Μου επιτρέπετε εμένα να αποχωρήσω. Ενα αιμοβόρο Yorkshire μου κατούρησε το βράδυ την ρόδα στο scooter και πάω να το βρώ. Οι προκλήσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες.
Non pasaran you little piece of British shit.![]()
Μου επιτρέπετε εμένα να αποχωρήσω. Ενα αιμοβόρο Yorkshire μου κατούρησε το βράδυ την ρόδα στο scooter και πάω να το βρώ. Οι προκλήσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες.
Non pasaran you little piece of British shit.![]()
λοιπον θα κανω μια προσπαθεια γιατι αλλωστε συμφορουμιτες ειμαστε,
μαλλον εχεις παρανοησει καποια πραγματα που εχουν γραφτει ,
α ) καταρχας οπως θα καταλαβες αρκετοι που εγραψαν οτι θα υπερασπιζονταν την σωματικη τους ακεραιοτητα το συνοδευσαν με την εξηγηση της εσχατης λυσης εφοσον δεν θα ειναι εφικτο να αποφυγουν με αλλο τροπο την επιθεση του σκυλου για να προστατευτουνε , αρα μιλαμε οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση & μονο της στιγμης που δεχονται επιθεση απο τον σκυλο ειναι θυματα & οχι θυτες εφοσον αυτοι δεχονται την επιθεση
β ) επισης ολοι σχεδον εγραψαν οτι ειχαν σκυλο ή γενικοτερα ειχαν επαφη με τα ζωα αλλα δεν εγραψε κανενας οτι περα απο την συμβιωση & την ανατροφη του ζωου αρεσκεται στην καθημερινοτητα του να επιτιθεται για κανεναν λογο σε αδεσποτα σκυλια , απο χομπι , ιδεολογια κτλ
αρα μιλαμε για ανθρωπους που στην καθημερινοτητα η συναστροφη τους με σκυλους οικοσιτους ή αδεσποτους ειναι ειρηνικη & αρμονικη
γ ) για κανα δυο συμφορουμιτες ισως η εξοντωση του επικινδυνου σκυλου θα ηταν πιθανον η καταληξη , αλλα ουτως ή αλλως ειναι ηδη θυματα που ζητουν προστασια απο ενδεχομενη επιθεση στο μελλον απο τον ιδιο σκυλο στους ιδιους ή σε αλλους ανθρωπους , σε καθε περιπτωση εχει προηγηθει η επιθεση του σκυλου , αλλα πολυ πιθανον & η θεση της πολιτειας εφοσον δεν μπορει ενα αγριο ζωο να περιοριστει με αλλο τροπο θα ηταν η ευθανασια προκειμενου να προστατευτουν οι πολιτες , αντιλαμβανομαι & γνωριζω οτι ο σκυλος ειναι αλλιως δεμενος με τον ανθρωπο & δεν μιλαμε για θηρευτη αλλου ειδους οποτε η ευθανασια θα ειναι η τελικη αλλα εσχατη λυση & απο πλευρας πολιτειας
δ ) προσωπικα μου εχουν επιτεθει σκυλια με μηχανη , εκανα ολες τις προσπαθειες με τροπο αναιμακτο να αποφυγω το δαγκωμα & ειχε επιτυχια εκτος απο μια που με δαγκωσε γιατι ηρθε αθορυβα & δεν τον ειχα παρει καν χαμπαρι , ηταν επιπολαιο το δαγκωμα γιατι δαγκωσε το προστατευτικο της μποτας
ε ) αν δεν ειχα καμμια αλλη επιλογη να προστατεψω την σωματικη ακεραιοτητα την δικια μου , οποιουδηποτε αλλου ανθρωπου ή & του σκυλου μου οπως εγραψαν & ολοι οσους κραζεις παραπανω πιθανον & να σκοτωνα τον σκυλο & για να καταλαβεις ποσο αγαπαω τα σκυλια , εχω ρισκαρει την ζωη μου για σωσω την σκυλα μου απο αλλο ζωο , οπως επισης για να γλυτωσω μια γυναικα & τον σκυλο της απο αλλο σκυλο , τα καταφερα & δεν χρειαστηκε να τραυματιστει το επιτιθεμενο ζωο αλλα αν χρειαζοτανε η καταληξη θα ηταν δυστυχως οχι αναιμακτη για το επιτιθεμενο ζωο , επαναλαμβανω ως εσχατη λυση
στ ) ολοι οι συμφορουμιτες εγραψαν για την λογικη & κοινως αποδεκτη απο ολους - φιλοζωους & μη - στα πλαισια του νομιμου & δικαιου δικαιωματος να προστατευτουν & την ασκηση βιας ως εσχατη λυση που θα ειχαν στην συγκεκριμενη περιπτωση επιθεσης απο σκυλο & μονο
αν εχεις την καλοσυνη διαβασε με λιγη προσοχη οσα εγραψα εγω & κυριως πριν απο εμενα τα υπολοιπα μελη με τα οποια στραβωσες
ολα τα παραπανω χωρις ιχνος παρεξηγησης & εντελως φιλικα![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ok οι urbanious coproskylious ας πούμε ότι αν κινηθουν απειλητικά προς το πόδι τρώνε μια κλωτσιά και την ακούνε... άμα έισαι σε κανά βουνό και στην πέσει tsopanoskylious oresivious λέτε να μασήσει με κανά κλώτσο; Εγώ πιστευω ότι αφου ακρωτηριάσει το πόδι που τον κλώτσηε, μετά θα στο βάλει στον κ*λο και θα σε σείρει στο μαντρί να κάνουν χάζι τα πρόβατα...![]()
Θα μείνω απλά στο εσχάτη λύση όπου συμφωνώ. Για τα υπόλοιπα ας μου επιτραπεί να κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Και περί φιλοζωισμου η οχι απλά θα ρωτήσω πόσοι έχουν σταματήσει να βοηθήσουν σκύλο που χτύπησε όχημα με 2 ή 3 ρόδες. Και κάτι ακόμα. Επειδή αναφέρθηκαν οι άστεγοι. Οι πλειοψηφία ως άνθρωποι είχαν η έχουν την δυνατότητα εργασιασ και επιβίωσης. Ο σκύλος δεν το επέλεξε των ανάγκασαν οι άνθρωποι.
3 σκυλια εχω μαζεψει απτον δρομο.η μια 12 κιλα η αλλη 9.δεν τα λες και γομαρια.κυκλοφορει ενας τσοπανης με νεας γης εδω στην γειτονια.δεν εχει πειραξει ουτε γατα.
αν ο ανθρωπος αποφασισει να σε φαει,ΔΕΝ γλιτωνεις και αυτο σιγουρα γκρεμιζει την αποψη πολλων περι ανθρωπων και τερατων.
διαφωνουμε οριζοντια καθετα διαγωνια κλπ.κρατα την αποψη σου για σενα να κρατησω την δικια μου για μενα
ο ανθρωπος φταιει για τα αδεσποτα και (στις περισσοτερες περιπτωσεις) για την συμπεριφορα τους και αυτο δεν θελει,παρα κοινη λογικη..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Το δικο μου περιστατικο πριν 2 βδομαδες.
Στην πλατεια στον Κεραμεικο (Γκαζι), στη μια καφετερια προς τα πανω οπως ξερετε υπαρχουν 2-3 σκυλια μεγαλουτσικα.
Οπως περνουσα απο εκει ρολλαριστος συμπλεκταρισμενος να τσουλαει η μηχανη ισα ισα slow motion, βλεπω τα σκυλακια απο αραχτα στον ηλιο να με εχουν κυκλωσει,να με γαβγιζουν ασταματητα και να αγριευουν.
Το καφε το μεγαλο κανει να μου αρπαξει το δεξι ποδι κ το σηκωνω προς τα πανω, ερχεται αμεσως απο αριστερα κ ορμαει να μου πιασει το αριστερο ποδι!
Εβαλα δυναμη να τραβηξω πανω το ποδι, και ευτυχως μου εσκισε μονο το τζιν και μου εκανε γρατσουνιες διπλα απο τη γαμπα.
Ουτε να σταματησω μπορουσα γιατι εβγαζε μεχρι κ σαλια-αφρους ουτε να γκαζωσω γιατι εχει πλακακι που γλυστραει.
Αν ξαναγινει παρομοιο περιστατικο ομως, δεν θα φταιω ουτε για τα σπασμενα τσαουλια στο σκυλο ουτε για τιποτα.
Καθαρη αυτοαμυνα λεγεται!
Την επομενη μέρα αφησα τη μηχανη απο την πανω μερια (οπως παμε για την πλατεια απο την ιερα οδο) και οταν πηγαινα προς τα κατω στην πλατεια,
τα σκυλια δεν αφηναν εναν τυπακο με παπί να περασει!
Βγηκε το αφεντικο της καφετεριας που λογικα ταϊζει κ συντηρει τα σκυλια αυτά κ ετσι εφυγε ο αλλος μετα απο 15 λεπτα!
Σκεψου να ακουγες κατι ξενους που ειχα στην δουλεια,ορκιζονταν ότι τα σκυλια είναι σαν προβατινα, με την μονη διαφορα στα πλευρα του σκυλου είναι πιο στρογγυλα και αυτό τους χαλαγε![]()
εγω σκυλο τραυματισμενο ακομα δεν εχει χρειαστει να βοηθησω , αλλα μαζεψα ενα γατι που το ειχαν χτυπησει στο δρομο , ημουν με την μηχανη & εβρεχε καταρακτωδως , το γατι δεν μπορω να σου περιγραψω πως ειχε γινει , παρολ' αυτα το εβαλα μεσα στο μπουφαν χωρις να με νοιαζει πως θα γινομουνα μετα εγω , οσο καλυτερα μπορουσα το κρατουσα ασφαλες & με εννοια στον δρομο , στην βροχη & στο γατι εφτασα στον πλησιεστερο κτηνιατρο , το γατι ανεπνεε ακομα , εκανε χειρουργειο & νοσηλευτηκε για δυο μερες αλλα τελικα δεν την παλεψε , ολα τα πληρωσα απο την τσεπη μου & δεν ηταν - για την δικια μου οικονομικη δυνατοτητα δεν ηταν & λιγα - πολλοι θα με ελεγαν απλα τρελο , αλλα παλι θα το εκανα για σκυλο , παπια , ελαφι & οποιοδηποτε ζωντανο ,
αλλα στα πλαισια της δικιας μου αντιληψης αν ηταν μεταξυ ζωου & ανθρωπου θα επελεγα τον ανθρωπο , ενας αστεγος ανθρωπος ειναι απο τις τραγικοτερες καταστασεις & η σωτηρια του αφορα ολα τα ειδη , αν δεν μπορουμε να περιθαλψουμε & να προστατευσουμε το δικο μας ειδος πως θα φροντισουμε τα υπολοιπα ζωντανα του πλανητη & να ξερεις η αγαπη & η προσφορα απο ανθρωπο σε ανθρωπο παρολο που ειμαστε για πολλα καταπτιστο ειδος ειναι ευτυχως μεταδοτικη & μενει στην αντιληψη αρκετων ανθρωπων που εχουν λαβει βοηθεια , αυτη η προσφορα μπορει να γινει βιωμα καποια στιγμη & να περιλαμβανει & την προσφορα σε ολα τα εμβυα πλασματα του πλανητη
1. Κυκλοφοραω χρονια με μηχανακια και ακομα και γνωστες αγελες που κηνυγανε που και που συγκεκριμενα μηχανακια/αυτοκιντητα δεν με κηνυγησαν...
Ενας με κηνυγουσε στη Ν.φιλ/φεια και απλα ή σταματαγα ή ανοιγα γκαζι...
Και για τον συγκεκριμενο (οπως και για ολα) φταινε οσοι αλλοι τον κλωτσησανε ή τον παρατησανε.......και αυτους θα τους εσπαγα το σαγονι πολυ ευχαριστως...
2. Μερικοι ''μαγκες'' εδω μεσα...βαλτε μυαλο...γιατι οπως ομολογειτε...σε ανθρωπους δεν θα κανατε το ιδιο λογο νομου.
Κοινως...ειστε ΚΟΤΕΣ!
3. Πριν κατηγορησετε οσους τα ταιζουν και ψαχνουν σπιτια σε αδεσποτα ,κοιταξτε πρωτα τα μουτρα σας που πηγατε και αγορασατε σκυλο απο πετ-σοπ ή γεννα ιδιωτη/''εκτροφεα'' ή εχετε βαλει αγγελιες ''ψαχνει νυφη/γαμπρο'' για το σκυλο σας...και μετα μην αναρωτιεστε απο που ξεφυτρωνουν τα αμοιρα τα αδεσποτα...
Το οτι εχετε σκυλο ή γατα δεν σημαινει οτι τα αγαπατε...
4. Γερικη σκυλιτσα στη Ν.Χαλκηδονα που το μονο που εκανε ηταν να αραζει σε πεζοδρομια...την ειδα με σπασμενη σπονδυλικη στηλη μες τα αιματα...απο αυτοπτη μαρτυρα την κλωτσησε ''μαγκας'' με μηχανη...
Η σκυλιτσα αυτη σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν υπαρχει περιπτωση να δαγκωνε...με το ζορι περπαταγε...και πεθανε βασανιστηκα...
Οπου και ειναι ο συγκεκριμενος ή και να το διαβαζει αυτο...η σκυλιτσα θα σε συγχωρουσε αλλα εγω σου ευχομαι σκατα στα μουτρα σου και νταλικα να σε πατησει...τσοφλι!
5. Σκυλος θα ''φαει'' ανθρωπο? στο τζουρασικ παρκ ζειτε?
Υ.Γ. Αν δεν υπηρχε ο σκυλος ο ανθρωπος πολυ πιθανον να ηταν ακομα σε σπηλιες και να μαζευει βελανιδια...
http://www.youtube.com/watch?v=J3Gd1PnExpw
http://www.youtube.com/watch?v=9Sn9jIUKzQs
Τελευταία τροποποίηση από IRA57; 05/04/2014 στις 00:38.
Πολλοι λετε το ιδιο πραγμα και απλα δεν το καταλαβαινετε.
Ειπαμε, το να το παιζει καποιος μαγκας κλωτσοντας απλα για το παιξει ιστορια, ειναι λαθος!
Δεν ειπαμε οτι θα σε φαει το σκυλι, αλλά οταν ερχεται επιθετικα και σου αρπαζει το ποδι με κινδυνο να σου κανει ζημια στον μυ, να σε τραυματησει ή να σε ριξει κ ισως σπασεις κανενα χερι ή ποδι (δεν υπολογιζω ζημια στη μηχανη που θα γινει αν πεσεις) τοτε και μονο τοτε ΠΡΕΠΕΙ να αμυνθεις, ειτε με φωνες, ειτε με τη βια (κλωτσια).
Στην περιπτωση που λετε αν ερχόταν ανθρωπος απειλητικα δειχνοντας αγριες προθεσεις οπως ο σκυλος και απλωνε χερι, βεβαιως και θα τον εσπαγα στο ξυλο αν ηθελε να με βλαψει ή να με χτυπησει!
Τοτε γιατι οσοι δεν απλωνουμε ποδι για κλωτσια δεν εχουμε δαγκωθει?
Οι φωνες χειροτερα θα κανουν τα πραγματα...
Εγω εχω και ενα πατεδακι των 50λεπτων προχειρο...
Κοιταμε αλλου και ριχνουμε και ενα ''χασμουρητο''...δοκιμασμενα δουλευει
Α!...και γιατι οχι να μην μαθουμε και τιποτα?
http://www.youtube.com/results?searc...calmng+signals
Ας γραφτεί και κάτι χρήσιμο.
Η Λύσσα είναι φοβερή ζωο-ανθρωπονόσος , όταν εκδηλωθούν τα συμπτώματα δεν υπάρχει θεραπεία (θεραπεία υπάρχει όταν εφαρμοσθεί προληπτικά και πριν την εμφάνιση της).
Κύριος φορέας του ιού της λύσσας είναι οι αλεπούδες και δευτερευόντως τα αδέσποτα σκυλιά –γάτες που μπορεί να μολυνθούν από αυτές , γι αυτό η επαρχία είναι πιο ευάλωτη.
Η ασθένεια ήταν εξαφανισμένη στην Ελλάδα δυστυχώς όμως επανέκαμψε με καμιά 50ριά κρούσματα μέχρι σήμερα , κυρίως από Λάρισα και πάνω (αλλά όχι μόνο).
Μεταδίδεται μέσω του σάλιου του άρρωστου ζώου , γι αυτό ….
Αν σας δαγκώσει σκύλος , γάτα , τρωκτικό … Ο αντιτετανικός ορός , μπεταντιν κλπ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ!
Για να μη γράφω σεντόνια σας παραπέμπω στη σελίδα του υπουργείου .
Εκεί μιλούν οι γιατροί οπότε εμείς σωπαίνουμε .
http://www.keelpno.gr/el-gr/%CE%BD%C...%83%CE%B1.aspx