Σελίδα 12 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 509

Θέμα: Ανοιχτα την Κυριακη?

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Και γιατί όχι?
    Ανέκαθεν ο ανθρωπισμός αποτελούσε επιλογή. Όχι υποχρέωση.

Και μην ξεχνάμε και την ποικιλοχρωμία του.
    Εγώ για παράδειγμα, δεν ξέρω τί θα κάνω αύριο κι αν θα πάω για ψώνια στα ΓαΜαζιά που θα είναι ανοιχτά, αλλά ξέρω τί θα κάνω σήμερα.
    Ήρθε επροψέ που λες ένα μιλφάκι, γυναίκα του κυρ Βαγγέλη του πρώην μπακάλη που λέγαμε πριν. Τονε κλείσανε φυλακή αυτόνε γιατί χρωστούσε λέει κάτι ψιλά στο/ις κράτεζες. Πονεμένη ιστορία. Τί να σου λέω τώρα. Είχανε πάει να του ζητήσουν λάδι, αυτός κατάλαβε ελαιόλαδο και πήγε να τους δώσει ένα ντενεκέ ο άνθρωπος αλλά αυτοί δε χαμπάριασαν. Σπίτι δικό του να βάλει ενέχυρο δεν είχε. Ε με τούτα και με κείνα, έφαγε μερικά χρονάκια.
    Τί έλεγα? Α, ναι. Για το μιλφάκι.
    Τώρα που λες αυτή ψάχνει για δουλειά.
    Βάρεσε και τη δική μου πόρτα. Της είπα ότι έχουν ανοίξει μερικές θεσούλες στην εταιρεία και έχω βάλει αγγελία για να δω μερικά άτομα. Μόλις το άκουσε αυτό μούσκεψε. Ψάχνει και για την κόρη της. 18 χρονών είναι λέει. Κάτι άρχισε να μου λέει εκεί για νόμιμες ηλικίες συναίνεσης κι ότι λυπάται που δεν είναι 16. Ούτε που κατάλαβα.
    Δε ρώτησε για λεφτά (πώς φαίνεται η ανατροφή ε?). Μόνος μου της είπα ότι δεν μπορώ να δώσω πάνω από 300 ευρώ το μήνα. (Απασχολώ βλέπεις όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα μπορώ γιατί μάχομαι κατά τις ανεργίας, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δίνω περισσότερα.) Μόλις άκουσε το ποσό χάρηκε κιόλας μπορώ να πω. Δεν την πείραξε. Όχι. Ε αφού δεν την πείραξε λέμε? Εγώ φταίω?
    Και μόνη της μου πρότεινε να βρεθούμε σήμερα το βράδυ. Σπίτι μου. Για να μην παιδεύομαι με αγγελίες και συνεντέυξεις λέει. Θα με πείσει ότι είναι η καταλληλότερη για τη θέση λέει.
    Θέλει οπωσδήποτε να φέρει και την κόρη της. Για να με πείσει κι αυτή. Θα με πείσουνε παρέα λέει. Μιλάμε για πολλή πειθώ απ'όσο μου έδωσε να καταλάβω. Τώρα τί ακριβώς εννοούσε δεν το έπιασα. Θα το διαπιστώσω το βράδυ.

Το καλό με τον ανθρωπισμό πάντως είναι ότι προσφέρει ικανοποίηση και στις δυο πλευρές.
    Θα μου δώσει μεγάλη χαρά βλέπεις να βοηθήσω την οικογένεια του κυρ Βαγγέλη.
    Όχι τίποτα άλλο, τον ήξερα κιόλας τον άνθρωπο.
    Στήριζα τις προσπάθειές του. Ψώνιζα από το μαγαζί του...... μετά τις 9 το βράδυ που έκλειναν τα μεγάλα. Το κρατούσε ανοιχτό μέχρι τις 12. Και πάλι δεν τα κατάφερε όμως.
    Κρίμα ρε γαμώτο.
    Αν είχαν έρθει να μου ζητήσουν ανθρωπισμό λίγο νωρίτερα μπορεί και να τη γλίτωνε τη φυλακή ο κυρ Βαγγέλης.
    Φυλακή? Ή πειθώ για λίγο ανθρωπισμό? Ε μα θέλει και ρώτημα στις μέρες μας.
    Give that man a medal γιατί κάλυψε ακριβώς τι σκεφτόμουν.

Εύγε.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Έλα ντε?
    Άλλωστε όλοι πρέπει να είναι είτε πανέξυπνοι, είτε από οικογένειες Μαρινοπουλέων, είτε τσιμπουκλήδες για να τη βγάλουνε σε τούτη τη ζωή.
    Και με αυτό δεν έχουμε κανέεεεενα απολύτως πρόβλημα

Και πάλι έλα ντε?
    Βέβαια κάποιος μίλησε για αναπαραγωγή παλαιολιθικών φράσεων των παππούδων μας από νέους ανθρώπους.
    Νέβαμάιντ.....

Και να πεις ότι δεν είχαν τις υποδομές? Την παιδεία? Τη στήριξη και την κατάλληλη καθοδήγηση ώστε να το ρίξουν στο διάβασμα?
    Ντροπή ομολογουμένως...

Πάλι καλά. (αν και κομμουνίζεις λιγάκι)
    Πώς θα γίνει άραγε αυτό με μισθούς που δίνει ο Βασιλόπουλος κι ο Hondos (τις Κυριακές), είναι ένα ζήτημα φυσικά.
    Η αποδοχή και η καλή πρόθεση μετράνε σαφώς.
    Τον τρόπο ας τον βρούνε άλλοι.

Νννναι..... Αυτή τη γραμμή που ξεχωρίζει τα βασικά από τα παραπάνω από τα βασικά την ψάχνουμε χρόνια τώρα.

Μέχρι να το ανακαλύψει το μολ και να το κάνει κι εκείνο και φυσικά να σε σβήσει από το χάρτη λόγω της μεγαλύτερης δύναμής του να το κάνει φτηνότερα και ταχύτερα.
    (Το "καλύτερα" παίζεται. Αλλά who gives a fuck αν εσύ το προσφέρεις για 8 ευρώ και το μολ για 2,99 και δώρο τρία κουπόνια?)

No. That's death.

Ο καθείς πρέπει να κάνει αυτό που επιθυμεί να κάνει (αν επιθυμεί να κάνει κάτι).
    Και ουδείς έχει το δικαίωμα να του υποδείξει σε τί είναι καλός και σε τί όχι.

Κανένα κακό.
    Απλά στο τέλος θα μείνουν 3 πολυκαταστήματα.
    Και κανένα από αυτά δε θα έχει πλεονέκτημα έναντι του άλλου. (κάτσε να δείς.... α ναι... καρτέλ νομίζω το λένε)
    Και δυστυχώς κανένα δε θα σε βολεύει και κανένα δε θα σε εξυπηρετεί.
    Γιατί θα δουλεύεις σε ένα από αυτά κι ο μισθός σου δε θα φτάνει για να αγοράσεις 20 κιλά από τους Χ τόνους πατάτες που θα ξεφορτώνεις καθημερινά με το παλετοφόρο από το φορτηγό στην αποθήκη.

Προμπλέμα?

Μετά θα βελτιώσεις τις ικανότητές σου (συ είπας) στις πίπες ή θα προσθέσεις και λωκο στο μενού?
    Στο μεταξύ ο Βασιλόπουλος θα συνεχίζει να κάνει τη δουλειά που έκανες εσύ, ενώ εσύ και ο διπλανός σου θα ξετρυπιέστε μέχρι να ματώσετε.

(Το ότι μπλέξαμε το σύμπαν με τον ανταγωνισμό καλύτερα να το αφήσω ασχολίαστο)

Γίνεται να τον περιορίσεις, χωρίς κλάματα απολύσεις και Παπαρήγα.
    Δε θες. Γιατί είσαι (όχι εσύ προσωπικά) ο Βασιλόπουλος. Κι Μαρινόπουλος. Κι άλλοι πολλοί.

Αλλιώς το λένε στο χωριό μου αυτό

ΥΓ. Ορισμένοι έχετε μπλέξει το "ζω" με το "επιβιώνω". Καλό θα ήταν να αρχίζατε να τα διαχωρίζετε.
    Οτι και να λες, ο ικανος θα εχει καλλιτερη τυχη απο τον ανικανο ασχετως καπιταλισμου, κομμουνισμου η τι αλλο θες. Στις μεν δυτικες οικονομιες ο πρωτος εκανε την δικη του επιχειρηση η καλλιτερες δημοσιευσεις και χτυπουσε Πρινστον, στις δε την εκανε κατω απο το συρματομπλεγμα και πηγαινε στο δυτικο βερολινο, η χτυπουσε γιουνιβερσιτυ οφ μαι ας.
    H λογικη που εκφραζεις ειναι προς υπερασπιση του τεμπελη, του χαζου η και του ατυχου. Δεν ειναι τοσο τρομερο πια να δεχτεις οτι ολοι δεν γεννηθηκαμε ιδιοι και οτι ειτε καποιοι βλεπουν πιο μπροστα, ειτε ειχαν την ατυχια να μεγαλωσουν στην ουγκαντα. Η δε ουγκαντα, οπως βλεπω, θα παραμεινει ουγκαντα γιατι οι ιδιοι οι ουγκαντεζοι, θελουν να παραμεινουν ουγκαντεζοι.
    Και αν πιστευεις εσυ προσωπικα οτι ολοι θα πρεπει να χαιρομαστε το ιδιο επιπεδο ζωης, δωσε κανενα νεφρο σε κανενα κινεζο, η βαλε στο σπιτι σου καμια δεκαρια μεταναστες, χωρο εχεις. Μεχρι να το κανεις μιλας για να μιλας, επεα πτεροεντα....

Και κατι αλλο....και μενα αν με ρωτησεις πως θα ηθελα να ειναι ο κοσμος, εχω πολλα ανθρωπιστικα να σου πω, αλλα απο την αλλη δεν ειμαι ετοιμος να δωσω την δευτερη μου μηχανη σ'αυτον που δεν εχει ουτε μια, ουτε να βγω στο νοικι. Οποτε φροντιζω με τις ιδεες και τις πραξεις μου να υποστηριζω ενα καθεστως, οσο το δυνατοτερο πιο δικαιο για ολους, χωρις ομως να εξισωνω τις που... με τις βου...
    Αυτο που πασχουμε προς το παρον, ειναι η ελλειψη απο 'Βουληφορους αγορας και θεμιστας' Οταν τα αποκτησουμε, θα μπορουμε να μιλαμε και για την μεγαλη ιδεα.
    Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 02/11/2013 στις 12:59.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Χαιρομαι δε ιδιαιτερα που οι περισσοτεροι διαφωνειτε, διοτι αν συμφωνουσατε θα επρεπε να αναθεωρησω τις ιδεες μου και βαριεμαι.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Τι διαφορά να έχει άραγε αν στο λογαριασμό σου έχεις αντί για 5000000000 ευρώ 6000000000 ευρώ. ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    drbig πιστευω να κανεις πλακα σε ολα οσα λες.....νομιζεις οτι ειναι ευκολο στο καθε μικρο μαγαζι να κανει αλαγες αν αυτο που προσφερει δεν πουλαει πλεον οσο παλια,η να μπορει να χτυπησει τους μεγαλους??ξερεις οτι ολοι οι μικροι οτι εμπορευμα αγοραζουν το πληρωνουν μετρητοις ,ενω οι μεγαλοι με επιταγες ??ουτε μπορουν να αγορασουν τεραστιες ποσοτητες ωστε να εχουν τις ιδιες τιμες με τους μεγαλους....
    KLE 400-XT 250.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Οτι και να λες, ο ικανος θα εχει καλλιτερη τυχη απο τον ανικανο ασχετως καπιταλισμου, κομμουνισμου η τι αλλο θες. Στις μεν δυτικες οικονομιες ο πρωτος εκανε την δικη του επιχειρηση η καλλιτερες δημοσιευσεις και χτυπουσε Πρινστον, στις δε την εκανε κατω απο το συρματομπλεγμα και πηγαινε στο δυτικο βερολινο, η χτυπουσε γιουνιβερσιτυ οφ μαι ας.
    H λογικη που εκφραζεις ειναι προς υπερασπιση του τεμπελη, του χαζου η και του ατυχου. Δεν ειναι τοσο τρομερο πια να δεχτεις οτι ολοι δεν γεννηθηκαμε ιδιοι και οτι ειτε καποιοι βλεπουν πιο μπροστα, ειτε ειχαν την ατυχια να μεγαλωσουν στην ουγκαντα. Η δε ουγκαντα, οπως βλεπω, θα παραμεινει ουγκαντα γιατι οι ιδιοι οι ουγκαντεζοι, θελουν να παραμεινουν ουγκαντεζοι.
    Και αν πιστευεις εσυ προσωπικα οτι ολοι θα πρεπει να χαιρομαστε το ιδιο επιπεδο ζωης, δωσε κανενα νεφρο σε κανενα κινεζο, η βαλε στο σπιτι σου καμια δεκαρια μεταναστες, χωρο εχεις. Μεχρι να το κανεις μιλας για να μιλας, επεα πτεροεντα....

Και κατι αλλο....και μενα αν με ρωτησεις πως θα ηθελα να ειναι ο κοσμος, εχω πολλα ανθρωπιστικα να σου πω, αλλα απο την αλλη δεν ειμαι ετοιμος να δωσω την δευτερη μου μηχανη σ'αυτον που δεν εχει ουτε μια, ουτε να βγω στο νοικι. Οποτε φροντιζω με τις ιδεες και τις πραξεις μου να υποστηριζω ενα καθεστως, οσο το δυνατοτερο πιο δικαιο για ολους, χωρις ομως να εξισωνω τις που... με τις βου...
    Αυτο που πασχουμε προς το παρον, ειναι η ελλειψη απο 'Βουληφορους αγορας και θεμιστας' Οταν τα αποκτησουμε, θα μπορουμε να μιλαμε και για την μεγαλη ιδεα.
    το αγγούρι δε μπονάει όταν δε μπαίνει στο δικό σου κώλο...
    Μπουκόφσκι.

Εύχομαι να μη βρεθείς ΠΟΤΕ στη θέση του απο κάτω και να διαβάσεις αυτά που έγραψες για τους άλλους.
    Ακόμα μην ξεχνάς ότι είσαι πολύ κωλόφαρδος που ο πατέρας σου ΔΕΝ ήταν Ρομά και έχεις πι σι ξέρεις Αγγλικά
    έχεις μηχανάκι κλπ κλπ

-μπορώ να πω ότι κατάφερες να γράψεις ότι χειρότερο έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό-
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μπουκόφσκι.

Εύχομαι να μη βρεθείς ΠΟΤΕ στη θέση του απο κάτω και να διαβάσεις αυτά που έγραψες για τους άλλους.
    Ακόμα μην ξεχνάς ότι είσαι πολύ κωλόφαρδος που ο πατέρας σου ΔΕΝ ήταν Ρομά και έχεις πι σι ξέρεις Αγγλικά
    έχεις μηχανάκι κλπ κλπ

-μπορώ να πω ότι κατάφερες να γράψεις ότι χειρότερο έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό-
    +100000
    KLE 400-XT 250.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Εγω παντως σαν αποδεδειγμενα μετριος που ειμαι σε καταλαβαινω απολυτα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    H λογικη που εκφραζεις ειναι προς υπερασπιση του τεμπελη, του χαζου η και του ατυχου.
    Και ο τεμπέλης κι ο χαζός κι ο άτυχος αποτελούν μέρος αυτής της κοινωνίας (και της κάθε κοινωνίας).
    Αν εσύ θεωρείς ότι η θέση αυτών είναι στα σκουπίδια ή στον Καιάδα λυπάμαι.

(Και όχι. Η λογική που εκφράζω δεν είναι προς υπεράσπιση του τεμπέλη, του χαζού και του άτυχου. Εκτός κι αν τεμπέληδες θεωρούμε όλους όσοι δεν είναι διατεθιμένοι να εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο δίνοντας ακόμα και κώλο προκειμένου να πλουτίσουν, χαζούς θεωρούμε όλους όσοι δεν έχουν τουλάχιστον από μία εφαρμόσιμη επιχειρηματική ιδέα ικανή να αλλάξει τη ζωή τους μια για πάντα, και άτυχους όλους όσοι δεν έλαχε να τους γεννήσει γυναίκα υπουργού, εφοπλιστού, βιομηχάνου κλπ. Κοινώς το 90% του πληθυσμού της χώρας.)

Δεν ειναι τοσο τρομερο πια να δεχτεις οτι ολοι δεν γεννηθηκαμε ιδιοι και οτι ειτε καποιοι βλεπουν πιο μπροστα, ειτε ειχαν την ατυχια να μεγαλωσουν στην ουγκαντα. Η δε ουγκαντα, οπως βλεπω, θα παραμεινει ουγκαντα γιατι οι ιδιοι οι ουγκαντεζοι, θελουν να παραμεινουν ουγκαντεζοι.
    Το ότι δε γεννηθήκαμε ίδιοι δε σημαίνει ότι δε γεννηθήκαμε και ίσοι. Ή μάλλον είναι γεγονός ότι δε γεννηθήκαμε και ίσοι. Απλά όταν αυτή η ανισότητα όσο πάει και ανοίγει, και μάλιστα κάποιοι το θεωρούν και λογικό/φυσικό/φυσιολογικό ή ότιδήποτε άλλο και τάσσονται υπέρ της, τότε γίνεται όλο και πιο "ενοχλητική".

Το τί κάνουν οι Ουγκαντέζοι στην Ουγκάντα ας το αφήσουμε καλύτερα.
    Οι άστεγοι από την άλλη, όπως βλέπω κι από όσο έχω καταλάβει, καμία όρεξη δεν έχουν να παραμείνουν άστεγοι και ούτε απολαμβάνουν αυτή την κατάσταση.
    (μπορεί κανείς βέβαια να τους πει και τεμπέληδες, χαζούς, άτυχους, ότι φταίει το natural selection κι ότι η φύση κάνει το ξεκαθάρισμά της και γι'αυτό έφτασαν σε αυτή την κατάσταση. Ας δοκιμάσει να τους το πει....)

You can do better than that.

Το επιχείρημα "άμα είσαι αριστερός/κομμουνιστής/νοιάζεσαι για το διπλανό σου, τότε μοιράσου το φαΐ, δώσ'του το νεφρό σου, βάλ'τον σπίτι σου, κάνε εμπάργκο στους Αμερικανούς και στις πολυεθνικές τρώγοντας μόνο φρούτα που θα κόβεις απ'τα δέντρα, πίνοντας νερό απ'τα ρυάκια, και φορώντας για ρούχο κανά τσουβάλι που θα βρεις πεταμένο" είναι για κανάν μπουμπούκο και κανά χρυσαυγίτη στην καλύτερη.

Το τί κάνει ο καθένας από εμάς είναι άλλη ιστορία και δεν έχει θέση εδώ.
    Η βαρύτητα των λόγων μας δεν είναι ανάλογη (ή αντιστρόφως ανάλογη) με το μέγεθος του τραπεζικού μας λογαριασμού.
    Οι θέσεις και οι απόψεις που εκφράζει κάποιος σχετικά με ένα θέμα (εφ'όσον είναι ειλικρινής φυσικά) έχουν την ίδια βαρύτητα είτε είναι λιμενεργάτης, είτε εφοπλιστής.

Η συνειδητοποίηση μιας κατάστασης και ο σχηματισμός γνώμης γύρω από αυτήν (λόγια) έχει πολλές φορές πολύ μεγαλύτερη σημασία από το αν καπνίζεις αμερικάνικα τσιγάρα (πράξεις).

Συντροφοι τι θα γινει με τα ιντερνετικα μαγαζια που δουλεβουν 24/7 365 και εχουν τοσο χαμιλες τιμες που εχουν καταστρεψει το λιανεμπορειο...
    Τι θα κανει ο φτωχος ταλαιπορος μικρομαγαζατορας που δεν μπορει να ξεβολευτει και να γινει (αν ειναι δυνατον!!) ανταγωνιστικος; Πωσες θεσεις εργασιας χανονται επειδη τα κλασσικα μαγαζια εχουν διπλασιες και τριπλασιες τιμες απο το ιντερνετ;

Και τι θα γινει με τα ιντερνετικα πρακτορια ειδησεων που κοντεβουν να κλεισουν τις εφημεριδες και τους τηελοπτικους σταθμους; Πωσες καθαριστριες και εφημεριδοπωλες πρεπει να βγουν στην ανεργρεια;
    Εως ποτε θα συνεχισει αυτη η κατασταση;

ΝΑ καταργηθει το ιντερνετ ή εστω να εχει μονο φωτογραφιες απο γατια για την χλαρωση του κοινου.
    Να επιστεψουν στην κυκλοφορια υποχρεωτικα τα αλογα και τα γαιδουρια μιας και προσεφεραν περισσοτερες θεσεις εργασιας και δεν χανουμε και συναλλαγμα.

Εχουν ερθει αυτοι οι ευρωπαιοι και κανουν κοινωνικα πειραματα στην χωρα μας. Ας εφαρμοσουν τετοια μετρα στην υπολοιπη ευρωπη και στις χωρες τους πρωτα και αν πετυχουν (που δεν υπαρχει περιπτωση δλδ) βλεπουμε πως θα αντιδρασουμε. Μπορουμε καλυστα με το ενα χερι να κλεισουμε ενα δικο μας αυτι και με το αλλο χερι το αυτι του διπλα νου μας.
    Εμεις θελουμε να εχουμε δικαιωμα να ανακαλυπτουμε τον τροχο καθε λιγα χρονια. Πως θα γινει δλδ;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΟ

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Μπουκόφσκι.
    Titanoterastia kouventa. Tha eprepe na symperilifthei ston ethniko mas ymno. To ennoo. Opos episis I katsika tou geitona.
    Isos tote na blepame kapoia prokopi kapote os laos. Giati oloi xairomaste otan anoigoun ta kleista epaggelmata ton allon, alla otan ftasei sto diko mas kolo to aggouri, tote mono arxizeo kai tsouzei.
    ta sea mas ta mea mas os synithos

custom-cruiser
    Για το καλο μου, για το καλο μου...ελεγε ο Μηλιωκας... Οσο πιο γρηγορα καταλαβουν ορισμενοι (ευτυχως ειναι λιγοι.../αν θελουν, ετσι?) οτι καποιοι ηρθαν στην ελλαδα για να μας σαρωσουν, να μας ρουφηξουν το αιμα με το καλαμακι,να εξυπηρετησουν ντοπια και ξενα συμφεροντα, να χρησιμοποιησουν τον ελληνικο λαο ως πειραματοζωο και ως ειλωτα για τους μακροοικονομικους τους πειραματισμους(λεμε τωρα...)τοσο πιο γρηγορα, αν θελουν βεβαια, θα βρεθουν κοντα στην αληθεια και την πραγματικοτητα...που δεν ειναι αλλη απο το οτι ειμαστε 2 βηματα πριν την πληρη εξαθλιωση...1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανεργοι, μισθοι πεινας,κλπ,κλπ.Στο χερι μας, λεω εγω, να τους ξαποστειλουμε με τροπο ειρηνικο και οχι βιαιο...Μα στ' αληθεια πιστευουν καποιοι οτι η αγορα θα σωθει η θα βελτιωθει επειδη θα ανοιξουν τα καταστηματα τις Κυριακες??Με τι ρευστο?Αφου οι τσεπες ειναι αδειες...Επιστρεφω στο αγαπημενο μου δωματιο συζητησης, που δεν ειναι αλλο απο τις μοτο...

Dr δεν ξερω αν τα εγραψες για φλαιμινγκ ή αν τα πιστευεις απολυτα... παντως , αν τα πιστεύεις , δεν είσαι μειοψηφία ...

+ολα στον Κτινο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Dr δεν ξερω αν τα εγραψες για φλαιμινγκ ή αν τα πιστευεις απολυτα... παντως , αν τα πιστεύεις , δεν είσαι μειοψηφία ...

+ολα στον Κτινο...
    Οχι μειοψηφια ειναι.
    Κατα τοπους πλειοψηφια.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Κατα τοπους πλειοψηφια.
    Τα πιστεύει δεν τα πιστεύει, μονοεδρική είναι... Άμα τούρθει σου τραβάει και μια διαγραφή το πόνημα, για να θυμάσαι ότι είναι... αναλογικότερος της αναλογικής
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Σελίδα 12 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θα παίξει τίποτα την Κυριακή???
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 14:21
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  3. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  5. την Κυριακή που λέτε...
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 15:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε