Πραγματικά ρε μάγκες μην ποσταρετε ότι βρίσκετε σε μπλογκς....
![]()
Πραγματικά ρε μάγκες μην ποσταρετε ότι βρίσκετε σε μπλογκς....
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
χρυσοπληρωμενες βουνισιες ενδυμασιες για outdoor δραστηριοτητες πανω σε κοιλαρες και σε κυταριτιδες, vibes ευημεριας να τιτιβιζουν ανεμελα στον αερα... ω τι χαρα ποια κριση; φαϊ - πιοτι και λιγο απο γ@μησι...
Απολαυστικότατος!
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Δεν ξερω αν θα το πουν στις ειδησεις αλλα το Ιταλικο spread ανεβηκε στα 407 σημερα.
Στο 500 μπηκε η Ελλαδα και Πορτογαλια στο ΔΝΤ.
Με λιγα λογια ΑΝ μεσα στην εβδομαδα "χτυπησει" 500αρα και η Ιταλια θα εχουμε πολυ μεγαλες αλλαγες και δεν ξερω αν θα ειναι προς το καλυτερο γιατι ετσι αλλαζουν τα δεδομενα...ξανα.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
ΜΑ ΑΦΟΥ Η Π0ΙΤ@Ν@ Η ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 200ΕΥΡΩ,Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Πραγματικά για λύπηση....
Oι ιδιοκτήτες της ελληνικής blog-όσφαιρας πρέπει να είναι οι εντελώς ..... μα εντελώς αγάμητοι.
Κάποιες κεντρικές τράπεζες της ευρωπης τυπώνουν συγκεκριμένης αξίας χαρτονομίσματα για ΟΛΗ την ευρώπη. Οι Γάλλοι τυπώνουν τα 5€, οι Ελληνες τα 10, οι Γερμανοί τα 50 & 500, οι Ιταλοί τα 100 κ.ο.κ.
Εξαιρούνται τα κέρματα που τα κόβει η κάθε εθνική κεντρική τράπεζα και κυκλοφορούν σε κάθε τσέπη μετά από 8 χρόνια.
πηγή : ο ksipnistere einai gia to poutso kavala
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓ@ΜΙΤ0Σ!!!
![]()
![]()
:rotflmao:
Αφού πονάει το κεφάλι, δεν ήταν καλό το απόσταγμαΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Α δεν ξερω εγω ειχα παει να βοηθησω σε καζανια με τσιπουρο... τι γινοτανε μετα απο τις 2 το βραδυ δεν θυμαμαι, ωστοσο ειναι καλο σημαδι το οτι με ποναει το κεφαλι ακομα, αλλα δεν τζουζει ο κ*λος μου...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε ξεκολατε με τις μ@λ@κιες που γραφονται οπου να ναι... εχουμε γεμισει "εχθρους", οι ιδιωτικοι υπαλληλοι μισουν τους δημοσιους, οι γονεις τους εκπαιδευτικους, οι ταριφες τους οδηγους λεωφορειων κ.ο.κ. Αμα ειναι να αρχισουμνε να μισουμε και τους ξενους (που στην τελικη δεν φταινε και σε τιποτα) τη γ@μησαμε...
εχω μια εσωτερικη πληροφορια πως σε 3 χρονια θα πινουμε καφε στο Θησειο με Prepaid Κυπρου & Paypal VISA![]()
![]()
![]()
![]()
ρωτηστε και θα δειτε![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Μην γελιεστε... το δημοψηφισμα σε αυτη τη φαση ειναι σαν να εχουν αποφασισει ερημην σου να σε πηδηξει καταδικος νεγρος και να σε ρωτανε τι γευση θελεις να εχει το προφυλακτικο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μην γελιεστε... το δημοψηφισμα σε αυτη τη φαση ειναι σαν να εχουν αποφασισει ερημην σου να σε πηδηξει καταδικος νεγρος και να σε ρωτανε τι γευση θελεις να εχει το προφυλακτικο...
ποιο δημοψηφισμα δεν ηταν παγιδα στην ιστορια της Ελλαδας?
Accipere quam facere praestat injuriam
Καλα ρε σεις, τωρα ουτε τα δημοψηφισματα σας αρέσουν?
Τόσα χρονια γκρινιαζουμε πώς δεν γινονται και τώρα δεν τα θελετε?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ή ΕΓΩ θα σας σώσω ή να πα να ... επιστρέψετε στη δραχμούλα...
ΓΑΠ. (ρελανς)
"Η Βουλγαρία θα χρειασθεί τουλάχιστον 20 χρόνια να φτάσει το σημερινό οικ. επίπεδο της Ελλάδας.
Η Ελλάδα όμως μπορεί σε λιγότερο απο ενα χρόνο να φτάσει το σημερινο επίπεδο της Βουλγαρίας.."
Δεν θυμάμαι ποιός το είπε , εγώ το άκουσα πριν 2-3 μήνες..
Ψηφίστε ελεύθερα.
Δεν θα προλάβει να γίνει δημοψήφισμα...Η κυβέρνηση θα πέσει απο την ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή. Το δημοψήφισμα είναι "να 'χα με να λέγαμε".
San Francisco Bay Area member......
E μα ειδες ποσο μαλακες ειμαστε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλα ρε σεις, τωρα ουτε τα δημοψηφισματα σας αρέσουν?
Τόσα χρονια γκρινιαζουμε πώς δεν γινονται και τώρα δεν τα θελετε?![]()
Φυσικα τα δημοψηφισματα και η γνωμη μας εντελει, δεν χρειαζοτανε οταν μας μπαστακωθηκε το ΔΝΤ και οταν ψηφιζοντουσαν τα μεσοπροθεσμα... τωρα ομως που θα καλεσθουμε να επιλεξουμε μεταξυ τσο & λο ή λο & τσο θα επρεπε να ειμαστε ευγνωμονες!
![]()
Ε ναι, θελει να αποχωρησει με θετικες εντυπωσεις ο ΓΑΠ... να μεινει στην ιστορια ως ο ηγετης που εδωσε βημα στο λαο!Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Δεν θα προλάβει να γίνει δημοψήφισμα...Η κυβέρνηση θα πέσει απο την ψήφο εμπιστοσύνης την Παρασκευή. Το δημοψήφισμα είναι "να 'χα με να λέγαμε".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<