Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
τι διαφορά έχει το μπουσα από ένα Ss του λίτρου;
![]()
αν ξαναπετάξεις μ@λ@κία, δεν έχει βόλτα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
τι διαφορά έχει το μπουσα από ένα Ss του λίτρου;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Όπως και να το κάνεις, έχει καλύτερους χώρους για να βάζεις αριστερά-δεξιά τα παπάρια.
μεγαλοπαπαρες δλδ αυτοι που εχουν μπουσα....![]()
α για σκέτη βόλτα μιλούσες...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Και γω σκεφτόμουν βίραζ και ξύσιματα...
Αλήθεια τι διαφορά έχει το μπουσα από τα σούπερσπορ του λίτρου;
:rotflmao:
κι αυτό, βόλτα είναι ... μη μου αγχώνεσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
α για σκέτη βόλτα μιλούσες...
Και γω σκεφτόμουν βίραζ και ξύσιματα...
Αλήθεια τι διαφορά έχει το μπουσα από τα σούπερσπορ του λίτρου;
:rotflmao:
![]()
μόνο διαφορές έχουν ... τελείως διαφορετική αίσθηση στην οδήγηση ... απο το πληκτρολόγιο, δεν εξηγείται εύκολα, άσε που θα ξεσηκώσουμε αντιδράσεις, απο κοντά με καφέ καλύτερα![]()
τo 2o πότε αμφισβητήθηκε και απο ποιον?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
άλλο πράγμα η υποκειμενική επιλογή (περί ορέξεως... μαντζουράνα)... και άλλο η αντικειμενική σκοπιά. Βάση το δεύτερου νομίζω έχει τοποθετηθεί ο Terens. Τουλάχιστον αυτό βγάζω απο τα γραφόμενα του.
αν και δεν έχεις super sportΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εντιτ:προηγείται ο σπύρος που ενδιαφέρεται για σούπερ σπορ,βέβαια...![]()
... η σκέψη μέτρησε
![]()
νταξει καθαρισα λεμε δε χρειαζεται να αγχωνομαι. θα μου το χει και ασφαλισμένο, έτοιμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ποιό σπαμ? ουσιαστικά, για τον σπύρο θα το πάρω![]()
αν και είμαι της άποψης ελα πάρε το αμαξι και φερτο μου οποτε θες αλλα με τη μηχανη είναι αλλη ιστορια. ενα πραγμα σαν τη γκόμενα. καμια βολτα το πολυ.
έχουμε και εμεις υλικο απο τη δική μας laguna ΜεγαρecaΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
R6 my ass![]()
Πούλα ρε Σπύρο το 990 και πάρε το 950 :rotflmao: :rotflmao:δε ψαρωνουμε
τ' αστερι δε πουλιέται λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
έχεις βρεί το φως σου και κάθεσε και ψάχνεις![]()
![]()
![]()
στο θεμα μας....
και δε μου λες ρε Άρη τώρα που το θυμήθηκα... εαν είναι τόσο απόλυτα τα στησίματα για τη πίστα εσυ στο bimota σου γιατι πήγες και έκανες τη σέλα πιο μορτικη φαρδια και πιο επιπεδη ε?
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=27
επαναλαμβάνω ..... με έμφαση αυτη τη φορα......
"ε?"
![]()
δε σ'ακούει γιατί δουλεύει σβούρακι τώρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
στο θεμα μας....
και δε μου λες ρε Άρη τώρα που το θυμήθηκα... εαν είναι τόσο απόλυτα τα στησίματα για τη πίστα εσυ στο bimota σου γιατι πήγες και έκανες τη σέλα πιο μορτικη φαρδια και πιο επιπεδη ε?
"ε?"
![]()
![]()
Ο Άρης δεν έκανε τη σέλλα πιο μόρτικη. Την έκανε πιο ψηλή, προκειμένου να ξεκλειδώσουν τα γόνατα του.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
στο θεμα μας....
"ε?"
![]()
![]()
Oπως σου είπε κι ο Βυρωνας το πρόβλημα ηταν οτι μια κι είμαι 1.90 κι η απόσταση σέλλας μαρσπιέ ηταν πολύ μικρή τα γόνατα ηταν σε πολύ κλειστή γωνία με αποτέλεσμα να μην αντεχω πολύ ώρα σε συνθήκες πίστας και οταν κατεβαινα μετα από 20 λεπτά δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω. Ειδικά στις Σέρρες με νταλα ζέστη η στοιχειώδης άνεση που σου χρειάζεταιθ γι ανα αντέξεις ειναι πολύ σημαντική ειδικά σε σχεση με την δύναμη που χρειάζεται μια μοτο για να την οδηγήσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
στο θεμα μας....
"ε?"
![]()
πχ με 975 δεν εχω πρόβλημα να γυρναω μισή ώρα κι ας ειναι ακραία η θεση οδήγησης, χωραω μια χαρά και το μηχανάκι θεέι λεπτούθς χειρισμούς κι οχι δυναμη για να στριψει.
Την σελλα λοιπόν την ψήλωσα 4 πόντους κι ειναι πολύ καλύτερα για μένα. Καποιος αλλος μπορεί να μην φτανει τώρα αλλά δεν το καβαλάει άλλος.![]()
Επίσης εχω τα κλιπον οσο ανοιχτά με έπαιρνε, αφού κι αυτά ρυθμίζονται, χωρίς να βρίσκουν στο φαίρινγκ με το τιμόνι τέρμα δεξια η αριστερά γιατί ετσι βολεύομαι.
Επίσης εχω ανεβάσει σχεδόν τέρμα το υψος πίσω μια κι εχω ρυθμιζόμενο σε υψος αμορτισέρ, κι εχω κατεβασει και τις πλάκες μπροστά (αρα και τα κλιπον) 0.5mm.
Το bimota δεν φτιαχτηκε για να κυκλοφορεί στο δρόμο, ετσι κι αλλιώς χωρίς φόρμα καίγεσαι!![]()
Πιστευω να κατάλαβες.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Oπως σου είπε κι ο Βυρωνας το πρόβλημα ηταν οτι μια κι είμαι 1.90 κι η απόσταση σέλλας μαρσπιέ ηταν πολύ μικρή τα γόνατα ηταν σε πολύ κλειστή γωνία με αποτέλεσμα να μην αντεχω πολύ ώρα σε συνθήκες πίστας και οταν κατεβαινα μετα από 20 λεπτά δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω.........
........
Την σελλα λοιπόν την ψήλωσα 4 πόντους κι ειναι πολύ καλύτερα για μένα. .................
ok ντάξει ... έχουμε και εμεις ελπίδες τελικα στα 1.87 και 95 κιλά εδω
![]()
Με παρόμοιο σωματότυπο, μια χαρά χωράω στα gixxer πχ. Αν έχεις βέβαια στο μυαλό σου διαδρομές στυλ Τσεπέλοβο-ΒοβούσαΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
ok ντάξει ... έχουμε και εμεις ελπίδες τελικα στα 1.87 και 95 κιλά εδω
![]()
, εκεί μιλάνε τα clipons και ο ορθοπεδικός.
Το gixxer 750 είναι σούπερ, γι'αυτό που το θέλεις. Αλλιώς, πάρε ενα 1000άρι και τέλος.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
δηλαδη εσυ στην επόμενη για Βοβούσα μαλλον δεν θα ακολουθησεις ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Με παρόμοιο σωματότυπο, μια χαρά χωράω στα gixxer πχ. Αν έχεις βέβαια στο μυαλό σου διαδρομές στυλ Τσεπέλοβο-Βοβούσα, εκεί μιλάνε τα clipons και ο ορθοπεδικός.
![]()
Δεν καταλαβες.... η αλλαγή καρατιμόνας και clipons είναι υπόθεση 15' στο δικό μου. Είναι τα καλά που έχουν τα ημίαιμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
δηλαδη εσυ στην επόμενη για Βοβούσα μαλλον δεν θα ακολουθησεις ε?
![]()