μια και το ανέφερες
Το οποίος είναι άγιος και το ποιός είναι προφήτης δεν το ορίζει κάποιο λαμόγιο που έχει εφημερίδα αλλά η επίσημη εκκλησία (μετά από συμβούλια και άλλες εσωτερικές τους διεργασίες)
Επίσης μια εφημερίδα, η οποία θεωρητικά, επιτελεί λειτούργημα, υπόκειται σε κώδικα δεοντολογίας, σε εθνική νομοθεσία και έχει και κρατικές διευκολύνσεις δεν μπορεί επί σειρά ετών να διασπείρει ψευδής ειδήσεις για προφητείες (που ποτέ να δεν επιβεβαιώθηκαν)
Τώρα καταδικάζουν κάποιον που έκανε πλάκα στο φβ και δεν ακουμπάνε καν τα λαμόγια που κάθε πρωί φιγουράρουν σ όλα τα περίπτερα και τις σελίδες ενημέρωσης ως εφημερίδες.
Μαλακία...
Και με μήνυση ποιανού?
Κάποιου που δίνει παραστάσεις ως σατανιστής.
ΕΛΕΟΣ
υγ
έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες για το αν ο παππούλης είπε όλα αυτά
που γράφουν οι εφημερίδες
ανανήψαντας
Ο Καιάδας δεν ειναι σατανιστης. Ουτε καν χρυσαυγιτης, κατα δηλωσιν του στους ανακριτές. Είπαμε, τα παλικάρια με τις μαύρες μπλούζες πανω απ' Ούλα "άντρες" με Τιμή, χαχαχαχαα
Trololololol
http://psr.sagepub.com/content/17/4/325
Εγώ το αν κάποιος είναι άθεος θα ήθελα να το δω 5 λεπτά πριν πεθάνει.
![]()
ανανήψαντας
Καλά σίγουρα μην τρελαινόμαστε, correlation does not equal causation που λεν και στο χωριό μου.Γιαυτό είπα και trololol. Από την άλλη δεν είναι απλά μελέτη, είναι μετα-ανάλυση 63 μελετών.
Για το άλλο που λες αν δεις ποιοι διανοούμενοι ήταν θρησκευόμενοι θα πάθεις πλάκα. Κοπέρνικος, Νεύτωνας, μέχρι και ο Μέντελ ήταν μοναχός νομίζω.
True story. Αν είσαι άθρησκος όμως;![]()
Κι ο Δαρβίνος θυμάμαι καλά. Τότε όμως ήταν κάπως διαφορετικά τα πράματα αφού μόνο αυτοί σπούδαζαν
για την πίστη λοιπόν ενός ανθρώπου ΣΗΜΕΡΑ παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.
Η κοινωνική του τάξη πχ, η παιδεία και πολλά άλλα.
Καλό είναι να σεβόμαστε τα πιστεύω του άλλου αλλά κι ο άλλος
να θυμάται ότι δεν μπορεί να βάζει τα πιστεύω του μπροστά
και να κρίνει ή να βρίζει τους άλλους.
Σε δημοκρατία ελπιζουμε να ζήσουμε μια μέρα.
ανανήψαντας
Αθελα σου μετερχεσαι το γνωστο,πλην ακυρο,επιχειρημα του παπαδαριου.Παραδειγματα πολλα
Ενα χαρακτηριστικο
http://www.liantinis.gr
Απλα χρειαζεται να βαλεις μπροστα το μυαλο,αντι να πιστευεις οτι σου παπαγαλιζουνε οι ταγοι των θρησκειων.Γενικα το λεω,δεν απευθυνομαι προσωπικα
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Μπα ούτε εγώ δεν το λέω για μένα....
Το λέω για όλους αυτούς που λένε ότι έχουν απαντήσει σε τόσο μεγάλα ερωτήματα.
Απλά Καζαντζάκης είναι εύκολο να το παίζεις αλλά δύσκολο να είσαι !
ανανήψαντας
ναι.
προσεχως θα κρεμομαι με ολοσωμη φωτογραφια απο μανταλακια στα περιπτερα.
στα σοβαρα τωρα.
και για να σας παω λιγο πισω στον χρονο, σε μια χωρα που για καποιους λογους η σχεση της θρησκειας (εκκλησιας για την ακριβεια) και κρατους ειναι αρηκτα δεμενη εμφανιστηκε ενας ταλιμπανος τραγος που ειχε διαβασει πολυ καλα (ουυυυ καλυτερα δεν γινεται!!!) το ''μακεδονικο'' ζητημα (αλλα μαλλον διαβαζε και δεν ηξερε τι γινοτανε στην επταετια, δλδ το καθε τραγι μπορει να μας δουλευει ψιλο γαζι αλλα εμεις δεν μπορουμε να το ειρωνευομαστε), και ξαφνικα καταφερε να χρησιμοποιησει την πιστη του κοσμου για να τον κατεβασει στο δρομο με εθνικα (και μελλοντικα εθνικιστικα) κριτηρια. εκει γινεται η πρωτη σοβαροτερη εμφανιση συγκεκριμενου (μετεπειτα) ''πολιτικου'' χωρου στον δρομο ο οποιος διατρανωνει τις εθνικιστικες του αρχες και αυτες βρισκουν εφαρμογη μεσα απο συντηριτικες μεριδες του πλυθησμου στον τοπο. ταυτοχρονα εκτελειται μια επιθεση απο βιβλιοπαρουσιαστες οι οποιοι διατρανωνουν μεσα απο μυθιστορηματα το μεγαλειο των ''ελ''. καπου εκει εμφανιζονται οι μονες, οι διαφοροι μοναχοι και σε εναν αχταρμα ψευτοφιλοσοφιας θεωρητικων του εθνικοσοσιαλισμου (ροζενμπεργκ, τσαμπερλαιν), μυθιστορηματικης αφηγησης (λιακοπουλος) και χρησιμοποιησης κατα το δοκουν διαφορων λεγομενων ανθρωπων, που για δικους τους λογους αποφασισανε να ακολουθησουνε εναν συγκεκριμενο τροπο ζωης (π.χ.γεροντας παισιος), εμφανιστηκαν στο προσκηνιο του πολιτικου γιγνεσθαι αλλα και της κοινωνικης ζημωσης ανθρωποι που μοιαζουνε περισσοτερο σαν να ανοιξανε ξαφνικα οι πυλες της μορντορ και βγαινουνε τα ουρουκ-χαι.
ολα αυτα φυσικα ουδεμια σχεση εχουνε με θρησκεια, πιστη, αγαπη κ.ο.κ.
προσεχως χειροτερα.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 18/01/2014 στις 13:16.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
http://www.youtube.com/watch?v=LZZ96SArpuc
http://www.youtube.com/watch?v=qT1DL7cIdjk
kata ta alla
I fought the law and the law won...
Na to anakirijoume se martira (Flying Spagety Monster or Sientology) to palikari kai meta na min ton peirazei kaneis.