Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 186

Θέμα: ΦΤΗΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΧΡΙ 800 ΕΥΡΩ

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    pipe smoker +990

@angelodaegio ξαναδιάβασε το θέμα απ΄την αρχή, και σκέψου λίγο οτι αυτά που σου λένε είναι πάνω κάτω ίδια.
    Σου απάντησα εχθές στα πμ, αλλά δεν είχα διαβάσει το θέμα και πως εξελίχθηκε.

Η ουσία είναι οτι ψάχνεις μοτοσυκλέτα 20ετίας και έχεις (ισχυρή) άποψη για το πόσο πρέπει να αξίζουν. Βασικά δεν μπορείς να καθορίσεις εσύ τις τιμές και κατά δεύτερον ψάχνεις σε λάθος αγορά για τα λεφτά που δίνεις.

Ενα 400 ή 600 20ετίας ΑΝ είναι τζάμι, σημαίνει οτι έχει ιδιοκτήτη που έχει ρίξει πολλά λεφτά για να το κρατήσει σ΄αυτή τη κατάσταση, και συνήθως δεν έχει ανάγκη από 700-800 ευρώ.
    Πιθανότατα θα προτιμήσει να το κάψει παρά να μπεί σε παζάρια για 100 ευρώ, ή να το χαρίσει σε κάποιον που θα το εκτιμήσει.
    Το σύνηθες των μοτό 20ετίας που στοιχίζουν 700-800 είναι οτι είναι χρέπια. Και ένα χρέπι θέλει για πλάκα άλλα τόσα για να τσουλήσει. Αν έχεις την τύχη να βρεις κάποιο αξιοπρεπές μηχανάκι στα 800-1000 τσίμπα το και πες και ευχαριστώ. Αλλιώς θα μείνεις με τη γκρίνια μιας και κάποιος πιο μάγκας θα τσιμπίσει εύκολα και αβίαστα.

Fair value δεν υπάρχει, και αν επιμένεις να ψάχνεις το τούμπανο με 500€ με μαθηματική ακρίβεια σου λέω οτι θα αγοράσεις κάτι που θα σου βγει απ΄το σβέρκο μετά. Δεν μπορείς να διαννοηθείς πόσο εύκολα το φθηνό γίνεται πανάκριβο.

My 2 cents and good luck.
    πάρα πολύ σωστό post !!!

(ξέχασες να πεις το πιο βασικό βέβαια, αλλά δε πειράζει)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    My 2 cents and good luck.
    Οσο καλα και να τα λες το σρξ6 δε πιανει 800-1000 ευρω ρε φιλε τι να κανουμε.
    Ψαξε αλλου να πουλησεις

Banned
    παιδια δεν ειπα 500 ε.ειπα 500 εδινα για το μπρος.ειπα 800 και ειπα για ανακατασκευη.δεν απανταω ξανα σε μαγκακια ειρωνες οποτε θα γραφετε μονοι σας οτι θελετε. ευχαριστω βυρον για τισ συμβουλες σου!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Το θέμα δεν ειναι το βάψιμο και η μόστρα σε αυτές τις μοτοσυκλέτες.
    Αν τα δισκόφρενα ειναι λιωμένα και οι ζάντες στραβωμένες, θελεις με τη μια αλλά 300 Ευρω για ισιώματα και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

Κι εγώ έφτιαξα απο την αρχή ενα VFR400R που μου το χάρισαν και κόστισε 1500 Ευρω σε ανταλλακτικά και μόνο.
    Εγω το χάρισα στην αδερφή μου που το κυκλοφοράει στην Θεσσαλονίκη.
    Τα αξίζε τα 1500 Ευρω? Εφ όσον κυκλοφοράει ακόμα και ειναι και σπάνιο μηχανάκι με πολύ καλές δυνατότητες για την ηλικία του, για μένα τα αξίζει.
    Αν έβγαινε για πούλήμα κανείς δεν θα έδινε 1500, αλλά δεν θα βγεί για πούλημα.

Δεν ξερω αν με πιάνεις.
    Με 500 Ευρω πάντως δεν νομίζω να βρείς μοτοσυκλέτα 400cc που να μην θέλει τουλάχιστον άλλα τόσα για να ειναι ΟΚ.
    Αν επιμένεις στα 500 Ευρω κοίτα για μονοκύλινδρα 250, KLR, XLR κλπ.

Για ενα 400ρι κοντά στα 500 Ευρώ κοστίζουν πχ τα παρακάτω:

μπουζί
    μπαταρία
    λάστιχα
    αλυσιδογραναζα
    τακάκια φρένων
    Μην περιμένεις οτι ενα μηχανακι που πωλείται στα 500 Ευρω δεν θα τα θέλει όλα αυτα. (τουλάχιστον!)

Γι αυτό καλύτερα να παρεις ενα που να ειναι τζάμι και δεν χρειάζεται τίποτα απολύτως κι ας το παρεις και 800 και 1000, πιο φτηνα θα σου βγεί.
    ειπες μεγαλη ιδεα!!! θα βρω καλο klr h xlr και μετα θα το κανω scrambler!!!αυτος ειναι ανθρωπος που βοηθαει ρε!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από angelodaegio Προβολή μηνύματος
    ειπες μεγαλη ιδεα!!! θα βρω καλο klr h xlr και μετα θα το κανω scrambler!!!αυτος ειναι ανθρωπος που βοηθαει ρε!!!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Η μόνη μετατροπή που μπορείς να κάνεις σε ένα KLR/XLR για να γίνει scrambler (και να μείνεις εντός budget) είναι να του βάλεις αυτοκόλλητα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Η μόνη μετατροπή που μπορείς να κάνεις σε ένα KLR/XLR για να γίνει scrambler (και να μείνεις εντός budget) είναι να του βάλεις αυτοκόλλητα.
    Ναι αλλά πόσο θα του τα πουλήσουν τα αυτοκόλλητα? Μήπως πάνε να τον πιάσουν κορόιδο σαν αυτούς με τα 400άρια?

Γιατί φήμες θέλουν τους πωλητές αυτοκόλλητων να έχουν γίνει πολύ πιασοκώληδες τον τελευταίο καιρό. (στείλτε σύρμα του χίου να έρθει μιλημένος να αρχίσουν τα παζάρια για τα αυτοκόλλητα να απογειωθεί τελείως το θρεντ μιλάμε)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλά πόσο θα του τα πουλήσουν τα αυτοκόλλητα? Μήπως πάνε να τον πιάσουν κορόιδο σαν αυτούς με τα 400άρια?

Γιατί φήμες θέλουν τους πωλητές αυτοκόλλητων να έχουν γίνει πολύ πιασοκώληδες τον τελευταίο καιρό. (στείλτε σύρμα του χίου να έρθει μιλημένος να αρχίσουν τα παζάρια για τα αυτοκόλλητα να απογειωθεί τελείως το θρεντ μιλάμε)
    εγώ φίλος μέχρι 13 λεπτά δίνω για αυτοκόλλητα
    και άσε το Χίο να ζητάει ότι θέλει

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    εγώ φίλος μέχρι 13 λεπτά δίνω για αυτοκόλλητα
    και άσε το Χίο να ζητάει ότι θέλει
    Φιλος αγορασε πριν ένα μήνα αυτοκόλλητα με 26 λεπτά απο εξωτερικό γνησια Kawasaki. Αν ο Χιος δεν έρθει με καλή προσφορά και μελάνια φρέσκα δεν αξίζει τον κόπο.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Φιλος αγορασε πριν ένα μήνα αυτοκόλλητα με 26 λεπτά απο εξωτερικό γνησια Kawasaki. Αν ο Χιος δεν έρθει με καλή προσφορά και μελάνια φρέσκα δεν αξίζει τον κόπο.
    26 είναι πάρα πολλά
    αν είναι καλά δίνω μέχρι 19
    .-

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν κάνω χαβαλέ μ΄αυτό που έγραψα στον angelodaegio.
    Νομίζω οτι έχει μπερδευτεί πάρα πολύ με το τι θέλει να κάνει, και αν μπει στο τριπάκι της σοβαρής μετατροπής μοτό σε scrabler-bobber-cafe racer και όλα τα όμορφα χρειάζεται κάποιες βασικές γνώσεις για να μπορέσει να κάνει κάποια πράγματα μόνος του, και ΚΥΡΙΩΣ λεφτά.

Οι κάτοχοι τέτοιων μοτο συνήθως ντρέπονται να πουν πόσα λεφτά έχουν "πετάξει" για την κ@βλα τους και μόνο, οπότε ας το έχει κατά νου.
    Εκτός και μιλάμε για "μετατροπή" με spray και νικελωμένους μαρσπιέδες...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νομίζω οτι έχει μπερδευτεί πάρα πολύ με το τι θέλει να κάνει, και αν μπει στο τριπάκι της σοβαρής μετατροπής μοτό σε scrabler-bobber-cafe racer και όλα τα όμορφα χρειάζεται κάποιες βασικές γνώσεις για να μπορέσει να κάνει κάποια πράγματα μόνος του, και ΚΥΡΙΩΣ λεφτά.

Οι κάτοχοι τέτοιων μοτο συνήθως ντρέπονται να πουν πόσα λεφτά έχουν "πετάξει" για την κ@βλα τους και μόνο, οπότε ας το έχει κατά νου.

Banned

ναι αυτοκολητο spay και γυφτια πανω απ ολα!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    26 είναι πάρα πολλά
    αν είναι καλά δίνω μέχρι 19
    .-
    ξερεις που δινω ενα ταληρακι ομως και δεν κανω καθολου παζαρι και την περναω και φινα ε???

ξερεις που δινω ενα ταληρακι ομως και δεν κανω καθολου παζαρι και την περναω και φινα ε???
    όχι, για ρίχτο

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανη μεχρι 2000-2500 ευρω
    από salagatas στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2012, 20:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα