Mια απο τα ίδια.τι σε κάνει όμως να πιστεύεις πως θα πληρώσουν οι μεγάλοι?
Και τα τυπάκια που αρνούνται να πληρώσουν υποχρεώσεις δεν πιάνουν μια μπροστά στην πληθώρα Δ.Υ που με νύχια και με δόντια τους κρατάνε για να στηρίξουν το πελατειακό τους σύστημα.Έχουν βγεί όλοι στο σεργιάνι.Τα @ρχίδια μας θα πάρουν!
Και επειδή μόλις σήμερα το ελληνικό κράτος μου δάγκωσε την εξισωτική αποζημίωση σε εμένα και άλλους περίπου 60000 κτηνοτρόφους και έχει και συνέχεια,στα τυπάκια,βάλε απο σήμερα και μένα μαν...
Μέχρι να μου περάσουν χειροπέδες απο τα χρέη που θα δημιουργήσω απο εδώ και στο εξής,θα πάρουν τον μπούλο
Αει σιχτίρ με τους ακαμάτηδες ουρακοτάγκους!
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Θα εχει πολυ πλακα να ερθουν.Ειμαι πολυ φιλοξενος τυπος![]()
κοίτα πρώτα που είναι συσσωρευμένες οι ασφαλιστικές οφειλές.το 65% στα δύο αστικά κέντρα.
Οι οφειλές προς την εφορία,παντού.Ξέρεις πόσοι μικροί μαρινάκιδες υπάρχουν?
Είναι οι ίδιοι αγαπητέ,που στηρίζουν το πελατειακό.ΟΤΑ-ΔΕΚΟ κ.λ.π έχουν κάνει θαύματα προ κρίσης.ιδίως οι οτα έχουν κάνει εργολάβους μέχρι και βλαχαδερά με τρελές πιστώσεις-εγκρίσεις και πάει λέγοντας.είναι οι ίδιοι που γυρίζουν πόρτα πόρτα να ζητήσουν ψήφους για τα καμάρια τους.
Για αυτό σου λέω άστο να πάει στο διάολο....![]()
Εγω ακομη πληρωνω.Θα με χαρακτηριζατε λαλακα?![]()
Τα τυπακια αυτά έχουν κάτι ΠΑΕ ,ΑΕ, ΕΠΕ,offshore και καμία σχέση με τον συνταξιούχο, που έκανε το σκατο του παξιμάδι για να δώσει στα παιδιά του ένα σπίτι ,που τώρα ο εισαγγελέας θα μπουκάρει να το πάρει γιατί δεν έχει να πληρώσει για ακόμη μία φορά ένα νέο φόρο. .....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καντε μοκο, εχουμε σταθεροτητα,η ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων παει καλα, και βλεπουμε φως στην ακρη του τουνελ (σαν αυτους που περνανε στον αλλο κοσμο).![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αφού είμαστε τόσο "ζωα"...............
έχουμε χάσει την μπάλα από καιρό.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μάο...εεε ?
Κατά τα άλλα μόνο μια παρατήρηση... Τελικά όσοι έχουν μια άποψη της προκοπής και πέντε δράμια μυαλό δεν συμφωνούν με τίποτε και με κανένα προς μια κοινή κατεύθυνση (θα έγραφα συνισταμένη αλλά το έχει "κάψει" άλλος πριν από μένα ...). Αντίθετα όλοι οι "ούγκανοι" και οι "μπαλούρδοι" συντάσονται πίσω από φιρερίσκους ή ηγέτες του κώλου και βρίσκονται στο κατώφλι της εξουσίας, σαν έτοιμοι από καιρό να κυβερνήσουν...![]()
Γιατί ρε σεις τελικά μόνο ψώνια, άσχετοι, τυχοδιώκτες, απατεώνες και άλλοι, πάντα κατώτεροι των περιστάσεων, διεκδικούν την εξουσία και τελικά την πέρνουν κιόλας? Είναι καλύτεροι όλοι αυτοί από όλους εμάς που γράφουμε, ας πούμε σε αυτό το ποστ (τυχαίο παράδειγμα...), και αν όχι τι κάνουμε για αυτό? μήπως πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την σχέση μας με την πολίτική και την συμμετοχή μας σε αυτή, και κατ επέκταση και την δημοκρατία που αναζητούμε, αλλα δεν έχουμε προς το παρόν...
Για ποια επανάσταση μιλάμε αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι πρώτα σε προσωπίκο επίπεδο με τις όποιες συνέπειες αυτό σημαίνει...ή μήπως νομίζουμε ότι οι επαναστάσεις γίνονται χωρίς θυσίες και συνέπειες?
Σόρρυ αν σας κούρασα...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια