Σελίδα 12 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 349

Θέμα: -10 χρόνια προσδόκιμο

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Σε παρόμοια περίπτωση γνωστού, που εκδικάστηκε προχθές, με τα μισά στοιχεία απο τα δικά σου, ο τύπος έφαγε 5k € πληρωτέα επιτόπου, πλήρωσε ολα τα δικαστικά, και έφαγε ένα χρόνο με αναστολή. Αν θες μπορώ να σε φέρω σε επαφή μαζί του, να τα πείτε να σου πεί πως κινήθηκε.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων attachment.jpg‎  
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    οι νομοι περι αδεσποτων και δεσποζομενων ζωων αλλαξε περυσι και φετος τροποποιηθηκαν καποια επιμερους θεματα...εγιναν πιο σοβαρα αδικηματα και η αστυνομια οπως ειπαν τα παιδια υποχρεουται να επεμβει.απο εκει και περα το ποσο ενδιαφερον θα δειξει συνηθως εξαρταται απο τον εκαστοτε διευθυντη.....
    χυμαδορ...μιας και ειναι και γραμμενο τωρα....σκιστονα!!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Τώρα για τα αδέσποτα , αυτά είναι άλλη κουβέντα που δεν έχει καμία σχέση με την περιπέτεια του φίλου μας.

«τα στειρώνω και τα αφήνω να τριγυρίζουν ελεύθερα» είναι τουλάχιστον αστείο..

Ευθανασία!
    ειναι αλλο μεγαλο θεμα οπως λες.
    τα στειρωνουν για να μην πολλαπλασιαζοντε.
    με ποιο δικαιωμα θα αφαιρεσεις μια ζωη;
    μην ξεχνατε κατι...εμεις δημιουργουμε τα αδεσποτα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PQC Προβολή μηνύματος
    Tι αναφέρει η Αστυνομία για τη σύλληψη 52χρονου που θανάτωσε σκύλο

''Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό συνελήφθη 52χρονος στο Αγρίνιο που τραυμάτισε θανάσιμα σκύλο με κυνηγετικό όπλο χθες στη Νέαπολη. Για το συμβάν αυτό υπήρξε η ακόλουθη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (24-4-2014) το βράδυ, στο Αγρίνιο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 52χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για θανάτωση σκύλου και παράνομη κατοχή και χρήση όπλου.
    Ειδικότερα χθες το απόγευμα, στη Νεάπολη Αγρινίου, ο 52χρονος θανάτωσε σκύλο 24χρονου ημεδαπού, πυροβολώντας τον με κυνηγετικό όπλο, το οποίο μαζί με το νεκρό ζώο απέρριψε σε κοντά σε ποτάμι της περιοχής.Κατά τη διαφυγή του ο 52χρονος, με το αυτοκίνητο του τραυμάτισε ελαφρά τον 24χρονο που επιχείρησε να τον σταματήσει.
    Για την ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, λίγες ώρες αργότερα.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
    Παράλληλα στα πλαίσια της ευαισθησίας και της υποχρέωσης της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη τέτοιων περιστατικών γνωρίζουμε προς τους πολίτες ότι: Ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου καθώς και η οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος του, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασμός αλλά και η αναίτια θανάτωση ζώου είναι πράξεις άδικες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος, τιμωρούνται δε με φυλάκιση ή χρηματική ποινή ή και με τις δύο ποινές σύμφωνα με τους Νόμους 4039/2012 και 1197/1981 όπως ισχύουν σήμερα.
    Κάθε πολίτης που αντιλαμβάνεται κάποια από τις παραπάνω πράξεις έχει τη δυνατότητα να καταγγείλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της αρμόδιας Νομαρχίας, καθώς επίσης και στη οικεία Εισαγγελία.''

θα ηθελα πολυ να συνεχισω την κουβεντα γιατι εχω αρκετα να πω αλλα θα συνεχισουμε να γ@μ@με το θεμα και ειναι σοβαρος ο λογος υπαρξης του...αν ανοιξει ενα θεμα περι αδεσποτων,ευχαριστως...
    μονο ενα σχολιο στην τελευταια σου προταση..ο σκυλος εχει δικαιωμα να ζησει την ζωη που του αξιζει,οχι που του διαλεγουμε εμεις επειδη βαρεθηκαμε η δεν στειρωσαμε κλπ....

Το θέμα του χυμαδόρ είναι διαφορετικό, μα πολύ διαφορετικό..
    αυτο ειπα,και καλο ειναι να μην του το χαλασουμε γιατι ειναι σοβαρο.εγω σκυλο συνδικαλισμο προσωπικα δεν κανω..οσο μπορω τα βοηθαω,χωρις να το φωναζω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    1. H αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, είναι πολύ σοβαρό πλημμέλημα και έπρεπε να κινηθούν αυτόφωρες διαδικασίες αν έκανες μήνυση. 2. Αν για κάποιο λόγο η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της υπάρχει αρμόδιος εισαγγελέας. 3. Έχουν οριστεί δύο εισαγγελείς για ζητήματα φιλοζωίας (θα προσπαθήσω να βρω τηλ επικοινωνίας) Παίδες όλα έχουν να κάνουν με το πόσο είσαι διατεθειμένος να το κυνηγήσεις, τον χυμαδόρη δε τον φοβάμαι και έξυπνος είναι και αποφασισμένος. Να προσθέσω επίσης πως πρόσφατα φυλακίστηκε άτομο (πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα)

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Για κάτοχος BMW, μια χαρά τα λες...

Να στε καλα όλοι παιδιά και σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά, η συμμετοχή σας στο νήμα, το ενδιαφέρον σας και η συμποράσταση σας, είναι η βασικότερη αιτία που έχω αρχίσει να συνέρχομαι γιατί από την ημέρα του συμβάντος έχω κοιμηθεί ελάχιστα και δεν έχω κατεβάσει μπουκιά. Ειλικρινά και από βάθη καρδιάς σας ευχαριστώ!

Μόλις έκλεισα μετά από μία εκτεταμένη τηλεφωνική επαφή με τον δικηγόρο... του είπα τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των κινήσεων (πορείες κτλ), μου συνέστησε να μην κάνουμε κάτι τέτοιο καθότι μπορέι να στοιχειοθετηθεί καταγγελία ψυχολογικής βίας πριν την εκδίκαση (κάπως έτσι μου το πε...). Επίσης του έθεσα και το ζήτημα που αναφέρει ο Βασίλης, ότι δηλαδή θα επιστρέψει για λόγους εκδίκησης και αυτό που μου απάντησε έιναι ότι το χειρότερο για αυτό το είδος ανθρώπων δεν είναι η μύνηση αυτη κάθε αυτή, που στην τελική θα εκδικαστε δεν ξέρω και ΄γω σε πόσο καιρό αλλά το γεγονός ότι μπαίνουν σε διαδικασία εξόδων και μανούρας, να βρουν δικηγόρους να τους πληρώσουν κτλ - κτλ... για τον κολώγερο αυτό θα τσούξει αφού μάνι - μάνι τα έξοδα για αυτόν είναι ένα 500ρικο... από την άλλη βέβαια, ένα εξώδικο ενδέχεται να είναι πιο αποτελeσματικό... και αυτό γιατί όπως μου είπε ο δικηγόρος δεν έχει καμία υπόσταση επί της ουσίας αλλά είναι μια προειδοποιήση ότι "σε βλέπω και με το παραμικρό σε γαμάω"... για αυτό το είδος άνθρώπων λοιπόν λειτουργεί ως "αν ξανακάνεις μαλακία ετοιμάσου για 500ρικα και μανούρα..." και μπορεί να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά καθότι με τη μήνυση έτσι και αλλιώς τα σκάει εκ των προτέρων... its up to me... αν και για μύνηση με βλέπω...

χυμαδορ , εφοσον σε συμβουλευει ο δικηγορος σου ετσι , πραττεις αναλογως με τις συμβουλες του , αλλωστε κρατηθηκες την κρισιμη στιγμη & αυτο εχει τεραστια σημασια , τωρα αναλογα προχωρας & με γνωμονα παντα την σωματικη & ψυχικη σου υγεια & την υγεια των κοντινων σου προσωπων & των σκυλων σου & την ειρηνικη σου διαβιωση στο χωριο , αυτα δεν χρειαζεται καν να τα γραψω ειμαι σιγουρος οτι τα ξερεις απλα σου εκφραζω τις σκεψεις μου ,

αν παρολα αυτα οποιαδηποτε συναντηση εξυπηρετει προς το συμφερον σου & της εκβασης ή εστω για παρεα καφεδακι & φιλικη συμπαρασταση ή αν στην τελικη & στην χειροτερη που δεν το ευχομαι ουτε για πλακα , στραβωσουν περιεργα τα πραγματα & χρειαστει "αλλη εξηγηση" - υπαρχουν & τα πμ εννοειται - ή εστω μια βοηθεια υλικη - μην με παραξηγησεις απλα ξερω οτι καποια πραγματα εχουν & κοστος - αν μπορουμε μεσα απο το φορουμ & οπως μπορει ο καθενας στο πλαισιο που μπορει να βοηθησει , ειμαι μεσα

θεωρω οτι το θεμα δεν αφορα μονο εσενα , αφορα & πρεπει να αφορα ολους μας , ως μελος & συμφορουμιτης με το ιδιαιτερο γνωρισμα & την αλληλεγγυη των μηχανοβιων παντως , νομιζω οτι οφειλω να σου πω οτι δεν εισαι μονος με του κατσαπλιαδες εκει κατω , τουλαχιστον για οτι αφορα το ατομο μου & σε οτι χρειαστει να βοηθησω ,

καλο κουραγιο & καλη υπομονη , σου ευχομαι την καλυτερη εκβαση & παλι εδω ειμαστε & τα λεμε φιλε
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    χυμαδορ , εφοσον σε συμβουλευει ο δικηγορος σου ετσι , πραττεις αναλογως με τις συμβουλες του , αλλωστε κρατηθηκες την κρισιμη στιγμη & αυτο εχει τεραστια σημασια , τωρα αναλογα προχωρας & με γνωμονα παντα την σωματικη & ψυχικη σου υγεια & την υγεια των κοντινων σου προσωπων & των σκυλων σου & την ειρηνικη σου διαβιωση στο χωριο , αυτα δεν χρειαζεται καν να τα γραψω ειμαι σιγουρος οτι τα ξερεις απλα σου εκφραζω τις σκεψεις μου ,

αν παρολα αυτα οποιαδηποτε συναντηση εξυπηρετει προς το συμφερον σου & της εκβασης ή εστω για παρεα καφεδακι & φιλικη συμπαρασταση ή αν στην τελικη & στην χειροτερη που δεν το ευχομαι ουτε για πλακα , στραβωσουν περιεργα τα πραγματα & χρειαστει "αλλη εξηγηση" - υπαρχουν & τα πμ εννοειται - ή εστω μια βοηθεια υλικη - μην με παραξηγησεις απλα ξερω οτι καποια πραγματα εχουν & κοστος - αν μπορουμε μεσα απο το φορουμ & οπως μπορει ο καθενας στο πλαισιο που μπορει να βοηθησει , ειμαι μεσα

θεωρω οτι το θεμα δεν αφορα μονο εσενα , αφορα & πρεπει να αφορα ολους μας , ως μελος & συμφορουμιτης με το ιδιαιτερο γνωρισμα & την αλληλεγγυη των μηχανοβιων παντως , νομιζω οτι οφειλω να σου πω οτι δεν εισαι μονος με του κατσαπλιαδες εκει κατω , τουλαχιστον για οτι αφορα το ατομο μου & σε οτι χρειαστει να βοηθησω ,

καλο κουραγιο & καλη υπομονη , σου ευχομαι την καλυτερη εκβαση & παλι εδω ειμαστε & τα λεμε φιλε
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπράσταση και τα καλά σου λόγια

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν ξέρω τι παίζει τον τελευταίο καιρό, με πάει γαμιόντας... για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες σήμερα έκανα τον ίδιο δρόμο με το αμάξι να πηγαίνει αεροπορία, αλάρμ και κόρνες. Φίλος που έρχεται παρέα στα μελίσσια έφαγε τρελή επίθεση (είχε βέβαια πολύ χαλαρό προστατευτικό εξοπλισμό) με δεκάδες τσιμπήματα σε χρόνο dt, του μπήκανε μέσα από τη στολή και τον ράψανε παντού, κοιλιά, πλάτη πρόσωπο, χώρια αυτές που έφαγε χέρια και πόδια. Παρ΄ότι μη αλλεργικός το έπαθε το αναφυλλακτικό, μου έγινε σε 2 λεπτά κόκκινος με μπλέ γλωσσα και χείλη, έβγαλε εξάνθήματα παντού (σαν πίτσα μαργαρίτα ήταν σε μορφή και υφή) και άρχισε τις δύσπνοιες... αίντε κορτιζόνες επί τόπου και δρόμο για το νοσοκομείο Κορίνθου... 2 ώρες με ορούς και εγώ πάλι εκεί να βλέπω τις σταγονίτσες να πέφτουν... ρε μλκς δεν την παλεύω άλλο θέλω να μπω σε εναν ανηχοϊκό θάλαμο και να πίνω βαλεριάνες όλη μερά... αλήθεια τα νεύρα μου είναι κρόσια!

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω τι παίζει τον τελευταίο καιρό, με πάει γαμιόντας... για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες σήμερα έκανα τον ίδιο δρόμο με το αμάξι να πηγαίνει αεροπορία, αλάρμ και κόρνες. Φίλος που έρχεται παρέα στα μελίσσια έφαγε τρελή επίθεση (είχε βέβαια πολύ χαλαρό προστατευτικό εξοπλισμό) με δεκάδες τσιμπήματα σε χρόνο dt, του μπήκανε μέσα από τη στολή και τον ράψανε παντού, κοιλιά, πλάτη πρόσωπο, χώρια αυτές που έφαγε χέρια και πόδια. Παρ΄ότι μη αλλεργικός το έπαθε το αναφυλλακτικό, μου έγινε σε 2 λεπτά κόκκινος με μπλέ γλωσσα και χείλη, έβγαλε εξάνθήματα παντού (σαν πίτσα μαργαρίτα ήταν σε μορφή και υφή) και άρχισε τις δύσπνοιες... αίντε κορτιζόνες επί τόπου και δρόμο για το νοσοκομείο Κορίνθου... 2 ώρες με ορούς και εγώ πάλι εκεί να βλέπω τις σταγονίτσες να πέφτουν... ρε μλκς δεν την παλεύω άλλο θέλω να μπω σε εναν ανηχοϊκό θάλαμο και να πίνω βαλεριάνες όλη μερά... αλήθεια τα νεύρα μου είναι κρόσια!
    καταρχας περαστικα στον φιλο σου , ταχεια αναρρωση ευχομαι ,

& οσο για τα υπολοιπα θα σου πω κατι μπας & γελασεις , κατι που λεμε με εναν κολλητο & το εχουμε κανει σλογκαν σε διαφορες στραβες , αυτος σε απογνωση , του εχουν σκασει καμποσα μαζεμενα & εκει που μιλαμε λεει στο τελος το κλασικο "γιατι να μου συμβαινει αυτο" , δεν λεω τιποτα , σιωπη για καποια λεπτα & του απαντω "γιατι σου αξιζει" , εκει κλασαμε στο γελιο & οι δυο , μετα τα κλασικα , βλακειες κατω των δεκαπεντε ετων , "κανε υπομονη μετα απο ολα αυτα ερχονται απο πισω σου & τρεις λεβεντες μαυροι κοκ"

εμενα παλι μου εσκασαν δυο αναποδιες που δεν ειχα αντιστοιχη εμπειρια ,μου εχουν παιξει δυο καλα σε επιπεδο & κατηγορια που δεν μου εχει ξανακατσει ετσι & δεν ξερω πως να τα διαχειριστω σαν πρωτο συναισθημα , παντως δεν ξερω γιατι αλλα "το ενος κακου μυρια επονται" δεν πρεπει να ειναι καθολου τυχαιο ,

οπως & να ' χει φροντιζε την ψυχικη σου υγεια οπως & οσο μπορεις , γιατι ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να ανταπεξελθεις ψυχικα στις στραβες
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι χυμαδορε!!!
    Μην σε περνει απο κατω. Εχε μαζι σου και κανα δυο anapen ειναι στυλο αδρεναλινης εχει κανα 45αρι € αλλα ειναι το πρωτο φαρμακο εκλογης σε αναφυλαξια και οχι η κορτιζονη.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Διάβασε τις σελίδες των ποδηλατών πόσες εκατοντάδες παράπονα υπάρχουν για τα αδέσποτα σκυλιά που κυνηγούν και τραυματίζουν ποδηλάτες.

Γιατί δεν υπάρχουν αδέσποτα στους ποδηλατόδρομους της Αγγλίας, της Αυστρία και άλλων προηγμένων χωρών? Εκεί τα μαζεύει ο ANIMAL CONTROL OFFICER, κοινώς ΜΠΟΓΙΑΣ, και δεν τα απελευθερώνουν ποτέ ξανά. Σκληρό, αλλά αληθινό και ελεγμένο από δέκα μεριές.

Ψάξτε για το πόσες ΧΙΛΙΑΔΕΣ σκύλους θανατώνει το ζωοφιλικό Humane Society και η People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) κάθε χρόνο στην Αμερική!

Αλλά εδώ απαγορεύεται η ευθανασία επειδή κάποιοι ζωολάτρες το απαίτησαν. Στη πραγματικότητα δημιούργησαν-αναβίωσαν οι ίδιοι το πρόβλημα της φόλας για να μπορούν να φαντασιώνονται τον ρόλο του Ζορό των σκύλων χωρίς να έχουν να προτείνουν καμία λύση στο πρόβλημα .

Είναι μπαρούφα το ότι οι ασυνείδητοι Έλληνες ιδιοκτήτες εγκαταλείπουν τα σκυλιά κλπ κλπ. Η ζωόφιλη Αγγλία έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα υπερπαραγωγής κουταβιών και της αθρόας εγκατάλειψης σκύλων, εκεί όμως μπορείς και κάνεις ποδήλατο ελεύθερα διότι υπάρχει ΜΠΟΓΙΑΣ.

Γράφει πιο πάνω ο «φίλος» , που σε άλλη συζήτηση σχετική με επιθέσεις αδέσποτων σε μοτοσικλετιστές , απείλησε να καταγγείλει το φορουμ για προτροπή σε βασανισμό ζώων , επειδή μερικοί έγραψαν πως θα κλωτσήσουν το επιτιθέμενο σκυλι προκειμένου να προστατευθούν από τα δόντια του… , ότι στο «φιλοζωικό» καταφύγιό του « φιλοξενεί» 130 σκύλους σε χώρο που αρκεί για μόλις 30… Αν το έγραφα εγώ θα έστελνε το ιππικό να με συλλάβει σαν βασανιστή σκύλων..

Αρκετά πια.. Αυτά είναι άρρωστα πράγματα!

Το παιδί μου , τα παιδιά όλου του κόσμου , έχει δικαίωμα να πάει στη παιδική χαρα να παίξει και να κάνει ποδήλατο και να γυρίσει πίσω αδάγκωτο.
    Διαβασε και σχολια απο αλλους ποδηλατες και μοτοσυκλετιστες ομως που δεν εχουν προβλημα και θα καταλαβεις οτι ''το προβλημα'' δεν ειναι τα σκυλια αλλα η ''μπουρτζοβλαχια του ελληναρα''.

Στην Αγγλια υπαρχουν 8 εκατομμυρια σκυλια σε σπιτια και ''ευθανατωνονται'' το πολυ 25.000 το χρονο (που τα περισσοτερα ειναι για λογους υγειας μιας και οι ζωοφιλοι εκει τα βγαζουν απο τα κυνοκομεια και τα φιλοξενουν μεχρι να πεθανουν)...και ΥΠΑΡΧΟΥΝ (λιγα) αδεσποτα...αλλα ΔΕΝ τα φωλιαζουν!
    Η Αγγλια ειναι ''κυνοφιλομανα'' και εχουμε πολυ δρομο ακομα να τη φτασουμε...εκει υπαρχει RSPCA...κ οχι ομαδα διας...
    Στις ΗΠΑ οι αριθμοι ειναι διφορουμενοι και πολλαπλασιοι σε ολα σε σχεση με ελλαδα.
    Στην ελλαδα εχουμε 1 εκατομμυριο αδεσποτα ,200.000 δεσποζομενα (τωρα ποσα αν τηρηθει ο νομος ζουν υπο ορους ευζωιας...ουτε 5% αν ρωτας εμενα)
    και δεκαδες χιλιαδες φολες/δηλητηριασμους/κακοποιησεις καθε χρονο.

Η λυση υπαρχει και λεγεται στειρωση και σταματημα του εμποριου! Και το φωναζουν ειδικοι στο χωρο και εδω και εξωτερικο
    Αλλα εσυ βεβαια ως κλασσικος ελληναρας εχεις ποιο εμπεριστατομενη αποψη ε?

''Φιλε'' το καταφυγειο δεν ειναι δικο μου...αλλα αν θες να βοηθησεις στο να μειωθουν οι αριθμοι...πες τη διευθυνση σου να σου στελνουμε καθε μερα οσα σκυλια ετοιμοθανατα/βασανισμενα/κουταβια παρατιωνται καθε μερα να σου κοπει η μαγκια!
    Ειναι αλλο να μαχεσαι για να τα σωσεις...και αλλο να τα φυλακιζεις οπως εσυ θες...σοβαρα? ποιος εισαι εσυ? ο Υπερανω ολων?

Αυτα που λες δειχνουν μεγαλο προβλημα ''φιλε''...για πες καμια περιπτωση που αποδειχθηκε οτι επιτεθηκε σκυλος απροκλειτα σε παιδακι...δειξε ντε...
    Γιατι οσες φορες ''διαδοθηκε'' κατι τετοιο σκυλος πηγε για παιχνιδι...παιδι/μαμα/γιαγια του ριξε πετρα και αυτο ΣΠΑΝΙΑ αμυνθηκε...και κατ'εσε φταιει ο σκυλος...γιατι βαριουνται μερικοι να μορφωθειτε για κατι αλλο περα απο το dancing with the stars...ασε που θα μας την πεις και απο πανω...

Ειμαστε κομματι του παζλ αυτου του πλανητη και οχι οι μαμιαδες του...
    Οι μαμιαδες του μαλλον εχουν παρεξηγησει τι σημαινει εξελιξη και επιβιωση του καταλληλοτερου...

Υ.Γ. Αν διαγραφω απο φορουμ...τα λεμε...
    Τελευταία τροποποίηση από IRA57; 26/04/2014 στις 01:08.

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    1. H αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, είναι πολύ σοβαρό πλημμέλημα και έπρεπε να κινηθούν αυτόφωρες διαδικασίες αν έκανες μήνυση. 2. Αν για κάποιο λόγο η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της υπάρχει αρμόδιος εισαγγελέας. 3. Έχουν οριστεί δύο εισαγγελείς για ζητήματα φιλοζωίας (θα προσπαθήσω να βρω τηλ επικοινωνίας) Παίδες όλα έχουν να κάνουν με το πόσο είσαι διατεθειμένος να το κυνηγήσεις, τον χυμαδόρη δε τον φοβάμαι και έξυπνος είναι και αποφασισμένος. Να προσθέσω επίσης πως πρόσφατα φυλακίστηκε άτομο (πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα)
    Η Αθηνά Θεοδωροπούλου και ο Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος είναι πλέον οι αρμόδιοι εισαγγελείς

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Το εχω δει,ειναι πολυ γενικολογο και λεει τα αυτονοητα.
    Εισαι σιγουρος?

http://www.zoosos.gr/article/3153/ti...mia-adiaphorei

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Από τη μία πλευρά οι «μπουρτζόβλαχοι» και από την άλλη οι «εξευγενισμένοι» αυτόκλητοι σωτήρες του πλανήτη και των ειδών του…

Όμορφα !!

Είναι δυνατόν να υπάρξει προσέγγιση ? Όχι βέβαια!

Ειδικά όταν ο «εξευγενισμένος» αστός, φορέας περίεργων ιδεών , προερχόμενων από το διαδίκτυο , αυτοπροσδιορίζεται κήρυκας της απόλυτης γνώσης και αναλαμβάνει , χωρίς να του το έχει ζητήσει κανείς , να εκπαιδεύσει «εξευγενίσει» τον «μπουρτζόβλαχο»… Γίνεται το μπάχαλο !

Οι άνθρωποι της επαρχίας μόνο ανόητοι δεν είναι , ζουν και παράγουν σε αρμονική συμβίωση με το περιβάλλον συμβάλλοντας στην οικονομία και στο τραπέζι μας.
    Υπερβολές , λάθη , καταχρήσεις , γίνονταν και γίνονται αλλά αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά και πρώτοι αυτοί οι ίδιοι τα καταδικάζουν..

Τι συμβαίνει , λοιπόν , όταν περίεργα τυπάκια (ανίκανα να γράψουν πέντε αράδες κειμένου χωρίς 15 λάθη) εμφανίζονται από το πουθενά (το πουθενά είναι το διαμερισματάκι της πολυκατοικίας που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν) και αφ υψηλού θέλουν να τους επιβάλλουν νέους κανόνες ?

Η αντίδραση των «μπουρτζόβλαχων» , δεδομένη ! Και πως θα γινόταν διαφορετικά όταν ακούνε πως το παιδί το δικό τους και το παιδί του σκύλου ή του ποντικού (ναι! έχει λεχθεί κι αυτό) έχουν τα ίδια δικαιώματα, στα πλαίσια ενός πλανήτη όπου όλα συμβιώνουν αρμονικά και συμφιλιωμένα όπως σε κάτι προπαγανδιστικά φυλλάδια των μαρτύρων του ιεχωβά που εμφανίζουν τα λιοντάρια αγκαλιά με τα αρνάκια στο όνομα της δήθεν παγκόσμιας αγάπης που θα επικρατήσει αν ασπασθούμε το δόγμα τους..

Όταν λέγονται και γράφονται τέτοιες κουταμάρες , η εξαγρίωση , του «μπουρτζόβλαχου» είναι επίσης δεδομένη , ειδικά αν αγέλη αδέσποτων του χει ρημάξει το κοτέτσι ή έχει καταδιώξει τις έγκυες προβατίνες του ή το παιδί του ,τότε τα «παίρνει» άσχημα… Και επειδή , παντού υπάρχουν οι φυρόμυαλοι , ακόμη και μεταξύ των «μπουρτζόβλαχων» , αντί να στραφεί εναντίον των προστατών των αδέσποτων , στρέφεται εναντίον των σκύλων . Έτσι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι αδεσποτο-προστάτες στην πραγματικότητα εντείνουν το άθλιο φαινόμενο της φόλας το οποίο υποτίθεται καταπολεμούν, λες και το κάνουν επίτηδες προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.

Δεν λύνονται όλα τα προβλήματα με εισαγγελείς , αστυνόμους και αυστηρές νομοθεσίες .. Στην προκειμένη δε περίπτωση , έχω την πείρα και τη γνώση να πω ότι μπορούν να φέρουν και αντίθετα αποτελέσματα , ένα πρόβλημα ή λύνεται ή δεν λύνεται και τότε ακόμη και έναν αστυνόμο ανά «μπουρτζόβλαχο» να διαθέσεις πάλι δεν θα έχεις αποτέλεσμα…

Ενδεικτική της απίστευτης νοοτροπίας αυτών των τύπων είναι η εκτόξευση απειλής εκ μέρους του «φίλου» κατά του φόρουμ , στο άλλο θρεντ περί αδέσποτων , ότι δηλ θα μας κατάγγελλε για προτροπή σε βασανισμό ζώων , επειδή κάποιοι συμφορουμίτες δεν συναινούσαν να δαγκωθεί το πόδι τους και απέτρεπαν με κλωτσιά το εξαγριωμένο ζώο.

Γι αυτό και απέδωσα τον χαρακτηρισμό του «φίλου» στον «φίλο»

Θα μπορούσα να εξιστορήσω πως με ήρεμη συζήτηση και επιχειρήματα έπεισα τσομπάνηδες που γνώρισα στα βουνά να βρουν άλλους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος και νομίζω ότι ήμουν πολύ πιο αποτελεσματικός απ ότι αν παρέθετα νόμους , παραγράφους και απειλές …

Αλλά το σεντόνι ήδη έγινε .. Διπλοσέντονο!

Μια φορά κι έναν καιρό που λες που έμενα Ελβετία έκανα τζόκινγκ 2 φορε΄ς την εβδομάδα .
    Στα πάρκα που πήγαινα αλλά και στις εξοχές ζούσαν κάτι παράξενα πράγματα με τέσσερα πόδια που οι εκεί μπουρτζόβλαχοι τα έλεγα κουνελάκια,
    ελαφάκια κλπ
    Το πιο μυστήριο ήταν όμως ότι είχαν και κάτι άλλα πράματα που πέταγαν κι όλας...
    Μαλάκα να δεις φάση???
    Από δέντρο σε δέντρο ψιλά χαμηλά...
    Που να στα λέω.
    Κατά έναν παράξενο τρόπο δεν είχε ούτε ένα σπίτι εκεί μέσα.
    Όταν δε μια μέρα προσπάθησαν να τους εξηγήσω τι πάει να παει αυθαίρετο, δεν το κατάφερα.
    Η φωτιά επίσης δεν έδειχνε να μην τους λέει κάτι.
    Ήταν πολύ παράξενο ακόμα ότι και στην πλούσια Ελβετία των 80ς με -3,5 ανεργία δεν έβλεπες τις αμαξάρες που βλέπεις στην Ελληνική επαρχία.
    Οι εκεί μπουρτζόβλαχοι είχαν αγελάδες ΑΑΑ ποιότητας, έφτιαχναν γάλα και τυρί και σοκολάτες αλλά ΔΕΝ είχαν ούτε έναν δούλο από το Πακιστάν!
    ανανήψαντας

Σελίδα 12 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 276
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2012, 00:55
  2. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  3. 10 χρονια γραφει ιστορια !!
    από nic mor στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2010, 11:31
  4. 10 χρόνια μετά... τι άλαξε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 14:33
  5. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF