Πέρσι αν θυμάμαι καλά ήταν 189 συμμετοχές.
Φέτος όσοι πάτε σίγουρα θα δείτε περισσότερα μηχανάκια.
Και επιπλέον από την Κεντρική Ελλάδα και Πίνδο που είπε παραπάνω ο Σπύρος, θα έχει και Μακεδονία μέσα.
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Δυστυχώς Γιώργη φέτος δε θα υπερασπιστούμε τις 2 περσινές πρωτιές
Ο λόγος όμως είναι καλός.....................εκείνες τις μέρες θα περιμένουμε το τέταρτο μέλος της οικογένειας.
Το αστείο είναι ότι λέω στη γυναίκα μου να γεννήσει όσο πιο αργά γίνεται ώστε τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια να μην έχω απειλές για γενέθλια μέσα στο 36ωρο.![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
να ναι καλα το τσιπιρικικαι να μοιασει στην μανα του πιθηκανθρωπε :a029:....θα καλυψουμε εγω και ο νικος το κενο...στις μπυρες
γιατι για κυπελο....
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
ήδη οι συμμετοχές είναι περισσότερες απο πέρσι πάντως. Οι διαθέσιμες θέσεις πια είναι λίγες
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ +1 ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ![]()
Εμ, δεν είναι ακριβώς έτσι όπως είχα γράψει, δείτε παρακάτω.
Για να το λές κάτι θα ξέρεις, εδώ αξιόπιστη πηγή γράφει:
Άρα πάρτε κανένα τηλ πριν πάτε να δηλώσετε. Να θυμάστε ότι δημιουργείται και λίστα αναμονής, όλο και κάποιοι ακυρώνουν μέχρι την Τετάρτη 15/5.To Tεταρτη 17/4 τελευταια ημερομηνια ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Πρεπει να δωθουν λιστες σε ξενοδοχειο, παραγγελιες μπλουζες, οδικη βοηθεια, κλπ. Καποιοι πρεπει να εξοφληθουν κιολας.
Ακομα και αν δεν εχει συμπληρωθει ενα μεγαλο νουμερο πχ. 200, μπορει να ΜΗΝ μπορει να γραφτει καποιος διοτι θα υπαρχει αντικειμενικο προβλημα εξυπηρετησης του (πχ. να μην υπαρχουν κλινες στο ξενοδοχειο)
Οποιος ερθει να γραφτει μετά τις 17/04, ΡΙΣΚΑΡΕΙ να ΜΗΝ μπορουμε να τον δεχτουμε,....ακομα κι αν ειμαστε 170 συμμετεχοντες.
κατεθεσα τα παντα [FONT=Garamond]ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!![/FONT]
shit happens always and randomly...
Το ξενοδοχειο στην Πρεβεζα για 3η φορα μας "παραχωρησε" ακομα 6 δωματια - απ την υστατη καβατζα του και δημιουργουνται ακομα 12 θεσεις αν καποιος τελευταια στιγμη θελησει να συμμετασχει στο 36ωρο.
Το "τελευταια στιγμη" βεβαια,...δεν σημαινει 17 Μαϊου.
Μax εως Κυριακη 5 Μαϊου μπορουμε να δεχτουμε "σφηνες" πανω στους ηδη 210 που...περιμενουν στην αφετηρια.
Ζορνταν σπικινγκ