Βρε johnpan το f4 δεν είναι φτιαγμένο απο lego και δεν είναι desmosedici για να το εχεις για 5 βόλτες το χρόνο. Αν ξεκινας με το τι θα γίνει αν βρεθεί μια λακκούβα...
Βρε johnpan το f4 δεν είναι φτιαγμένο απο lego και δεν είναι desmosedici για να το εχεις για 5 βόλτες το χρόνο. Αν ξεκινας με το τι θα γίνει αν βρεθεί μια λακκούβα...
ακομα τις ψαχνετε? (τις ss που χαθηκαν?)
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
SS στην Ελλάδα είχαν/έχουν χοντρικά δύο κατηγορίες μοτοσυκλετιστών:
1) Αυτός που έχει το SS για τις πολεμικές των σουκού/πίστα/άντε και για κανά καφέ/μπύρα
2) Ο κάγκουρας που έχει το SS για κάθε μέρα 1-2 χλμ μέσα στη πόλη και το βράδυ στο καφέ και το κλαμπάκι
και για να φορτώνει το γκομενάκι να πουλάει μούρη.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ λοιπόν -που η βενζίνη και οι φόροι πήραν τα πάνω τους και οι μισθοί τα κάτω τους-
ο μεν συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής της πρώτης κατηγορίας εξακολουθεί να έχει το SS αλλά πια το κυκλοφορεί σπανιότερα
ο δε κάγκουρας της δεύτερης κατηγορίας από τα gsxr/tdm/hayabusa το γύρισε στα megascooters
Ζεύκα έτσι οπως το έθεσες το 2) μου φαίνεται πιο ελκυστικό από το 1) :rotflmao:
Φαντάζομαι για το φορτωμα της αιθεριας ύπαρξης στο ανύπαρκτο σελακι ενός ss
Πόσα ξες εσύ...
Nathair Σέρρες είδα ήσουν το ΣΚ, τώρα μιλάς για ξεφορτώματα....πρέπει να ήταν καλό το τριήμερο έτσι;![]()
OK έχεις δίκιο ότι δεν ξεκινάω σωστά αλλά είναι και το γεγονός ότι από κλιπονς δεν έχω εμπειρία πέρα από μερικές δανεικές βόλτες. Βάλε και το ένστικτο αυτοσυντήρισης λόγω ηλικίας κ πατρότητας, καταλαβαίνεις! Με bandit π.χ. έχω αρκετά χιλιόμετρα, και συγκριτικά με το f είναι ένα χαμηλό On off... Ο φόβος της λακούβας και του χαλικακίου (!) δεν ξέρω αν θα ξεπεραστεί ποτέ όταν οδηγώ ss...
Μια ζωή χωματερος
Το ποίο χαμηλό μηχανάκι ήταν το παπί μού
Στα χωματερα εστριβα πλαγιαζα και το έδαφος ήταν ακόμα μακριά
Στα όν οφ της δουλειάς το ίδιο
Με το gsx f 750 ήρθα ποίο κοντά αλλά και πάλι η θέση και όλα ήταν μακριά από ένα SS
Μια μέρα πάνω στην τρέλα μού πήγα πήρα ένα ZZR 1100 εκεί ήρθα κοντά και μια φορά την ένιωσα
Οι βασικές αρχές είναι ίδιες
Η θέση αλλάζει
Μετά από λίγα χρόνια πήρα και ένα R1 αλλά πλέον είχα συνηθίσει -μάθει την θέση του σώματος και το διαφορετικό φιλιγκ
Κοιτα, την λακουβα θα την νιωσεις πιο πολυ, σιγουρα. Θα επηρεασει και καταλυτικοτερα την ευσταθεια της μοτο λογω μειωμενης διαδρομης αναρτησεων. Αλλα δεν ειναι και κατι τραγικο αν εχεις το νου σου. Πιο κριμα ειναι για το μηχανακι.
Το γαρμπιλι-χαλικι-3Α-σφραγιστικο ή οπως αλλιως το λενε με οτι και να το βρεις, απο μοτοκρος μεχρι σσ, αμα εισαι στη στροφη επανω τα μουτρα σου θα φας κατα πασα πιθανοτητα. (τουλαχιστον με το σσ θα εισαι πιο κοντα στην ασφαλτο οταν θα φας τη σουπα). Καταργει τελειως την τριβη οταν βρισκεται πανω στην ασφαλτο.
MADE IN JAPAN 日本製
spam on
Η πινακίδα αν είναι κάτω από τον κώλο του gixxer φαίνεται από το fixed φωτογραφικό φακό (του ραντάρ) ; Νομίζω ότι λόγω του ύψους του φακού όχι... Γνωρίζει κανείς;