Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Χεστηκα το τι ψηφιζει. Και δεν θελω να μαθω κιολας. Με αλλα που λεει συμφωνω, με αλλα οχι. Το ιδιο και με σενα. Με αλλα που λες συμφωνω, με αλλα οχι. Σε οσα και οι δυο εχετε πει και αφορα τη μοτο, με αλλα με κανατε πιο σοφο, με αλλα να γελασω και με αλλα να μην χαμπαριασω μια. Αν ειναι να το κανετε θεωρειο του μαπετ σοου, δεν πατε παραπερα να τα πειτε τα δυο σας? epidi kero ixa na po aftin tin ataka mou ama den sou aresi fae mono tis patates...
afrotwin egkegramenos apo 9/12/2003
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios epidi kero ixa na po aftin tin ataka mou ama den sou aresi fae mono tis patates... Το προσφερομενο λουκανικο μαραμενο ειναι ετσι κι αλλιως. Κρατα το. Θα φαω μονο τις πατατες.
Inochi, ρε! Για οσο.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Το προσφερομενο λουκανικο μαραμενο ειναι ετσι κι αλλιως. Κρατα το. Θα φαω μονο τις πατατες. fates tis exi klasi o terens...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios fates tis exi klasi o terens... Ελα ρε φιλε.... μη, μην το κανεις αυτο! Καλλια να μου μαραθουν και να πεσουν μοναχα τους. Ειδες τι κακιασμενο παλιοπραμα γινεσαι? Πατατες ορφανες κι αυτες κλασμενες. Σα να λεμε εχω Αφρικα και νομιζω εχω μηχανακι, Α πα πα πα.