Καλά λένε τελικά ότι ό,τι κάνεις στη ζωή σου το βρίσκεις μπροστά σου αργότερα!
Καλά λένε τελικά ότι ό,τι κάνεις στη ζωή σου το βρίσκεις μπροστά σου αργότερα!
Θυμαμαι μια παλια συνεντευξη του Χορχε στο 0-300, ηταν ακομα μαθητης, αν και δηλωσε οτι ειχε παρατησει το σχολειο για να τρεχει στους αγωνες.
Μου εκανε μεγαλη εντυπωση ποσο υπεροπτης ηταν, φυσικα απο τοτε τον ειχα αντιπαθησει. Απο τοτε περασαν πολλα χρονια, οι image makers αφιερωσαν πολλες ωρες σε αυτο το παιδι και εχει φτιαξει καπως αυτο που προσπαθει να περασει προς τα εξω.
Βεβαια οσο περνανε τα χρονια και συνειδητοποιω ποσο κουλαδι ειμαι μπροστα σε ολους αυτους τους εξωπραγματικους αρχιζω και συμπαθω οδηγους που παλαιοτερα μισουσα π.χ. Biaggi, Lorenzo, Stoner, Gibernau και λοιποι. Λιγο ασχετο με το θεμα μας αλλα με παρακινησε το βιντεακι τους συναδελφου απο πανω
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Φανταστικό το βιντεάκι!
Προσέξτε το ύφος της γυναίκας (νηπιαγωγού) που παίρνει τις δηλώσεις από τους αγωνιζόμενους.. κρατιέται να μη σκάσει στα γέλια![]()
Ο Jorge σαν νήπιο ήταν κανονικός καλικάντζαρος...![]()
εγω λεω απο εδω και πέρα οταν είναι να σχολιάζουμε καλό είναι να το συνοδευομε και με με ανάλογη φωτογραφία για να υπερθεματίσουμε τα συναισθήματα μας που πηγαζουν απο τέτοιες σκηνές ... συναισθήματα του στυλ:
ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
δώσε αίμααααααα
πια μηχανάκια και πια στροφή και γιατι να στρίψει άλωστε. και τι μας νοιάζει αν μπορεί να τη βγάλει τη προσπέραση ή οχι... τι μας νοιάζει αν το μονο που τον έννοιαζε είναι απλά να σπρώξει τον άλλον έξω απο τη πίστα..... εμείς θέλουμε......
ΞΥΛΟΟΟΟΟΟ
αουγκκκκκκκ
ετσι για να συμβαδίζει και με τη γενιά μας
καθε φορα λεμε τα μοτο2/σβκ ειναι προπερ μοτορσαηκλ ρεησιν, για αντρες κ ετς
οταν πανε να τους μοιασουν τα τζιπιΑ εχουν κιλλερ ινστικτ ο μαρκεζ κ ο σιμος, η λαγκουνα ειναι παρανομη, κ.ο.κ.
γιου αρ νο λονγκερ ε ρεησιν ντραηβερ, ιφ γιου ντοντ γκο φορ ε γκαπ δατ εξιστς .. τα πε κ ο σεννα
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας, η τεχνολογία επιτρέπει να το ξαναδούμε:
Φωτό 1: Στρίβει ο Pedrosa που είναι μπροστά. Η γραμμή του φυσικά είναι η πιο «χαλαρή» που γίνεται, μιας και απλά κάνει βόλτα για τον τερματισμό:
Φωτό 2: Στρίβουν ο Lorenzo και ο Marquez. O Lorenzo έχει τον Marquez να τον κυνηγάει όλο τον αγώνα, άρα πρέπει να κρατά αμυντική γραμμή, έστω και λίγο:
Φωτό 3: Συνδυασμός των 2 φωτογραφιών. O Lorenzo έχει πάρει ακριβώς την ίδια γραμμή με τον Pedrosa. Τα νεύρα του είναι δικαιολογημένα, αλλά προς λάθος κατεύθυνση. Ο μόνος που φταίει είναι ο ίδιος που άφησε χώρο:
![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing