Σελίδα 12 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 282

Θέμα: Casey.Stoner.The.Age.Of.27

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Τι με αυτό;
    προσωπικα αλλαξα παρα πολυ απ τα 20 ..
    ισως γι αυτο το βλεπω ετσι χαχα
    τεσπα .. δν ανοιγουμε ενα θεμα για ν8? τελευταια αποκτανε αλλο ενδιαφερον
    https://www.youtube.com/watch?v=I3r2wF9nLBE
    εντιτ ξανα
    ναι για μενα παιζει ρολο η ηλικια μου φαινεται κ φυσιολογικο δλδ να παιζει ρολο

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Δεν ηξερα οτι παιζει ρολο η ηλικια του ενηλικα στο δικαστηριο... υπαρχουν ελαφρυντικα στα 20? Στα 22 χοντραινει το παιγνιδι; Στα 25 εισαι φτασμενος εγκληματιας;
    2 μετρα και σταθμα
    Ε μα φυσικά. Τι καθόμαστε και γράφουμε ρπμ;
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Κάτσε μισό γιατί παρανοήσαμε. Ποιος δεν του δίνει τα εύσημα που προσπάθησε; Μήπως να τα σκαλίσουμε σε μάρμαρο τα εύσημα και να τα τοποθετήσουμε περίβλεπτα σε καμιά Ομόνοια να την μετονομάσουμε πλατεία ευσήμων βαλεντίνο ρόσι;
    Οι αγώνες φίλε Σταύρο δεν είναι θρησκεία και εμείς δεν είμαστε σταυροφόροι να παίζουμε το παιχνίδι του πιο πιστού ζαλίζοντας ''τους όρχεις'' του κάθε συνομιλητή μας ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ με το πόσο μαχητής είναι ο ρόσι λες και ο άλλος δεν βλέπει. Ή μήπως τελικά έτσι είναι και έχω δίκιο εγώ που λέω κάποιους σταυροφόρους

ποτε δεν ανεφερα οτι πρεπει να σκαλιστουν τα ευσημα σε μαρμαρο και αλλα τετοια γραφικα...
    απλα το εγραψα "δικαιολογωντας" καπως την αυτη του παρατυπια ή παρανομια (οπως θελεις πες το)

Ναι το θέμα ήταν αυτό και εμείς λέμε πως αφού δεν κατάφερε να μείνει στην πίστα και είχε έξοδο στο έμπα έπρεπε αντί να εμβολίσει τον άλλον να παραχωρήσει τη θέση του.
    Σε αντίθεση με αυτό που έγινε το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΌ

ειμαι απολυτα μαζι σου οτι αυτο που εκανε δεν ειναι ουτε νομιμο, ουτε ηθικο...
    κοιτα να δεις ομως...για να παραχωρησει την θεση του την ωρα που εμπαινε, επρεπε να κλεισει γκαζι, ναι?
    αν εκει εκλεινε γκαζι, ξερουμε και οι 2 οτι πιθανοτατα να μην το ειχε σωσει και να σαβουριαζοταν...διοτι εχει κλιση η στροφη και οι 2 ροδες ειναι στο χωμα...
    αν τελικα σαβουριαζοταν, λογω του οτι η στροφη ηταν δεξια και ηταν στην εσωτερικη του stoner θα επεφτε μπροστα στις ροδες του με αποτελεσμα να γινοντουσαν ηχος και φως και οι 2...

Τώρα αστειεύεσαι και συ που θα ήταν αποστειρωμένο τέτοιο άθλημα επειδή πρέπει κάπου τελικά να υπάρχουν όρια;
    Ωραία να βγούμε και εμεις οι 2 λοιπόν που γουστάρουμε το street racing να πούμε τους άλλους που κάνουν 27ρια στην πίστα πως δεν τόχουν το αντριλίκι γιατί εκεί έχει έχει υπερβολική ασφάλεια. Και να έρθουν μετά οι άλλοι και να μας πουν ΤΤ έχετε κάνει; Οχι; Τι να μας πειτε; Όπως καταλαβαίνεις αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν και ειδικά όταν μιλάμε για 250 ρόδα.

παμε τωρα και στην κατακλειδα...
    εχουμε τα γεγονοτα...
    ενας ροσσι να εχει φορα και να χανει φρενα...
    να μην του βγαινει και να αναγκαζεται να το κοψει ευθεια...
    να κραταει σταθερο γκαζι γιατι αν το εκλεινε θα επεφτε και νομοτελειακα αφου ηταν κοντα και μπροστα απο τον στονερ, θα επεφταν και οι 2...
    οι αγωνοδικες κανουν το παγωνι για χαρη του θεαματος, του ροσσι, του τροπου και του χρονου της προσπερασης..ολων αυτων μαζι...δεν ξερω...
    αρα ολο αυτο νομιμοποιειται...
    για μενα καλως γιατι ηταν ελαχιστος ο χρονος παραμονης στο χωμα, ουσιαστικα κατι δεκατα...
    και αν ηταν να τιμωρουν οσους βγαινουν για τοσο λιγο χρονο και τοσο λιγο εκτος, θα γινοταν το αθλημα υπερβολικα αποστειρωμενο για τα δικα μου ματια...
    (ξερεις οτι πολλες φορες οι πιλοτοι στην τελευταια στροφη της πιστας πριν την ευθεια, επειδη πρεπει να βγαινουν με φορα, την ωρα που ισιωνουν πατανε ελαχιστα εκτος, αρα θα επρεπε να τιμωρουνται ολοι)

οσον αφορα το θεμα της αποστειρωσης, καταλαβαινεις οτι ολα τα πραγματα, εχουν και ενα κοστος...
    ειτε εισαι στα GP, ειτε στο ΤΤ, ειτε στις Σερρες σαν χομπιστας, ειτε στον δρομο σαν τον ινδιανο με το ονομα "κοφτερο τσεκουρι"...
    το ποσο ρισκαρεις εχει να κανει και με το ποσο θεαμα προσφερει...
    δεν λεμε στον βωμο του θεαματος να καταλυσουμε νομους και κανονες...
    αλλα για μενα (το τονιζω) καλως εγινε γαργαρα και μικρη παραχωρηση σε μια τοσο ωραια προσπεραση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Ε μα φυσικά. Τι καθόμαστε και γράφουμε ρπμ;
    ελα ντε.. λεμε κ για ενα προσπερασμα οτι δν ειναι ηθικο wtf
    δν πηδηξε την αντριανα ρε παιδια, μονο τον ιδιο..............

επισης μιλατε κ για σταυροφορους κ θρησκειες κ κιτρινα γυαλια ετσι κ φανατισμους

οταν εσεις ψαχνετε κ βρισκετε βιντεο του ροσσι απτο 64 οταν στα καρτ επαιξε φαπες με τα αλλα παιδακια ......... γιατι το 98 μου φαινεται το ιδιο πισω

οταν ψαχνετε στο αμαξι του στη μονζα, να βρειτε αν εχει αυτοκολλητακι 58 για να του προσαψετε κατηγορια οτι, α, δν θυμαται το φιλο του το σιμο..............

κ μετα οι ροσσικοι ειναι με τα γυαλια κ τις παρωπιδες οταν δν υπαρχει αυτη τη στιγμη ροσσικος που να μην αναγνωριζει το ταλεντο κ του πρηξα του στονερ κ του λορε κ του μαρκεζ

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

αλλα για μενα (το τονιζω) καλως εγινε γαργαρα και μικρη παραχωρηση σε μια τοσο ωραια προσπεραση...
    Καλα το ωραια ειναι σχετικό.
    Ωραια ηταν η προσπεραση στο Χορχε το 09 στη καταλονια...

Σημειολογικά ομως η συγκεκριμένη οπως και με την Τουλα το 04, εκρινε καταστασεις... δεν ειναι τυχαια η ψυχολογικη κατρακυλα του Στονερ μετα απο αυτο το γεγονος και αν θελετε προπομπος της απόφασης του περι αποσυρσης. Γι' αυτο και η συζητηση... thatsracing δηλαδη και με τη βουλα της ντορνα...
    Ban 'em all

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vassilis88 Προβολή μηνύματος
    ......... γιατι το 98 μου φαινεται το ιδιο πισω
    Οταν μιλας για 9 πρωταθληματα το θυμασαι ομως το 98 και το 97 ε;
    Επιλεκτική μνημη Βασιλακη...
    Ban 'em all

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ρε συ endo, άμα δε σου κάνει κόπο εννοείται.

Ναι το θέμα ήταν αυτό και εμείς λέμε πως αφού δεν κατάφερε να μείνει στην πίστα και είχε έξοδο στο έμπα έπρεπε αντί να εμβολίσει τον άλλον να παραχωρήσει τη θέση του.
    Σε αντίθεση με αυτό που έγινε το οποίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΌ
    1. Που και πότε ακριβώς τον εμβόλισε?
    Είναι ή όχι ο Ρόσσι μπροστά καθ'όλη τη διάρκεια της ιστορίας που πιπιλάμε? Είναι. Πατάει χωράφι για πόσο? Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου (ας μετρήσει άλλος αν ήταν 1/10, 3/10, 1/100, εγώ βαριέμαι). Τι έπρεπε να κάνει λοιπόν? Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι αρκούσε αυτός ο χρόνος, όχι μόνο για να μπορέσει να βγει από το mode "αγωνίζομαι να προσπεράσω", αλλά και για να κάνει κάτι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν μέσα στα χώματα. Τί έπρεπε να είναι αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο σούπερ Ρόσσι??? (που για να υποστηρίζεις ότι είχε χρόνο να το κάνει μάλλον τον έχεις σε πολύ μεγαλύτερη υπόληψη από τους βαλετζιπιώτες).
    Ξαναλέω! Στη χρονική περίοδο που ήταν στα χώματα, γιατί άπαξ και ξαναμπήκε, ήδη τον έχει εμβολίσει (ακολουθώντας το συλλογισμό σου) γιατί είναι στη φυσική γραμμή και του ενός και του άλλου. Συνεπώς? Με το που πατάει χώμα πέφτει στα φρένα και σαβουριάζεται στο χωράφι (έστω ότι είχε χρόνο και για να το σκεφτεί και για να το πράξει). Λογικά η πορεία που θα έπαιρνε η μηχανή (και ο ίδιος ο Ρόσσι) θα ήταν προς το Stoner κι εκεί θα είχαμε μάλλον άλλου είδους "εμβολισμό" αλλά χέσ'το. Δεκτό. Μία λύση πες θα ήταν αυτή? Βλέπεις άλλη? Μπορούσε απλά να κόψει? Μπορούσε να αλλάξει γραμμή? Μπορούσε να κάνει το οτιδήποτε άλλο οσο βρισκόταν εκτός, προκειμένου να μπει από άλλο σημείο και με άλλο τρόπο από αυτόν που μπήκε ώστε να μην "εμβολίσει"/κλείσει/χαλάσει τη γραμμή του Stoner?
    Πώς θα μπορούσε να του παραχωρήσει τη θέση του εγώ δε νογάω.

Έτσι για την ιστορία, εγώ βλέπω την πίσω ρόδα του Ροσσι να πλησιάζει τον Stoner κατά την έξοδο/χαροπάλεμα από το χώμα/κερμπ κι αυτός να μαζεύει το γόνατό του και να ανοίγει τη γραμμή του. Δε λέω ότι δεν τον επηρέασε. Αλλά δεν τον εμβόλισε/κάρφωσε κλπ. Φοράω φακούς επαφής με το νούμερο 46 εγώ πες.

ΥΓ. Τονίζω το τί θα έπρεπε να κάνει "όσο ήταν εκτός" γιατί αναφερθηκε το θέμα του ότι παραλίγο να τον εμβολίσει μπαίνοντας κλπ. Άπαξ και μπήκε end of story από την πλευρά των οδηγών. Αναλαμβάνουν πλέον αγωνωδίκες, αλυτάρχες και λοιποί. Το αν θα ήταν ηθικό/ιπποτικό/ρομαντικό αφού ξαναμπήκε στην πίστα και δε βρόντηξε κανείς τους να κάνει στην άκρη και να κάνει νόημα στο Stoner "πέρνα έκανα μαλακία" δεν το σχολιάζω καν. Στο motogp έτρεχαν. Δεν του πετάχτηκε από το stop σε διαστάυρωση για να του παραχωρήσει προτεραιότητα.

Επίσης... Ανάγκασε τον άλλον να κόψει για να μην γίνουν μπάλα. Αυτό έγινε αφού τον είδε να του βγαίνει απο τα χώματα.
    Αν έμενε στο γκάζι ο κέισι δεν θα πέρναγε μπροστά;
    2. Έγραψα και παραπάνω τί είδα εγώ. Το να ΕΙΔΕ ο Stoner το Ροσσι να έρχεται από τα χωράφια και ΓΙ'ΑΥΤΟ να έκοψε no (σιγά μην έβγαζε και την ψηφιακή να αποθανατίσει τη στιγμή). Το να άνοιξε τη γραμμή του γιατί άνοιξε και ο Ρόσσι τη δική του και θα υπήρχε "συνάντηση κορυφής" yes.
    Δε λέω ότι είναι τυφλός. Λέω ότι κι από αλλού να του ερχόταν, γραμμή θα άνοιγε για να αποφύγει μία σύγκρουση είτε ο άλλος είχε έρθει από χωράφι/από χωριό/από λάθος έξοδο στην προηγούμενη στροφή κλπ.
    Κι επειδή βλέπω ότι πιάσαμε τα "ΑΝ". ΑΝ λοιπόν ο Ρόσσι το είχε βροντήξει στην προσπάθειά του να κόψει όντας στο χώμα, και είχε φύγε πάνω στο Stoner και πηγαίνανε και οι δυο για βρούβες, παλι θα υπήρχε θέμα (βλ. "your ambition my inadequacy.... etc") γιατί ο Ρόσσι προσπάθησε να δώσει τη θέση του αλλά δεν τα κατάφερε?

Ναι λοιπόν έκανε τεράστια μαλακία και αυτός και κυρίως η ομάδα του που δεν έκαναν κάτι επίσημα για το γεγονός (κάποια ένσταση ίσως; δεν ξέρω) και αντ' αυτού περίμεναν να λύσουν τις διαφορές σε επόμενους αγώνες στην πίστα.
    3. Το "κάντε ένσταση και πάρτε το στα χαρτιά the Κόκκαλης way" (ίδιο χρώμα ίδια χρονιά κιόλας) εσύ το θεωρείς φίλαθλη συμπεριφορά? Στάση φιλάθλου που γουστάρει τους αγώνες και δε φανατίζεται, ή μια αντιροσσική/στονερική/οτιδήποτε βαμμένη συμπεριφορά/άποψη?
    Μπορείς να απαντήσεις ό,τι θες (κι αμα δε θες δεν απαντάς κιόλας), αλλά σε παρακαλώ, αν μου πεις ότι έφτασες στο αμήν από την κατάφορη αδικία σε βάρος του Stoner γι'αυτό που υπέστη σ'αυτή την ποτάνα την corkscrew, οπότε ο σκοπός θα αγίαζε τα μέσα..... μάλλον άλλος κάνει το σταυροφόρο.

Ειλικρινά, δεν έχω κανένα λόγο και καμία όρεξη για φαγωμάρες. Απλά μου κάνουν τρομερή εντύπωση αυτά που διαβάζω. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για σένα. Γράφω και ρωτάω μπας κι έχω καταλάβει εγώ κάτι λάθος. Αν θεωρείς ότι γράφω μαλακίες, προσπέρνα το και no harm done και πάμε παρακάτω.

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vassilis88 Προβολή μηνύματος

οταν εσεις ψαχνετε κ βρισκετε βιντεο του ροσσι απτο 64 οταν στα καρτ επαιξε φαπες με τα αλλα παιδακια .........
    τι ??? υπάρχει τέτοιο υλικό; πουντοπουντοπουντοπουντοπουντοπουντο
    ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ!!!! δώσε footage, give give.

το βρακάκι ξεχείλωσε αρκετά.

back to basics

(οφθαλμόλουτρο)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	546918_4605464809994_848960343_n.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	58,9 KB 
ID:	287640
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ....... ασ το...

νομίζω είναι του Scott Jones (νομίζω...)

αγαπημένη-αμονγκ αδερς

Όνομα:	552286_4491718286402_1660049611_n.jpg 
Προβολές:	114 
Μέγεθος:	47,6 KB 
ID:	287641

Όνομα:	2011-MotoGP-05-Catalunya-Sunday-2018-M.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	48,8 KB 
ID:	287642

πονώ...

Όνομα:	4 (450 x 318).jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	37,9 KB 
ID:	287643

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Λοιπόν... προσπαθώντας να διαβάσω (με όση αντικειμενικότητα μπορώ να έχω έχοντας μια συμπάθεια στον Ρόσσι αλλά και στα Χόντα) τα παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω κάτι...

Τι είναι αυτό το μοναδικό ταλέντο που έχει ο Στόνερ και δεν έχει ο Ρόσσι ή οι υπόλοιποι; Πολλοί καβαλάγανε σε GP πολύ πριν πριν ο Στόνερ καβαλήσει τέτοιο μηχανάκι και τώρα που σταμάτησε καβαλάνε ακόμα κι ανεβαίνουν και σε βάθρα...

Γιατί και την ταχύτητα είχε και το μυαλό αλλά αν θες να είσαι θρύλος θα πρέπει να έχεις και διάρκεια.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Καλα το ωραια ειναι σχετικό.
    Ωραια ηταν η προσπεραση στο Χορχε το 09 στη καταλονια...

Σημειολογικά ομως η συγκεκριμένη οπως και με την Τουλα το 04, εκρινε καταστασεις... δεν ειναι τυχαια η ψυχολογικη κατρακυλα του Στονερ μετα απο αυτο το γεγονος και αν θελετε προπομπος της απόφασης του περι αποσυρσης. Γι' αυτο και η συζητηση... thatsracing δηλαδη και με τη βουλα της ντορνα...
    γι'αυτο τονισα ΓΙΑ ΜΕΝΑ...επειδη οντως ειναι σχετικο...
    τωρα αν αυτο εκρινε την αποφαση του stoner να εγκαταλειψει 4 χρονια αργοτερα, τοτε λυπαμαι αλλα ειναι πολυ κριμα...
    γιατι ο Stoner μετα απεδειξε την ανωτεροτητα του και με το οτι ο γιατρος δεν πηγε βημα την κασα και με το γεγονος οτι οταν πηγε honda κερναγε τσαϊ του βουνου ολο το grid...

εσυ πιστευεις δλδ οτι ο stoner επεσε με τα μουτρα στην παγιδα της ψυχολογιας του doctor και της dorna (αν θελεις)??
    και ολο αυτο το κουβαλησε και τοσα χρονια μετα? ενω ειχε αποδειξει σε ολο το κοσμο οτι παιρνει το γκαζι νωριτερα απο ολους και οι κλισεις του ειναι εξωπραγματικες...

δεν ξερω...
    :shrugs:

Sniper,for real?

Σελίδα 12 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Casey Stoner: The Final Lap
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2013, 20:17
  2. 27 to 1 The Rise of Casey Stoner !!!
    από Runner Ducati στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2007, 16:45
  3. The Lord Of The..............GREEKS!Xα!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2004, 11:45
  4. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:59
  5. The Lord Of The Rings......The end...!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF