μαγεμένος και δεν ντρέπομαι που το λέω,απο το θέαμα των Μετεώρων έπρεπε πλέον να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα.την επιστροφή.τάισμα μοτοσυκλέτας και στομαχιού μου στα Τρίκαλα και δρόμο.
για τα κομμάτια Τρίκαλα-Καρδίτσα και Καρδίτσα-Δομοκός δεν νομίζω πως έχω να πώ κάτι.δρόμοι άκρως επικύνδινοι για όλους τους χρήστες τους,χωρίς διαχωριστική νησίδα μεταξύ των δύο ρευμάτων,με οδόστρωμα για καλυτεχνικό πατινάζ ώς επί το πλείστον και για free style.απορώ τι και γιατί πληρώνουμε για το οδικό δίκτυο...
το μόνο κομμάτι που ευχαριστήθηκα ήταν απο λίγο πριν την είσοδο του Δομοκού εως και την Λαμιά.λίγο οι στροφές σε αυτό το τμήμα δίνουν ένα ενδιαφέρον.βέβαια έτσι το ταλαίπωρο KAWASAKI μου δεν το πήγαινα αλλά, έ ένα χαμογελάκι το έσκασα![]()
''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''
Ben Okri
το Λαμία-Αθήνα έγινε με βασανιστικό ρυθμό.δεν έχω και το απόλυτο υπερόπλο για να γράψω χρόνους κιόλας.περισσότερο όμως το μυαλό μου προσπαθούσε στη διάρκεια διάνυσης της βαρετότατης εθνικής,να βάλει σε σειρά όλες αυτές τις εικόνες που είχε αποκομήσει όλες αυτές τις μέρες.και όχι μόνο,συνέλλαβα τον εαυτό μου να σχεδιάζει και την επόμενη εξόρμηση (μαμώ την αρρώστεια μου...).
δεν ξέρω γιατί πάντα στο τέλος στεναχωριέμαι που γυρνάω.
για ένα όμως πράγμα είμαι σίγουρος πως δεν έχω κάνει λάθος επιλογή.για το ότι διάλεξα να ταξιδεύω με δύο τροχούς,άσχετα καιρικών και οδικών συνθηκών,είναι τελικά αυτό το κάτι που με κάνει πάντα και προσέχω αλλά και με κάνει και επιστρέφω.η δίψα της επόμενης διαδρομής,των επόμενων ημερών ταλαιπωρίας πάνω στην άβολη σέλα.έχω κάνει την Ελλάδα σχεδόν απο άκρη σε άκρη τα τελευταία 4 χρόνια.δεν το χορταίνω όμως.πάντα όταν γυρίζω θέλω κι άλλο,άσχετα με την κούραση,την βροχή,το κρύο,τη βρώμα,το άγχος που έχω φάει.είναι τελικά αγχολιτικό χάπι το δίκυκλο.για μένα ναι.και ευτυχώς πλέον που μπορεί και μου χορηγείται χωρίς συγκεκριμένη δοσολογία...
είναι το πρώτο ταξιδιωτικό που γράφω.συγγνώμη εάν ''δεν το έχω''.τουλάχιστον όσοι σπαταλήσατε λίγο απο τον πολύτιμο χρόνο σας για να το διαβάσετε,ελπίζω κάτι να σας έμεινε στο τέλος :smilea: .
οι πληροφορίες των παιδιών που επισκέπτηκαν τα μέρη που εγώ τώρα βρέθηκα,ήταν μέσω των ταξιδιωτικών τους ένας πολύ καλός ''τυφλοσούρτης'',thanks παίδες!![]()
πάντα ασφαλή και όμορφα χλμ να έχετε όλοι σας,
![]()
''στην αρχη ηταν ενας ποταμος.ο ποταμος εγινε δρομος κι ο δρομος απλωσε παρακλαδια σ'ολοκληρο τον κοσμο.κι επειδη ο δρομος ηταν καποτε ποταμος,ηταν συνεχεια πεινασμενος...''
Ben Okri
Να εισαι παντα καλά και να μην χασεις ποτέ την μαγεία της !
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ανθρωπε μου πολλα μπραβο τελικα αυτα τα καφασακια ταξιδευουν σε λιγο μας βλεπω να κανουμε club..
Συγχαρητηρια να εισαι παντα ορθιος να απολαμβανεις τετοιες υπεροχες βολτες.
Τελικα τα γουσταρουμε τα KLE και ας τα υποτιμουμε
Ελπιζω να συναντηθουμε σε καποια βολτα![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Συγχαρητήρια φίλε μου, πολύ ωραίο το ταξίδι σου αλλά και το ταξιδιωτικό σου απίθανο και με πολύ ωραίες φωτογραφίες.
Να είσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις.![]()