Μπραβο και πολλα ευχαριστω σε ολα τα παιδια για την παρεα.να μαστε καλλά.παντα τέτοια
Μπραβο και πολλα ευχαριστω σε ολα τα παιδια για την παρεα.να μαστε καλλά.παντα τέτοια
Επιστροφή και για μένα, όλα καλα, ΔΕΝ χαθηκα απο Σκοτεινη προς Νεμέα σαν κατι άλλους
Να είστε καλά όσοι ήρθατε, κριμα για όσους δε μπορεσαν, ήταν μια ωραία βολτα. Καλός κοσμος, καλός καιρός, καλή διαδρομή και το λελουδογκρουπ σας είχε όλους
Κρίμα για το φίλο με το R1 και την ατυχία, ελπιζω να μην ειναι σοβαρη η βλάβη, ενα μεγαλο ευχαριστω στη σκουπα μου (rantanplan) που έκατσε στην Κλειτορία και περιμενε την οδική.
Να πω κι ενα συγγνώμη σε όσους δε προλαβαμε να πούμε δυο κουβέντες παραπάνω κι ενα μπράβο στους πατρινους για τη δυναμική τους παρουσία.
Και του χρόνου με πούλμαν για θαλάσσια μπάνια "Balomenos tours"
Υ.γ. Κλειδώνω το παρόν για να διαχωρίσω τις φωτό, εδω θα συνεχίσουμε να γραψουμε εντυπώσεις και παράπονα (που θα τα διαγράφω)
Τελευταία τροποποίηση από Cpt. Haddock; 20/05/2012 στις 20:50.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φωτογραφίες στο παρακατω θρεντ:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128527
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Υπέροχα!
ειχε λοιπον καλο ρυθμο η βολτα,καλη παρεα,ομορφα μερη,πολλα χαμογελα,ηλιο(περιεργως..),νοστιμο και φθηνο φαγητο(το πικ-νικ τελικα γιοκ)!!
πολλα μπραβο στους γενικους οργανωτες,στους επιμερους leaders-cleaners,στα μοτορια,στους αναβατες αυτων και στα λελουδια που τερματισανε την ιδια μερα!
απολυτα επιτυχημενο το ενιαιο γκρουπ ktm με τους 2φιλους με τα tdm...το οποιο πηγαινε σαν τρενο!....ειχε ομοιογενεια και εναρμονιζοταν τελεια με τον μηχανοδηγο spyro και τον θερμαστη antsoar..
αντε και του χρονου!
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Back to base εγω και τα 10000 μυγακια μου..
Νικολακη μου οποιος τολμαει να βρει νεες διαδρομες χανεται και λιγακι αλλα βρισκει νεα ωραια σημεια οποτε αστους....
Ωραια ητανε και για εμενα που ειχα να το κανω δυο χρονια σχεδον λογω βλαβης οποτε ολα καλα ολα ανθηρα
Υ.Γ : Ζητω συγγνωμη απο το γκρουπ που μεχρι το σπαθοβουνι τους αφησα μονους τους, ας οψεται το διχτακι και οι αδιαβροχες που σηκωσαν μπαιρακι και σταματησα 4 φορες για τα τακτοποιήσω, και μετα εκει που λεγα να πηγαινουμε χαλαρα για οικονομια καυσιμων εκαψα μισο ντεποζιτο για να φτασω στο σπαθοβουνι με εχμ ρυθμους.
back to base
όλα καλά και όλα ωραία
και του χρόνου παίδες
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Πολλά χαμογελαστά πρόσωπα, και άλλα τόσα μηχανάκια. είναι ένα θέαμα που σου φτιάχνει τη διάθεση.
Πολύ καλή διαδρομή, χωρίς βροχή. Το πλανητέρο μέσα στο πράσινο και στα τρεχούμενα νερά, και το φαγητό αρκετά καλό!
Χάρηκα που είδα κόσμο, νέο και παλιό.
Και του χρόνου μάγκες!![]()
Travel, Grow, Share
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
Εκπληκτική εμπειρία, ωραίος καιρός και καλό παρεάκι.
Να τα ξανά πούμε σύντομα.![]()