Σελίδα 12 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 336

Θέμα: TZR2501KT κ TZR125 4DL

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    ακομα δεν εχω αποφασισει αν θελω να παραμεινει ετσι και θα προσπασθησω να μην γεινει με αυτο τον τροπο. η ζαντα απο το μικρο ειναι δυσευρετη και θα ηθελα να το χαλασω. υπαρχουν ζαντες στο καρ σε λογικες τιμες αλλα μιας κι ειναι ο τελευταιος μηνας μου στο ταμειο ανεργιας δεν κανω κανενα ανοιγμα. εδω με το ζορι κρατιεμαι να μην παρω τα λαστιχα ζευγαρι που βρηκα στα 50ε. ειναι καινουρια μαρκας μιτας με μαλλον χαλια κρατημα αλλα στην πιστα δεν θα ειναι τοσο σοβαρο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tom kissas
    θελω να δω την χειροποιητη εξατμιση
    εχω βρει και εγω κατι σχεδια
    με το ρευμα τι εγινε? δινει?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tom kissas Προβολή μηνύματος
    θελω να δω την χειροποιητη εξατμιση
    εχω βρει και εγω κατι σχεδια
    με το ρευμα τι εγινε? δινει?

tsoyk. δεν δινει. και δεν εχει λογικη να μην δινει. ολα ειναι οπως πρεπει. ολο το κυκλωμα κλειστο, τα ρελε δουλευουν, το καλωδιο (ενα ) και πορτοκαλι του πολλαπλασιαστη με το βολλτρομετρο οταν μιζαρεις δινει σημα κανονικα 12 0 12 0 κ.ο.κ αλλα αμα βαλω πολλαπλασιαστη πανω δεν.. ο πολλαπλασιαστης δοκιμαστηκε στο pw μου που ειναι οτι πιο απλο ηλεκτρικα και το εχω για μουλαρι και δουλευε τελεια. δεν ξερω τι αλλο να πω. εχω φτασει σε ενα σημειο που δεν εχω αλλες δυνατοτητες. η τα πηνια δεν στελνουν σωστο ρευμα (αρκετο) ωστε να σπινθιρισει η φταιει η ηλεκτρονικη. πηνια αλλα δεν εχω. και γενικα στο συγκεκριμενο σημειο εχει γινει πατεντα αποτον προηγουμενο οποτε δεν γνωριζω και τι φταιει.
    η πηνιοπλακα μαζι με τα πηνια ειναι απο αλλο μηχανακι τρυπημενη αι ξεχειλωμενη ωστε να κατσει στο καβουκι του τζρ. το τζρ οπως και τα παπια χοιντα σου δινει χωρο μονο σε ενα σημειο να βαλεις το πικαπ - ματι της ηλεκτρονικης. παρολαυτα ανα δουλευε θα επρεπε να σπινθιριζει αλλα ισως να μην παιρνει μπρος λογω λαθος αβανς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    tsoyk. δεν δινει. και δεν εχει λογικη να μην δινει. ολα ειναι οπως πρεπει. ολο το κυκλωμα κλειστο, τα ρελε δουλευουν, το καλωδιο (ενα ) και πορτοκαλι του πολλαπλασιαστη με το βολλτρομετρο οταν μιζαρεις δινει σημα κανονικα 12 0 12 0 κ.ο.κ αλλα αμα βαλω πολλαπλασιαστη πανω δεν.. ο πολλαπλασιαστης δοκιμαστηκε στο pw μου που ειναι οτι πιο απλο ηλεκτρικα και το εχω για μουλαρι και δουλευε τελεια. δεν ξερω τι αλλο να πω. εχω φτασει σε ενα σημειο που δεν εχω αλλες δυνατοτητες. η τα πηνια δεν στελνουν σωστο ρευμα (αρκετο) ωστε να σπινθιρισει η φταιει η ηλεκτρονικη. πηνια αλλα δεν εχω. και γενικα στο συγκεκριμενο σημειο εχει γινει πατεντα αποτον προηγουμενο οποτε δεν γνωριζω και τι φταιει.
    η πηνιοπλακα μαζι με τα πηνια ειναι απο αλλο μηχανακι τρυπημενη αι ξεχειλωμενη ωστε να κατσει στο καβουκι του τζρ. το τζρ οπως και τα παπια χοιντα σου δινει χωρο μονο σε ενα σημειο να βαλεις το πικαπ - ματι της ηλεκτρονικης. παρολαυτα ανα δουλευε θα επρεπε να σπινθιριζει αλλα ισως να μην παιρνει μπρος λογω λαθος αβανς.
    Πολυ μπλεξιμο ρε Δημητρη. Κουραγιο. Ελπιζω να μην εχω και εγω τα ιδια με το δικο μου. Απο τα παραπανω που ειπες πιο πολυ παιζει να εχει λαθος αβανς. Δεν υπαρχει τροπος να ελεγξεις τα πηνια σου??? Πηνια απο τζρ δεν παιζουν στην αγορα???
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΟΡΝΕΤακιας Προβολή μηνύματος
    Πολυ μπλεξιμο ρε Δημητρη. Κουραγιο. Ελπιζω να μην εχω και εγω τα ιδια με το δικο μου. Απο τα παραπανω που ειπες πιο πολυ παιζει να εχει λαθος αβανς. Δεν υπαρχει τροπος να ελεγξεις τα πηνια σου??? Πηνια απο τζρ δεν παιζουν στην αγορα???
    ο μαστορας ειαι φιλος. κι ως γνωστον ολα τα μαστορια εχουν καβατζα ανταλακτικα. αρα θα εχουμε κατιτις για βαλε βγαλε. και το αβανς να ειανι δεν πεπρεπε να σπινθιριζει? καλα το σρχ ειναι πανευκολο.. μιζατο ε? χμμ.. μετα βαλανε ρελε ξανα ρελε.. και σκατα στα μουτρα τους.. σωμα δεν βαζανε.. χαχαχαχα

ο μαστορας ειαι φιλος. κι ως γνωστον ολα τα μαστορια εχουν καβατζα ανταλακτικα. αρα θα εχουμε κατιτις για βαλε βγαλε. και το αβανς να ειανι δεν πεπρεπε να σπινθιριζει? καλα το σρχ ειναι πανευκολο.. μιζατο ε? χμμ.. μετα βαλανε ρελε ξανα ρελε.. και σκατα στα μουτρα τους.. σωμα δεν βαζανε.. χαχαχαχα
    Εχεις δικιο Δημητρη. Επρεπε να βγαζει σπινθηρα. Αρα κατι αλλο πρεπει να παιζει. Ξεκινα τις γνωστες δοκιμες με βγαλε-βαλε. Μετα τα μοχλικα και στα ηλεκτρικα. Εχεις φαει τρελη τιποτα δεν σου καθεται. Εμενα μιζατο ειναι και το κοβω να καταργω τα πολλα-πολλα οπως σταντ-συμπλεκτες κλπ. Θα αφησω μονο την δικλειδα της νεκρας μαλλον.
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

προτευον και δευτερευον στον πολλαπλασιαστη μετρησες?
    στο πολυμετρο σου δειχνει συνεχεια ?

αυτα τα ηλεκτρικα...

προτευον και δευτερευον στον πολλαπλασιαστη μετρησες?
    στο πολυμετρο σου δειχνει συνεχεια ?

αυτα τα ηλεκτρικα...
    το πολυμετρο δειχνει μια 12 μια 0 στο καλωδιο που δινει το ρευμα στον πολλαπλασιαστη. τον ιδιο δεν χρειαζεται να τον μετρησω αφου σε δοκιμη στο αλλο μηχανακι πυροβολαει..

το πολυμετρο δειχνει μια 12 μια 0 στο καλωδιο που δινει το ρευμα στον πολλαπλασιαστη. τον ιδιο δεν χρειαζεται να τον μετρησω αφου σε δοκιμη στο αλλο μηχανακι πυροβολαει..
    και οταν ζεστενετε?

και οταν ζεστενετε?
    αφου δεν παιρνει μπρος... ο πολλαπλασιαστης σε αλλο μηχανακι πυροβολαει λεω.

σιγα σιγα προχωραω. η πισω ροδα απο το 125 ηθελε μονο αποστατες. μιας κι ο φιλς τορναδορος καιγεται απο δουλεια ειπα να δοκιμασω με οτι υλικα ειχα. κι ετυχε να βρω αποστατες απο αλλες εφαρμογες με εσωτ. διαμετρο 15,5. κι εχω 16αρι τρυπανι. οποτε ηταν ευκολο. ημουν και τοσο τυχερος που ηταν και στο πλατος οσο ακριβως χρειαζομουν. η δγκανα χρειαστηκε απο μια ατσαλινη ροδελα σε καθε της βιδα. το πισω φρνεο εξαερωθηκε αφου αλαχτηκαν τα υγρα του με κατι μπλε που βρηκα σπιτι. dot3 μαζι με κατι ferodo dot που ειχα. ολα θα ξαναλαχτουν. τωρα μας ενδιαφερει απλα να περπατησει. μετα θα γινει σωστα αφου δειξει τι θελει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC01188.jpg 
Προβολές:	349 
Μέγεθος:	65,8 KB 
ID:	290487

Όνομα:	DSC01203.jpg 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	290488

Όνομα:	DSC01215.jpg 
Προβολές:	350 
Μέγεθος:	62,0 KB 
ID:	290489

πλεον το αμορτισερ δουλευει. η γωνια ψαλιδιου ειναι σωστη, ο κωλος σηκωθηκε κι ολα ειναι καλα. το μονο που με στεναχωρει ειναι μπασταρδευω το μικρο αλλα δεν ειχα λεφτα να παρω κι αλλη ζαντα. απο την αλλη δεν νομιζω πως την χρειαζοταν τοσο φαρδια ροδα.

Όνομα:	DSC01216.jpg 
Μέγεθος:	79,3 KB 
ID:	290490
    ,
    καποιες δοκιμες να ταιριαξουμε τα αταιριαστα με μιξη ουρας απο 1ΚΤ και zxr400h. το αλλο μισο ομως ηταν θρυψαλα και μου την εσπασε.

Όνομα:	DSC01221.jpg 
Μέγεθος:	73,7 KB 
ID:	290491

δοκιμη με φελιζολ, αλλα ηταν λιγο ζορικο στο δουλεμα του.

Όνομα:	DSC01222.jpg 
Μέγεθος:	64,2 KB 
ID:	290492

και τελικα παιζω με την δοκιμασμενη λυση του αφρου.

Όνομα:	DSC01223.jpg 
Προβολές:	351 
Μέγεθος:	88,3 KB 
ID:	290493

Όνομα:	DSC01224.jpg 
Προβολές:	351 
Μέγεθος:	86,6 KB 
ID:	290494

Όνομα:	DSC01225.jpg 
Προβολές:	348 
Μέγεθος:	79,1 KB 
ID:	290495

Banned
    καλη δουλεια
    αλλα να ρωτησω κατι γιατι ψαχνομαι και εγω.
    ο αφρος μετα πως ξεκολαει???????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    καλη δουλεια
    αλλα να ρωτησω κατι γιατι ψαχνομαι και εγω.
    ο αφρος μετα πως ξεκολαει???????
    εχω τυλιξει ολη την ουρα και την σελα μαζι με μεβρανη φαγητου!

Σελίδα 12 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF