Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 189

Θέμα: Power Kit Gia Fmx650!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Καλέ μου άνθρωπε, για να ΜΗΝ γίνει παρεξήγηση φώναξα...

Και φώναξα επί των γραφομένων σου, ακριβώς γιατί επαναλαμβάνεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ (και ανούσια...).
    (Οι Γκεμπελικές τακτικές νομίζω ότι δεν έχουν αποτελέσματα...).

Χέστηκα για τις "διάφορες" γνώμες για τα ΚΤΜ (όπως και για τα Honda, Aermacchi, Vincent, DKW κ.λ.π.).

Το ποιο μηχανάκι κερνάει τσάγια σε άλλο και το ποιος κατουράει ποιο μακρυά αφορούν σ'αυτούς που έχουν @ρχίδια να το κάνουν (αξεσουάρ το οποίο ΔΕΝ διαθέτω, άρα και δεν ασχολούμαι περαιτέρω...).

Αυτό που είπα και ποιο πάνω είναι ότι, η διασπορά 15-20 posts που ΟΛΑ να αναφέρονται στο πόσο μπουρδέλα είναι τα ΚΤΜ (αδιάφορο αν ισχύει ή όχι...), είναι ΠΡΗΞΙΜΟ των προαναφερθέντων αξεσουάρς !!!

Υ.Γ.
    Και προς αποφυγήν (πιθανών) παρεξηγήσεων...

Εσάς με τα HONDA, σας συμπαθούμε κάπως !!!

...εγινε φιλε δεν το ξανανοιγω το ρημαδι μου ,σχετικα με αυτο το θεμα.Αν σε ενοχλει η επαναληπτικοτητα μου ομως,σκεψου οτι ειναι αμεση αντιδραση στις μπαρουφες των LC4δων.Case closed και ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    EXEIΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ..ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ..ε??
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΙΛΩ...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΜΠΡΙΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΜ..

...και που σαι Βασιλω , πραγματι εχω πιει τσαγια απο διαφορα μηχανακια , απο LC4 ...

[FONT=courier new]... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ....[/FONT]

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
    ...και που σαι Βασιλω , πραγματι εχω πιει τσαγια απο διαφορα μηχανακια , απο LC4 ...

[FONT=courier new]... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ....[/FONT]
    καλα τοσα ξερεις τοσα λες παλικαρι μου..

εχεις ενα χρεπι 250 κυβικα και μας ζαλιζεις τον ερωτα τωρα για το ποσο μπουρδελα ειναι τα κτμ???

να σε ρωτησω ρε παλικαρι..

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΙΣΤΟΝΙΑ???κοιτα φιλε..πανε δες στις αγγελιες..ΠΟΥΛΑΩ ΕΝΑ ΝΣΡ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ..

ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ .
    καλα για τους αλλους..που απλα ειδαν φωσ και μπηκαν..να μας πουν οτι ειμαστε και ψευτες..
    δεν θα μπω καν στο κοπο κοριτσια.

απλα δεν εχετε ιδεα τι σας λεω οποτε μη το κουρασουμε.νταξει ειναι γρηγορα και τα ΗΟΝDA!!! ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ...

....ρε φιλε να σε ρωτησω κατι...εχεις σκεφτει οτι μπορει , λεμε μπορει να μην ξερεις μερικα πραγματα. Ανθρωπινο ειναι ,δεν ειναι ντροπη , κανενας δεν ειναι παντογνωστης.....αυτα γιατι ποφανως εισαι τελειως χθεσινος στο ζητημα...

...και που σαι , αν το μηχανακι ηταν δικο σου και το ειχες ψαξει λιγο θα ειχες καταλαβει μεχρι τωρα οτι δεν σε παιρνει,αντε κανε καμια σουζα και ασε μας εμας στην αγνοια μας....

...επισης σχετικα με το σχολιο και τα υπονουμενα οτι και καλα ειμαστε γρηγοροι μονο στις οθονες , δεν ειμαι εγω που κανω δηλωσεις περι ταχυτητας μαγκιας κλπ....

...το φιλαρακι σου με το NSR το πηρα τηλ αλλα δεν το σηκωσε , θα ξαναπροσπαθησω....

....αυτο το thread τελος για μενα , γιατι στο τελος θα βριστουμε και δεν υπαρχει κανενας λογος.Αμα θελεις κατι στειλε πμ...

το φιλαρακι μου με το

ΝΣΡ??

ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΛΑΘΟΣ.

το τι κανουνε και τα 2 το ξερω πολυ καλα...
    ΕΣΥ?

Α ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΤΟΥΜΕ

δεν υπαρχει λογος ρε φιλε τη πλακιτσα μας κανουμε εδω μεσα στις διαμαχες.

μη μου αρπαζεις γιατι εισαι και διχρονος και θα τσιμπησουν τα πιστονια σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
    ....ρε φιλε να σε ρωτησω κατι...εχεις σκεφτει οτι μπορει , λεμε μπορει να μην ξερεις μερικα πραγματα. Ανθρωπινο ειναι ,δεν ειναι ντροπη , κανενας δεν ειναι παντογνωστης.....αυτα γιατι ποφανως εισαι τελειως χθεσινος στο ζητημα...

...και που σαι , αν το μηχανακι ηταν δικο σου και το ειχες ψαξει λιγο θα ειχες καταλαβει μεχρι τωρα οτι δεν σε παιρνει,αντε κανε καμια σουζα και ασε μας εμας στην αγνοια μας....

...επισης σχετικα με το σχολιο και τα υπονουμενα οτι και καλα ειμαστε γρηγοροι μονο στις οθονες , δεν ειμαι εγω που κανω δηλωσεις περι ταχυτητας μαγκιας κλπ....

...το φιλαρακι σου με το NSR το πηρα τηλ αλλα δεν το σηκωσε , θα ξαναπροσπαθησω....

....αυτο το thread τελος για μενα , γιατι στο τελος θα βριστουμε και δεν υπαρχει κανενας λογος.Αμα θελεις κατι στειλε πμ...

den eime filaraki me kanenan ! apla mia erotisi ekana kai pareksigithika malon ! rotisa pou eine ayto to ktm pou dinamometrithike? eime kai ego sto epagkelma kai apla den to exo dei! to mono sigouro eine oti gia na ftasei 83aloga to ktm eine volta kai moter!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
    ..den eime filaraki me kanenan !
    Εσύ κακός άνθρωπος πρέπει να είσαι !!!

:rotflmao:
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Εγώ το πιο γρήγορο motard μονοκύλινδρο τετράχρονο εργαλείο που έχω καβαλήσει είναι όσα άλογα έδειξε το Mustang (το δυναμόμετρο, όχι το αμάξι!).

Και ΔΕΝ είναι ΚΤΜ (άν και τα έχει για πρωινό)

Όποιος βρεί τί είναι κερδίζει

Ο Keleftis εξαιρείται του διαγωνισμού...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dyno.jpg 
Προβολές:	137 
Μέγεθος:	38,2 KB 
ID:	35487
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

το λεει στη δυναμομετρηση τι ειναι?ειναι 650?ενας γνωστος εχει ενα το οποιο το εχει κανει ομως 750 και αποδιδει καπου εκει. τη ροπη δεν καταλαβα...ειναι γυρω στο 7? ειναι αληθινη η δυναμομετρηση?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    το λεει στη δυναμομετρηση τι ειναι?ειναι 650?ενας γνωστος εχει ενα το οποιο το εχει κανει ομως 750 και αποδιδει καπου εκει. τη ροπη δεν καταλαβα...ειναι γυρω στο 7? ειναι αληθινη η δυναμομετρηση?
    Η δυναμομέτρηση είναι αληθινότατη (πολλοί θα ήθελαν να ήταν fotoshop αλλά δυστυχώς για αυτούς έχω ολόκληρο το dyno sheet).

Δεν είναι 650 αλλά ΔΕΝ είναι χιτώνιο (oh yes, nicasil!). Δηλαδή άνοιγμα και επίστρωση από την αρχή...

Προσπαθώ να "ανεβάσω" video με κόντρα που κερνάει τσάγια σε duke και 625smr (δεν είμαι κάγκουρας αλλά οι ktmάδες μου τη σπάνε) αλλά είναι σε videocamera sony digital 8 και δε μπορώ να το περάσω στο pc... "Σπάνε" τα frames και το αρχείο τελικά βγαίνει 200-300ΜΒ σκατένιας ποιότητας. Ίσως φταίει που είμαι άσχετος από επεξεργασία ήχου/εικόνας/video...
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
    den eime filaraki me kanenan ! apla mia erotisi ekana kai pareksigithika malon ! rotisa pou eine ayto to ktm pou dinamometrithike? eime kai ego sto epagkelma kai apla den to exo dei! to mono sigouro eine oti gia na ftasei 83aloga to ktm eine volta kai moter!

....στον DukaII μιλαγα...

Re: το φιλαρακι μου με το

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΝΣΡ??

ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΛΑΘΟΣ.

το τι κανουνε και τα 2 το ξερω πολυ καλα...
    ΕΣΥ?

...φιλε Σπυρο επειδη το παρατραβηξαμε...

α. περιμενε τηλ. για το μηχανακι , σε λιγο καιρο θα μαι ετοιμος και απο μετρητα...

β.απαντα και σε κανα SMS

γ.σου παραθετω πειστηρια για να προβληματιστεις,για οποιες αντιρρησεις στειλε πμ γιατι το καναμε το thread δυναστεια

1.Το μηχανακι κολλητου το οποιο ειχα στα χερια μου ολο το καλοκαιρι ηταν LC4 + FCR +Akra + κεφαλη,οποτε εχω αποψη για το πως ειναι ενα ανεβασμενο LC 4...(ειχαμε ριξει και ενα ματς τοτε αν θυμασαι)

2.Παραθετω δυναμομετρηση απο μηχανακι που εχει ακριβως τα ιδια πραγματα με το δικο μου (κοκκινη καμπυλη)

...(η μπλε ειναι μονο ενα χιλιαρικακι πιο περα παρεπιμπτοντως)

...ελπιζω να παρατηρησες οτι θεματα βαρους και αεροδυναμικης δεν τα εθιξα καθολου...

...αυτα για να απαντησω στο ερωτημα σου....

Όνομα:	mc21.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	70,2 KB 
ID:	35592

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doni
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Τα ιδια και τα ιδια μας σπασατε τα α@χιδια....Μια ζωη Χοντα ειχα 6 διαφορετικα και εχω ακομα 2 αλλα πηρα το ΚΤΜακι και ενιωσα αλλος ανθρωπος...δεν με νοιαζει που ειναι μακραν το καλυτερο στη κατηγορια του, δεν με νοιαζει που φτιαχνομαι να γελαω με οτι σταματαει διπλα μου και με τσιγκλιζει...Με νοιαζει οτι ειναι διαφορετικο, οτι με ξυπναει, ειναι ζωντανο...Οτι εχει το δικο του στυλ και σου λεει πηγαινε γρηγορα γιατι ετσι μου αρεσει...

Τα υπολοιπα ειναι για τους κομπλεξικους...
    o rsp ta eipe ola!!!
    borei ta ktm na min einai ta pio grigora borei na spane pio efkola borei borei borei...
    peirazei lew pou oi ktmades kavalane ta mixanakia tous kai goustaroun poli??
    den exw kanena idietero talento!!!
    eimai apla pathiasmena periergos...

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ
    ΤΑ'ΧΩ :rotflmao:
    ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΝΑ
    ΕΝΑ ΡΕΕΕΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ

Όνομα:	ktm_1000er.jpg 
Προβολές:	81 
Μέγεθος:	69,8 KB 
ID:	35851
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. kserei kanenas gia to racing kit gia sv650 metatrophs se 800cc????
    από alexioannides στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 13:52
  2. power blade gia keihin
    από thander στο forum KTM
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2006, 12:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας