Αμδα?????????Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
:a015::a017:
![]()
Διπλα στη θαλασσα ειναι λιγο πιο εξω απο τη πολη.
Οχι πανω στη παραλια αλλα εκει που δεν εχει αμδα !
![]()
![]()
Αμδα?????????Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
:a015::a017:
![]()
Διπλα στη θαλασσα ειναι λιγο πιο εξω απο τη πολη.
Οχι πανω στη παραλια αλλα εκει που δεν εχει αμδα !
![]()
![]()
Αααααα....
Υποθετω οτι εννοεις το καφε/σνακ μπαρ/οπως θελεις πεστο του Χαρη, στα πετρελαια ( παλιες εγκαταστασεις BP).
Αν οχι, αστο, το δειχνεις οταν ερθετε![]()
Αν το βρω γιατι με το προσκοπισμο δε τα παω και τοσο καλα !!Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Αααααα....
Υποθετω οτι εννοεις το καφε/σνακ μπαρ/οπως θελεις πεστο του Χαρη, στα πετρελαια ( παλιες εγκαταστασεις BP).
Αν οχι, αστο, το δειχνεις οταν ερθετε![]()
Στο Μουρτο εχει ενα καταπληκτικο σουβλατζιδικο παντως εεεε ;;
![]()
ΟΠΑ μεγαλε....μονο εμεις το λεμε ΜουρτοΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αν το βρω γιατι με το προσκοπισμο δε τα παω και τοσο καλα !!
Στο Μουρτο εχει ενα καταπληκτικο σουβλατζιδικο παντως εεεε ;;
![]()
![]()
Τωρα τι θες..να ψαχνουμε για ποιο σουβλατζιδικο μιλας? ( 1 οπως μπαινεις στην γωνια (διπλα σε μια gallery)πριν βγεις στο 'πλατειακι' και 1 στο πλατειακι βγαινοντας απο την υποχρεωτικη πορεια)
Χαιρομαι που σου αρεσει η περιοχη. ΕΣΕΝΑ θα βαλω να ψησεις τον Daemon να κατεβει φετος γιατι οταν του λεω εγω λεει ολο ' θα δουμε'. Και τα τελευταια χρονια εχω δει πολλα ΕΚΤΟΣ του DaemonΤου Dae του ειπα..2 ατομα σπιτι βολευονται ανετα..αρκει να μην δουλευω!
ο daemon ΔΕΝ ειναι δηλωμενο προβατο για να τον ψησουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
ΟΠΑ μεγαλε....μονο εμεις το λεμε Μουρτο![]()
Τωρα τι θες..να ψαχνουμε για ποιο σουβλατζιδικο μιλας? ( 1 οπως μπαινεις στην γωνια (διπλα σε μια gallery)πριν βγεις στο 'πλατειακι' και 1 στο πλατειακι βγαινοντας απο την υποχρεωτικη πορεια)
Χαιρομαι που σου αρεσει η περιοχη. ΕΣΕΝΑ θα βαλω να ψησεις τον Daemon να κατεβει φετος γιατι οταν του λεω εγω λεει ολο ' θα δουμε'. Και τα τελευταια χρονια εχω δει πολλα ΕΚΤΟΣ του DaemonΤου Dae του ειπα..2 ατομα σπιτι βολευονται ανετα..αρκει να μην δουλευω!
![]()
![]()
κατσαριδοματη, χρωστας χαρη που σε υπερασπιστηκα!![]()
![]()
![]()
Να ανεβω οχι να κατεβω, και βορεια ειναι και μεγαλυτερο υψωμετροΑρχικά δημιουργήθηκε από iLia
ΕΣΕΝΑ θα βαλω να ψησεις τον Daemon να κατεβει φετος γιατι οταν του λεω εγω λεει ολο ' θα δουμε'.![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Το εχουμε συζητησει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες γιατι λεω 'κατεβεις'. Οσο για υψομετρο..δεν ειμαι σιγουρη Dae.Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Να ανεβω οχι να κατεβω, και βορεια ειναι και μεγαλυτερο υψωμετρο![]()
Einai??![]()
Bart....δεν ξερω τι εννοεις ακριβωςΔεν βελαζει????
Μονο ο bartlal βελαζει τελευταια ..................Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Το εχουμε συζητησει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες γιατι λεω 'κατεβεις'. Οσο για υψομετρο..δεν ειμαι σιγουρη Dae.
Einai??![]()
Ετοιμαζεται για σουβλισμα και τον εχουμε ποτισει με μυρωδικα μπυρας !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και συ βγαλε τη κατσαριδα !! Αμαν πια !Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Να ανεβω οχι να κατεβω, και βορεια ειναι και μεγαλυτερο υψωμετρο![]()
![]()
Αστον βρε να χαρει λιγο..νεο παιδι ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Και συ βγαλε τη κατσαριδα !! Αμαν πια !
![]()
![]()
Αναρωτιεμαι Dae οταν το γατι σου βλεπει την οθονη..κυνηγαει την κατσαριδα?![]()
δεν τον ακουσα να βελαζει μεσα στο μαντρι καθολου... και αν βελαξε ηταν πολυ ησυχος!Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Το εχουμε συζητησει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες γιατι λεω 'κατεβεις'. Οσο για υψομετρο..δεν ειμαι σιγουρη Dae.
Einai??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βελαζα πολιτισμενα ! Οχι σαν μερικους μερικους !
:rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ μιλαω για σενα ΧΑΜΕΝΕΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Βελαζα πολιτισμενα ! Οχι σαν μερικους μερικους !
:rotflmao: :rotflmao:
, αλλα για τον daemon!
![]()
Θαρθει κι' αυτος Ολλανδια για να κατεβουμε Ελλαδα ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΔΕΝ μιλαω για σενα ΧΑΜΕΝΕ, αλλα για τον daemon!
![]()
Εσυ σηκωνεις δικαβαλο ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()