Σελίδα 12 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 418

Θέμα: Αντε καλό μουντιάλ να έχουμε..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Για το σημερινό ματς πιστεύω ότι αν δεν κερδίσουμε, θα χάσουμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    ΖζζζζΖζζΖΖζζζ
    Μπα, το Α' μέρος που είδα, βλεπότανε μια χαρά, δεν ήταν σαν αυτό με την Κολομβία.
    Και είχα δει το Β' μέρος του Ολλανδία Μέχικο που ήταν καλό παιχνιδάκι, όπότε υπήρχε και σύγκριση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    starX:mas....

ανανήψαντας

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    starX:mas....

καλά, θα συμφωνήσω, δεν αποκλείστηκε και ο Ολυμπιακός... :a39:

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εμένα το όνειρο μου είναι να δω Έλληνα οδηγό να κερδίζει τα μοτοτζιπι με ντουκάτι...
    Η μπάλα και τα συναφή stax:mas

ανανήψαντας

Εμένα το όνειρο μου είναι να δω Έλληνα οδηγό να κερδίζει τα μοτοτζιπι με ντουκάτι...
    Η μπάλα και τα συναφή stax:mas

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=119033

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    δεν είμαι γιατρός ή κάποιου είδος ειδικός για να ξέρω να σου απαντήσω εγγυημένα, αλλά για αυτό δεν υπάρχουν συγκεκριμένες εξετάσεις και τεστ που τους υποβάλλουν πριν απο καποιο τουρνουά; τόσοι εργοφυσιολογοι,φυσιοθεραπευτες,γιατροί τελος πάντων αποτελούν το ιατρικό τημ.
    θελω να πω,στην προετοιμασία της Εθνικής δεν θα πέρασαν απο εργομετρικα και ότι άλλες εξετάσεις τους περνάνε, για να δούνε που παταει και που βρισκεται ο καθε παίκτης;
    Υποθετω ότι η κόπωση των μυών σε σημείο σκασμού μπορεί να φανεί απο πριν.κάποιος πιο εξειδικευμένος ίσως να ξέρει ναμας πει πιο έγκυρα.
    Στην χθεσινη περιπτωση Καρνεζη ( οπου ο ανθρωπος ειχε σοβαρο προβλημα εκτιναξης και οποιοδηποτε απλωμα χεριων ποδιων γενικα ....)

Kαι φανηκε καθαρα στα πεναλτυ ( για την μια και μοναδικη φαση του γκολ δεν συζηταω..)

Τελικα μπορω να πω οτι ειχες απολυτο δικιο σχετικα με το προπονητικο team...!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

μαγκα μου ελπιζω να'σαι ο Νοσφερατου...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αυτή την Κόστα Ρίκα με 10 παίκτες οφείλαμε να την κερδίσουμε, δεν σου παρουσιάζονται κάθε μέρα τέτοιες ευκαιρίες. Κράζει ο κόσμος Κατσουράνη και Γκέκα (για την φάση του πέναλτι) αλλά όταν π.χ. βγαίνεις αντεπίθεση 5 με 2 και κάνεις την χειρότερη δυνατή μ@λ@κι@ που μπορείς να κάνεις, sorry αλλά δεν πρέπει και δεν μπορείς να είσαι στους 8... δυστυχώς είχαμε όλους τους επιθετικούς σε κάκιστη κατάσταση και ντεφορμέ σε όλα τα παιχνίδια, δεν υπήρχε ένας να μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Γενικά θετική η παρουσιά μας στο Μουντιάλ, δεν αντιλέγω αλλά έτσι όπως ηρθαν τα πράγματα μπορούσαμε και κάτι καλύτερο και μένει μια γλυκόπικρη γεύση.

Είμασταν καλύτεροι συνολικά από τους λατίνους (στο συγκεκριμένο παιχνίδι) αλλά στο ποδόσφαιρό αν δεν εκμεταλλεύτεις τις ευκαιρίες, σου γυρνάει μπούμερανγκ. Το πιο έυστοχο που διάβασα κάπου είναι το ότι έχουμε "κλέψει" παιχνίδια στα οποία είμαστε εμφανώς χειρότερη από την χθεσινή Κοστά Ρίκα, ε, μας έκλεψε ένα και κάποις άλλος μια φορά.

Αν ψάχνετε ντε και καλά αποδιοπομπαίο τράγο, αφήστε Κατσουράνηδες και Γκέκα κ.τ.λ. ο πλέον κατστροφικός παίκτης ήταν ο Σαμαράς...

υ.γ.) Ψυχάρα Καραγκούνης, σας αρέσει δεν σας αρέσει, η συνεισφορά του στην εθνική ήταν τεράστια όχι μόνο στο χθεσινό παιχνίδι αλλά όλα αυτά τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Η πιο σκληρή αποτυχία είναι η παραλίγο επιτυχία...

Κρίμα γιατί άλλη τέτοια ευκαιρία να περάσουμε στους 8 αμφιβάλλω αν θα ξαναβρεθεί ποτέ. Η Κόστα-Ρίκα δεν έκανε απολύτως τπτ. Μια επίσκεψη στα όρια της περιοχής μας, μια χλιαρή στραβοκλωτσιά και 3 αγάλματα να παρακολουθούν την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα μας.
    Εμείς πιέσαμε, (αν και όχι με σύστημα και με τον τρόπο που έπρεπε), μόλις μείναν με 10 μας κλείσανε στην περιοχή τους , ισοφαρίσαμε στα 90 που και μόνο σαν ψυχολογικό σοκ κανονικά ήταν αρκετό να μας δώσει την νίκη. Δυστυχώς στην παράταση αποδειχθήκαμε άτυχοι αλλά και ανίκανοι να τελειώσουμε το παιχνίδι και να αποφύγουμε την ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.
    Αν το καλοσκεφτείτε τους κάναμε ήρωες από το πουθενά.
    Τέσπα... Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τα παιδιά ότι δεν προσπάθησαν. Αυτό που μας πονάει πιο πολύ είναι ο τρόπος που αποκλειστήκαμε από ένα παιχνίδι που το είχαμε στο χέρι μας.
    Δεν βαριέσαι. Πάμε για άλλα...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αυτή την Κόστα Ρίκα με 10 παίκτες οφείλαμε να την κερδίσουμε, δεν σου παρουσιάζονται κάθε μέρα τέτοιες ευκαιρίες.

υ.γ.) Ψυχάρα Καραγκούνης, σας αρέσει δεν σας αρέσει, η συνεισφορά του στην εθνική ήταν τεράστια όχι μόνο στο χθεσινό παιχνίδι αλλά όλα αυτά τα χρόνια.
    +1000
    και στα δυο!!!

Καρα 37 και ετρεχε 120 λεπτα παιχνιδιου....

κατι αλλοι "παιχταραδες" βεντετες μου πηγαιναν λαου-λαου απο το 1ο ημιχρονο...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ο καραγκουνης ο δεινοσαυρος πως εβγαλε ολο το ματσ με τις καθυστερισεις το τερας?

τωρα οτι ειπε ο χυμαδορ πιο πανω...η ελλαδα ειναι μετρια στη μεση μετρια στην αμυνα και ανυπαρκτη στην επιθεση...χωρις εναν επιθετικο να μπορει να βαλει τη μπαλα στα διχτυα δε προκειται να κερδισεις ποτε...μητρογλου απογοητευση, ειανι μαλλον η κλασσικη περιπτωση πρωτος στο χωριο και τελευταιος στην πολη...ο χολεμπας με ποση καβλα επαιζε μεχρι το τελευταιο σφυριγμα ετρεχε σα σκυλι...τωρα σαμαρας απλα εδω και χρονια επρεπε να τον ειχαν να μαζευει τα μπουκαλακια απο τους παγκους...τεσπα οπως ηδη γραφτηκε...χωρις 1 2 επιθετικους της προκοπης, δεν αξιζεις να εισαι στους 8 στο μουντιαλ...

τα πεναλτι ειναι ρουλετα, δυσκολο να κατηγορησεις το γκεκα, ο καθενας μπορουσε να χασει πεναλτι, και η καθε ομαδα θα μπορουσε να κερδιζε την οποιαδηποτε στα πεναλτι, ειναι θεμα τυχης...
    τουλαχιστον επαιξαν ποδοσφαιρο χτες, και φυγαν απο το μουντιαλ με αξιοπρεπεια...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    ο καραγκουνης ο δεινοσαυρος πως εβγαλε ολο το ματσ με τις καθυστερισεις το τερας?

τωρα οτι ειπε ο χυμαδορ πιο πανω...η ελλαδα ειναι μετρια στη μεση μετρια στην αμυνα και ανυπαρκτη στην επιθεση...χωρις εναν επιθετικο να μπορει να βαλει τη μπαλα στα διχτυα δε προκειται να κερδισεις ποτε...μητρογλου απογοητευση, ειανι μαλλον η κλασσικη περιπτωση πρωτος στο χωριο και τελευταιος στην πολη...ο χολεμπας με ποση καβλα επαιζε μεχρι το τελευταιο σφυριγμα ετρεχε σα σκυλι...τωρα σαμαρας απλα εδω και χρονια επρεπε να τον ειχαν να μαζευει τα μπουκαλακια απο τους παγκους...τεσπα οπως ηδη γραφτηκε...χωρις 1 2 επιθετικους της προκοπης, δεν αξιζεις να εισαι στους 8 στο μουντιαλ...

τα πεναλτι ειναι ρουλετα, δυσκολο να κατηγορησεις το γκεκα, ο καθενας μπορουσε να χασει πεναλτι, και η καθε ομαδα θα μπορουσε να κερδιζε την οποιαδηποτε στα πεναλτι, ειναι θεμα τυχης...
    τουλαχιστον επαιξαν ποδοσφαιρο χτες, και φυγαν απο το μουντιαλ με αξιοπρεπεια...
    Νομίζω ότι στην άμυνα είμαστε πάρα πολύ καλοί με Παπασταθόπουλο (ειδικά αυτόν) και Μανωλά, το κέντρο μας είναι ανύπαρκτο εξαιτίας όμως και της τακτικής (LoL) του Σάντος και επιθετικά μας έκατσε στραβά γιατί όλοι ήταν χώμα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο χειρότερος πάικτης συνολικά στην παρουσιά μας ήταν ο Σαμαράς, όχι γιατί έκανε την πέτσα του αιώνα, ούτε γιατί δεν απέδωσε σε κάποιο ματς... απλά ο άνθρωπος δεν μπορέι κάτι περισσότερο από αυτό που παίζει και δυστυχώς ο Σάντος τον είχε σε όλα τα ματς σε πολύ νευραλγικό ρόλο.

Όπως και να έχει όταν παίζεις με αριθμητική υπεροχή και βλέπεις την άμυνα κολητά στον Καρνέζη, τους μέσους μπροστά από το κέντρο και ευελπιστείς να βάλεις γκολ με γιόμες λες και παίζεις εσύ με 10, σόρυ αλλά τον πο*τσο κλαίγανε... ο μόνος που μπορούσε να κουβαλήσει μπάλα σε αυτό το χάσμα μεταξύ των γραμμών ήταν ο Κάρα και ο (μην γελάσετε) ο Κατσουράνης...

...και εκείνος ο Χριστοδουλόπουλος ρε πούστη μου... να περνάει απο πλάγια τους πάντες και να βγάζει τις χειρότερες δυνατές σέντρες... τον καρκίνο βγάλαμε!!!

Αυτά. Άντε τώρα πίσω στην επανάσταση αδέρφια. Τα λέμe στα οδοφράγματα και στο αντάρτικό πόλης μαζί με τους συντρόφους μας που παρ΄ότι κατέκριναν τη στάση μας είμαι σίγουρος ότι μας περιμένουν στα πόστα τους!
    Επίσης έχω την αίσθηση ότι αυτοί που στεναχωρήθηκαν περισσότερο απ όλους για τον αποκλεισμο μας είναι αυτοί που ανήκουν στα κατώτερα λαικά στρώματα της Βραζιλίας... όσο παίζαμε όλο και κάποιος έλληνας αγωνιστής έκανε χαμό στα social media για τις κοινωνικές ανισότητες στη χώρα του καφέ και ο μικρός Ζοάο, η Ρουίτα και χιλιάδες άλλα παιδιά στις Φαβέλες χόρταιναν με likes και shares... ένα twittάρισμα την ημέρα ισοδυναμούσε με ένα σκαλοπάτι βελτίωση στο βιοτικό τους επίπεδο... κρίμα, πραγματικά κρίμα...

Στη φάση που έβγαιναν 5 με 2 και κατάφεραν να κλειστούν μόνοι τους,φάνηκε πόσο ανύπαρκτη επιθετικά είναι η ομάδα. Αν είχαμε έναν άνθρωπο που να μπορεί να τελειώνει τις φάσεις εχτές,σήμερα θα ήμασταν στους 8.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Εγω προσωπικα θα αντικαταστησω την λεξη μ#$@!ς με το Γκεκας αν και με προλαβαν αλλοι πρωι πρωι ..!!!Αν ειναι δυνατον ειχαμε τοσους ακομα να βαρεσουν πεναλ(σαμαρας,καραγκουνης,κατσουρανης...) και πηγε ο γκεκας αυτη την ιστορικη στιγμη ελεοςςςςςςςςςς!!!!!!!!Κριμα ελπιζω απο εδω και περα να φτιαξουμε καλυτερη ομαδα με τον ιταλο και με αρκετες αποχωρησεις..

εγώ λέω πότε θα ξανακατσει η κέντα να περάσουμε από τέτοιες ομάδες προκριματικών και ομίλου, και να ξαναβρεθούμε στους 16...
    ίσως σε 30 χρόνια...? αυτή η ομάδα που σχολιαζουμε εδω, και το αποτέλεσμά της θα μας στοιχειώνουν με την αμπαλοσύνη αλλα και την κωλοφαρδία της συν το ανεπανάληπτο αποτέλεσμα....! νιώθω σαν να είχαμε μία ευκαιρία να στείλουμε έναν άνθρωπο στο μέλλον να πάει να μας πει πως είναι, και εμείς διαλέξαμε κάποιον με λωβοτομή....!

Σελίδα 12 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2008, 16:22
  2. Αντε....καλο σκ!!!!
    από evvou στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2006, 11:45
  3. προσεχουμε για να εχουμε παιδες.....
    από ruyjin στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2005, 09:54