Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 193

Θέμα: Δικυκλιστές από ανάγκη;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Στους δρόμους κυκλοφορούν οι πάντες. Πιλότοι, κουλοί, γιαγιάδες, πιτσιρικάδες, γυναίκες, οτιδήποτε. Όταν οδηγείς και μοιράζεσαι το δίκτυο με πραγματικά κάθε λογής χρήστη, ΠΡΕΠΕΙ να είσαι προετοιμασμένος ανά πάσα στιγμή για τα πάντα. Για το δικό σου καλό. ΝΑΙ, το φίλερ είναι σκέτη καθυστέρηση, ΟΣΟ καλός και να είσαι (γιατί δεν ξέρεις πόσο καλός είναι ο άλλος), ΑΛΛΑ συμβαίνει. Και το να τρομάξεις είναι αδικαιολόγητο. Μάθετε να περιμέντε κυριολεκτικά τα πάντα. Ξαναλέω, για το δικό σας καλό. Πάντα θεωρούσα ηλίθιο το "τρόμαξα επειδή ήρθαμε πολύ κοντά και έκανα την τάδε μαλακία".

Επίσης καταλαβαίνετε ότι το να σας ενοχλεί κάποιος που κινείται (και προσπερνάει) με 200-300-400, ΧΩΡΙΣ να σας εμποδίζει με οποιονδήποτε τρόπο (όχι, το "τρόμαξα" δε μετράει, το αναλύσαμε παραπάνω) και εφόσον εσείς κινείστε νόμιμα στη λωρίδα σας, είναι αγνός κομπλεξισμός, ε?!
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Στους δρόμους κυκλοφορούν οι πάντες. Πιλότοι, κουλοί, γιαγιάδες, πιτσιρικάδες, γυναίκες, οτιδήποτε. Όταν οδηγείς και μοιράζεσαι το δίκτυο με πραγματικά κάθε λογής χρήστη, ΠΡΕΠΕΙ να είσαι προετοιμασμένος ανά πάσα στιγμή για τα πάντα. Για το δικό σου καλό. ΝΑΙ, το φίλερ είναι σκέτη καθυστέρηση, ΟΣΟ καλός και να είσαι (γιατί δεν ξέρεις πόσο καλός είναι ο άλλος), ΑΛΛΑ συμβαίνει. Και το να τρομάξεις είναι αδικαιολόγητο. Μάθετε να περιμέντε κυριολεκτικά τα πάντα. Ξαναλέω, για το δικό σας καλό. Πάντα θεωρούσα ηλίθιο το "τρόμαξα επειδή ήρθαμε πολύ κοντά και έκανα την τάδε μαλακία".

Επίσης καταλαβαίνετε ότι το να σας ενοχλεί κάποιος που κινείται (και προσπερνάει) με 200-300-400, ΧΩΡΙΣ να σας εμποδίζει με οποιονδήποτε τρόπο (όχι, το "τρόμαξα" δε μετράει, το αναλύσαμε παραπάνω) και εφόσον εσείς κινείστε νόμιμα στη λωρίδα σας, είναι αγνός κομπλεξισμός, ε?!
    Επειδή όμως δεν γεννήθηκε κανείς με ένα τιμόνι, και στο δρόμο όλοι μάθαμε με τον καλό η τον άσχημο τρόπο, σαφώς και υπάρχει κόσμος που τρομάζει. Υπάρχουν και κατηγορίες ανθρώπων που τώρα μαθαίνουν και δεν είναι υποχρεωμένοι να αποτελούν παιχνίδι κανενός. Αντίστοιχα και μεγαλύτερες ηλικίες (δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους που είναι πέρα από κάποια ασφαλή όρια) των οποίων οι "αντιδράσεις" έχουν φθίνει σε σχέση με τους νεότερους.
    Αν βάλουμε και την παραδοχή ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα οι άνθρωποι είναι γενικά περισσότερο εξοικειωμένοι με μεγαλύτερο όγκο κίνησης σε αντίθεση με την επαρχία που γενικά είναι περισσότερο χαλαροί, τότε πραγματικά ακόμη και κάτι δοκιμασμένο 100 φορές δεν σημαίνει ότι θα είναι το ίδιο και την 101η.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Επειδή όπως λες κι εσυ στους δρόμους κυκλοφορούν οι πάντες, αυτα που σου παρέθεσα απο το ποστ σου είξαι εντελώς άκυρα.

Να παει με όσα θέλει, αλλά στην δική του λωρίδα. Αυτα τα φιλλερ και λοιπες παπαριές μπορούν να στοιχίσουν ζωές για να παει καποιος 2 λεπτα πιο γρήγορα στον προορισμό του κανοντας τον μάγκα.
    Αν περνάει τόσο κοντά με +150 πολύ εύκολα μπορεί καποιος να τρομάξει, να κανει τιμονιά απο την αλλη και να γίνει ατύχημα για το οποίο στην ουσία φταίει ο 'φιλλερ'.
    Εγώ δεν θα τρομάξω κι ίσως και να του το ανταποδώσω και με χειρότερο τρόπο, αλλά ενας ηλικιωμένος εύκολα θα κανει την τιμονιά.
    Μην γραφουμε οτι θέλουμε λοιπόν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Δύο παράγραφοι. Στη μία σχολιάζω το φίλερ, στην άλλη την ταχύτητα. Δύο διαφορετικά πράγματα. Μην τα συγχέεις.
    Life begins at 45°.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δύο παράγραφοι. Στη μία σχολιάζω το φίλερ, στην άλλη την ταχύτητα. Δύο διαφορετικά πράγματα. Μην τα συγχέεις.
    Eσυ τα συγχέεις αφού γράφεις '(όχι, το "τρόμαξα" δε μετράει, το αναλύσαμε παραπάνω)'.

Μετράει και παραμετράει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Ναι ρε παιδια.Κανα δυο φορες με σαλταρανε.Θα μπορουσα να την κανω την στραβη.Τι λετε τωρα,ειναι δυνατον να περασει πυραυλος διπλα σου και εσυ να κανεις γιογκα?
    Οτι και να λενε οι υπερμαχοι του φιλερ ,εγω δεν μπορω να το ασπαστω.
    Η ζωη μας ουτως η αλλως κρεμετε απο μια κλωστη,δεν γινεται να με πυσει κανεις οτι αυτο ειναι κατι φυσιολογικο.Αμα την τραβας τη ρημαδα την κλωστη καποια στιγμη θα κοπει.Το πιθανοτερο ειναι να παρεις και αλλους στο λαιμο σου.
    Δεν γινεται να υποστηριζουμε απο τη μια την ακραια οδηγηση και απο την αλλη να κατηγορουμε τον πιτσιρικα που δεν εχει διπλωμα.Οποιος ειναι οδηγαρα (εγω δεν ειμαι)ας παει στις πιστες να κανει οτι θελει να του βγαλω το καπελο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Eσυ τα συγχέεις αφού γράφεις '(όχι, το "τρόμαξα" δε μετράει, το αναλύσαμε παραπάνω)'.

Μετράει και παραμετράει.
    Βαριέμαι ειλικρινά να αναλύω κάτι προφανές, αλλά η πρώτη παράγραφός μου ήταν απλά μια φιλική συμβουλή, αν θες. Καλύτερα να μάθεις να μην τρομάζεις (όχι εσύ, γενικά), παρά να κλαις κάθε φορά που σου κάνουν μια μαλακία στο δρόμο, γιατί αυτό δε θα σταματήσει ποτέ. Είναι κάτι που έχω μάθει εγώ από την ελάχιστη εμπειρία μου στους δρόμους. Όποιος θέλει, το ακούει.

Επίσης παραδέχτηκα ότι το φίλερ είναι παντελώς χαζό. Υπερασπίστηκα μόνο τη "σβελτάδα". Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

EDIT: Λίγα χρόνια πριν, Επίδαυρος, δεξιά ελαφρώς κλειστή στροφή σε μερικά μέτρα, πηγαίνω χαλαρά, ακούγοντας κάποιο 4κύλινδρο να με πλησιάζει. Ελαττώνω ταχύτητα για να τον αφήσω να περάσει, εφόσον ήταν σίγουρα πιο σβέλτος, κρατιέμαι στο εσωτερικό της στροφής για να του δώσω χώρο και ταυτόχρονα γυρνάω κεφάλι από αριστερά για να δω ποιος/τι/πως/κτλ (δεν έχω καθρέφτες). Με το που γυρνάω το κεφάλι μου, με περνάει από ΔΕΞΙΑ, 3 πόντους από μένα και άλλους 3 από το χαντάκι. Ο τύπος σίγουρα ήταν καλός και ήξερε πολύ καλά τι έκανε, αλλά παραμένει χαζό, γιατί θα μπορούσα να αντιδράσω με οποιονδήποτε ηλίθιο τρόπο και να γίνουμε και οι 2. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, έμαθα πρώτα να περιμένω τα πάντα εγώ, για τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ασφάλεια και μετά να κατηγορώ τον κάθε γρήγορο ή μη, το οποίο δε βοηθάει κανέναν αν γίνει η μαλακία.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 31/07/2013 στις 18:32.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Terens, δεν ειναι ολα θεμα τυχης.
    Εαν το ζοριζεις πολυ καποια στιγμη η τυχη θα σε εγκαταλειψει

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ...........

Άπλά είπα ότι μάλλον είμαι τυχερός,τώρα μέχρι πότε..??
    Μπορεί νά πάω άπό προστάτη ποιός ξέρει..!!

EDIT: Λίγα χρόνια πριν, Επίδαυρος, δεξιά ελαφρώς κλειστή στροφή σε μερικά μέτρα, πηγαίνω χαλαρά, ακούγοντας κάποιο 4κύλινδρο να με πλησιάζει. Ελαττώνω ταχύτητα για να τον αφήσω να περάσει, εφόσον ήταν σίγουρα πιο σβέλτος, κρατιέμαι στο εσωτερικό της στροφής για να του δώσω χώρο και ταυτόχρονα γυρνάω κεφάλι από αριστερά για να δω ποιος/τι/πως/κτλ (δεν έχω καθρέφτες). Με το που γυρνάω το κεφάλι μου, με περνάει από ΔΕΞΙΑ, 3 πόντους από μένα και άλλους 3 από το χαντάκι. Ο τύπος σίγουρα ήταν καλός και ήξερε πολύ καλά τι έκανε, αλλά παραμένει χαζό, γιατί θα μπορούσα να αντιδράσω με οποιονδήποτε ηλίθιο τρόπο και να γίνουμε και οι 2. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, έμαθα πρώτα να περιμένω τα πάντα εγώ, για τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ασφάλεια και μετά να κατηγορώ τον κάθε γρήγορο ή μη, το οποίο δε βοηθάει κανέναν αν γίνει η μαλακία.
    ti sxesi exei ayto pou perigrafeis me to filler?ok se perase ksysta alla an katalava kala ton perimenes...kammia sxesi me ayto pou perigrafoume...

a nai...kapoios eipe gia prosperasi apo aristera metaksy barieras kai aytokinitou....makari na min tyxei ekeini tin stigmi na milaei se kana tilefwno giati klafta xaralabe...

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Βαριέμαι ειλικρινά να αναλύω κάτι προφανές, αλλά η πρώτη παράγραφός μου ήταν απλά μια φιλική συμβουλή, αν θες. Καλύτερα να μάθεις να μην τρομάζεις (όχι εσύ, γενικά), παρά να κλαις κάθε φορά που σου κάνουν μια μαλακία στο δρόμο, γιατί αυτό δε θα σταματήσει ποτέ. Είναι κάτι που έχω μάθει εγώ από την ελάχιστη εμπειρία μου στους δρόμους. Όποιος θέλει, το ακούει.

Επίσης παραδέχτηκα ότι το φίλερ είναι παντελώς χαζό. Υπερασπίστηκα μόνο τη "σβελτάδα". Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

εγω παλι απορω αν εχεις την οποιαδηποτε σχεση , γνωση & εμπειρια , με μηχανακια , αυτοκινητα , τρακτερ , τρολευ & το οποιοδηποτε μεσο μεταφορας & μετακινησης

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    εχω διαβασει τα πλεον ακυρα , ασχετα & γω δεν ξερω τι αλλο , σουζα & φιλερ ειναι απο τα πιο απλα & ευκολα πραγματα που μπορεις να κανεις με μια μηχανη , για 15 χρονα ειναι καλο παιχνιδακι οκ , απλα πρηζεις τα @@ των υπολοιπων γιατι θες να αισθανεσαι οτι το κατεχεις & να σε επιβεβαιωσουν & οι υπολοιποι , υπαρχουν πολυ πιο δυσκολα πραγματα που μπορεις να κανεις με μια μηχανη χωρις να ενοχλεις κανεναν , αλλα ετσι ειναι , η βλακεια & η ασχετοσυνη πλεον εγινε επιδεξιοτητα , καλα αυτο για το θεμα τυχη απλα δεν υπαρχει , τεσπα προσωπικα θεωρω οτι ειναι καλυτερα να οδηγω με γρηγορους που εχουν επιγνωση & γνωση πραγματικη
    παρα με φοβικους που μπορει να με σκοτωσουν με 50χλμ , αλλα δυστυχως απο αυτα που διαβαζω υπαρχουν αυτοι που νομιζουν οτι ειναι γρηγοροι παρα αυτοι που εχουν πραγματικες ικανοτητες , ξεχνατε ενα πολυ απλο πραγμα , τα μηχανοκινητα δεν μπορει παντα & σε ολες τις περιπτωσεις να ελεγχονται απο τους χειριστες τους , λαστιχα σκανε , κινητηρες σβηνουνε κτλ , ενα οχημα μπορει να πεσει πανω σου ανα πασα στιγμη χωρις να εχει καμμια συμμετοχη ο οδηγος του , επισης το να εκβιαζεις την προσπεραση με οποιαδηποτε τροπο σημαινει οτι μαλλον εχεις να "ριξεις' κανα χρονο & βαλε , τον προετοιμαζεις να σε δει , να σε περιμενει χωρις να τον τρομοκρατησεις - αν το κανεις σημαινει οτι οντως εχεις να "ριξεις' κανα χρονο & βαλε - & αν ειναι ολα οκ τον περνας & απο πανω , να πας & εσυ γρηγορα να γουσταρεις & να μην μπαινεις μετα να γραφεις στα φορα - με γ@μησε ο ασχετος ο κουτακιας κτλ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    εχω διαβασει τα πλεον ακυρα , ασχετα & γω δεν ξερω τι αλλο , σουζα & φιλερ ειναι απο τα πιο απλα & ευκολα πραγματα που μπορεις να κανεις με μια μηχανη , για 15 χρονα ειναι καλο παιχνιδακι οκ , απλα πρηζεις τα @@ των υπολοιπων γιατι θες να αισθανεσαι οτι το κατεχεις & να σε επιβεβαιωσουν & οι υπολοιποι , υπαρχουν πολυ πιο δυσκολα πραγματα που μπορεις να κανεις με μια μηχανη χωρις να ενοχλεις κανεναν , αλλα ετσι ειναι , η βλακεια & η ασχετοσυνη πλεον εγινε επιδεξιοτητα , καλα αυτο για το θεμα τυχη απλα δεν υπαρχει , τεσπα προσωπικα θεωρω οτι ειναι καλυτερα να οδηγω με γρηγορους που εχουν επιγνωση & γνωση πραγματικη
    παρα με φοβικους που μπορει να με σκοτωσουν με 50χλμ , αλλα δυστυχως απο αυτα που διαβαζω υπαρχουν αυτοι που νομιζουν οτι ειναι γρηγοροι παρα αυτοι που εχουν πραγματικες ικανοτητες , ξεχνατε ενα πολυ απλο πραγμα , τα μηχανοκινητα δεν μπορει παντα & σε ολες τις περιπτωσεις να ελεγχονται απο τους χειριστες τους , λαστιχα σκανε , κινητηρες σβηνουνε κτλ , ενα οχημα μπορει να πεσει πανω σου ανα πασα στιγμη χωρις να εχει καμμια συμμετοχη ο οδηγος του , επισης το να εκβιαζεις την προσπεραση με οποιαδηποτε τροπο σημαινει οτι μαλλον εχεις να "ριξεις' κανα χρονο & βαλε , τον προετοιμαζεις να σε δει , να σε περιμενει χωρις να τον τρομοκρατησεις - αν το κανεις σημαινει οτι οντως εχεις να "ριξεις' κανα χρονο & βαλε - & αν ειναι ολα οκ τον περνας & απο πανω , να πας & εσυ γρηγορα να γουσταρεις & να μην μπαινεις μετα να γραφεις στα φορα - με γ@μησε ο ασχετος ο κουτακιας κτλ

kapoia syggenia me ton Hymador?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    ποιος λές να μπορεί να είναι περισσότερο σίγουρος; κάποιος που δεν το έχει κάνει ποτέ ή κάποιος που το έχει κάνει;

Κάποιος που βρισκεται στη θεση του οδηγου του αυτοκινητου, μιας και σχολίασα με βαση την πιθανη αντιδραση του οδηγου του αυτοκινητου. Απο την πιθανη αντιδραση του εξαρταται το αν θα ζησεις για να το ξανακανεις ή οχι.
    Ειμαι αρκετα σιγουρος για το τι συμβαινει ειτε ειμαι αυτος με τη μηχανη που παει να περασει φιλερ αναμεσα σε αμαξι και μπαριερα (δεν το κανω), ειτε ειμαι αυτος με το αυτοκινητο που θα υπαρξουν φορες που δε θα περιμενω να αλλαξει τελειως λωριδα ο μπροστινος μου για να κανω την προσπεραση (το κανω εννιοτε). Θα εκμεταλλευτω οσο χωρο εχω στα αριστερα μου και θα τον περασω.

Για καλη σου τυχη (και δικη σου κι ολων οσων συνηθιζουν να κανουν αυτο που περιγραφεις) ακομα και σε αυτες τις περιπτωσεις θα κοιταξω καθρεφτη να δω αν τυχον υπαρχει κανας επιδοξος φιλερακιας πισω μου που ερχεται με οσα με σκοπο να με περασει στον ποντο, ωστε να μην τον κανω σαντουιτς με την μπαριερα.

Αλλα εγω ειμαι εγω.

εκείνη τη (σπανιότατη αλλά όντως υπαρκτή) στιγμή απλά έχεις φροντίσει απο πριν να μην είσαι εκεί. Θέλει εμπειρία για να αποκωδικοποιήσεις σωστά την κάθε κατάσταση

Δεκτο (υπο συνθηκες) για να μην πλατιασουμε.

με όσα λέει ο κοκ αλλά οι πόλεις δεν είναι οι κεντρικές αρτηρίες μόνο. Κατα κύριο λόγο είναι οι υπόλοιποι δρόμοι.

Στους οποιους κατα τη γνωμη σου (δε χρειαζεται να συμφωνεις με τον ΚΟΚ, δε θα σε κρινω) με ποσα πρεπει να κινειται καποιος?
    Περιπτωση απο περιπτωση διαφερει, αλλα να καταλαβω πού εστιαζεις προσπαθω.

Στους μαλακες φονιαδες που πανε με 80 στα στενακια?
    Ή στους κουλους φονιαδες που κυκλοφορουν αναμεσα μας και συμφωνησαμε ολοι, και συνηθως πανε με 0,80 μες στη μεση του δρομου?

Τεσπα. Μιας και:

(δεν μπορώ να το συνεχίσω πολύ απο εδώ που γράφω πάιπ sorry)

το συνεχαμε αλλη ωρα.
    Αυτα

Παλαιό μέλος
    Αυτα τα φιλερ πολυ καγκουρια,δεν ξερω αλλα εμενα δεν μου κανει αισθηση και πολλες φορες εχει τυχη να με "τρομαξουν"
    αλλα δεν δινω σημασια γιατι οι περισσοτεροι "ghost rider" ειναι της καρπαζιας..Μολις δουν απο αυτοκινητο τα κωλοφαναρα να αναβουν
    οπως ερχονται με πολλα τοτε παει το σκατο στην καλτσα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    ποιος λές να μπορεί να είναι περισσότερο σίγουρος; κάποιος που δεν το έχει κάνει ποτέ ή κάποιος που το έχει κάνει;

εκείνη τη (σπανιότατη αλλά όντως υπαρκτή) στιγμή απλά έχεις φροντίσει απο πριν να μην είσαι εκεί. Θέλει εμπειρία για να αποκωδικοποιήσεις σωστά την κάθε κατάσταση

με όσα λέει ο κοκ αλλά οι πόλεις δεν είναι οι κεντρικές αρτηρίες μόνο. Κατα κύριο λόγο είναι οι υπόλοιποι δρόμοι.

(δεν μπορώ να το συνεχίσω πολύ απο εδώ που γράφω πάιπ sorry)

αν εχεις εμπειρια δεν κανεις μ@λ@κιες στους δημοσιους δρομους,αν δεν εχεις της κανεις και λες πως εισαι εμπειρος και χερας.-

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  2. Ανάγκη από γέλιο???
    από giorgosxt στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2006, 22:51
  3. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16