http://9gag.com/gag/aqm3dWQ
Εχει ενα gifaki που αξιζει
Oxygene....
ήταν ένα λίγες μέρες πριν εδώ πιο πάνω στη Σταδίου και πήγαινε προς Σύνταγμα.
Φουλ αθλητική περιβολή.
Καβαλάει το πεζοδρόμιο και ένας πάππους -ετοιμόρροπος- του κάνει παράπονα.
Ο αθλητής αρχίζει το βρισίδι. Τζέντλμαν έτσι.
Προχωράει στην Αιόλου και κοιτώντας πίσω συνεχίζει να βρίζει.
Δεν έχει δει όμως πως ποδήλατα προς του χάρου τα δόντια.
Οι ΔΙΕΣ έχουν βγει στη μέση του δρόμου και τον περιμένουν
Φτάνει σ αυτούς βρίζοντας τον παππού και τους κοιτάει σαν ροφός
-Συγνώμη κύριε ταυτότητα έχετε...?
-,
,
,
,
Ρούφα ρούφα
οκ φύσα τώρα μου μπήκε σεντόνι...
![]()
ανανήψαντας
Δεν ειναι τιποτα απλα δεν ξερει οτι μετα εχει νεκτροτομειο και φωτογραφικο της ΓΑΔΑ, εχω δει περιστατικα και οι ποιο πολυ μαλακες ειναι με κουρσακια, χωρις φωτα μπρος-πισω και στολη για το de France.
Και μετα εχουμε τεχνικους-Ιατροδικαστες για το πορισμα για να κανουν αγωγη στο οδηγο-αυτοκινητου.
Χθες ημουν στο λεοφορειο, γκομενα με walkman στα αυτια, ο οδηγος παει φρενα τυπου Μεγαρα, κορναρει και του κανει και νοημα τι θες......
Epic......
ξεκίνησα να το διαβάζω όλο και στην 2 σελίδα βαρέθηκα. το θέμα κλασικό , το πρόβλημα μεγάλο.
μικρό spam : θυμάστε μια εποχή που γράφαμε τους πεζούς γιατί περνάγανε δρόμους μακριά από την διάβαση , ή με κόκκινο? ποσo κράτησε το μέτρο? 1-2 μήνες? τότε η κοινή γνώμη έκραζε. αλλά για πείτε μου πόσοι από εμάς τρίφτηκαν στην άσφαλτο για να αποφύγουν έναν πεζό που του καύλωσε να περάσει κάθετα την βουλιαγμένης στο άσχετο? εγώ προσωπικά ξέρω τουλάχιστον 20 άτομα. ο πεζός στα τέτοια του ο μοτοσικλετιστής ξάπλα. spam off
είναι θέμα παιδείας και θέσπισης νόμων. άμα δεν έχουμε την παιδεία να καταλάβουμε ότι αφού κυκλοφορούμε έξω από το σπίτι, σε δημόσιο χώρο σεβόμαστε τους κανόνες της δικιας μας ασφαλιας πάνω από όλα και κατ επέκταση τον ΚΟΚ, τι να μας κάνει ο νομoς μόνος του. αλά και όταν βλέπω αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να αδιαφορούν για τροχαίες παραβάσεις γιατί δεν είναι και καλά στην αρμοδιότητα τους, πρέπει μέσο νόμου να θεσπιστεί κάτι αλο. (δεν μπορείς να τον γράψεις? οκ. σταματά τον, μιλά του για 30 λεπτά, σπαστου τα @@ για την μαλακια που έκανε, καντου και εναν τυπικό έλεγχο και αστον μετα να το σκεφτεί μόνος του... 1-2-3 κόπια στιγμή θα καταλάβει)
όσο και αν δεν μας αρέσει όσο και αν θέλουμε να ζήσουμε σε αναρχική ουτοπική κοινωνία (που από πίσω έχει φοβερές δομές αλά δεν θα το αναλύσουμε εδώ αυτό) δυστυχώς ανάμεσα μας υπάρχουν άνθρωποι {ηλίθιοι} με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης (που δυστυχώς αναπαραγωντε πιο πολύ από τους υπολοίπους βλ. http://www.imdb.com/title/tt0387808/ ) οπότε και χρειαζόμαστε ΝΟΜΟΥΣ!
έχεις νταλίκα, ΙΧ, μοτοσυκλέτα, ποδήλατο, μονότροχο ποδήλατο, είσαι πεζός, καβαλάς σκούπα ? ΧΕΣΤΙΚΑ
αν ο νόμος λέει ότι το όχημα σου προβλέπετε να πάει σε αυτόν τον δρόμο (πχ 50cc μοτοποδήλατα και κάτω απαγορεύετε να κυκλοφορούν σε αυτοκινητοδρόμους ) να πας αλά θα πας με τους κανόνες του ΚΟΚ. θεσπίστηκε για κάποιο λόγο. Και από την στιγμή που κυκλοφορείς μαζί μου και χρησιμοποιούμε το ίδιο ΟΔΟΣΤΡΟΜΑ θα πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας όπως ΟΛΟΙ ΜΑΣ (αναλογικά δεν λέω, ας είναι 1 ευρώ τον χρόνο ) και ασφάλεια για την δικια σου πρώτα από όλα κάλυψη (μπορεί να πέσεις σε μια λακκούβα και να τσακιστείς ή να πέσω πάνω σου με την νταλίκα μου, για δικια σου ασφάλεια) και κατ επέκταση γιατί μπορεί εσύ να προκαλέσεις ατύχημα.
δεν είμαι ασφαλιστής , ούτε κυκλοφοριολόγος μηχανικός για να εξηγήσω τι και πως ακριβώς.
και στο κάτω κάτω μαλακα ελληναρα άμα θες να διαμαρτυρηθείς που δεν έχεις ποδηλατοδρόμους με το να μπλοκάρεις τους δρόμους κάθε παρασκευή και οπιες άλλες μέρες σου καυλώνει (και να με αναγκάζεις να πάω από αλλού για να μην με καθυστερήσετε να πάω στην δουλεία μου) ή να πηγαίνεις σαν καθυστερημένη αποβολή μες στην μέση δεν με παίρνεις με το μέρος σου ηλίθιε υπάνθρωπε με βάζεις απέναντι σου. Άμα θες, όπως οργανώνεσαι για αυτές τις μαλακιές οργανώσου να πάμε να διαμαρτυρηθούμε στην βουλή και τότε θα είμαι δίπλα σου γιατί ούτε εγώ σε θέλω στον δρόμο μου.
και όσο για την προσωπική μου άποψη για τους ηλίθιους γενικότερα.
ελεύθερη μετάφραση : δεν λέω να σκοτώσουμε όλους τους ηλίθιους
λέω να αφαιρέσουμε τις προειδοποιητικές ταμπέλες και να αφήσουμε το πρόβλημα να λυθεί μόνο του.
Μεχρι να περασει την Αδριατικη ο νομος...... Ουουουου εχει ψωμι ακομα
πουτσ@@@@@@@@@
Η ειρωνεια που γουσταρω με χιλια εγω στον κοινωνικο δαρβινισμο ειναι οτι πολυ συχνα οι θιασωτες του
πανε πρωτοι απο την εφαρμογη του, και μαλιστα πανε και ακλαφτοι και με μεγαλη απορια σχηματισμενη στο προσωπο τους.
Τωρα για τα παραπανω που εγραψες,καταλαβαινω το διλημμα του να γουσταρεις αυταρχισμο αν δεν μπορεις να εχεις την απολυτη ουτοπικη αναρχικη κοινωνια, γιατι ειναι ανεφικτη οπως λες,
αλλα απλα αναλογισου αν εχει λογικη για το καλο τον "κατω" να μην ζητας πρωτα τον παραδειγματισμο η μαλλον την εφαρμογη τους ΣΤΟΥΣ "πανω" αλλα την εφαρμογη απο ΤΟΥΣ
"πανω" στους "αποκατω" .
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εισαι λιγο αλλού. μακριά απο την σκεψη μου και ξεφυγες και σε αυτο που λες απο το θεμα ( δεν θα σου απαντήσω στην προσωπικη επιθεση που μου κανεις λέγοντας με εμεσα φασίστα,το ποιον μου, οι σκεψεις μου και οι αποψεις μου ειναι διατυπωμένες αλλου και οχι σε ενα μοτο φορουμ) ... ουτε λατρεύω τους νομους ουτε τπτ. εχω ηθικούς κανόνες και δεν προέρχονται καν απο θρησκειες.
αν ειναι να πεθάνω γιατι ειμαι ηλίθιος ή δεν εχω αίσθημα αυτοσυντηρησης να πεθανω πρωτος να καθαρίσει και το γενετικο ηλικο του πλανητη.
και για να καταλάβω διαφωνείς με τον Κ.Ο.Κ.?? τι πανω και κατω? εδω μιλαμε για ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ δεν μιλήσαμε για νόμους γενικά.
υγ1. gcrook απολυτη και αναρχικη ειναι 2 λεξεις που δεν πανε στην ιδια προταση , ουτε ειπα οτι ειναι ανεφικτημην προβάλεις λογια που δεν ειπα.
υγ2. οταν γραφω κατι ειναι η σεκψη μου,η εμπιρια μου, η μαλακια μου αλλα τουλαχιστον προσέχω να μην προσβάλω καπιον χωρις επιχειρήματα και αν καπιος παρεξηγήθηκε με
αυτο : "και στο κάτω κάτω μαλακα ελληναρα άμα θες να διαμαρτυρηθείς που δεν έχεις ποδηλατοδρόμους με το να μπλοκάρεις τους δρόμους κάθε παρασκευή και οπιες άλλες μέρες σου καυλώνει (και να με αναγκάζεις να πάω από αλλού για να μην με καθυστερήσετε να πάω στην δουλεία μου) ή να πηγαίνεις σαν καθυστερημένη αποβολή μες στην μέση δεν με παίρνεις με το μέρος σου ηλίθιε υπάνθρωπε με βάζεις απέναντι σου. Άμα θες, όπως οργανώνεσαι για αυτές τις μαλακιές οργανώσου να πάμε να διαμαρτυρηθούμε στην βουλή και τότε θα είμαι δίπλα σου γιατί ούτε εγώ σε θέλω στον δρόμο μου."
ζητω συγνώμη για τισ υβριστικές λέξεις αλλα νομιζα πως καπιος διαβάζοντας το θα ειχε την ανώτερη σκεψη και θα καταλαβενε το προβλημα που δημιουργεί με αυτη του την συμπεριφορα και δεν θα κολαγε σε μικρότητες οτι τον ειπα μαλακα και υπάνθρωπο αφου σιγουρα ειναι "καλύτερος" απο εμενα που ειμαι χοντρούλης και δεν αντεχω να καβαλήσω ποδήλατο.![]()
υγ3. ας μεινουμε στο θεμα. που ειναι ο ΚΟΚ και οι ποδηλατες.
Εγώ πάντως έτυχε να γράψω 3 ποδηλάτες πριν λίγες μέρες
Σταματημενοι σε φανάρι-διασταυρωση εμείς, από απέναντι στο αντίθετο ρεύμα τρεις φουλ πολεμικοί ποδηλάτες, έρχονται ψιλοκοβουν ταχύτητα, μας κοιτάνε και περνάνε όλοι το κόκκινο, γυρνάω τούς σταματάω-τα υπόλοιπα δεν είναι της παρούσης-εκτος τού ότι ο ένας εξ αυτών με είπε παράλογο
Εντωμεταξύ κάνα δύο απ αυτούς που ξέρω προσωπικά -όχι οι συγκεκριμένοι που έγραψα, αλλά άλλοι ρεισιγκ ποδηλάτες-εχουν και μηχανάκια, με τα ποδήλατα είναι φουλ φουλε εξοπλισμένο, κράνη, κολάν, γάντια, κλαπατζιμπανα
Με τα μηχανάκια τους όμως σαγιονάρα, γυαλί μαλλί και παντελόνι λι....
Τρακαρα σημερα με ενα τέτοιο μ...πανο που πέρασε κάθετα κεντρική λεωφορο, με κοκκινο. Ευτυχώς δεν έπεσε κανείς μας, θα τον εδερνα ακόμα. Είχε το θράσος να ζητήσει και τα ρέστα...
Χαμηλή σε σχέση με παραβίαση κοκκινου από όχημα