Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενα, καθώς κάθε αναβάτης είχε μικρότερο η μεγαλύτερο συναγωνισμό όταν κέρδιζε τα ΠΠ. Και ο Agostini δεν είχε σοβαρό αντίπαλο και είχε super μηχανάκι, και ο Roberts ήταν (μαζί με τον Sheene) μακράν μπροστά κλπ κλπ. Έτσι τους έτυχε και έτσι έγιναν. Με την ίδια λογική και ο Schwantz τυχαία το πήρε το ΠΠ, αφού έλειπε ο Rainey.
Ο Doohan δεν κέρδιζε επειδή είχε το καλύτερο μηχανάκι. Κέρδιζε επειδή ήταν μακράν καλύτερος απ΄τους άλλους την εποχή που αναφέρεσαι. Μην τον βγάλουμε και κουλό τον (μέχρι πριν 2 εβδομάδες) 2ο καλύτερο αναβάτη όλων των εποχών![]()
O λόγος που απάντησα στο ποστ σου ήταν γιατί έλεγες ανακρίβειες. Ούτε εγώ τον γούσταρα τον Doohan όσο το Schwantz, αλλά μην υποτιμούμε την αξία ενός αναβάτη που κέρδισε 5 ΠΠ με μισό σώμα.
Το 99,99% των αναβατών που θα πάθαιναν ότι έπαθε ο Doohan, θα άρχιζαν την καλλιέργεια ζαρζαβατικών στον κήπο τους από το 92 και μετά.
![]()
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα ποτέ δεν είπα ότι ο Kevin είναι ο καλύτερος οδηγός όλων τον εποχών απλός μου άρεσε και ούτε επίσης ότι ο Doohan είναι για τα μπάζα αλλά δεν μπορώ να ακούω από μερικους εδώ μέσα ότι είναι θεός και τα 5 πρωταθλήματα που πήρε τα χρωστά όλα στη HONDA και μόνο HONDA που στη δεκαετία του 90 ήταν μακράν μπροστά από όλες τις άλλες ομάδες και αυτό φαίνεται 1)με το που πρωτοπήγε ο Biaggi στα 500 το 98 (και στην ίδια ομάδα με του Doohan) ποιος τώρα ο Biaggi αν και άπυρος για αυτήν την κατηγορία παραλίγο να του πάρει το πρωτάθλημα 2)το 99 που χτύπησε στη μέση τις χρονιάς ο Doohan και τα παράτησε πήρε το πρωτάθλημα ο δεύτερος οδηγός τις ομάδας ( Crivillie ) αυτό πιστεύω ότι τα λέει όλα η HONDA έβγαζε όποιο οδηγό ήθελε όπως καταλαβαίνεις δεν μιλάω με ανακρίβειες αλλά με γεγονότα .Όσο για τα ατυχήματα που είχε και δεν είχε σταματήσει δεν είναι ο πρώτος αλλά ούτε και ο τελευταίος οδηγός νομίζεις ότι ο Kagayama έχει πολύ λιγότερη αναπηρία με δυσκολία ανεβαίνει στο GSXR αλλά έτσι είναι αυτοί οι οδηγοί μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν να οδηγούν και να κερδίζουν όσο μπορούν τουλάχιστον και όσο έβλεπε ο Doohan ότι κέρδιζε γιατί να σταματήσει χαζός είναι αφού είχε το καλύτερο γκάζι και στο κάτω κάτω αυτή είναι η δουλειά του το ξέρετε ότι ο Rainey αν και ανάπηρος κάνει αγώνες με καρτ έτσι είναι μαθημένοι αυτού του επιπέδου οδηγοί να μην το βάζουν ποτέ κάτω…
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Που το θυμήθηκες τώρα...![]()
η διαφορα ειναι οτι το να driftaris με σλικ λαστιχα σε συντελεστη τριβης ασφαλτου στον ΘΕΟ ενω εισαι πρωτος ,με μηχανη απολυτη στο οριο η οποια δεν στηθηκε να driftari,και να εχεις ενα teammate που τον λενε ALEX να σε κυνηγαει απο πισω δεν ειναι οτι καλυτερο..
ειρθε ο biagi....ΠΟΤΕ?οταν ο αυστραλος ηταν 40 και ο βρωμοιταλος 25?ιδια κινητρα για νικη και δοξα ειχαν?ο ενας στην δυση και ο αλλος στην ανατολη της καριερας του?
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Mάλλον δε πρόσεξες οτι η 2η φωτό είναι σε έξοδο με γκάζι και όχι σε είσοδο με φρένο!Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
και επειδη δεν καταλαβες τι εννοουσα, και σιγουρα οχι drift στο φρεναρισμα,
(αυτο το κανω και γω)
ο doohan driftαρε στην εξοδο απο τις στροφες![]()
Και εγώ δε κατάλαβα γρί!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΠΜ δεν καταλαβαίνω τπτ......Τι εννοείς «Ρωτάω γιατί αν ανοίξεις το γκάζι δεν μπορείς να φύγεις;» ;
Μάλλον έχει γίνει το μυαλό μου κουρκούτι.....![]()
Σωστά!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Η γραμμή μεταξύ του highside και του power slide όπως καταλαβαίνεις είναι πολύυυυυ λεπτή και βέβαια είναι πολύ μεγάλη κουβέντα.....
+1000
To διάβασα ρε 3 φορές ... αυτό το "φεύγεις" τί είναι...??Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ρε Γιώργο διάβασε και τα παρακάτω ποστ :rotflmao: :rotflmao:
Επιταχύνεις στην έξοδο ή πέφτεις????
Τον θυμάμαι αυτόν τον αγώνα μόλις είχε αρχίσει να στεγνώνει η πίστα!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Πάρε και ένα ωραίο drift πανηγυρισμού απ τον Melandri με ένα χέρι...![]()
Last corner to finish line!!!
τώρα κατάλαβα αλλά ξέχασα τι έλεγε για να απαντήσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
O alximistis χρησιμοποίησε την politically correct λέξη της «σαβούρδας».....![]()
![]()
Δε πειράζει θα επιβιώσει και χωρίς την γνώμη μου!![]()
![]()
ο big mik στην πιο πανω φωτογραφια βαζει στον vale την κορωνα του βασιλια
σαν να λεει οτι ειναι ο επομενος βασιλιας...........
god save the king!!!!!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
Kαι αυτό πρίν απο πόσα χρόνια...Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
ο big mik στην πιο πανω φωτογραφια βαζει στον vale την κορωνα του βασιλια
σαν να λεει οτι ειναι ο επομενος βασιλιας...........
god save the king!!!!!!!!!!!!!
Και μέντιουμ ο ΜΙΚ...
Αλλά μόνο ο Θεός θα μας σώσει φέτος!