(σκεφτομουνα να ποτισω τον Μικε να γινει πιτα να ειμαστε κομπλε αλλα δεν εκατσε...)
Ωραια ηταν,και του χρονου παιδες.![]()
malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.
Ωραιά ήταν. Χάρηκα που ξαναείδα παλιούς φίλους και γνωστούς, χάρηκα που γνωρίστηκα με κάποια νέα παιδιά που πέρασαν για να πουν ένα γειά και να πιούν μια μπύρα.
Και του χρόνου νωρίτερα, γιατί έτσι όπως πήγε φέτος θα κόβαμε κοκορέτσι με φλουρί στο τέλος.
![]()
Ήθελα κι εγώ να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση στην εκδήλωση.
Χάρηκα που κάποιες ιντερνετικές φιγούρες πήραν σάρκα και οστά.
Είδα και κάποιους παλιούς που ήξερα, που είναι πάντα ευχάριστο.
Με την ευκαιρία ήθελα να πω πόσο σημαντικό είναι στις δύσκολες μέρες που περνάμε να έχουμε επαφή μεταξύ μας, να κάνουμε πλακούλα και να μιλάμε για θέματα που αγαπάμε.
Ανοίγεις τη βαλβίδα ρε αδερφέ και πέφτουν οι πιέσεις
Ευχαριστώ και πάλι
Ν
Ωραία ήτο, να καταθέσω κι εγώ τα σχόλιά μου:
1) Ο Τσίου ΔΕΝ ήρθε. Φήμες τον θέλουν να έκανε σούζες στην παραλιακή.
2) Ο Βάσκα πήρε κίτρινη κάρτα για την απουσία του.
3) Πίτα ΔΕΝ κόψαμε μάλλον γιατί ο Μικές (πόθος) την είχε φάει όλη άμα τη αφίξει.
4) @ Νikos abel: Γαστρεντερίτιδα τη λέμε τώρα την παντόφλα;;;
5) Χάρηκα που γνώρισα παιδάκια που γνώριζα μόνο ιντερνετικώς.![]()
Dura lex, sed lex.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Συνδέοντας τα 1) και 4)
Θεώρησα ότι ο χίος δε θα το χάσει με τίποτα, οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν κακό να βρεθούμε και οι τρεις στον ίδιο χώρο.
"To Ammos Club μετά μετά τη συνάντηση της αντι - πίτας 2012 μετά από παρέμβαση των διαχειριστών"
Το 4) stand alone
Η "παντόφλα" εισηγήθηκε να συλλέξω και να στείλω πειστήρια προς υπεράσπισή μου αλλά το απέφυγα![]()
Τελικά το φλουρί ποιος το κέρδισε?
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!