Μπαααα.... τίποτα στον ορίζοντα... για εργοστασιακό 690adv βεβαια! Αν θελήσει κάποιος να "εξελίξει" το δικό του 690enduro σε adv οι λύσεις στο νετ άπειρες!!!
Σε μια συζήτηση που είχα πριν καναδυο χρόνια με τον Καραχάλιο (του ΜΟΤΟ), σε ανάλογη ερώτηση μου είπε πως το 690 θα είναι το τελευταίο μονοκύλινδρο που βγάζει η ΚΤΜ στα μεσαία κυβικά....
Υπάρχουν ήδη φήμες για μικρό on-off με τον κινητήρα των 375κε (390)....
Προτιμώ να περιμένω το δικύλιδρο 800 ή 890...
Μέχρι τότε 950adv και τα μυαλά στα κάγκελα... αντε και tenere σαν αυτό το δικό σου παραπάνω!!!!![]()
Το έχω ψάξει για το 690 και έχω δει σχεδόν όλες τις διαθέσιμες λύσεις. Μερικές είναι να σου πέφτουν τα σάλια.
Ευτυχώς δεν έχω κτμ και μπορώ να μπαίνω άφοβα στο ktmtwins.com![]()
Γιατί τα σνομπάρουν όλες οι εταιρείες τα μονοκύλινδρα στα 600+cc ρε γμτ!?
Το dackar στα 450cc έκανε κακό σε όλους τελικά.![]()
Νομίζω πως μετά το 1190 είναι η σειρά του 890.
Αν βγει 390, θα βρει μεγάλη ανταπόκριση πιστεύω.
Sent from me using a computer.
Πω πω ένα ένα τα βλέπω ρε γμτ!
Mariner σε μένα απευθυνόσουν ή στον ggs?
Το δικό μου τενερε έχει πολύ δρόμο μπροστά του πριν τουμπανιάσει (αν τουμπανιάσει).
Αν έρθει εκείνη η ώρα κάθε βοήθεια θα είναι πολύτιμη.
Κάτσε τώρα να πεταχτώ μέχρι το περίπτερο να πάρω εφημερίδα να δω αν παίζει καμια δευτερη δουλειά πουθενά, γιατί και ταξίδι και λεφτά στη μηχανή δεν παίζει.
Sent from me using a computer.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett