Απο το χοντα καστομ για εμενα....
DT, ειναι χαμηλο και του δινει μια ορμη προς τα μπρος!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
και εμενα του gn μου αρεσε. το χρωμα μου φαινεται πολυ ανοιχτο προτιμω το κλασσικο british racing green αλλα γουστα ειναι αυτα! καλη συνεχεια στο προτζεκτ!
Το θέμα του ντεπόζιτού σου το κουβεντιάζαμε με τον giorgos.bmw ένα απόγευμα και μόνο ξύλο δεν παίξαμε και ίσως να τις μετρήσουμε... και καταλήξαμε στο εξής...
Του DT καλύπτει καλύτερα το λαιμό μπροστά και ταιριάζει και πιο πολύ με την ουρά... αλλά δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις με το πίσω μέρος του ντεπόζιτου που δεν θα ενώνεται καλά με την γραμμή της σέλας (είναι πολύ ψηλό πίσω)
Του GN αφήνει μεγαλύτερο κενό μπροστά αλλά δένει καλύτερα πίσω με μία κοντή σέλα όντας δάκρυ!
Δε ξέρω τι κοπτοραπτική μπορείς να κάνεις αλλά καταλήξαμε οτι αυτά είναι τα (+) & (-)
Από τις 12 μέχρι στιγμής σελίδες, οι 8 αφορούν το τεπόζιτο.
Τουλάχιστον το υπόλοιπο πρότζεκτ προχωράει...;
Μ.
λοιπον οπως ειχα αναφερει ντεποζιτο ερχεται απο Αθηνα του GN,τωρα για την ουρα,τη μακρινα λιγο γιατι θα πρεπει να μπει στην ιδια ευθεια με το τανκ...στρογγυλη δεν την κανω γιατι θα θυμιζει cafe racer πραγμα που δε θα ειναι...θα μεινει ως εχει με λιγες μικροαλλαγες.
σας ευχαριστω παντως για τις ιδεες-υποδείξεις-γνωμες σας.....
θα κερασω οταν βρεθουμε....
Εϊχα παλιότερα απο Daytona 675 αλλά τα πούλησα ρε γμτ! Θα ήταν λουκούμι!
ηταν χαλια,και θελω να βαλω αλλα...το σκεφτηκα αυτο που λες αλλα ηταν πολυ στραπατσαρισμενα..