keep on cool.....![]()
Των Αdmins
Των Μods
Το forum έχει πάρει την κατηφόρα
Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων
Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα
Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης
Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω
Δεν ήξερα κανέναν
Ήταν πολλά χιλιόμετρα
Του γλάρου του AristidisZ
Δεν έχω πλέον μηχανή
Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι
keep on cool.....![]()
ρε φίλε να σε (ξανα)ρωτήσω κάτι, για΄τί απάντηση δεν πήρα. Ποιοί είστε "εσείς" και "εμείς" που πρέπει να τα βρούμε? Κοινοί αγώνες και κοινές βόλτες κλπ.
Με ξέρεις? Με έχεις δει ποτέ? Εχουμε τσακωθεί/κοντραριστεί/μανουριάσει οπουδήποτε και δεν το ΄χω πάρει χαμπάρι? Εχουμε ανταλλάξει οποτεδήποτε κουβέντα για θέματα "δικά σας" και "δικά μας" ?
Ούτε που έχω ιδέα τι είσαστε, όχι να ΄χουμε και προβλήματα. Αστείο μου φαίνεται πραγματικά...
WTF ??![]()
Για (μένα) να χαρακτηριστει μια βολτα-συναντηση-ιεροτελεστια πετυχημενη πρέπει να:
1) Γυρίσουν όλα τα μελη της στα σπίτια τους αρτιμελη
2) Μην εχουν βγάλει ταλαιπώρια-μηχανικες βλαβες κλπ κλπ
3) Να έχουν περασει καλά (κατα την διάρκεια του ταξιδιού κυρίως αλλα και στην παρέα)
4) Να έχουν γνωρίσει τουλάχιστον εναν ανθρωπο παραπανω απο ότι ήξεραν.
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
H μία ομάδα πάντως , από τι καταλαβαίνω από το Nick name του Μοτορεμάλι , είναι αυτή εδώ με το αντίστοιχο όνομα ,
https://www.facebook.com/groups/motoremalia/?fref=ts
Έτσι για να διευκολύνω τη κουβέντα και να δω που θα καταλήξει .
υγ. αν κάνω λάθος διορθώστε με
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Μην την πέφτετε όλοι στον ντέβιλς και δίκιο έχει και σωστά τα λέει. Κι εγώ εισπράττω από πολλούς το ίδιο "Ξενέρωσα, δεν ξαναγράφω πιά, δεν είναι το ίδιο μοτό που κάναμε απίστευτη πλάκα, μπαίνω μια φορά την εβδομάδα" κλπ.
Επίσης ο Σταύρος δεν μιλάει για "μαφία" του μοντερέισον τιμ αλλά για συγκεκριμένες ενέργειες από έναν δυο που οι υπόλοιποι τις ενστερνίστηκαν και δεν είπαν κουβέντα.
Κάποιοι επιμένετε για ονόματα, θα γράψω μερικά όσα μου έρχονται τώρα στο μυαλό και σίγουρα θα έχω ξεχάσει πολλούς
Μακης 206, ρέιν, αρχαίος, εχετλαίος, ο Χρήστος ο crsk,μπαρτ,tpap κλπ. Συνυπολογίστε και αυτούς που ενώ έγραφαν τακτικότατα, τώρα γράφουν αραιά και που.Μπορώ αν κάτσω, να γράψω πάρα πολλούς αλλά ουσιαστικά το θέμα δεν είναι μόνο εκεί. Το θέμα είναι ότι το μοτό ήταν ζωντανό και δραστήριο, υπήρχε κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια, κάτι που σε "υποχρέωνε" να μπεις όποτε έβρισκες έστω και ελάχιστο χρόνο, να την πεις και να πειράξεις ιντερνετικούς και όχι μόνο φίλους, να πεις μια καλημέρα και τώρα σιγά σιγά παγώνει και μετά θα έρθει η σιωπή.
Σας παρακαλώ μην θεωρήσετε ότι θέλω να βλάψω την στέγη μας, τουναντίον θέλω να την προστατέψω και να την βοηθήσω.
Υ.Γ. ούτε γκόμενα θέλησα να βγάλω στο μοτό, ούτε λεφτά να κάνω ούτε να γίνω Χαλίφης στην θέση κανενός Χαλίφη.
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 04/10/2013 στις 16:44.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ναι οκ, αδιάφορο μου είναι γιατί δεν έχω FB. Τι έχω να βρώ μαζί τους προκειμένου να καταλάβω γιατί πρέπει να είμαι με κάποιον που ΑΓΝΟΩ την ύπαρξη του? Τι έχω να συζητήσω/συμφωνήσω/κατανοήσω/ για να
Καλά, εκτός του οτι είναι ακατάλυπτο, με πιάνουν τα γέλια... WHO ARE YOU MOTOREMALIA και πρέπει να τα βρούμε κιόλας?![]()