Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σκα-σκα χορεύεις;![]()
και τα παπάκια επίσης
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατερινάκι καλώς ήρθες
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σκα-σκα χορεύεις;![]()
και τα παπάκια επίσης
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατερινάκι καλώς ήρθες
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
εξαρταται απο το τι οδηγω ρε αποστολη... αν ειμαι με την ΤεΤα κερναω τσαγια τον τσακ νορρις! αν ειμαι με κανα μπεμπε 1100gs, παω χαλαρα και εν το μεταξυ ριχνω και δυο μπριζολιδια στα κυλινδρα να ψηνονται, ενω στο μεταξυ ο αερας παγωνει την 6αδα μπυρες που εχω στηριξει ταμαμ στο μπροστινο φτερο!:rotflmao:
προσέχουμε για να έχουμε!...
Welcome!!!Καλό κουράγιο!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
Αρχικά δημιουργήθηκε από cathy93
Ωραίος!!!!![]()
Το ξέρω, μου το'χουν πει κι άλλες![]()
σιγα ρε γκομενε εσυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Το ξέρω, μου το'χουν πει κι άλλες![]()
καλώς ήρθες![]()
Μικε, έγραψες...![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Καλώς ήλθες στη μικρή και τρελή παρέα μας!
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
πφφφφ... σλιπερ κλατς είναι για τους κουλούς :PΑρχικά δημιουργήθηκε από usabug
Περισσοτερο πλαγιασμα + καρφωμα μιας ταχυτητας κατω = Πωλουνται ανταλακτικα απο μηχανη 250 cc σε τιμη ευκαιρια !!!!!
Εκτος και αν φορας απο αυτα τα μαραφετια του διαβολου που ακουνε στο ονομα slipper clutch και σε λενε Agostini !
:rotflmao::rotflmao:
εγώ είχα το φτωχό vt250 με τα 35 αλόγατα και το πήγαινα γ@μιώντας στις στροφές (αλλά στις ευθείες έπρεπε να ανοίξω πανί...). για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ο νέος κινητήρας που του είχα βάλει (αφού ο παλιός χτύπησε μπιέλα.. ναι, τέτοιο μηχανάκι είναι για βόλτες και όχι για να ξύνεις μασπιέδες), είχε τις ταχύτητες «αγωνιστικές», δηλαδή ανάποδα. πρώτη πάνω και οι υπόλοιπες κάτω. οπότε έμαθα κι εγώ αναγκαστικά να οδηγώ ανάποδα, αλλά τα κατεβάσματα ήταν χάρμα. μπορείς σε όλες τις μηχανές να κατεβάζεις και να ανεβάζεις χωρίς συμπλέκτη, αρκεί να κάνεις τους χειρισμούς που απαιτούνται με το γκάζι και δεν χρειάζεσαι slipper clutch.
στην περίπτωση που περιέγραψα, το μόνο που με ενδιέφερε προφανώς ήταν να μη βρεθώ στον γκρεμό. η διαδρομή ήταν γνωστή, αλλά αφαιρέθηκα και μπέρδεψα τη στροφή με μια άλλη που δεν έκλεινε, που της έμοιαζε στην είσοδο.