Σελίδα 12 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 234

Θέμα: το μεγαλειο της τροχαιας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν είπα ότι δε του γάμησαν τη μάνα. Είπα ότι το σύστημα ήταν καλό.
    Στην Αμερική όταν σε πάνε στο νοσοκομείο ρωτάνε Ασφάλεια (λ7) έχεις?
    Αν η απάντηση είναι όχι παίρνεις πούλο, στην Ελλάδα -ως τώρα- ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο.
    Ράτζο? Ράτζο!
    Πούλο όμως ποτέ!
    Τα πράγματα φυσικά θα αλλάξουν.
    Οι μοτοσικλετιστές και τα τρομερά ατυχήματα που είχαν φυσικά επιβάρυναν το σύστημα υγείας.
    Όπως το επιβάρυναν και τα τροχαία γενικά και η ανύπαρκτη υγιεινή εργασίας και η κακή διατροφή και το τσιγάρο και το αλκόολ και τα ναρκωτικά και ένα κάρο άλλα ζητήματα που οι υπεύθυνοι του υπουργείου υγείας έγραψαν στα παπάρΓια τους.
    Απλό παράδειγμα.
    Αν λέγαμε ας πούμε ότι ο εργάτης στην οικοδομή δεν μπορεί να κουβαλάει τούβλα και ντενεκέ στη πλάτη αλλά πρέπει να βάλει ο εργολάβος αναβατόριο, πόσα θα γλίτωνε το ΙΚΑ μπορείς να σκεφτείς?
    Πόσες εργατοώρες εν τέλει δεν θα χάνονταν?
    Αν το ΦΠΑ στα κράνη ήταν 0 πόσες ζωές κλπ κλπ
    Νούμερα φίλε !
    Αμείλικτα νούμερα που μόνο η αχαρακτήριστη συμπεριφορά του κράτους αγνόησε και μαζί με όλα τ άλλα μας έφερε εδώ που ειμαστε σήμερα.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ............

Μού θυμίζει κυβερνητικό έκπρόσωπο καί δέν θά πάρω.....
    Δέν θά τό κουβεντιάσω άλλο,έχε τήν άποψη σου.
    Καί δέν θά νοιώσω ΕΝΟΧΟΣ....ΠΟΤΕ όσες φορές καί νά σπάσω
    τό κεφάλι μου,όσο παράλυτος καί παραπληγικός καί νά μείνω
    έπειδή έτσι άπλά ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑ ΚΡΑΝΟΣ....!!!
    Άντίθετα θά νοιώθω όργή γιά όλα αύτά τά ΑΠΛΗΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,
    πού ένώ ξεκίνησαν φτωχοί,στό όνομα τής Δημοκρατίας
    καί τού σοσιαλισμού έκαναν ΑΙΣΧΗ βυθίζοντας έναν λαό πού έτσι κι άλλιώς
    ήταν άπαίδευτος καί πεινασμένος γιά καλοπέραση, στήν ΔΥΣΤΥΧΙΑ
    τήν άπελπισία καί τόν έκαναν νά πηδάει άπό τά μπαλκόνια...!!!
    ΟΞΩ ΚΑΘΙΚΙΑ .......ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ...!!
    Πού ψάχνετε 2 χρόνια γιά ένα στικάκι
    Σήμερα γιά νά μασάει κάποιος καί νά σκέφτεται όπως ΕΣΥ,δύο πράμματα
    μπορεί νά συμβαίνουν ή είναι ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΙΔΟ,
    ή μέρος τού συστήματος τής μασαμπούκας τρώγοντας άπό κοκκαλάκι
    μέχρι παντεσπάνι.........πού είπε καί κάποια χοντρή ψυχή.
    Συμπέρασμα...??
    ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ........όχι όμως γιά σώσετε αύτή τήν άπάτη πού ζούμε,
    όχι γιά νά μήν βουλιάξετε ΤΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ πού άν δέν
    έχεις λεφτά πέθανες.....άλλά
    γιά νά ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ καί νά μήν πέσετε σέ αύτά τά
    ΣΑΠΙΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ
    πού θά σάς στείλει μία ώρα γρηγορότερα άν δέν έχετε λεφτά γιά φακελλάκι....!!!
    Τό μόνο λοιπόν πού θά μπορούσε νά προσφέρει αύτή ή σκέψη περί έπιβαρύνσεως ντεμέκ
    τού κρατικού προυπολογισμού μέ τήν άλόγιστη συμπεριφορά μας όταν καβαλάμε μηχανάκι
    χωρίς κράνος............τό μόνο λέω , θά ήταν νά άνατριχιάσουμε καί νά σκεφτούμε,
    ωχ.............άλλοίμονο μήν πέσουμε στά χέρια αύτού τού έξαίρετου συστήματος ύγείας...!!
    ΒΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ.............
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΞΕΚΡΑΝΩΤΑ ΜΕ
    ΤΟ ΜΑΛΛΙ..............ΛΑ,ΛΑ
    Τι σάς φταίνε τά κοριτσάκια ρέ.....τόσα περιστατικά έχουμε,τόσα παιδιά έφυγαν.
    Άν είστε μάγκες δώστε ένα κατοστάρικο έφόσον τόν σκέφτεστε τόν άλλον
    πάρτε έαν φτηνό κρανάκι καί βάλτε το στό κεφάλι της πρίν ξεκινήσετε.

ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 27/04/2013 στις 06:30.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ............

Μού θυμίζει κυβερνητικό έκπρόσωπο καί δέν θά πάρω.....
    Δέν θά τό κουβεντιάσω άλλο,έχε τήν άποψη σου.
    Καί δέν θά νοιώσω ΕΝΟΧΟΣ....ΠΟΤΕ όσες φορές καί νά σπάσω
    τό κεφάλι μου,όσο παράλυτος καί παραπληγικός καί νά μείνω
    έπειδή έτσι άπλά ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΑ ΚΡΑΝΟΣ....!!!
    Άντίθετα θά νοιώθω όργή γιά όλα αύτά τά ΑΠΛΗΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,
    πού ένώ ξεκίνησαν φτωχοί,στό όνομα τής Δημοκρατίας
    καί τού σοσιαλισμού έκαναν ΑΙΣΧΗ βυθίζοντας έναν λαό πού έτσι κι άλλιώς
    ήταν άπαίδευτος καί πεινασμένος γιά καλοπέραση, στήν ΔΥΣΤΥΧΙΑ
    τήν άπελπισία καί τόν έκαναν νά πηδάει άπό τά μπαλκόνια...!!!
    ΟΞΩ ΚΑΘΙΚΙΑ .......ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ...!!
    Πού ψάχνετε 2 χρόνια γιά ένα στικάκι
    Σήμερα γιά νά μασάει κάποιος καί νά σκέφτεται όπως ΕΣΥ,δύο πράμματα
    μπορεί νά συμβαίνουν ή είναι ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΙΔΟ,
    ή μέρος τού συστήματος τής μασαμπούκας τρώγοντας άπό κοκκαλάκι
    μέχρι παντεσπάνι.........πού είπε καί κάποια χοντρή ψυχή.
    Συμπέρασμα...??
    ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ........όχι όμως γιά σώσετε αύτή τήν άπάτη πού ζούμε,
    όχι γιά νά μήν βουλιάξετε ΤΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ πού άν δέν
    έχεις λεφτά πέθανες.....άλλά
    γιά νά ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ καί νά μήν πέσετε σέ αύτά τά
    ΣΑΠΙΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ
    πού θά σάς στείλει μία ώρα γρηγορότερα άν δέν έχετε λεφτά γιά φακελλάκι....!!!
    Τό μόνο λοιπόν πού θά μπορούσε νά προσφέρει αύτή ή σκέψη περί έπιβαρύνσεως ντεμέκ
    τού κρατικού προυπολογισμού μέ τήν άλόγιστη συμπεριφορά μας όταν καβαλάμε μηχανάκι
    χωρίς κράνος............τό μόνο λέω , θά ήταν νά άνατριχιάσουμε καί νά σκεφτούμε,
    ωχ.............άλλοίμονο μήν πέσουμε στά χέρια αύτού τού έξαίρετου συστήματος ύγείας...!!
    ΒΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ.............
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΞΕΚΡΑΝΩΤΑ ΜΕ
    ΤΟ ΜΑΛΛΙ..............ΛΑ,ΛΑ
    Τι σάς φταίνε τά κοριτσάκια ρέ.....τόσα περιστατικά έχουμε,τόσα παιδιά έφυγαν.
    πάρτε έαν φτηνό κρανάκι καί βάλτε το στό κεφάλι της πρίν ξεκινήσετε.

ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ

Θα περιοριστώ μόνο να σου πω ότι ένα κράτος δεν τρέχει με ευχές και συμβουλές αλλά με νόμους και λ7.
    Θα συμφωνήσω με τα λαμόγια.
    Κυβερνητικός δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Να χαμε σκάσει μόνο ένα 100ρικο καλά θα ταν

παρεπιμπτόντως Αεκάρα, παρόλο που με είχες εκνευρίσει στο περίφημο thread, εδώ το μόνο που έχω να πω είναι για όσο γράφεις

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος

εδω ο Σταυρος πχ ζηταει προστιμα αναλογα με τις οικονομικες του δυνατοτητες...σαν να λεει...θα παρανομησω επειδη στα αρχιδια μου ολα...αλλα και εσυ κανε μου ενα σκοντο...

το θεμα εχει ξεφυγει ,οπως κλασσικα γινετε στο μοτο...

δεν διεκδηκω το αλλανθαστο γιατι τα εχω κανει ολα στην ζωη μου...εχω παρανομησει οπως ολοι μας αλλωστε...εδω το θεμα ομως ειναι ποιο?

ειναι ωραιο να τα ακους αυτα απο καποιον που εχει busa...
    δλδ εσενα που η πρωτη σου ξεφτιλιζει καθε οριο που υπαρχει στην Ελλαδα, σε ενοχλει που λεω εγω να υπαρχουν προστιμα αναλογα του εισοδηματος...(και να τσουζουν)...
    ενημερωτικα αν βαλεις 200€ προστιμο σε καποιον που παιρνει 500 τον μηνα, θα τον τσουξει ΠΑΡΑ πολυ...
    αν ομως ο αλλος παιρνει 2000€, θα του ψιλοκλασεις τα @@...

επισης να αναθεωρησεις την τριτη προταση που παρεθεσα...εχεις παρανομησεις και θα συνεχισεις να παρανομεις με το μηχανακι που εχεις..
    εκτος αν το πηγαινεις με πρωτη και συμπλεκταριστο...
    ελα φιλακια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Να χαμε σκάσει μόνο ένα 100ρικο καλά θα ταν

παρεπιμπτόντως Αεκάρα, παρόλο που με είχες εκνευρίσει στο περίφημο thread, εδώ το μόνο που έχω να πω είναι για όσο γράφεις
    Ρισπεκτ σε τι?
    Στις κατάρες και τα αναθέματα ή με το ότι το αν δεν έχεις λ7 την έβαψες οπότε τι το κουβεντιάζουμε?

Εγώ λοιπόν επειδή γνωρίζω πολλούς που δεν έχουν λεφτά και την έχουν βαμμένη, λέω ότι το σύστημα υγείας πρέπει να φτιαχτεί . (τώρα αν μπορούν δαύτοι να το φτιάξουν ή πρέπει να έρθουν άλλοι είναι μια διαφορετική κουβέντα)
    Λέω ακόμα ότι τα λ7του συστήματος υγείας μεταφράζονται σε ζωούλες.
    -παρακάμπτοντας τη προσβολή ότι μάλλον μαζί τα έφαγα-

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Ρισπεκτ σε τι?
    Στις κατάρες και τα αναθέματα ή με το ότι το αν δεν έχεις λ7 την έβαψες οπότε τι το κουβεντιάζουμε?

Εγώ λοιπόν επειδή γνωρίζω πολλούς που δεν έχουν λεφτά και την έχουν βαμμένη, λέω ότι το σύστημα υγείας πρέπει να φτιαχτεί . (τώρα αν μπορούν δαύτοι να το φτιάξουν ή πρέπει να έρθουν άλλοι είναι μια διαφορετική κουβέντα)
    Λέω ακόμα ότι τα λ7του συστήματος υγείας μεταφράζονται σε ζωούλες.
    -παρακάμπτοντας τη προσβολή ότι μάλλον μαζί τα έφαγα-
    Συγνώμη αυτό συμπεραίνεται από τα λεγόμενά του ;
    εγώ γιατί έχω καταλάβει κάτι εντελώς διαφορετικό ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Εγώ δεν είπα ότι δε του γάμησαν τη μάνα. Είπα ότι το σύστημα ήταν καλό.
    Στην Αμερική όταν σε πάνε στο νοσοκομείο ρωτάνε Ασφάλεια (λ7) έχεις?
    Αν η απάντηση είναι όχι παίρνεις πούλο, στην Ελλάδα -ως τώρα- ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο.
    Ράτζο? Ράτζο!
    Πούλο όμως ποτέ!
    Τα πράγματα φυσικά θα αλλάξουν.
    Οι μοτοσικλετιστές και τα τρομερά ατυχήματα που είχαν φυσικά επιβάρυναν το σύστημα υγείας.
    Όπως το επιβάρυναν και τα τροχαία γενικά και η ανύπαρκτη υγιεινή εργασίας και η κακή διατροφή και το τσιγάρο και το αλκόολ και τα ναρκωτικά και ένα κάρο άλλα ζητήματα που οι υπεύθυνοι του υπουργείου υγείας έγραψαν στα παπάρΓια τους.
    Απλό παράδειγμα.
    Αν λέγαμε ας πούμε ότι ο εργάτης στην οικοδομή δεν μπορεί να κουβαλάει τούβλα και ντενεκέ στη πλάτη αλλά πρέπει να βάλει ο εργολάβος αναβατόριο, πόσα θα γλίτωνε το ΙΚΑ μπορείς να σκεφτείς?
    Πόσες εργατοώρες εν τέλει δεν θα χάνονταν?
    Αν το ΦΠΑ στα κράνη ήταν 0 πόσες ζωές κλπ κλπ
    Νούμερα φίλε !
    Αμείλικτα νούμερα που μόνο η αχαρακτήριστη συμπεριφορά του κράτους αγνόησε και μαζί με όλα τ άλλα μας έφερε εδώ που ειμαστε σήμερα.
    Ναι τα ατυχηματα επιβαρυναν το συστημα υγειας οπως και οσοι καπνιζουν, πινουν, ειναι χρηστες δεν προσεχουν τι τρωνε κλπ...
    Ομως αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του συτηματος υγειας, να εξυπηρετει τους φορολογουμενους πολιτες του οταν αυτοι το εχουν αναγκη.

Και οχι δεν ειναι λογικη ας προσεχε να μην επινε, να μην καπνιζε, να φορουσε κρανος, να μην επερνε ναρκωτικα,
    γιατι με την ιδια λογικη θα επρεπε ενα παιδι που γεννιεται με προβλημα να το ριξουμε στον καιαδα διοτι εκτος οτι θα επιβαρυνει τον προυπολογισμο για ολη του τη ζωη, δεν θα μπορει και να αποφερει χρηματα στο ασφαληστικο του ταμειο (αφου δεν θα ειναι ικανο να εργαστει)...

Α! Και ΟΧΙ δεν ειναι παιδαγωγικη μεθοδος να παιρνουμε ενα 8χρονο παιδι και να το πηγενουμε στο νοσοκομειο να βλεπει τι επαθαν οσοι οδηγουσαν μοτο ξεκρανωτοι..
    Πιο πιθανο ειναι να αποκτησει ψυχολογικα και να μην θελει ουτε να ανεβει σε μηχανη παρα να συνετιστει και να φοραει κρανος...
    Αυτο θα μπορουσε να γινει σε νεους (16+ ?) που ηδη καβαλαν ωστε να δουν τα αποτελεσματα της μη χρησης εξοπλισμου.. Εκει αλλωστε απευθυνοντε και τα σποτακια τα οποια και παλι πιστευω ειναι χοντροκομενα και διαιωνιζουν την ιδεα οτι ολες οι μηχανες ειναι σκοτωστρες και δεν πρεπει να αφηνουν οι γονεις τα παιδια να τις καβαλανε...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Νομίζω ότι αυτό που θέλει να πει ο κτήνος είναι ότι στην Ελλάδα (κάποτε) ακόμα και με 0 € (δρχ) μια κάποια περίθαλψη την είχες. Μπορεί σε ράντζο, μπορεί σε συνθήκες γάματα, αλλά δε θα πήγαινες σαν το σκυλί στο αμπέλι άμα δεν είχες φράγκα. Τα φακελάκια πηγαινοέρχονταν, οι λεφτάδες είχαν άλλη αντιμετώπιση κλπ. Δε λέει κανείς το αντίθετο. Αλλά υπήρχε ένα κάποιο σύστημα υγείας που δεν ήταν "Έχεις φράγκα? Ζεις! Δεν έχεις? Τράβα ψόφα!". Τώρα το ότι το αποκαλεί πολύ καλό σα σύστημα είναι ένα θέμα γιατί κι εγώ μόνο πολύ καλό δε θα το χαρακτήριζα. Αλλά σε σχέση με το πού είμαστε τώρα και κυρίως το πού οδεύουμε χαιρετίσματα. Άμα το πιάσεις τελείως σχετικά, και το κάποιο όποιο σύστημα, τέλειο φαίνεται μπροστά στο μηδενικό σύστημα.

Η διαφωνία με τον Τέρενς (αν κατάλαβα καλά) είναι ότι ο κτήνος επικαλείται το "Συν τις άλλοις, φόρα το ρημαδοκράνος σου γιατί άμα ανοίξει η κεφάλα σου, ένα ήδη χρεωκοπημένο σύστημα θα έχει να φροντίζει και σένα μαζί με κάποιον που έχει καρκίνο και δεν είχε την επιλογή να φορέσει "κράνος" για να τον αποφύγει. Άλλοι φταίνε που φτάσαμε ως εδώ, αλλά μιας και φτάσαμε σκέψου κυρίως την κεφάλα σου αλλά και τον διπλανό σου και φόρα το".
    Ο Τέρενς ωρύεται (ως συνήθως) γιατί θέλει να το φορέσει το κράνος για την πάρτη του κι όχι για τα λαμόγια που μας έφεραν ως εδώ, κι ότι άμα σπάσει αυτός το κεφάλι του δε θα φταίει αυτός που θα μείνει ο διπλανός του χωρίς περίθαλψη για να φροντίσουν τον ίδιο, αλλά το κράτος που τα έχει κάνει μπουρδέλο και δεν αντέχει να φροντίσει και τους δύο.

Το αιώνια πρόβλημα που δημιουργείται όταν ο ένας μιλάει κανονιστικά κι ο άλλος περιγραφικά.
    Σα σκέτα νούμερα sound είναι το επιχείρημα του κτήνους αλλά αντιστοίχως πρέπει να κόψουμε και το κάπνισμα και.... τέσπα. Έγινε ο καφές. Έγραφα γιατί ψιλοβαριόμουν να κοιτάω την καφετιέρα. Άμα πέτυχα τίποτα πάει καλά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι αυτό που θέλει να πει ο κτήνος είναι ότι στην Ελλάδα (κάποτε) ακόμα και με 0 € (δρχ) μια κάποια περίθαλψη την είχες. Μπορεί σε ράντζο, μπορεί σε συνθήκες γάματα, αλλά δε θα πήγαινες σαν το σκυλί στο αμπέλι άμα δεν είχες φράγκα. Τα φακελάκια πηγαινοέρχονταν, οι λεφτάδες είχαν άλλη αντιμετώπιση κλπ. Δε λέει κανείς το αντίθετο. Αλλά υπήρχε ένα κάποιο σύστημα υγείας που δεν ήταν "Έχεις φράγκα? Ζεις! Δεν έχεις? Τράβα ψόφα!". Τώρα το ότι το αποκαλεί πολύ καλό σα σύστημα είναι ένα θέμα γιατί κι εγώ μόνο πολύ καλό δε θα το χαρακτήριζα. Αλλά σε σχέση με το πού είμαστε τώρα και κυρίως το πού οδεύουμε χαιρετίσματα. Άμα το πιάσεις τελείως σχετικά, και το κάποιο όποιο σύστημα, τέλειο φαίνεται μπροστά στο μηδενικό σύστημα.

Η διαφωνία με τον Τέρενς (αν κατάλαβα καλά) είναι ότι ο κτήνος επικαλείται το "Συν τις άλλοις, φόρα το ρημαδοκράνος σου γιατί άμα ανοίξει η κεφάλα σου, ένα ήδη χρεωκοπημένο σύστημα θα έχει να φροντίζει και σένα μαζί με κάποιον που έχει καρκίνο και δεν είχε την επιλογή να φορέσει "κράνος" για να τον αποφύγει. Άλλοι φταίνε που φτάσαμε ως εδώ, αλλά μιας και φτάσαμε σκέψου κυρίως την κεφάλα σου αλλά και τον διπλανό σου και φόρα το".
    Ο Τέρενς ωρύεται (ως συνήθως) γιατί θέλει να το φορέσει το κράνος για την πάρτη του κι όχι για τα λαμόγια που μας έφεραν ως εδώ, κι ότι άμα σπάσει αυτός το κεφάλι του δε θα φταίει αυτός που θα μείνει ο διπλανός του χωρίς περίθαλψη για να φροντίσουν τον ίδιο, αλλά το κράτος που τα έχει κάνει μπουρδέλο και δεν αντέχει να φροντίσει και τους δύο.

Το αιώνια πρόβλημα που δημιουργείται όταν ο ένας μιλάει κανονιστικά κι ο άλλος περιγραφικά.
    Σα σκέτα νούμερα sound είναι το επιχείρημα του κτήνους αλλά αντιστοίχως πρέπει να κόψουμε και το κάπνισμα και.... τέσπα. Έγινε ο καφές. Έγραφα γιατί ψιλοβαριόμουν να κοιτάω την καφετιέρα. Άμα πέτυχα τίποτα πάει καλά
    Καπνιστή
    Όπως τα λες είναι και προσθέτω.

Η πρόληψη και η εκπαίδευση του πληθυσμού ως προς τα θέματα υγείας δεν είναι κάτι που γίνεται μαγικά.
    Υπάρχουν κρατικές υπηρεσίες για αυτό που αντί να κάνουν τη δουλειά τους τοΜΠαίζουν όλη μέρα.
    (Οι καμπάνιες για το κάπνισμα, το αλκόολ, τα ναρκωτικά, τη ζώνη ασφαλείας κλπ για αυτό γίνονται )
    Υπάρχει επιστήμη ολόκληρη που ασχολείται με όλα αυτά.
    Τώρα το σύστημα ήταν καλό γιατί είχε σαν αρχή να βοηθάει τους πάντες. Απέτυχε όμως (δεν είμαστε τυφλοί) γιατί το κράτος δεν το διαφύλαξε.
    Για την ακρίβεια το κράτος χρησιμοποίησε το ανθρώπινο πρόσωπο του συστήματος για τον προσωπικό πλουτισμό των ημετέρων
    Αν θέλεις δεν κάθισε ποτέ να εξηγήσει στον πολίτη πόσο σημαντικό είναι ένα τέτοιο σύστημα υγείας και πως θα πρέπει να λειτουργεί. (και γιατί να το κάνει άραγε?)
    Θα μου πεις έκανε και τίποτα άλλο εκτός από το να γαμάει τα πάντα?
    Τέλος πάντων ο πολιτισμός μια χώρας δεν φαίνεται από το πόσες φερράρι παρκάρουν παραλία, ούτε με το μέσο όρο των εισοδημάτων.
    Από την υγεία κατ αρχήν φαίνεται και από μερικά πράγματα ακόμα.

Το σύστημα υγείας πρέπει να ορθοποδήσει
    Πάση θυσία !

Bradipous
    Πουθενά δεν έγραψα κάτι τέτοιο.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Αν αναφερεσαι στη 2η παρ. ναι δεν το ειπες ετσι, απλα το γενικευσα λιγο γιατι ακολουθει την ιδια λογικη με τα οσα ειπες παραπανω...

Αν αναφερεσαι στη 3η παρ. δεν αναφερθηκα σε εσενα αλλα σε οσα υποθηκαν παρπανω...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Το σύστημα υγείας πρέπει να ορθοποδήσει
    Πάση θυσία !
    Η ελπίδα είναι προσωπικό δικαίωμα του καθενός και να σου το στερήσω δεν μπορώ.
    Γνώμη μου είναι απλά ότι τίποτα δε γίνεται μεμονωμένα. Δε γίνεται να έχεις υγεία και να μην έχεις παιδεία. Δε γίνεται να έχεις παιδεία και να μην έχεις συντάξεις. Δε γίνεται το ένα πόδι να είναι πιο μακρύ από το άλλο. Ακόμα κι αν ορθοποδήσει (το ένα πόδι) μπορεί να περπατήσεις κουτσαίνοντας για λίγο καιρό και μετά θα σκάσεις κάτω σαν καρπούζι (όπως και έχουμε δει επανειλημμένα να συμβαίνει στη χώρα μας).
    Μόνο με σύστημα υγείας δεν πας πουθενά. Χώρια που δε γίνεται να έχεις μόνο σύστημα υγείας χωρίς να έχεις άλλα πράγματα, αλλά ακόμα και να γινόταν δε θα τράβαγε η δουλειά.
    Στη φάση που είμαστε τώρα δεν έχουμε τίποτα, κι ακόμα χειρότερα δεν έχουμε τίποτα δικό μας (δημόσιο ή λαϊκό αν προτιμάς), κι ακόμα χειροτερότερα κάποιοι (από την πλέμπα, όχι από τους πάνω που θα ήταν λογικό) χαίρονται κιόλας γι'αυτό, και νομίζουν ότι αυτό που βλέπουν να έρχεται από μακριά είναι η σωτηρία καβάλα στο άσπρο ιδιωτικοποιημένο άλογό της....
    Καλή αντάμωση..... Ξέρετε που

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ειναι ωραιο να τα ακους αυτα απο καποιον που εχει busa...
    δλδ εσενα που η πρωτη σου ξεφτιλιζει καθε οριο που υπαρχει στην Ελλαδα, σε ενοχλει που λεω εγω να υπαρχουν προστιμα αναλογα του εισοδηματος...(και να τσουζουν)...
    ενημερωτικα αν βαλεις 200€ προστιμο σε καποιον που παιρνει 500 τον μηνα, θα τον τσουξει ΠΑΡΑ πολυ...
    αν ομως ο αλλος παιρνει 2000€, θα του ψιλοκλασεις τα @@...

επισης να αναθεωρησεις την τριτη προταση που παρεθεσα...εχεις παρανομησεις και θα συνεχισεις να παρανομεις με το μηχανακι που εχεις..
    εκτος αν το πηγαινεις με πρωτη και συμπλεκταριστο...
    ελα φιλακια...
    το παραδειγμα σου δεν θα μου το ελεγε ουτε το βαφτιστηρι μου που ειναι 2 χρονων...και ειναι ενας απο τους λογους που ηθελα να φυγω απο την Ελλαδα...παρτακισμος οσο δεν παει και στα αρχιδια μας ολα...και οπως ξαναειπα...θελω σκοντο επειδη ειμαι επαναστατης και εχω την παρανομια μεσα μου καθημερινα...

Σταυρο εκτος απο το busa που πιανει τα 300 (οχι εγω γιατι ειμαι κουλος) ολα τα σημερινα οχηματα πιανουν πολλα χλμ πανω απ τα ορια που οριζει ο ΚΟΚ...το αν θα το πηγαινει καποιος συνεχεια κοκκινα η οχι ειναι στο μυαλο του και στην παιδεια του...αλλα ο ΚΟΚ εκτος απο τα ορια της ταχυτητα εχει και πολλα αλλα...ζωνες,κρανη,πινακιδες,ασφαλιες,σηματοδοτηση οδηγηση μεθυσμενοι κλπ..βεβαια επειδη εσυ δεν πινεις και φορας συνεχεια κρανος σε νοιαζουν αποκλειστικα (φανταζομαι)τα ορια ταχυτητας...αντε και καμμια πινακιδα για ειναι πιο αλητια το εργαλειο με την πινακιδα στον λασπωτηρα..

ξαναλεμε το θεμα δεν ειναι ποσο ειναι το καθε προστιμο αλλα το τι κανουμε εμεις για να μην δωσουμε το δικαιωμα...και ναι...εχω παρανομησει παρα πολλες φορες...ευτηχως με επιασαν μονο για κρανος...αλλα μετα δεν μπηκα εδω μεσα να μυξοκλαιω για το τι μαλακες ειναι οι μπατσοι που με εγραψαν...τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που γραφω για να στα ζωγραφισω αν ειναι....

με ενοχλει που οταν καποιος κανει την μαλακια, αντι να το βουλωσει (με την καλη εννοια) και να δεχτει τις συνεπειες,μπαινει εδω και κλαιγετε κραζοντας...ειναι οπως ειπε ο Βυρωνας...τους κανονες τους ξερεις...αν τους παιξεις σωστα δεν σε ακουμπαει κανεις...αν δεν σου αρεσει υπαρχουν διαφορες εναλλακτικες...

και εν τελει σταματηστε να τσουβαλιαζετε πραγματα και καταστασεις γιατι δινετε δικιο στον χοντρο που ειπε οτι ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    το παραδειγμα σου δεν θα μου το ελεγε ουτε το βαφτιστηρι μου που ειναι 2 χρονων...και ειναι ενας απο τους λογους που ηθελα να φυγω απο την Ελλαδα...παρτακισμος οσο δεν παει και στα αρχιδια μας ολα...και οπως ξαναειπα...θελω σκοντο επειδη ειμαι επαναστατης και εχω την παρανομια μεσα μου καθημερινα...

καλα, ασε το βαφτιστηρι σου που ειναι 2 χρονων και παμε στο προκειμενο..
    πρωτα το κρατος κανει σκοντο στα προστιμα λεγοντας σου οτι πληρωνοντας τα αμεσα και μεσα σε 10 μερες, πληρωνεις το μισο ποσο...
    οποτε γιατι και ο πολιτης να μην σκεφτεται ετσι??
    οταν βλεπεις οτι το συστημα ειναι καθαρα εισπρακτικο και ουδεμια σχεση εχει με το να συνετισει τον παραβατη, γιατι να μιλησουμε για κατι αλλο??

Σταυρο εκτος απο το busa που πιανει τα 300 (οχι εγω γιατι ειμαι κουλος) ολα τα σημερινα οχηματα πιανουν πολλα χλμ πανω απ τα ορια που οριζει ο ΚΟΚ...το αν θα το πηγαινει καποιος συνεχεια κοκκινα η οχι ειναι στο μυαλο του και στην παιδεια του...αλλα ο ΚΟΚ εκτος απο τα ορια της ταχυτητα εχει και πολλα αλλα...ζωνες,κρανη,πινακιδες,ασφαλιες,σηματοδοτηση οδηγηση μεθυσμενοι κλπ..βεβαια επειδη εσυ δεν πινεις και φορας συνεχεια κρανος σε νοιαζουν αποκλειστικα (φανταζομαι)τα ορια ταχυτητας...αντε και καμμια πινακιδα για ειναι πιο αλητια το εργαλειο με την πινακιδα στον λασπωτηρα..

ΑΚΡΙΒΩΣ!! αν ηθελαν να πηγαινουμε με τα ορια ταχυτητας που οριζει ο ΚΟΚ, ας εβαζαν περιοριστες στα ιδια τα οχηματα...οπως εχουν κανει με τα 100 αλογα στην Γαλλια για τις μηχανες...
    εκει αν σε πιασει που εχεις βγαλει τον περιοριστη σε γ@μαει...αλλα ρε φιλε δεν θελουν να το κανουν αυτο, γιατι απλουστατα ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ!!
    δεν γινεται να πηγαινεις στην Αττικη Οδο με 90χλμ/ωρα...απλα δεν γινεται...
    οσο βλακας και να εισαι οταν βλεπεις εναν τοσο καλοφτιαγμενο δρομο με 5 λωριδες, τελειο οδοστρωμα, χωρις καμια στροφη (μονο με καποιες καμπες), δεν γινεται να σε περιοριζει τοσο...
    ειδικα την στιγμη που τα οχηματα εχουν εξελιχθει τοσο πολυ με ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια...
    ειναι αστειο απο οποια πλευρα και να το δεις...

ξαναλεμε το θεμα δεν ειναι ποσο ειναι το καθε προστιμο αλλα το τι κανουμε εμεις για να μην δωσουμε το δικαιωμα...και ναι...εχω παρανομησει παρα πολλες φορες...ευτηχως με επιασαν μονο για κρανος...αλλα μετα δεν μπηκα εδω μεσα να μυξοκλαιω για το τι μαλακες ειναι οι μπατσοι που με εγραψαν...τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που γραφω για να στα ζωγραφισω αν ειναι....

σωστο

με ενοχλει που οταν καποιος κανει την μαλακια, αντι να το βουλωσει (με την καλη εννοια) και να δεχτει τις συνεπειες,μπαινει εδω και κλαιγετε κραζοντας...ειναι οπως ειπε ο Βυρωνας...τους κανονες τους ξερεις...αν τους παιξεις σωστα δεν σε ακουμπαει κανεις...αν δεν σου αρεσει υπαρχουν διαφορες εναλλακτικες...

και αυτο σωστο

και εν τελει σταματηστε να τσουβαλιαζετε πραγματα και καταστασεις γιατι δινετε δικιο στον χοντρο που ειπε οτι ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ...
    αν το δεις σφαιρικα θα δεις πολλα δικια στην συγκεκριμενη φραση...το εχω πει πολλες φορες...ο καθενας με τον τροπο του εχει φαει λεφτα...δεν εχει σημασια αν ειναι πολλα ή λιγα...αλλα το οτι εχει φαει...

τελος δεν ειναι θεμα επαναστασης! ειναι θεμα κοινης λογικης...
    μακαρι ολες οι επαναστασεις να γινοντουσαν ετσι...βγαζοντας τις πινακιδες και πηγαινοντας με 300...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Αν αναφερεσαι στη 2η παρ. ναι δεν το ειπες ετσι, απλα το γενικευσα λιγο γιατι ακολουθει την ιδια λογικη με τα οσα ειπες παραπανω...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος

Και οχι δεν ειναι λογικη ας προσεχε να μην επινε, να μην καπνιζε, να φορουσε κρανος, να μην επερνε ναρκωτικα,
    γιατι με την ιδια λογικη θα επρεπε ενα παιδι που γεννιεται με προβλημα να το ριξουμε στον καιαδα διοτι εκτος οτι θα επιβαρυνει τον προυπολογισμο για ολη του τη ζωη, δεν θα μπορει και να αποφερει χρηματα στο ασφαληστικο του ταμειο (αφου δεν θα ειναι ικανο να εργαστει)... ..
    του καλαφάτισες τα πρέκια...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  4. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε