Αργησε ο vaska?!![]()
![]()
![]()
Eεεεεεελα δε το πιστευω![]()
Μπορεις να μου πεις τι δικαιολογια ειπε παλι?
Θελω να δω αν εχει εμπλουτισει το menu του ή αν ακομη λεει τις ιδιες...:wacko:
Αν είχα καθρέπτες, θα με έπιαναν τα παπιά στο μποτιλιάρισμα :PΑρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
σου εχω λυση! καθρεπτες!![]()
Χάλασα όντως. Αν και, όσο κι αν ήθελα άλλο τόσο γκάζι στην Εθνική, με το που πιάσαμε τα βουνά, ευγνωμονούσα που ήμουν πάνω στο Δούκα μου... Αν δεν είχα και λάστιχα 2ετίας, θα τον χαιρόμουν λίγο περισσότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
ps:Τοσοι μαντραχαλοι ρε...OYTE ενας με SS...ΕΝΑΣ???
PS2:Πλιτσερ χαλασες και εσυ.....
Όταν έφτασα περίπτερο και είδα ένα σωρό τουριστομηχανάκια, ξενέρωσα. Είχα συνηθίσει αλλιώς. Ευτυχώς που ήταν και η Ελένη :P
Η οποία, παρεμπιπτόντως, αξίζει πολλά ρησπέκτ, όχι μόνο επειδή είχε το μοναδικό SS στην παρέα, αλλά και επειδή με ακολουθούσε στενά τόσο στα χώματα και τις φουρκέτες, όσο και στα ανοιχτά και τις γρήγορες διηθήσεις.
Life begins at 45°.
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑ?Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
ΣΟΥΠΙΑ!!!!!ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ....ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ????ΝΤΡΟΠΗ...ΑΙΣΧΟΣ....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εισαι πολυ μικρος αγορι μου....εχεις πολλα να μαθεις ακομα....![]()
....αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν αργει ο βασκα ειναι γιατι τρωει παντοφλα....
![]()
παντα τετοια παιδες....ζηλευω πολυ....ηρθε και ο αντωνης με το τερας που εχω να τον δω απο το 36ωρο...μου λειψες βρε παλιοπαιδο...
edit κωστα δεν λεω τιποτα για σενα....δεν μου λειπεις γιατι σε βλεπω καθε βραδυ στον υπνο μου....:rotflmao: :rotflmao:ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ!
![]()
ΕΙΧΕ ΜΕΕΓΑΑΛΗΗΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αργησε ο vaska?!![]()
![]()
![]()
Eεεεεεελα δε το πιστευω![]()
Μπορεις να μου πεις τι δικαιολογια ειπε παλι?
Θελω να δω αν εχει εμπλουτισει το menu του ή αν ακομη λεει τις ιδιες...:wacko:![]()
Μμμμμμ καλα καταλαβαΑρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
ΕΙΧΕ ΜΕΕΓΑΑΛΗΗΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ![]()
![]()
![]()
γιατί τι έχουν τα τουριστομηχανάκια ρε συ?????Δεν είναι πορτοκαλί??
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
΄λ
Βmw k1300s '15 -
Έλα μωρέ, μη με παρεξηγείτε. Το εννοούσα με την καλή έννοια :P Εξάλλου το είπα και μπροστά σας ε. Σας αγαπώ όλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
γιατί τι έχουν τα τουριστομηχανάκια ρε συ?????Δεν είναι πορτοκαλί??
Life begins at 45°.
![]()
![]()
![]()
:a07: :a07: :a07:
Βmw k1300s '15 -
Παίζει και να ήταν η 1η φορά που ήμουν τυπικός στο ραντεβού μου.
Έγραφα μάζωξη 8:00 και αναχώρηση 8:30. Επειδή λοιπόν ο πρώτος καφές είναι καθοριστικός για μένα και τα επακόλουθα αυτού επίσης καθοριστικά για το πως θα κυλήσει ομαλά η ημέρα (μην τρέχουμε σε τπτ ραχούλες και ψάχνουμε την απομόνωση για επαναπροσδιορισμό του εσωτερικού μας κόσμου), προτιμώ να τον πίνω στο σπίτι μου και όχι στον δρόμο.
Ήπια λοιπόν την καφεδούμπα μου και ήμουν 8:30 στο καθορισμένο σημείο μετά saolin, της γυναικός του και του Λυκόσκυλου.
Οπότε κατ' εμέ αδίκως με λοιδορείτε, ήμουν τυπικός πέραν του δέοντος.
Επίσης άλλη μια παγκόσμια πρώτη, ήταν ότι στο ραντεβού με τσι Αθηναίοι είμαστε εκεί και τους περιμέναμε (δεν έχασα την έξοδο για Τρίπολη).
Πάντως για μένα το χειρότερο κομμάτι ήταν αυτό της επιστροφής. Τα τελευταία 70 χλμ από Δερβένι μέχρι Πάτρα, με εκατομύρια φώτα ακινητοποιημένα από απέναντι να σε τυφλώνουν και να έχεις να παίξεις τέτρις με τις κορίνες, να είσαι στην τσίτα για να μπορείς να μη βρεθείς στο αντίθετο ρεύμα, μου έδωσαν έναν υπέροχο πονοκέφαλο αλλά τον πολέμησα με λουκουμάδες.
Και τέλος επειδή βλέπω το φαν κλαμπ του βάσκα να μεγαλώνει, σκέφτομαι να ποστάρω μία βόλτα που θα έχει σημείο εκκίνησης αλλά όχι προορισμό. Αντβέντσουρ βόλτα λέμε, ο προορισμός θα είναι γενικός και στο περίπου, κάτι σαν "Πάμε ορεινή Κορινθία ??? Αναχώρηση από ΣΕΑ Σπαθοβουνίου την τάδε ώρα".
Υ.Γ.
Πολύ ωραία τα παξιμαδάκια στη λίμνη Δόξας, μετάνιωσα που δεν πήρα![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Βρε μλκ εγω σε περιμενω και εσυ γραφεις για το ποσο συνεπης ησουν?!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
...![]()
![]()
![]()
έρχομαι λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Βρε μλκ εγω σε περιμενω και εσυ γραφεις για το ποσο συνεπης ησουν?!![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).