Σελίδα 12 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 301

Θέμα: Γιατι δεν ειναι στη φυλακη οι ταριφες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ....
    τοσα χρονια κοβατε ή οχι αποδειξεις? οχι. αυτο τι σημαινει? οτι δεν φορολογουσασταν :hypnotize σωστα...
    ....
    ήθελες να γίνεις και ταρίφας ρε γμτ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    ήθελες να γίνεις και ταρίφας ρε γμτ...

φωτακο ηταν αυτο που ειπαν και οι αλλοι εδω μεσα:
    "αφου μπορουν και το κανουν αυτοι, γιατι οχι και εγω?" (βλεποντας το πακετο που βγαζουν)

αλλα οταν το συζητουσα (πριν 3 χρονια) ηταν προ των πυλων η απελευθερωση...
    και ακομα και σαν σκυλος να δουλευα, θα ηθελα μια 5ετια να ξεχρεωσω..και μετα που θα την πουλουσα την αδεια??

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    ρε συ Allst@rf επειδη φαινεσαι μια χαρα παλικαρι (οσον αφορα τις αποψεις σου) και συζητησιμος...
    δεν σε εχω γνωρισει αλλα εχω αποκτησει μια συγκεκριμενη γνωμη για σενα (οπως και για τους περισσοτερους τους οποιους απαρτιζουν αυτη την διαδικτυακη κοινοτητα), και ειναι θετικη...

θες να το δουμε πιο διεξοδικα?
    τοσα χρονια κοβατε ή οχι αποδειξεις? οχι. αυτο τι σημαινει? οτι δεν φορολογουσασταν :hypnotize σωστα...
    ειχατε κανει μια "κλικα" με τους υπολοιπους και το τιμημα αυτης της "κλικας" ηταν να πληρωσει καποιος 200000 για αερα. ενταξει το οτι πληρωνουν και αλλοι αερα, σε αλλα επαγγελματα δεν το κανει ταυτοχρονα και σωστο. περα ομως απο αυτη την κλικα, υπηρχαν και κλικες για να μπορει ν'αραξεις αεροδρομιο, λιμανι, σιδ. σταθμο κλπ. δεν μπορουσε να παει ενας νεος. τρομοκρατια δλδ... την τιμη παλι, την αποφασισατε μονοι σας και φυσικα ουτε γι'αυτην αποδιδατε στην εφορια κατι...
    σημειωτεον οι περισσοτερες αδειες εκδοθηκαν επι χουντας, με γελοιο χρηματικο αντιτιμο ως προς το κρατος...
    καποιοι και οχι ολοι, εχετε πολυ λαθος συμπεριφορα στον δρομο...και ως προς τον πελατη και ως προς τους αλλους χρηστες της οδου...και το ξερεις καλα, γιατι αν πας στα "στραβα και αναποδα" θα δεις το γιατι....

οι περισσοτεροι λοιπον, εχουν οικονομησει χοντρα σε βαρος αλλων. και υπ'οψιν, δεν εχω κατι με το οτι ο αλλος βγαζει χρημα. αν ειναι μαγκας, να βγαλει δις. οχι ομως με λαθος τροπο και πατωντας πανω στους συνανθρωπους του.

ολα αυτα στα λεει καποιος που σκεφτοταν σοβαρα να παρει μισο ταξι και αργοτερα ολοκληρο, εχει συζητησει με πολλους συναδελφους σου και για τα "της δουλειας" και για τα υπολοιπα. επισης επι 5 χρονια συνεργαζοταν καθημερινα με ταξιτζηδες στην δουλεια του και τα εβλεπε και λιγο εκ των εσω...

οπου εχεις ενσταση πανω σε αυτα που γραφω, με χαρα να την διαβασω...
    και υπ'οψιν οτι μιλαμε για ιδιοκτητες, οχι για οδηγους που ειναι στο μεροκαματο. (αν και αυτοι εβγαζαν χρημα, απλα δεν ειχαν δικη τους την επιχειρηση και επρεπε πρωτα να βγαλουν το 1300αρι καθε μηνα για τον ιδιοκτητη και μετα ολα τα υπολοιπα...)
    Ρε Σταυρο παρτο λιγο αλλιως γιατι θα βρουνε οι καθρεφτες.Το μαυρο χρημα που επαιζε παιζει και θα παιζει στην πιατσα της τηλεορασης δεν εχει παιξει στα ταξι.
    Κοινως στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.

@ cosgili

Τι δουλεια κανεις φιλαρακι ετσι για να ξερουμε αν μπορουμε να σε τσουβαλιασουμε παρεα με τον κλαδο σου.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ρε Σταυρο παρτο λιγο αλλιως γιατι θα βρουνε οι καθρεφτες.Το μαυρο χρημα που επαιζε παιζει και θα παιζει στην πιατσα της τηλεορασης δεν εχει παιξει στα ταξι.

@ cosgili

Τι δουλεια κανεις φιλαρακι ετσι για να ξερουμε αν μπορουμε να σε τσουβαλιασουμε παρεα με τον κλαδο σου.
    Ιδιωτικός υπάλληλος είμαι αδερφέ από αυτούς που τα δηλώνουν όλα και έχουν συνέταιρο στην τσέπη τους το κράτος και τον κάθε χαραμοφάη βολεμένο
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Ιδιωτικός υπάλληλος είμαι αδερφέ από αυτούς που τα δηλώνουν όλα και έχουν συνέταιρο στην τσέπη τους το κράτος και τον κάθε χαραμοφάη βολεμένο
    Τελικα δεν ηταν και ακατορθωτο το ονειρο σου.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Τελικα δεν ηταν και ακατορθωτο το ονειρο σου.
    Το όνειρο δεν είναι μόνο τα φράγκα... είναι και η αξιοπρέπεια. Και όσα βγάζω (που δεν έχω παράπονο είναι μια χαρά) τα βγάζω με τον ιδρώτα μου και τίμια
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Το όνειρο δεν είναι μόνο τα φράγκα... είναι και η αξιοπρέπεια. Και όσα βγάζω (που δεν έχω παράπονο είναι μια χαρά) τα βγάζω με τον ιδρώτα μου και τίμια
    Ποιος μιλησε για φραγκα ρε φιλε?Και ποιος σου ειπε οτι εισαι ο μονος μ@λ@κ@ς σ αυτη τη χωρα που βγαζει τιμια το μεροκαματο του?Ειμαστε κι αλλοι ξερεις κι ας ειμαστε οδηγοι ταξι.

Ποιος μιλησε για φραγκα ρε φιλε?Και ποιος σου ειπε οτι εισαι ο μονος μ@λ@κ@ς σ αυτη τη χωρα που βγαζει τιμια το μεροκαματο του?Ειμαστε κι αλλοι ξερεις κι ας ειμαστε οδηγοι ταξι.
    Οδηγός ή ιδιοκτήτης????
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Οδηγός ή ιδιοκτήτης????

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΑΧ

ρε συ Χρηστο το οτι υπαρχουν παντου στραβα παει να πει οτι πρεπει να μην φτιαξουμε καποια που μπορουμε ή να αντιδρουμε με αυτον τον τροπο επειδη καποιοι (εστω και αργα) μας παιρνουν το παντεσπανι μας??

σκατα ειναι παντου σε πολλα επαγγελματα, αλλα αυτα που εγραψα ειναι γεγονοτα και δεν γινεται να αντικρουσθουν απο κανεναν ταριφα...

Οδηγός ή ιδιοκτήτης????
    Οδηγοι ταξι γραφω αλλα εχω υπαρξει και ιδιοκτητης μαζι με τον πατερα μου.Και μη βιαστεις να πεις καμμια γενικολογια ακομα γιατι ΠΟΤΕ δεν αρνηθηκαμε διαδρομη σε κανεναν κι ο μακαριτης ο πατερας μου ειχε μια κληση στη ζωη του για κορναρισμα.

Ξεκολειστε απο το τριπακι που σας βαζει ο Γιωργακης και στρεφει τη μια κοινωνικη ομαδα εναντια στην αλλη κι ολες μαζι.Τα πραγματα στο ταξι δεν προκειται να αλλαξουν εστω και με πληρη και ανευ ορων απελευθερωση.Η πιττα θα μοιραστει ξανα μονο που τωρα δεν θα τρωνε τα λαμογια κι οι μαντραδες.Θα φανε 3-4 εταιρειες,εμεις θα δουλευουμε με 700 ευρω κι εσεις θα πληρωνετε το ταξι μετα απο 2 χρονια χρυσο.

ρε συ Χρηστο το οτι υπαρχουν παντου στραβα παει να πει οτι πρεπει να μην φτιαξουμε καποια που μπορουμε ή να αντιδρουμε με αυτον τον τροπο επειδη καποιοι (εστω και αργα) μας παιρνουν το παντεσπανι μας??

σκατα ειναι παντου σε πολλα επαγγελματα, αλλα αυτα που εγραψα ειναι γεγονοτα και δεν γινεται να αντικρουσθουν απο κανεναν ταριφα...
    Δεν ειπα οτι τα πραγματα δεν πρεπει να φτιαξουν.Μολις τελειωσει με τα ταξι ο κυριος Ραγκουσης μπορει να συνεχισει με τις αδειες των ιδιωτικων καναλιων.
    Παντεσπανι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ποτε ρε μαν?Σημερα?:rotflmao: :rotflmao:

Οδηγοι ταξι γραφω αλλα εχω υπαρξει και ιδιοκτητης μαζι με τον πατερα μου.Και μη βιαστεις να πεις καμμια γενικολογια ακομα γιατι ΠΟΤΕ δεν αρνηθηκαμε διαδρομη σε κανεναν κι ο μακαριτης ο πατερας μου ειχε μια κληση στη ζωη του για κορναρισμα.

Ξεκολειστε απο το τριπακι που σας βαζει ο Γιωργακης και στρεφει τη μια κοινωνικη ομαδα εναντια στην αλλη κι ολες μαζι.Τα πραγματα στο ταξι δεν προκειται να αλλαξουν εστω και με πληρη και ανευ ορων απελευθερωση.Η πιττα θα μοιραστει ξανα μονο που τωρα δεν θα τρωνε τα λαμογια κι οι μαντραδες.Θα φανε 3-4 εταιρειες,εμεις θα δουλευουμε με 700 ευρω κι εσεις θα πληρωνετε το ταξι μετα απο 2 χρονια χρυσο.
    Δεν με βάζει στο τρυπάκι κανένας, πόσο μάλλον ο ΓΑΠ. Γενικολογία δεν θα πω ως προς τον επαγγελματισμό του κλάδου. Δεν χρειάζεται. Αλλά ως ιδιοκτήτης, με την ανέχεια του κράτους τόσα χρόνια κέρδιζες εις βάρος της δικιάς μου τσέπης. Εγώ πλήρωνα φόρο αντίστοιχο με τα εισοδήματα μου ενώ εσύ όχι. Λυπάμαι για τους αξιόλογους επαγγελματίες του κλάδου σου αλλά κάποια στιγμή το σκηνικό πρέπει να αλλάξει. Οι κοινωνικές ομάδες πρέπει να συμπορεύονται και όχι να κερδοσκοπεί η μία εις βάρος της άλλης. Και για να μην φαίνεται ότι τα βάζω μόνο με τους ταρίφες και είμαι εμπαθής, τα ίδια υποστηρίζω και για πάμπολλους άλλους κλάδους που επιβιώνουν πάνω στο δικό μου σβέρκο

KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Δεν ειπα οτι τα πραγματα δεν πρεπει να φτιαξουν.Μολις τελειωσει με τα ταξι ο κυριος Ραγκουσης μπορει να συνεχισει με τις αδειες των ιδιωτικων καναλιων.
    Παντεσπανι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ποτε ρε μαν?Σημερα?:rotflmao: :rotflmao:
    και με τους συμβολαιογραφους και με τους φαρμακοτριφτες και απο οποιον εχει "κλειστο" επαγγελμα...

δλδ θες να πεις οτι δεν εβγαζαν οι ταξιτζηδες τοσα χρονια μαυρα φραγκα??

πλην απο αυτους που αγορασαν πριν 2-3 χρονια την αδεια, ολοι οι υπολοιποι εχουν βγαλει καλα λεφτα (και αφορολογητα)...

και με τους συμβολαιογραφους και με τους φαρμακοτριφτες και απο οποιον εχει "κλειστο" επαγγελμα...

δλδ θες να πεις οτι δεν εβγαζαν οι ταξιτζηδες τοσα χρονια μαυρα φραγκα??

πλην απο αυτους που αγορασαν πριν 2-3 χρονια την αδεια, ολοι οι υπολοιποι εχουν βγαλει καλα λεφτα (και αφορολογητα)...
    Τωρα μιλας σωστα.Οποιος βγαζει καλα λεφτα να εκτελειται.:rotflmao:
    Ρε πατε καλα η σας βαρεσε ο ηλιος?Καπιταλισμο δεν εχουμε?Γιατι να μην βγαλει καποιος λεφτα?Οκ οχι αφορολογητα συμφωνω,αλλα αντι να διεκδικουμε ολοι μεροκαματο προς τα πανω κοιταμε να βγαλει ο ενας το ματι του αλλουνου.
    Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.

Σελίδα 12 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στη φυλακή οι ασυνείδητοι οδηγοί
    από panagiotispapa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 17:55
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 20:08
  3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ - ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 18:18
  4. Γιατί custom δεν ειναι μόνο ΜΟΤΟ!!!!!
    από xlntstay στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 09:24
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 13:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ