Για να "χαθηκες" εσυ καλα περνας μαλλον
![]()
Για να είμαι ειλικρινής.. περνάω πολύ καλά! Όλα αυτά βεβαια, επειδή έπιασα δουλειά σε μια κατασκευαστική εταιρεία, πριν περίπου 2 μήνες. Έτσι, πλέον, τα λεφτά είναι παρα πολύ καλά!
Μόλις άλλαξα και αυτοκίνητο (το καημένο το Honda Civic, παρέδωσε το δίσκο συμπλέκτη). Πήρα ένα Ford Falcon μοντέλο '04.
Πλέον τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Όλα εξαρτώνται (μετά την υγεία) από τη δουλειά φιλε. Αν έχεις καλή, σταθερή (λέμε τώρα) και με καλά λεφτά δουλειά, τότε όλα τα αλλα, θα σου πάνε καλά. Όλα από το μαλλί ξεκινάνε.
Μεχρι να βρω αυτή τη δουλειά όμως, είχα περάσει πολύ δύσκολες μέρες. Μη φανταστείς ότι και εδώ είναι όλα ρόδινα. Κανεις δε θα γυρίσει να σε κοιτάξει και να σε βοηθήσει. Όλοι την πάρτη τους κοιτάνε και καλά κάνουν στην τελική.
Είχα 3-4 ανθρώπους όμως, που πραγματικά με βοήθησαν και το εκτιμώ παρα πολύ. Να είναι καλά οι άνθρωποι!
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Ώρα Μελβούρνης 21:16
Καλή μέρα σήμερα. Αν και είχε λίγο άνεμο. Καλοκαίριασε (η τουλάχιστον θέλει να καλοκαιριάσει). Τη μια μας καίει ο ήλιος, την άλλη μας βρέχει και μας βάζει να φορέσουμε ζακέτα! Τι ανάποδος καιρός κι αυτός? Καλά τη λένε τη Μελβούρνη την πόλη με τις 4 εποχές σε μια μέρα!
Τα πράγματα πάνε πολύ καλά πλέον. Να είναι καλά οι άνθρωποι που με βάλανε σε αυτή τη δουλειά. Και να είναι καλά και οι άνθρωποι που με κράτησαν σε αυτή. Πριν 2 μήνες η εταιρεία έπρεπε να σταματήσει αρκετά άτομα από τη δουλειά (πέφτουν οι δουλειές κάπως). Οποτε μας έδωσαν όλους από ένα γράμμα που έλεγε ότι αν οικειοθελώς επιθυμούμε να φύγουμε. Ποιος θα το κάνει? Κανεις!! Επειδή ήμουν ο τελευταίος που μπήκα στην εταιρεία, περίμενα να είμαι και ο πρώτος που θα φύγει. Και οι 2 προϊστάμενοι μου, ο ένας μετά τον άλλο, με πιάσανε μια μέρα στην άκρη και μου είπαν:
-Όπως ξέρεις, πρέπει να σταματήσουμε άτομα. Κατάλαβα αμέσως που το πήγαιναν (η έστω, έτσι νόμισα)
-OK, εγώ ποτε πρέπει να σταματήσω? απάντησα με ήρεμο τόνο.
-Δεν κατάλαβες... δε θέλουμε να σε σταματήσουμε. Να σε κρατήσουμε θέλουμε!
Έμεινα μαλάκας!!!!
Και πριν προλάβω να πω τίποτα συμπλήρωσαν:
"Είσαι εργατικός, δεν παραπονιέσαι ποτε, οποτε ζητάμε άτομα να κάνουν υπερωρίες είσαι πρόθυμος και είσαι τίμιο άτομο. Έχεις αυτά που θέλουμε"
Έπεσα από τα σύννεφα!!!! Αυτοί οι άνθρωποι με ήξεραν για 3 μήνες! Και μου πρόσφεραν θέση να μείνω!!! Φυσικά και δέχτηκα.
Κάποιος μεταξύ σοβαρού και αστείου μια μέρα, πετάχτηκε εκεί που καθόμασταν και είπε ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να δουλέψουν. Χαμογέλασα και δεν του απάντησα καν. Πετάχτηκε τότε ένας από τους προισταμενους και φώναξε δείχνοντας με:
"Αυτόν αστονα απέξω. Δεν έχει καμια σχέση με αυτά που λένε για τους Έλληνες".
Εκεί μου δόθηκε η αφορμή να μιλήσω. Τους εξήγησα για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Και ότι όλη αυτή η λασπολογία περί τεμπέληδων δεν ισχύει. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες έτσι. Οι περισσότεροι μάλιστα είναι πολύ εργατικοί. Απλά, επειδή θέλουν να μας έχουν να τους παρακαλάμε και να τους προσκυνάμε, μας ξεφτιλίζουν σα λαό, θρησκεία, ιστορία, αρχές, τα πάντα. Κάποιοι το κατάλαβαν. Άλλοι όχι. Χέστηκα βεβαια! Δικό τους πρόβλημα. Εγώ έχω τα δικά μου. Δε θέλω αλλα.
Ωραία η Αυστραλία ρε φιλε! Έχει τα πάντα! Ότι θες θα το βρείς! Ότι είδους ζωή θέλεις να κανεις θα την κανεις! Θα σου δώσει ότι ποθεί η ψυχή σου! Αλλα... έχει και τρόπους να στα παίρνει! Parking πληρώνεις παντού! Είσαι πολύ τυχερός αν βρείς parking δωρεάν! Αστυνόμευση παρα πολύ!!! Αυτό είναι που τους χαλάει και αρχίζουν να ξεφεύγουν ώρες ώρες! Και ενώ το ξέρουν ότι μόλις παραβιάσουν το όριο ταχύτητας λιγάκι, θα τους πάρουν το δίπλωμα για κάνα 6 μηνο... την κάνουν τη μαλακια τους!
Βρωμιά πολύ στα μαγαζιά ρε γαμώτο! Και στα Ελληνικά! Απαράδεκτοι. Το service στα καφέ και στα εστιατόρια πολύ αργό. Περιμένεις για παραγγελια μπορεί και μιση ώρα! (ιδίως στα Ελληνικά μαγαζιά).
Οι Έλληνες: πολύ άχρηστοι και ψεύτες είμαστε ρε φιλε!!! Σπανια περίπτωση να δεις Έλληνα ειλικρινή! Μου τα λένε πολλά παιδιά που ήρθαν εδώ για να βρούν μια καλύτερη τύχη. Όλο σου τάζουν και σου τα λένε τέλεια! Αλλα όταν έρθει η ώρα να κάνουν πραγματικότητα τις υποσχέσεις τους... κάτι πάει λάθος και στραβώνει η δουλειά. Πάντα!! Το έχω διαπιστώσει και μονος μου φυσικά.
Έχω γνωρίσει πολλούς Έλληνες που ήρθαν εδώ με την ελπίδα να μείνουν. Άλλοι σωστοί, άλλοι όχι! Μερικοί είναι έτοιμοι να πουλήσουν κάθε αξιοπρέπεια που τους έχει απομείνει για να καταφέρουν αυτό που θέλουν: να μείνουν εδώ. Είναι αυτοί, που τους είδα μια φορα μονο. Ποτε ξανά! Είναι αυτοί, που, ως επί το πλείστον, είναι υπεύθυνοι που μας λένε τεμπέληδες, κοπρίτες, λαμόγια, αναρχικούς, ασυνείδητους κλπ. Είναι αυτοί που "ψάχνουν να βρούν καμια με πολλά λεφτά για να την παντρευτούν και να μείνουν εδώ". Λες και η καμια αυτούς περίμενε τόσα χρονια. Το κελεπούρι!!! Τι να πω?
Είναι όμως και άλλοι, που ήρθαν εδώ χωρίς στον ήλιο μοίρα. Με πραγματική ανάγκη. που έχουν σεβασμό για τους άλλους. Εκτίμηση. Που προσπαθούν να μείνουν εδώ για να κάνουν μια καλυτερη ζωή και να βοηθήσουν την οικογένεια τους. Αυτούς τους βλέπω συχνά. Αξίζει!
Έχω τόσα πολλά να γράψω! Για την ώρα όμως αυτά. Θέλω να μπαίνω και να γράφω πιο συχνά. Δεν έχω το χρόνο! Αλλα από τις 22 του μηνα μέχρι και τις 14 του Γενάρη (3 βδομάδες) σταματάμε για διακοπές από τη δουλειά. Οποτε, υπόσχομαι να μπαίνω και να γράφω πιο συχνά! Και να βάζω καμια φωτογραφία.
Μου λείψατε ρε και ας μη σας ξέρω![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Να'σαι καλά ρε φίλε και να κρατάς τη σημαία μας ψηλά εκεί κάτω!
Σ'ευχαριστούμε για την λεπτομερή ανταπόκριση.![]()
The only easy day was yesterday.
Παλι τα ιδια θα σου γραφω? Ε????
ΕΥΓΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ! Να σαι καλα και να μας γραφεις οσο μπορεις!
![]()
φίλτατε ό,τι κάνεις κοίτα να το κάνεις για πάρτη σου, ελλάδα κλπ αστα προς το παρόν....
για την αξιοπρέπειά σου πάλεψε και να είσαι σίγουρος, θα τα καταφέρεις.... ήδη η αναγνώριση υπάρχει....
![]()
Δηλαδη ο αναρχικος ειναι μιονεκτημα?τεμπέληδες, κοπρίτες, λαμόγια, αναρχικούς, ασυνείδητους κλπ
μιας και εχω ζησει Αμερικη 10 χρονια οι Ελληνες ετσι ειναι και εκει αν και του απεφευγα σαν τον δρακουλα το σκορδο.. προτημουσα να κανω παρεα με Μαυρους Κινεζους και Μεχικανους.... Μαθενεις και νεες κουλτουρες... Ασε που οι Ελληνες ειναι τα ιδια σκατα παντου Αμερικη Αυστραλια και ναι Ελλαδα!!!!!
ORGIA!!!!!