Σελίδα 12 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 250

Θέμα: Bmw Θρυλος η Θρηνος?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Ησουν τυχερος που οι σχεδιαστες της Ford εχουν μεριμνησει και εχουν φτιαξει ειδικα σχεδιασμενη πορτα για να διαλυεται..........
    Αν ήταν Yaris ή Swift η πόρτα θα συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά ακόμα και με το telelever από GS περασμένο μέσα από το τζάμι.

Φίλε billyp εύχομαι να μη σου τύχει ξανά. Πάντως ο boxer έχει σώσει πολλά πόδια...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Αν ήταν Yaris ή Swift η πόρτα θα συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά ακόμα και με το telelever από GS περασμένο μέσα από το τζάμι.

Φίλε billyp εύχομαι να μη σου τύχει ξανά. Πάντως ο boxer έχει σώσει πολλά πόδια...
    Φίλε μου, αυτή είναι η 2η φορά........η προηγούμενη ήταν από την αριστερή μεριά με ένα 1150GS και τη πόρτα ενός μπλε Nissan πριν 6-7 χρόνια........με έκλεισε εν κινήσει, το αριστερό κάγκελο βαθιά στη πόρτα του, το ABS ενεργοποιήθηκε, εγώ όρθιος, ζωντανός και με μικρογρατζουνιές στο κάγκελο.....τίποτε άλλο.....φαίνεται η ford και η Nissan έχουν τον ίδιο προμηθευτή στα μέταλλα
    Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    εκτος του γενικου διευθηντη της bmw αγγλιας οπυ πριν 3-4 χρονια αν θυμαμε καλα ειπε ότι το 70 % των μοτοσικλετων bmw gs 1200 ειχαν σωβαρα προβλιματα τα υπολιπα προφανος ειχαν λιγοτερο σοβαρα. και την άλλη μερα ηταν ταμιο ανεργιας ο φουκαράς.,,,,,,,
    Ρε γιαγιά ειρωνικά το λέω αχαχαχα και το καβαλάω ο μλκς και το κατηγορώ

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    γαμω τα thread...

Banned
    Επικο!!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    "Στο ίδιο έργο θεατές" thread το ονόμασα εγώ.
    Τόσα χρόνια το ίδιο θέαμα. Το έχω ξαναπεί "Ο παράγοντας Κ@ΥΛΑ δεν έχει τιμή! Αν σου αρέσει κατι θα το πάρεις έστω και αν σου λένε οτι κάθε εβδομάδα θα είσαι συνεργείο". Αφήστε τον καθένα ύσηχο με τις επιλογές του(δεν έχει τα ίδια θέλω, τα ίδια πιστέυω, την ίδια τσέπη στην τελική με εσας). Δεν κρίνω κανέναν για τις επιλογές του πια. Παλιά που ήμανε πιο μικρός είχα μπει σε ένα τέτοιο τριπάκι αλλά τώρα το βλέπω αλλιώς.
    Οπότε "KEEP CALM AND LET ANYONES KAULA ALONE"!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    "Στο ίδιο έργο θεατές" thread το ονόμασα εγώ.
    Τόσα χρόνια το ίδιο θέαμα. Το έχω ξαναπεί "Ο παράγοντας Κ@ΥΛΑ δεν έχει τιμή! Αν σου αρέσει κατι θα το πάρεις έστω και αν σου λένε οτι κάθε εβδομάδα θα είσαι συνεργείο". Αφήστε τον καθένα ύσηχο με τις επιλογές του(δεν έχει τα ίδια θέλω, τα ίδια πιστέυω, την ίδια τσέπη στην τελική με εσας). Δεν κρίνω κανέναν για τις επιλογές του πια. Παλιά που ήμανε πιο μικρός είχα μπει σε ένα τέτοιο τριπάκι αλλά τώρα το βλέπω αλλιώς.
    Οπότε "KEEP CALM AND LET ANYONES KAULA ALONE"!!!

ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑ@ΛΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ..........ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Νά είναι τόσο μεγάλο,όπως γιά παράδειγμα διάβασα γιά μιά έκδρομή.............
    καί μέ έπιασε πραγματική θλίψη βλέποντας πώς μερικά παλικάρια δυσκολεύονται
    άκόμα καί γιά μιά ταβέρνα τέτοιες μέρες...??
    Δέν θά ήθελα νά προσβάλλω κανέναν,χαίρομαι καί θαυμάζω αύτούς πού άπολαμβάνουν
    τή ζωή μέ ότι έχουν γιατί έτσι έζησα καί έγώ πολλά χρόνια......ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ
    άναλογίστηκαν μερικοί ότι αύτό ήταν άποτέλεσμα όχι μόνο τών δυσκολιών λόγω
    τών ήμερών άλλά καί τής ΚΑ@ΛΑΣ ΤΟΥΣ όπως άνέφερες...??

Τέρενς εδώ είσαι λίγο φάουλ.

Γνώρισα και εγώ παλικάρι που χρεώθηκε για μαστόδοντο και μετά έλεγε "έχω 170 χιλιόμετρα ως το σέρβις και δεν το πάω πουθενά να μην τα γράψει, αλλά πρέπει να τα κάνω πριν από τότε που λήγει το έτος από το προηγούμενο γιατί μετά θα κάνω πρόσθετες εργασίες" και λοιπά αστεία. Από ευγένεια δεν ρώτησα τι σκεφτόταν ένας δημόσιος υπάλληλος όταν αγόραζε τόσο ακριβή μοτοσικλέτα, αλλά τέλος πάντων, έλαμπε το μάτι του. Γούσταρε. Τι να τους πεις μετά; Μπράβο σου που την πήρες, έστω και αν την κοιτάς. Η μηχανή είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν. Και μπορεί να διαφωνώ με τις ιδέες του οποιουδήποτε αλλά δικαίωμά του να τις έχει.

Το ότι γενικότερα η μεγαλομανία του κάθε κακομοίρογλου που ήθελε να ζει όπως οι Κάρινγκτον της δυναστείας αλλά χωρίς τα πετρέλαια, με δανεικά, μας χάλασε τη ζωή σαν κοινωνία, έχεις δίκιο να το λες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    πριν λιγο μιλαγα με παλικαρι γνωστης ασφαλιστικης-οδικης βοηθειας
    πιασαμε κουβεντα για ενα freewind της δουλειας για το οποιο μου ελεγε οτι ειναι σκυλι εχει κανα εκατομμυριο χλμ και δεν γνωριζει τι θα πει σερβις
    και μου ελεγε για τον αδελφο του που πηρε bmw και στο πρωτο σερβις επεσε ανασκελα ενω στο πρωτο εξαμηνο την εχει φορτωσει ηδη μια φορα

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    πριν λιγο μιλαγα με παλικαρι γνωστης ασφαλιστικης-οδικης βοηθειας
    πιασαμε κουβεντα για ενα freewind της δουλειας για το οποιο μου ελεγε οτι ειναι σκυλι εχει κανα εκατομμυριο χλμ και δεν γνωριζει τι θα πει σερβις
    και μου ελεγε για τον αδελφο του που πηρε bmw και στο πρωτο σερβις επεσε ανασκελα ενω στο πρωτο εξαμηνο την εχει φορτωσει ηδη μια φορα
    Είσαι κακεντρεχής!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    κατ αρχην τα μπεμβε ειδικα τα μποξερ το σερβις τους ειανι ισως το πιο απλο απο ολες τις μηχανες που κυκλοφορουν εξω αυτη τη στιγμη...οποτε ψαχτειτε λιγο με τους μαστορες και τις επισημες αντιπροσωπιες πριν κανετε κατι...

νταξ κατα τ'αλλα μετρια μηχανακια περιεργα συστηματα κλπ που ειναι στη θεση του καθε αναβατη αν θα του αρεσει η οχι...τα παραλεβερ κλπ το μονο σιγουρο ειναι οτι δε κανουν για σπορ οδηγηση...ευτυχως βεβαια με λιγη ορεξη γινοντε μετατροπες σε συμβατικα υπαρχουν πλαισια για την αντιστοιχη μοντα...

παντως γενικα φαινεται η μπεμβε σιγα σιγα να διωχνει ολα αυτα τα εναλλακτικα της και να πηγαινει σε πιο συμβατικα πραγματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το θεμα δεν ειναι ποσο απλο ειναι αλλα ποσο το χρεωνουν
    και στην αντιπροσωπεια δεν παει κανεις λογω πολυπλοκοτητας αλλα λογω εγγυησης

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    καλα αυτο με τις εγγυησεις εχει καταρηφθει εδω και καιρο...ραδιο αρβυλα για να χρεωνουν τα δικα τους...

Παλαιό μέλος
    Πειτε οτι θελεται.Το φιλαρακι εκλεισε την 800αρα.

Και εγω με την πρωτη ευκαιρια θα παρω μια επειδη τη γουσταρω.
    Απ' oτι ειδα ομως,τα γουστα πληρωνονται.Eπειδη ,ομως,εμεις οι Ηπειρωτες ναι μεν εχουμε γουστα ,αλλα ειμαστε και λιγο σφιχτοι (δεν μας αρεσει να τα χρυσοπληρωνουμε),θα πηγαινω στον Vaska να μου κανει τζαμπα το service.
    Εχει γινει εξπερ με τη δικια του,να μην παει τοση εμπειρια χαμενη.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    κατ αρχην τα μπεμβε ειδικα τα μποξερ το σερβις τους ειανι ισως το πιο απλο απο ολες τις μηχανες που κυκλοφορουν εξω αυτη τη στιγμη...οποτε ψαχτειτε λιγο με τους μαστορες και τις επισημες αντιπροσωπιες πριν κανετε κατι...

νταξ κατα τ'αλλα μετρια μηχανακια περιεργα συστηματα κλπ που ειναι στη θεση του καθε αναβατη αν θα του αρεσει η οχι...τα παραλεβερ κλπ το μονο σιγουρο ειναι οτι δε κανουν για σπορ οδηγηση...ευτυχως βεβαια με λιγη ορεξη γινοντε μετατροπες σε συμβατικα υπαρχουν πλαισια για την αντιστοιχη μοντα...

παντως γενικα φαινεται η μπεμβε σιγα σιγα να διωχνει ολα αυτα τα εναλλακτικα της και να πηγαινει σε πιο συμβατικα πραγματα...
    +

προσωπικα δεν θεωρω οτι η bmw με τοση ιστορια & γνωση δεν μπορει να φτιαξει αξιοπιστα μηχανακια & σε καλυτερες τιμες , εχουν ριξει ηλεκρονικα & πειραμιζονται με διαφορα που δεν τους βγαινει σε ολα τους τα μηχανακια , οπως εχει συμβει με ολους αλλωστε κατα καιρους , το συμβατικο δεν απαραιτητα παντα κακο , αν παραμενει αξιοπιστο & κανει την δουλεια για την οποια ειναι φτιαγμενο , σε βαθος χρονου & σε συμμετοχες σε αγωνες κτλ αποκτουν οι εταιρειες & περισσοτερη εμπειρια , ειτε μιλαμε για μοτερ ειτε για περιφερειακα μια εφαρμογη παρολο που ξεκινησε σαν συμβατικη μπορει να εξελιχτει & να ειναι καλυτερη σε βαθος χρονου
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37