Διπλα-διπλα ειμασταν το πρωι παρκαρισμενοιΑρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
yeap εκεί το πάω![]()
Δεν ειδες το αυτοκόλλητο ?
Ειδα και τον τραυματια σου![]()
![]()
![]()
Διπλα-διπλα ειμασταν το πρωι παρκαρισμενοιΑρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
yeap εκεί το πάω![]()
![]()
![]()
Σε μπάνισα ότι είσαι δικός μας!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Διπλα-διπλα ειμασταν το πρωι παρκαρισμενοι
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτσουξε το κοστολόγιο δυστυχώς![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Με είδα να χάνω το μπροστινό του ποδηλάτου μου και να σωριάζομαι φαρδύς πλατύς στη μέση διαστάυρωσης,πληρώνοντας την ανυπαρξία αποχετευτικού συστήματος και την ανυπαρξία αυτοσυγκράτησης κάποιων που επιμένουν να ρίχνουν εκατοντάδες λίτρα σαπουνόνερου στους δρόμους για να πλύνουν την αυλή τους.
![]()
Με είδα χτες το πρωί να ανηφορίζω για Αρναία, αλλά δεν είδα κανέναν άλλο!
Μόνον ένα στρώμα...![]()
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
Με είδα γεμάτο απορίες -ίες -ίες -ίες (η ήχω μέσα στην μοναξιά)
κάποιος, κάπου, κάτι;
οι απορίες
Guinness special export stout
Mπα απλα γυρισαν ολοι απο τας διακοπας.![]()
Τι ωραια που ηταν η Αθηνα αδεια (και το moto σαν φαντασμα).:rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Με είδα να κάνω τρελό σερφάκι χτες στις 23:30![]()
Η αγίου δημητρίου με μια παλάμη νερό, η εθνικής αμύνης πίστα για καγιάκ και η μεγάλου αλεξάνδρου για τρελά παντιλίκια με όλες τις ταχύτητες :rotflmao:
Και γαμώ τους δρόμους έχουμεΆντε καλό φθινόπωρο
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
με ειδα να διαβαζω το εξης και να γινομαι εξαλλος απο θυμο για τονθυτη και στεναχωρια για το θυμα
![]()
Τον εγκατέλειψε νεκρό στην άσφαλτο
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κέρκυρα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός Αλλοδαπού, οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε στην άσφαλτο ένα μοτοσικλετιστή νωρίς το απόγευμα στην πόλη της Κέρκυρας.
Το δυστύχημα συνέβη στις 16.30 μ.μ, στην έξοδο ενός πρατηρίου βενζίνης, όταν το ΙΧ βγήκε αντικανονικά στο δρόμο και παρέσυρε τον άτυχο άνδρα ο οποίος κινείτο κανονικά με την μοτοσικλέτα του τύπου «εντούρο».
Ο οδηγός του ΙΧ, στο οποίο επέβαινε και μια γυναίκα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αυτοπτών μαρτύρων, αμέσως μετά, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και έφυγε τρέχοντας.
Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβη άμεσα ασθενοφόρο και το θύμα, 40 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Έλεγχοι γίνονται και στο Λιμάνι της Κέρκυρας σε μία προσπάθεια να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια του οδηγού να διαφύγει από το νησί.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
εμ που να με δω όταν σε 1 μήνα έχω 70χλμ ... :o
Respect mah authoritah!!!!
Με ειδα να ποσταρω καινουρια συζητηση και να φευγει ασυζητητει....
Eπισης με ειδα να βλεπω συναδελφο στα Seven Νεας Χαλκηδονας ντυμενο προβλεπομενα με body armour Dainese και acerbis επιγονατιδες.Kαλους δρομους να εχεις φιλε!![]()
![]()
ps:ΧΑ!!!![]()
Keep spamming!!!:a13:
με είδα να στεναχωριέμαι βλεποντας το αδεσποτάκι νεκρό πανω στη νησίδα απέναντι απο το σταθμό του Ευαγγελισμού...και δίπλα του άλλο ένα να κάθεται ακουνητο και λυπημενο ....
το πιθανότερο φόλα μιας και δεν φαινοταν χτυπημενο.
γαμωτο!
Και τα μπατσάκια απέναντι επιναν καφε αντι να εχουν ειδοποιησει καποιον, κατι να το μαζεψει...
![]()
με ειδα να γ@μιεμαι στα φρενα για να μην πεσω πανω σου γ@μημενε κ@λογερε με το παλιοαγροτικο σου,παρολο που σου επαιζα τα φωτα και την κορνα να μην βγεις....![]()
η μουντζα ολη δικια σου...μ@λακα:a31: :a57:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
με είδα να στεναχωριέμαι βλεποντας το αδεσποτάκι νεκρό πανω στη νησίδα απέναντι απο το σταθμό του Ευαγγελισμού...και δίπλα του άλλο ένα να κάθεται ακουνητο και λυπημενο ....
![]()
Με είδα να αγοράζω έταιρο οικόπεδο στην Αττική. Συγκεκριμένα, σαπουνόνερα στο δρόμο μου έδωσαν άλλη πορεία ενώ προσπαθούσα απλά να σταματήσω για να επιτρέψω στον παπάρα που ερχόταν ανάποδα στο μονόδρομο να στρίψει σε ένα στενό για να συνεχίσω την πορεία μου.
Αφού χύθηκε κάμποση βενζίνη στο δρόμο μου είπε ότι κάτι έσταξε απο μένα και για αυτό γλύστρισα και έπεσα! Φύσικά και σηκώθηκε και έφυγε. Για καλή μου τύχη άλλη μια φορά την πτώση ανέκοψαν τα ανοιχτά πίσω μασπιέ και η μπαγαζιέρα που αυτή τη φορά είχα επάνω, έτσι ούτε εγώ πλακώθηκα ούτε τίποτα από τη μηχανή έσπασε. Μόνο μια μανέτα...! Γαμώτη!!!!!!!!!
2 stroke Sport Touring