Είχε έρθει η ώρα να αποχαιρετήσω και αυτόν τον όμορφο και γαλήνιο τόπο.φτάνοντας στην μοτό με περίμενε και άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη.φαίνεται πως αυτή τη φορά,σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μου κάποιος είχε ευχηθεί να πορεύομαι έχοντας πάντα κάτι στο μυαλό μου να με απασχολεί σχετικά με την λειτουργικότητα της μοτό.ακριβώς κάτω απο το κάρτερ του λαδιού,είχε σχηματιστεί μια γενναία κηλίδα απο αγνώστου προελεύσεως υγρό.υδραυλικό αποκλείεται να ήταν,τι δουλειά είχε εκεί κάτω σωληνάκι με υδραυλικό εξάλλου.λάδι επίσης αποκλείεται να ήταν μιας και μια πρόχειρη ματιά δεν έδειξε κάποιο σημείο να στάζει.όταν το πρωτοείδα μόλις έσταζε μάλιστα μια μικρή σταγόνα η οποία δεν φαινόταν και για σταγόνα λαδιού.λές να ήταν ψυκτικό?μπα εκεί κάτω πάλι δεν παίζει κάποιο σωληνάκι.όλος ο κορμός ήταν στεγνός,το δοχείο δεν φαινόταν με μια πρόχειρη ματιά να έχει χαμηλή στάθμη υγρού,τι διάολο να ήταν λοιπόν αυτό;
Μαύρες εικόνες με πλατφόρμες οδικής βοήθειας και εμπειρίες συνοδηγού στο αναπαυτικό κάθισμα ενός φορτηγού της οδικής κατέκλεισαν αμέσως το μυαλό μου.όσο για το ξενέρωμα;το φαντάζεστε,ούτε ευχή στο χειρότερο εχθρό μου.τα υπόλοιπα χλμ θα είχα το νού μου στο λαμπάκι των θερμοκρασιών μιας και η πιθανότερη εξήγηση για την προέλευση του υγρού θεώρησα σωστό να την δώσω στο σύστημα ψύξης.δε γαμιέται στο κάτω κάτω,αν μείνει,έμεινε.μόνο τα BMW θα μένουν (no offence)…;![]()