Δημοσιεύθηκε αρχικά από
motomaniac
tsoyk. δεν δινει. και δεν εχει λογικη να μην δινει. ολα ειναι οπως πρεπει. ολο το κυκλωμα κλειστο, τα ρελε δουλευουν, το καλωδιο (ενα ) και πορτοκαλι του πολλαπλασιαστη με το βολλτρομετρο οταν μιζαρεις δινει σημα κανονικα 12 0 12 0 κ.ο.κ αλλα αμα βαλω πολλαπλασιαστη πανω δεν.. ο πολλαπλασιαστης δοκιμαστηκε στο pw μου που ειναι οτι πιο απλο ηλεκτρικα και το εχω για μουλαρι και δουλευε τελεια. δεν ξερω τι αλλο να πω. εχω φτασει σε ενα σημειο που δεν εχω αλλες δυνατοτητες. η τα πηνια δεν στελνουν σωστο ρευμα (αρκετο) ωστε να σπινθιρισει η φταιει η ηλεκτρονικη. πηνια αλλα δεν εχω. και γενικα στο συγκεκριμενο σημειο εχει γινει πατεντα αποτον προηγουμενο οποτε δεν γνωριζω και τι φταιει.
η πηνιοπλακα μαζι με τα πηνια ειναι απο αλλο μηχανακι τρυπημενη αι ξεχειλωμενη ωστε να κατσει στο καβουκι του τζρ. το τζρ οπως και τα παπια χοιντα σου δινει χωρο μονο σε ενα σημειο να βαλεις το πικαπ - ματι της ηλεκτρονικης. παρολαυτα ανα δουλευε θα επρεπε να σπινθιριζει αλλα ισως να μην παιρνει μπρος λογω λαθος αβανς.