είπαμε. εμείς το 98% των χρηστών είμαστε πρόβαταΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
sabos kai katalabe kanis....
isixia mi ksipnisoyne :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
είπαμε. εμείς το 98% των χρηστών είμαστε πρόβαταΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
sabos kai katalabe kanis....
isixia mi ksipnisoyne :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
είπαμε. εμείς το 98% των χρηστών είμαστε πρόβατα![]()
den ipa afto poy8ena....alla otan les oti to mac twn 2000e ine kalitero apo to win...ne alla ftaiei to leitoyrgiko....gt me 500e boris na exis poli kalitero apotelesma sto telos.................
Την επόμενη φορά που θα πας στην Τράπεζα για έλεγχο υπολοίπου, ρώτα δύο-τρεις φορές γιατί μπορεί να είναι λάθος καθώς τα κεντρικά της τράπεζας δεν είναι σε Mac...Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Εχω συναναστραφει και συνεργαστει με αρκετους γραφιστες / φωτογραφους / designers και ποτε μα ποτε δεν συναντησα εναν που να μην επαιζε σε Mac. Καποιος λογος θα υπαρχει, δεν μπορει.![]()
Σταματήστε να είστε τόσο fanboys ρε παίδες!![]()
Και για να μην κατηγορηθώ ως anti-Apple... Η οθόνη του iPad είναι μακράν η κορυφαία οθόνη σε tablet αυτή τη στιγμή...
"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.
ωραία. να σε ρωτήσω το εξής:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
den ipa afto poy8ena....alla otan les oti to mac twn 2000e ine kalitero apo to win...ne alla ftaiei to leitoyrgiko....gt me 500e boris na exis poli kalitero apotelesma sto telos.................
θέλω να τρέχω όλα τα γραφιστικά προγράμματα, να κατεβάζω ό,τιναναιtorrentz
και το μηχάνημα να μην κρασάρει, να μην κολλάει, να μην κάνει κιχ.
επίσης δεν θέλω να ασχολιέμαι στο παραμικρό με το ρύθμισμα του μηχανήματος,
να μην ασχολιέμαι με εντολές κτλ.
όλα τα παραπάνω μπορώ να τα έχω με linux?
Ελπίζω στο ενδιάμεσο να μη θες να κάνεις ένα διάλειμμα με το καινούργιο DiRT 3 γιατί με το Mac-είμαι-τίγκα-στο-DRM ή με κάποια διανομή linux δε θα μπορείς...![]()
"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.
Internet bankin FTW ! ! Ουτε που θυμαμαι την τελευταια φορα που πατησα σε τραπεζαΑρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Την επόμενη φορά που θα πας στην Τράπεζα για έλεγχο υπολοίπου, ρώτα δύο-τρεις φορές γιατί μπορεί να είναι λάθος καθώς τα κεντρικά της τράπεζας δεν είναι σε Mac...![]()
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
Ωραία. Την επόμενη φορά που θα μπεις στο site της τράπεζας κάνε μερικά refresh για σιγουρία γιατί ούτε αυτό τρέχει σε Mac... Καταλαβαίνεις τι θέλω να πωΑρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
Internet bankin FTW ! ! Ουτε που θυμαμαι την τελευταια φορα που πατησα σε τραπεζα![]()
Κ.
Ασχετο παντως αλλα η επιτυχια / πρωτοπορια / ιδιοφυια πισω απο το iPod, η αληθεια ειναι οτι δεν ηταν -μονο- η συσκευη. Αλλα τα iTunes. Στην εποχη του kazaa και του napster ολα αυτα, εβγαλε χρημα απο το πουθενα.
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
ΑργησεςΑρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Το μαμίσαμε παλι..... Πάντως και επειδή είναι επίκαιρο:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δύο σελίδες πίσω... Μάλλον δε μπαίνεις από Mac![]()
Κ.
Aκριβώς! Βέβαια προτίμησε mac για τα επώνυμα προγράμματα αλλά και οι αντίστοιχες διανομές τους σε linux θα σε καλύψουν. Spam off.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ωραία. να σε ρωτήσω το εξής:
θέλω να τρέχω όλα τα γραφιστικά προγράμματα, να κατεβάζω ό,τιναναιtorrentz
και το μηχάνημα να μην κρασάρει, να μην κολλάει, να μην κάνει κιχ.
επίσης δεν θέλω να ασχολιέμαι στο παραμικρό με το ρύθμισμα του μηχανήματος,
να μην ασχολιέμαι με εντολές κτλ.
όλα τα παραπάνω μπορώ να τα έχω με linux?
Μπλέκεστε..
Οι επαγγελματίες του χώρου μπορουν να δουλέψουν και με τα δύο "είδη"
Οι μανάδες σας αν ειχαν μακ ή άιφον θα σας ευγνομωνούσαν όμως.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
με μπέρδεψες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Aκριβώς! Βέβαια προτίμησε mac για τα επώνυμα προγράμματα αλλά και οι αντίστοιχες διανομές τους σε linux θα σε καλύψουν. Spam off.