......απλά πρόσεχε πώς μιλάς.... σου είπα να μήν προσβάλεις και να προσέχεις τα λόγια σου εδώ μέσα

το φορούμ έχει κανόνες άμα ψάχνεσε για τσαμπουκάδες είναι άλλο πράγμα

και επι προσωπικου άλλαξε χαρακτηρισμους στο λέω ευγενικα ......μάγκας δέν το παίζω απο κανένα pc αλλά δέν θα ήθελες να με δείς και τσατισμένο απέναντι σου

Υ.Γ δέν φταίς εσύ αλλά αυτοι που σου δώσαν τήν παιδεία που έχεις ............
    να προσεχεις πρωτα εσυ πως μιλας και δεν κανω τσαμπουκαδες,αυτο τωρα που λες δεν θα ηθελες να με δεις τσαντισμενο μπροστα σου εινε απειλη;αν τσαντιστεις μπροστα μου δεν θα εχεις και πολυ ωραια καταληξη γιαυτο ασε τις μαγγες απο το pc αν θες πες ηρεμα την γνωμη σου περι του θεματος αλλα κοψε τις μαγγες εγω δεν εβρισα κανεναν πισω απο το pc αυτο το κανουν παιδακια σαν και εσενα που βρισκουν την ευκαιρια πισω απο το pc πισω απο την ασφαλεια να επιβεβεωσουν τον αντρισμο τους.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Εδώ είναι το ποστ για την ομαδική παραγγελία ZZR1400 που θα παραδοθούν σε 20χρονους χωρίς απολυτήριο λυκείου και χωρίς δίπλωμα?

+ 1 !

Κι εγώ θέλω μια!

Έχω μαζέψει λεφτά με κόπο και ιδρώτα, αλλά αντί να κοιτάξω να γίνω άνθρωπος ανεξάρτητος και σωστός, ακόμα μένω με τους γονείς μου και τρώω το φαί της μάνας μου η οποία ακόμα μου πλένει τα σώβρακα και συμμαζεύει το δωμάτιό μου. Ζω εις βάρος τους αλλά όσο μένω μαζί τους δεν πληρώνω ούτε ενοίκιο ούτε λογαριασμούς.

Δεν έχω που να πάω την γκόμενα για να την ξεμοναχιάσω γιατί η πόρτα στο δωμάτιό μου δεν κλείνει καλά και η μάνα μου πιάνει την κουβέντα σε όποια γκόμενα φέρω στο σπίτι, του στυλ:

"Α, και τί δουλειά κάνεις? Μένεις μόνη σου? Είναι καλό παιδί ο Δημητράκης μου, μην τον βλέπεις έτσι! κατεβείτε μετά να φάτε κάτι, θα έχετε πεινάσει από το.... εχμ... θα έχω σάντουιτς στο τραπέζι της κουζίνας!"

Κάνω υπομονή όμως γιατί έχω ιερό σκοπό! Θέλω κι εγώ μία μηχανή που καίει 30 ευρώ στα 100χλμ κι ας παίρνω μόνο 20 ευρώ μεροκάματο.

Το ξέρω πως το πίσω λάστιχο κοστίζει όσο το μισό μου μηνιάτικο και πως το φουλ σέρβις όσο ολόκληρο το μηνιάτικο, αλλά τί άλλο να τα κάνω τα λεφτά μου?

Επίσης, θα αφήσω στη μάνα μου περίπου 1000 ευρώ την ημέρα που θα πάω να πάρω τη μηχανή από την αντιπροσωπεία γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Αν είναι να πεθάνω κάνοντας το όνειρό μου πραγματικότητα, τότε, ας είναι!

+ 1 λοιπόν, τα έχω τα λεφτά ντούκου!

(Οι ζηλιάρηδες φτωχομπινέδες παρακαλώ να μην σπαμάρετε! Εδώ κανονίζουμε για το εργαλείο... )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kawasaki_zzr1400_abs_2011_p1.jpg 
Προβολές:	189 
Μέγεθος:	132,9 KB 
ID:	227013
    "Qu ils mangent de la brioche"

Ρε σεις, τώρα το είδα, μπήκα στη σελίδα της καβασάκη και είδα πως το ζζρ δεν είναι 1400 κυβικά.

Ρε αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο, το μηχανάκη είναι μόνο 1,352 κυβικά, τίποτα δηλαδή

Αποσυντονισμένο Μέλος
    Αν και διάβασα περιληπτικά το θέμα αν θες να ακούσεις την γνώμη μου άκουσε την (γιαυτό άνοιξες το τόπικ για να μαζέψεις γνώμες)
    Απο παπί σε 1400 κυβικά μηχανή ειναι μέρα με την νύχτα.Μόνο την ακρίβεια χειρούργου που θα πρέπει να έχεις στο γκάζι ειναι παλούκι.Που να μάθεις να την κουμαντάρεις τέλεια.Πάρε ένα μεταχειρισμένο 600 και μάθε πρώτα με αυτό.Κάνε καμιά 5-6 track days να μάθεις 5 πράγματα πάνω στην μηχανή σου και τον εαυτό σου και μετά δες αν θες ακόμα και μπορείς πάρε το 14αρι.Αν πάλι δεν θες να ακούς αρνητικά σχολειά μας γράφεις και το αγοράζεις.Απλά όλοι εδω μέσα έπαθαν και έμαθαν και το μόνο που δεν θέλουν να πάθεις ειναι να σκοτωθείς,να έχεις μια κατάσταση μη αναστρέψιμη και γενικά να καταστρέψεις την ζωή σου.
    Θα σου πω κάτι τελευταίο και σταματάω εδώ
    Ο αδερφός μου έχει μια hayabusa και σε μια βόλτα που έκανε στα 300 του έπαιξε το τιμόνη(για κάποιο λόγο έγινε)Ξέρεις τη μου είπε?
    Χέστηκα επάνω μου,έχασα καμιά 10 χρόνια απο την ζωή μου.

Αυτα τα φιλικά απο εμένα και πάντα πρόσεχε στον δρόμο

Αρχικά δημιουργήθηκε από thodoris400
    Αν και διάβασα περιληπτικά το θέμα αν θες να ακούσεις την γνώμη μου άκουσε την (γιαυτό άνοιξες το τόπικ για να μαζέψεις γνώμες)
    Απο παπί σε 1400 κυβικά μηχανή ειναι μέρα με την νύχτα.Μόνο την ακρίβεια χειρούργου που θα πρέπει να έχεις στο γκάζι ειναι παλούκι.Που να μάθεις να την κουμαντάρεις τέλεια.Πάρε ένα μεταχειρισμένο 600 και μάθε πρώτα με αυτό.Κάνε καμιά 5-6 track days να μάθεις 5 πράγματα πάνω στην μηχανή σου και τον εαυτό σου και μετά δες αν θες ακόμα και μπορείς πάρε το 14αρι.Αν πάλι δεν θες να ακούς αρνητικά σχολειά μας γράφεις και το αγοράζεις.Απλά όλοι εδω μέσα έπαθαν και έμαθαν και το μόνο που δεν θέλουν να πάθεις ειναι να σκοτωθείς,να έχεις μια κατάσταση μη αναστρέψιμη και γενικά να καταστρέψεις την ζωή σου.
    Θα σου πω κάτι τελευταίο και σταματάω εδώ
    Ο αδερφός μου έχει μια hayabusa και σε μια βόλτα που έκανε στα 300 του έπαιξε το τιμόνη(για κάποιο λόγο έγινε)Ξέρεις τη μου είπε?
    Χέστηκα επάνω μου,έχασα καμιά 10 χρόνια απο την ζωή μου.

Αυτα τα φιλικά απο εμένα και πάντα πρόσεχε στον δρόμο
    σε σενα φιλε θα απαντησω γιατι μηλας ομορφα οι υπολοιποι την εχουν δει καπως βριζουν,κοροιδευουν αλλα δεν κοιτανε τα χαλια τους.τι προτεινεις 600αρα ss;

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1174122/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1425032/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1412874/

Οι φίλοι σου δεν θα καταλάβουν τη διαφορά.

Αφού έχεις μαζέψει τόσα λεφτά που λες, δεν είναι τίποτα για εσένα να αγοράσεις αυτή τη μηχανή φέτος και του χρόνου πάρε τη μεγάλη και αυτή κάνε τη μπουρλότο....

Αλλά δεν χαμπαριάζεις....

Αν θέλεις να το κάνεις σωστά και η μάνα σου να έχει γιο να του πλένει, υπάρχει τρόπος.

Αλλα δεν χαμπαριάζεις....

(ZZR 250)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1174122_0_b.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	350,3 KB 
ID:	227015

Αποσυντονισμένο Μέλος
    Πάρε ένα 600 αρι σε καλή κατάσταση και σε λογική τιμή(στο car.gr θα βρεις πάρα μα πάρα πολλά)
    Καβάλα το 600αρι και δες τη δυνατότητες σου πρώτο.Θα πάθεις και κανα 2-3 φορές καμία τρομάρα και μετά δες αν μπορείς να αντέξεις το 14αρι
    Εγω στο ταπεινό 400αριακι μου αν και συνήθισα το γκάζι του κάπες φορές βλέπω οτι δεν το έχω.

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    οχι το 250.......

3 φορες το πληρωσα πριν 7 χρονια..προβλημα με καρπιρατερ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ.....οτι θες ειχε παθει αυτο το μηχανακι...

βρε πουλακι μου παρε ενα μικρο για κανενα χρονο να μαθεις,να δεις τι παιζει,να δεις τι κυκλοφορει εκει εξω,να φας και καμια τουμπα να δεις τι ωραια ειναι(γιατι θα την φας δεν το γλιτωνεις,οπως ολοι μας)

εισαι και απο κρητη αν δεν κανω λαθος.δες στατιστικα καθε χρονο τι γινεται εκει κανω.περυσι αν δεν κανω λαθος εισασταν η πρωτοι η δευτεροι στα ατυχηματα

μικρα βηματα καθε φορα.παρε ενα 250 και μετα βλεπεις.τοσα ομορφα μηχανακια υπαρχουν..

αν θες το καταλαβαινεις... αν δεν θες....δικο σου ειναι το κεφαλι...αν και δεν νομιζω να θες να ακουσεις γνωμες.θες να σου πουν παρε το να τελειωνεις....

ααααα...και δεν υπαρχει φιλικο μηχανακι....

τερμα τα σοβαρα...απο δω και περα πλακα παλι....
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. ΘΕΛΩ.. ε αφου θελω τι να κανω τωρα?
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2010, 17:01
  3. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  4. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;