Σελίδα 12 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 240

Θέμα: Ανακατασκευη Vespa P125X (αφλαση)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macgyver2180
    εχω και αυτο .και τα δυο προαναφερθεντα τα εχω σε ηλεκτρονικη μορφη!!!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Χωρίς τίτλο.jpg‎  

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macgyver2180 Προβολή μηνύματος
    οποτε για να καταλαβω το λαθος μου.επρεπε να βαλω λιγοτερη ποσοτητα απο το χημικο αυτο στην βεσπα μου? αν δεν καθαρισε η αμμοβολη την σκουρια με τι τροπο καλυτερο θα μπορουσε να βγει?

αυτο το υλικο που χρησιμοποιεις θα μπορουσες να το πεις δημοσια στο forum η ειναι το μυστικο της δουλειας σου?

ευχαριστω παντως για την απαντηση.δεκτη καθε βοηθεια!!!!
    Αν θελεις την αποψη μου ηταν λαθος η επιλογη του υλικου υπο μορφη αλοιφης.Εγω στη θεση σου πριν ριξω ασταρι και χρωμα θα ζητουσα την αποψη ενος επαγγελματια βαφεα που θα εβλεπε τα μεταλα απο κοντα.(σε περιπτωση που σου πει να βγαλεις την επιστρωση μην την ξανακανεις αμμοβολη ρωτα με και θα σου πω τι να κανεις)
    Για το θεμα της αμμοβολης καλα εκανες γιατι αλλιως δεν καθαριζε αυτο ειναι σιγουρο και δεν θα διαφωνησει κανενας ουτε εγω φυσικα, εχω καποιες ενστασεις στο Sa αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
    Παλιοτερα οταν θελαμε να ξεσκουριασουμε η να αποχρωματισουμε ενα μεταλο το πηγαιναμε σε μια αμμοβολη το βαραγε με αμμο θαλασσης και με ιδιαιτερα υψηλες πιεσεις και νομιζαμε οτι καναμε το σωστο.Σημερα τα πραγματα εχουν αλλαξει κατα πολυ.
    Δουλευουμε με ειδικα εργαλεια , μικρες πιεσεις,εχουμε να διαχειρηστουμε μια τεραστια ποικιλια υλικων ,εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα σε slery , dry η soft μεθοδους και καταπιανομαστε με project που μεχρι και 10 χρονια πισω κανενας στο χωρο δεν πιστευε οτι μπορουν να συμβουν.Παρολα αυτα ο εχθρος του καλου παραμενει το καλυτερο γιαυτο η αμμοβολη συνεργαστηκε με την χημεια και τα αποτελεσματα ειναι πραγματικα εντυπωσιακα.
    Τι θελω να πω.......οσο καλη και συγχρονη μπορει να ειναι η αποκατασταση σε ενα τοσο παλιο και ιδιαιτερο μεταλο σπανια πετυχενεις το 100% οσον αφορα την αποκατασταση χωρις την σωστη χημικη επεξεργασια.
    Οσο για το υλικο που χρησιμοποιω δεν εχω προβλημα να σου πω (δεν εχω ανακαλυψει την Αμερικη )
    Ειναι ναυτιλιακα σε υγρη μορφη και πολυ μεγαλες συσκευασιες δεν θα σου πω συγκεκριμενη μαρκα αν ψαχτεις λιγο θα βρεις αρκετες.
    Δεν αρκει ομως να το βρεις.Αν το χειριστεις λαθος τα αποτελεσματα θα ειναι τα ιδια με εκεινα της αλοιφης.

*Συγχωρεσε με για την φλυαρια μου αλλα αυτη η δουλεια ειναι το παθος μου ......... ελπιζω να με καταλαβενεις!!!
    **Επισυναπτω ενα δικο μου βιντεο που δειχνει ενα απο αυτα που μπορει να κανει η αμμοβολη σημερα.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=Rgeb0xCDx-4

Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά και την ακόμα περισσότερη υπομονή!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MaiTak
    αυτα ειναι προχορατε ετσι να μαθενουμε και εμεις

συνεχεια στο μοτερ και παμε να δουμε τι γινεται με τον συμπλεκτη
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC03371.jpg‎   DSC03372.jpg‎   DSC03373.jpg‎  

συμφωνα με το μανιουλ και ρωτωντας ενα φιλο που εχει βεσπα μου ειπε οτι εκει δεν πρπει να εχει ρωγμες.στην αρχη νομιζα οτι ειναι κατασκευαστικο αφου εχει παντου ρωγμες.....

μικρο το κακο.το ανταλλακτικο εχει μονο 8 ευρω
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC03371.jpg‎  

το καπακι του συμπλεκτη
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC03374.jpg‎   DSC03375.jpg‎   DSC03377.jpg‎  

ειναι απαραιτητος ο εξωλκεας για να βγουν οι δισκοι.

αυτο που ειναι σαν τσιγκελι το πηρα απο την λαικη οταν ειχα παει για ψωνια.το ζητησα απο εναν τυπο που αγορασα πορτοκαλια.εχει κρεμασμενη την ζυγαρια.του περισσευε ενα και μου το εδωσε.εκατσε καλα!!!!

κοντρα με ενα κατσαβιδι στην μπιελα και το παξιμαδι βγηκε αμεσως
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC03391.jpg‎   DSC03394.jpg‎   DSC03395.jpg‎  

εβαλα δυο μπουζοκλειδα για να μην κανω ζημια για να βγαλω την καμπανα του συμπλεκτη
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC03397.jpg‎   DSC03422.jpg‎   DSC03424.jpg‎  

εξω ο συμπλεκτης .αυτα για σημερα....
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC03425.jpg‎   DSC03427.jpg‎   DSC03430.jpg‎  

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    ωραια δουλεια προσεχτικη και με σειρα,οτι πρεπει δηλαδη για.........

γιαπωνεζικο μοτερ
    αυτο ειναι ιταλικοοοοο,παρε σφυρι κατσαβιδι και ολα ατακτα ριγμενα σε κουβα για να δουλεψουν...

καλο!!!!

Μπράβο σου καλά το πάς!!
    burn the rubber not your soul

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Πανο,εσυ με τον άλλο αρχαιοκαπηλο τον Θοδωρή εχετε μαζεψει ολα τα παλιά μοτορια και για μας δεν εχει ουτε βιδα.
    Ασε που εχετε ανεβασει τις τιμες τους στα υψη................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MaiTak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manosamos Προβολή μηνύματος
    Πανο,εσυ με τον άλλο αρχαιοκαπηλο τον Θοδωρή εχετε μαζεψει ολα τα παλιά μοτορια και για μας δεν εχει ουτε βιδα.
    Ασε που εχετε ανεβασει τις τιμες τους στα υψη................

Παρόμοια θέματα

1. Vespa PX 200 E ολική ανακατασκευή ?
    από RTnick στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 08:36
  2. Ξέρει κανείς απο (vespa) Diana Durkopp
    από BMW R75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 05:27
  3. ti Z και παπαριες, ειπαμε vespa rulezzz
    από dimitris74 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2005, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •