Σελίδα 12 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 302

Θέμα: Τσαγακι του βουνου ο γιαπωνεζος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    καημένε ρανεράκο, σε όλα αυτά ξέχασες το βασικό. ΙΜΑΝΤΑ. δεν άλλαξες? τι να το κάνω το wiseco kai thn garillo..... και τώρα 1.12 γυρνάς οπότε? Πως τον πίνεις μέτριο? Βάλε και κανα παγάκι γιατί θα κάνει ζέστη την Κυριακή,,, :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τους ιμαντες τους μαμουσε το ατιμο οντως... ειχε φαει και 2 ολοκληρα συστηματα μεταδοσης σε 38.000 χλμ (300 ευρα)... πολυ δυναμη για πραπρα... μοιραζε τσαγακια και ητες στους ΙΧδες........ αλλα δεν κολλησε ρε με τιποτα οτι και να του εκανα, ταξιδι νταλα καλοκαιρι με 40 βαθμους, Αθηνα-Τριπολη-Επιδαυρο-Αθηνα και κατι ψηλα... με την μια, μονο τους καφεδες στον δρομο (λεγε με Stork).................

αμα κανει πανω απο 30-32 βαθμους τον εχουμε πιει κανονικα την Κυριακη... και με το ποδαρι... μεσημερι ισως να μην μπω... εαν ξυπνησω πρωι-πρωι... και ισως απογευμα... θα εχουμε και τους λαλακες τους ΙΧδες να γυρνανε νομιζω το βραδυ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati

που θα παει ομως, θα κανω και 1:10 με το πραπα και τα 73 αλογακια ... :a029:

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Σου προτείνω να πάρεις ένα μίλε

1ον για το ξεκάρφωμα
    και 2ον να δεις και λίγιο γκαζάκι βρε παιδι μου... κρίμα είναι έφτασες τα 37

είδες δεν έφυγα από ιταλία
    Ban 'em all

1ον για το ξεκάρφωμα

Πρωτον... ωραιοτατο το Μιλε... δεν διαφωνω, αλλα αλλο πραμα τα Ντουκατι βρε αδερφε... και δεν λεω σε ικανοτητες... εχομεν και μια ιστορια, μια κουλτουρα, μια μονιμη διαμαχη με ολο τον κοσμο... ενα τσακωμο, ολο μεστην τρελη χαρα πως το λενε.........

οσο για τα γκαζια του Μιλε, μαρεσει να ανεβαινω σταδιακα, περσι πηρα την πρωτη μου μοτοσυκλετα, το μικρο Μονστερ με τα 50 αλογα, το βολταρησα μονο 7-8 μηνες γιατι λογο επαγγελματος ταξιδευω, ναυτικος, (το 2001 τον Οκτωβρη εβγαλα το διπλωμα και καβαλησα το σουτερ)... τωρα τον Απριλη 2005 πηρα αυτο το 800, αλλα μετα 2000 χλμ και οτι αρχιζα να το συνηθηζω στο γκαζι εφαγα το γονατο και εμεινα 2 μηνες στο κρεβατι... θα το μαθω και θα το κρατησω μεχρι να εξαντησω για τον εαυτο μου τις δυνατοτητες του... μετα βλεπουμε... μαρεσει πολυ κιολας.... το χρωσταω ολοκληρο ετσι και αλλιως.................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
    620 να σαι καλά. Μ’ έκανες και γέλασα.

Χτες με πέρασε ένας deliveras με κάπου +20. Λες να μπω καμιά μέρα και να δω να γράφει πως με πάτησε;

Α εσυ ησουνα με το K5 με 150+ χλμ στην κλειστη στο Οn the rocks

Και σου φναζα κανε στην ακρη κρυωνουν τα σκορδοψωμα, αλλα εσυ εκει το γονατο κατω.
    Ε..εβαλα και μια δευτερα μετα...τα'θελες και τα'παθες
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νεότατο μέλος Το avatar του/της Zanzibar

1ον για το ξεκάρφωμα

AΘΤΟ ΔΙΑΛΟ... :hypnotize Λίγο Βινσαντο ήπια ότι θέλω βλέπω...
    Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...

Entometaksi den mporw na katalabw giati toso stravoma sthn olh istoria.Den eipa oti anoiksa me kana r1 h k5 me to tdm anoiksa to opoio einai kai barka sto gyalo.0-100 sta xartia exei nomizw 3,5 h 3,8 gia to ducati kserw stadara exei 3,88 diladi einai toso apisteyto na fygame sta mpam mazi ??? H toso apisteyto pou epesa stis strofes pio grhgora apo aytwn.
    Pou ALIMONO an mou sygkrinei kapoios to tdm me to multistrada se symperifora sto dromo kai stisimo.
    To exw kabalisei apeires fores ayto to mhxanaki kai anarwtieme stis strofes pou skata na einai h mprostini roda.

ksexasa kalimeres kiolas

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    http://www.ducatitech.com/info/buyers_faq.html

Απτές αποδείξεις και έγγραφα για τον κόκκινο-κίτρινο-μάυρο ματρακά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    ...αμα πω οτι εχω περασει με το freewind , ενα ΖΧ 12 στην εθνικη , πανω σε στροφη ΚΑΙ απο την εσωτερικη θα ηταν λαθος ε??..

δανεικα και αγυριστα κανεις???

ΤΙ ???

ΚΑΝΕΙΣ ειπατε??? .......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ducati_999.jpg 
Προβολές:	170 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	22284

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

παιδια ..

εγώ πιστεύω το φίλο ΜΑΣ με το ντουκάτι και απλά ειπα να του κάνω λιγο πλακίτσα!
    το tdm είναι για το φούτσο..εντελώς και πολύ ευκολα του ρίχνουνε μικρότερου κυβισμου μηχανές και σε μικρή αποσταση!

εγω με το μικρο το Δούκα..εριχνα σε tdm σε απόσταση 800 μ 2 μηχανάκια αλλα ολο και με εφτανε απο τα 600 μ και μετα..μεχρι και τα 1000 μ οπου με πλευριζε και πιο κάτω με περναγε.

το tdm το έχει φίλος μου ε..και ΑΝΟΙΓΑΜΕ..δε καναμε βολτα ουτε χαζευε κτλ.
    το γεγονος οτι απο φανάρι του έριξε ο φιλος με το ντουκάτι..δεν μου κάνει εντύπωση καμία!

τωρα ολη η πλακιτσα..εγινε για να περνάει η ωρα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    εγω δεν το πιστευω
    πειραζει?

μηπως ο TDMακιας ηταν και λιγο ΤΟΦΑΛΟΣ
    το'χουμε αυτο το κουσουρι εμεις οι καλοπερασακηδες on-offαδες...

είδα φως και μπήκα

Re: παιδια ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εγώ πιστεύω το φίλο ΜΑΣ με το ντουκάτι και απλά ειπα να του κάνω λιγο πλακίτσα!
    το tdm είναι για το φούτσο..εντελώς και πολύ ευκολα του ρίχνουνε μικρότερου κυβισμου μηχανές και σε μικρή αποσταση!

εγω με το μικρο το Δούκα..εριχνα σε tdm σε απόσταση 800 μ 2 μηχανάκια αλλα ολο και με εφτανε απο τα 600 μ και μετα..μεχρι και τα 1000 μ οπου με πλευριζε και πιο κάτω με περναγε.

το tdm το έχει φίλος μου ε..και ΑΝΟΙΓΑΜΕ..δε καναμε βολτα ουτε χαζευε κτλ.
    το γεγονος οτι απο φανάρι του έριξε ο φιλος με το ντουκάτι..δεν μου κάνει εντύπωση καμία!

τωρα ολη η πλακιτσα..εγινε για να περνάει η ωρα..

επειδή το 800άρι δεν είναι και τόσο μικρή απόσταση, ο ειδικός τύπος δίνει στο tdm 400 άρι 11,15 sec. ή 11,50 sec. (δεν θυμάμαι).

Για κοίτα τα αντίστοιχα νούμερα σε multi kai duka μικρό......

Θα το ξαναπώ ακόμα μία φορά...Η μηχανές δεν πάνε μόνες τους. Παίζει και ο οδηγός ρόλο, αλλιώς στα dragster π.χ. δεν θα κάνανε ποτέ το 400 άρι...ο νικητής θα έβγαινε με ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: παιδια ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    επειδή το 800άρι δεν είναι και τόσο μικρή απόσταση, ο ειδικός τύπος δίνει στο tdm 400 άρι 11,15 sec. ή 11,50 sec. (δεν θυμάμαι).

Για κοίτα τα αντίστοιχα νούμερα σε multi kai duka μικρό......

Θα το ξαναπώ ακόμα μία φορά...Η μηχανές δεν πάνε μόνες τους. Παίζει και ο οδηγός ρόλο, αλλιώς στα dragster π.χ. δεν θα κάνανε ποτέ το 400 άρι...ο νικητής θα έβγαινε με ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ
    ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ..ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
    Ο ΔΟΥΚΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΜΑ ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ..
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 61 ΑΛΟΓΑ ΡΟΔΑ .
    πραγματικά νουμερα!

το tdm είχε..και έχει ακομα δηλαδή..2 τελικά MIG.
    AYTA.

φυσικα και παίζει ρολο ο οδηγός..αλλα εμεις ανοίξαμε απο 2 ες.....απο το φανάρι της βόυτας μεχρι κάτω.
    μεχρι τη δευτερη γεφυρα ...εφαγε...και αμεσως εκει με πλευριζε και με περναγε....ΓΙΑ ΛΙΓΟ..καθως ολη την ώρα ''έκοβε'' αερα..και μολις περναγε ετρωγε και αυτος το χαστουκι του ..και του κοβε τη φόρα και απλα καθοταν 1 μηχανακι μπροστα απο μένα που απλα ειχα ''τελειώσει'' και αρκετα νωρίτερα.

Σελίδα 12 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Απαντήσεις: 226
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2012, 18:13
  3. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  4. ΛΟΥΤΡΑΚΙ από του βουνού^^
    από taxydromos στο forum Συναντήσεις & βόλτες