Σελίδα 12 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
    οσοι διαφωνουν εχουν φυσικα καθε διαιωμα να διαφωνουν,αλλα τι προτινουν δε μας λενε!!η απλα τους αρεσει να το παιζουν διαφορετικοι,που εχει γινει και της μοδας?
    Τσιμπάω την κομψή πρόσκληση

Ν απαντήσω, αλλά δεν έχω καταλάβει εσείς τις προτείνετε; Να βγούμε στις πλατείες και να κάνουμε τι;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Σωστό
    Αλλά την κόβω ν αγωνιά πιο πολύ για το μαλλί απ ότι για το μέλλον της χώρας
    Άμα ήταν η μόνη θα συγχωρούνταν. Αλλά δεν είναι..
    Οκ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Δαμανάκη: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές ή επιστρέφουμε στη δραχμή

Ζει ακόμα αυτή ???
    Και είχα μια φαγούρα που χάθηκε- που χάθηκε... :a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Τσιμπάω την κομψή πρόσκληση

Ν απαντήσω, αλλά δεν έχω καταλάβει εσείς τις προτείνετε; Να βγούμε στις πλατείες και να κάνουμε τι;
    Δεν απαντας!!!!εμεις τι προτεινουμε το γραφει και το λεει παντου!!
    θα σου πω οσο πιο λιγα μπορω!!!

Να τους δειξουμε εστω και ετσι οτι δεν τα δεχομαστε και δεν συμφωνουμε(η σιωπη δειχνει συμφωνια)
    ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
    οτι οσο και να μας απομωνοσουν εμεις θα υπαρξουμε,κα!!!
    Εσεις εκτος του οτι σχολιαζετε αρνητικα ολα αυτα τι αλλο εχετε να πειτε?
    ερωτηση
    μπορεις να μου πεις τι θα συμβει αν δε κανουμε ΤΙΠΟΤΑ?

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
    Δεν απαντας!!!!εμεις τι προτεινουμε το γραφει και το λεει παντου!!
    θα σου πω οσο πιο λιγα μπορω!!!

Να τους δειξουμε εστω και ετσι οτι δεν τα δεχομαστε και δεν συμφωνουμε(η σιωπη δειχνει συμφωνια)
    ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!
    οτι οσο και να μας απομωνοσουν εμεις θα υπαρξουμε,κα!!!
    Εσεις εκτος του οτι σχολιαζετε αρνητικα ολα αυτα τι αλλο εχετε να πειτε?
    ερωτηση
    μπορεις να μου πεις τι θα συμβει αν δε κανουμε ΤΙΠΟΤΑ?
    Φίλε στις 3 προτάσεις έχεις 3000 αοριστίες

Δε χρειάζεται να επεκταθώ. Το καρναβάλι βγάζει πιο συγκεκριμένη εικόνα από όλο αυτό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman
    οκ!!θα κρατησουμε τα συγκεκριμενα τα δικα σου!!!!!

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τι σκατά θα γίνει πάλι δε ξέρω......

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αν έπρεπε να διαλέξετε μια κι έξω χωρίς πολύ μπλα μπλά τί θα επιλέγατε:
    επιστροφή στη δραχμή για μερικές δεκαετίες;
    ή
    μνημόνιο για αρκετές δεκαετίες;

Διότι εμένα δε μου φαίνεται σαχλό να γυρίσω στη δραχμή. Όσοι ξέρω ακόμη κι εγώ ανάμεσα τους ακόμα υπολογίζουμε τα πάντα και σε ευρώ και σε δραχμή. Νομίζω το κάνουν όλοι. Ίσως να επέστρεφε το φιλότιμο αν βλέπαμε ξαφνικά πως πληρώνουμε το ένα σουβλάκι 700 δρχ και το 125 μηχανάκι 2 εκατομμύρια, ή ένα σπίτι 80 μέτρα μέσα στο κέντρο 70 εκατομμύρια να θεωρείται φτηνό.

Το φιλότιμο χάσαμε και δεν κληρονομήσαμε ποτέ τη μαγκιά των προγόνων μας.

Μια εμφανίσιμη κοπελούδα έκανε μια δήλωση διαμαρτυρίας κι αυτό είναι μεμπτό. Ξέρετε κύριοι κατακριτές κι η Μπουμπουλίνα (δεν παρομοιάζω φυσικά) λένε πως υπήρξε πανέμορφη γυναίκα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

Όσοι ξέρω ακόμη κι εγώ ανάμεσα τους ακόμα υπολογίζουμε τα πάντα και σε ευρώ και σε δραχμή. Νομίζω το κάνουν όλοι.

δεν το κανουμε ολοι...αν το καναμε ολοι και αγοραζαμε ψωμι 290 δρχ και βαζαμε βενζινη 560 δρχ /λιτρο οι αυτοκτονιες στην Ελλαδα θα ηταν πενταπλασιες...

να γυρισουμε στην δραχμη... οχι ομως ετσι... οχι με μονοπωλια και πολυεθνικες....

να μπορω να αγορασω χυμα απο τον μπακαλη... γαλα απο τον γαλατα της γειτονιας...και αλλες "πολυτελειες" που μερικοι δεν προλαβαν καν...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

να μπορω να αγορασω χυμα απο τον μπακαλη... γαλα απο τον γαλατα της γειτονιας...και αλλες "πολυτελειες" που μερικοι δεν προλαβαν καν...
    νομίζω πως αν γυρίζαμε στη δραχμή κι όλη η ΕΕ παρέμενε στο ευρώ, δε θα συνέφερε καμιά πολυεθνική να συνεχίσει να διατηρεί υποκαταστήματα και γραφεία εδώ. Μάλλον εκεί θα γυρίζαμε. Στα τοπικά σουπερ μάρκετ και στα μικρά μαγαζιά.
    Στην ''έβγα της γειτονιάς'' μου έβρισκα πράγματα που τώρα δε βρίσκω εύκολα τουλάχιστον χύμα κι άκουγα και μια καλημέρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θυμάμαι και το μουρτζούφλη περιπτερά.
    Κάποιοι δεν τα πρόλαβαν, δεν ξέρω τελικά ποιοί χάσανε εμείς ή αυτοί; Για 'μας ίσως να είναι πλήγμα κατά μια έννοια, γι' αυτούς θα ήταν προϊστορία.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    δεν το κανουμε ολοι...αν το καναμε ολοι και αγοραζαμε ψωμι 290 δρχ και βαζαμε βενζινη 560 δρχ /λιτρο οι αυτοκτονιες στην Ελλαδα θα ηταν πενταπλασιες...

να γυρισουμε στην δραχμη... οχι ομως ετσι... οχι με μονοπωλια και πολυεθνικες....

οι αγροτες εδω πουλαμε το εξτρα παρθενο ελαιολαδο με 2ευρο/κιλο στον εμπορο κ φτανει στο ραφι με 5+ευρο/λιτρο
    κ λεω οχι ρε π@υστη μου θα παρω το αγροτηκο κ θα το στησω στο συνταγμα να το φαει ο κοσμος με 2ευρο,οχι τα λαμογια.....αλλα δεν μπορεις.......γιατη τα λαμογια βγαλαν νομο που πρεπει να μπει στο τεβε ο αγροτης αμε!!!! 440ευρο το μηνα νταβατζηλικη.....!!!! κ το προστημο ειναι απο 1000 εως 10.000ευρο για τους παραβατες...κ ο μαντελης με καμποσα δις μαρκα 7.500ευρο καθαρισε!!!!!!!!!
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ ΡΕ,ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ουτοσ η αλλος εμεις χρεοκοπησαμε. κ ο ελληνας θα το βρει το φιλοτιμο του να βοηθησει των διπλανο του....
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    και εδω γιατι το αλλο διεκοψε

http://www.star.gr/ellada_kosmos/93174/#sx

ta leme katw paides

Βρεγμένο μέλος Το avatar του/της kaiba
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
    οι αγροτες εδω πουλαμε το εξτρα παρθενο ελαιολαδο με 2ευρο/κιλο στον εμπορο κ φτανει στο ραφι με 5+ευρο/λιτρο
    κ λεω οχι ρε π@υστη μου θα παρω το αγροτηκο κ θα το στησω στο συνταγμα να το φαει ο κοσμος με 2ευρο,οχι τα λαμογια.....αλλα δεν μπορεις.......γιατη τα λαμογια βγαλαν νομο που πρεπει να μπει στο τεβε ο αγροτης αμε!!!! 440ευρο το μηνα νταβατζηλικη.....!!!! κ το προστημο ειναι απο 1000 εως 10.000ευρο για τους παραβατες...κ ο μαντελης με καμποσα δις μαρκα 7.500ευρο καθαρισε!!!!!!!!!
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ ΡΕ,ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ουτοσ η αλλος εμεις χρεοκοπησαμε. κ ο ελληνας θα το βρει το φιλοτιμο του να βοηθησει των διπλανο του....
    Και καπνό δε μπορείς να φυτέψεις και να πωλήσεις σαν ιδιώτες . Μόνο συγκεκριμένοι έμποροι έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν κτλπ για αυτός ο αγρότης πείνα ενώ παράγει πλούτο .

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF